Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 20. 19:26

Ági!
Igen 2 óra alatt kifestette és így várt.Pocsék idő van.Beteszek egy képet és rohanok kutyát sétáltatni.MAjd jövök nézgelődni.Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 20. 19:30

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 21. 6:01

Gabi! Ági! Először csak azt vettem észre, hogy nézegetem a fa virágait, hajolgatok
jobbra-balra, ő meg nem mozdul, bármit csinálhattam mellette. Az is fura volt, hogy
nem a virágon van, hanem a levélen tanyázik. Ekkor egy fűszállal megböködtem.
Nem féltem, mert gondoltam, hogy nem fog reagálni.

Mindenkinek szép napot kívánok!

Még húsvét hétfőn fotóztam ezt a farkas kutyatejet:

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 21. 7:58

Hát szervusztok! Tegnap egy kis izelítőt kaptam a szélből míg leszaladtam kenyérért meg egy két apróságért de csak a kisboltban...mit mondjak, nem éppen függőleges volt a szatyor egy egy szélrohamnál... :( . Végignéztem a képeket, a havas helyzet az egyszerűen rémísztő, de hát mit lehet tenni ez van! Sajnáltam a sok balesetet szenvedett embert, és azokat is, akiknek minden körülmények között helyt kellett állniuk! Ők most a nap hősei! :-bd .

Annyira örültem, hogy Rita végre hozzájutott hogy a falujából egy kicsit többet mutasson. Nagyon romantikus hangulata van a képeknek, és nekem nem tudom miért a régi kuruc filmek ugrottak be egyből... :)) . Jókat lehet ott is sétálni, és tiszta a levegő!

ráadásul nekem is két dolog ugrott be ami most már a múlt...Rábaszentmihály..és Mecsér. Ha lesz egyszer lelkierőm elmenni...hozok onnan képeket...a régi házakról. Az nagyon látszik, hogy melyiket vették meg a németek, mert nagyon átalakították.

Paggy,gyönyörű lett a konyhád..itt is elférne a falon egy kis festék henger...A cicókák milyen aranyosak.apunk a kutyája miatt nem lehet macskája...mert azonnal elkapja és kinyirja őket...utálom is ezért a természetéért rendesen.

azért örülök mindnyájatoknak hogy visszajeleztetek, hogy mindenki jól van! Mindenkit Ölelek! :ymhug: Vigyázzatok magatokra, és egymásra, amennyire lehetséges.

Nekem az a fránya fogorvosi dolog halasztódott, most már csak időnként érzékeny a megmaradt fog, amiről lefürészelték a maradék koronát..de inkább hagyjuk is a témát!

Viszont a Lila akácnak nagyon örülök én is, és köszönöm a dicséretet a képért! Még nekem is megdobogtatja a szívemet, annyira szépnek találom így is, hát még élőben milyen jó volt rácsodálkozni, nem lehetett nem mosolyogni, miközben az ember ránézett.../Amúgy éppen nem olyan hangulatom volt persze../

Remélem a nagy szél nem csinált nálatok sem áramszünetet. Az jutott még eszembe, gyorsan leírom, hogy lehet a tavalyi mézet meg kellene venni, mert lehet az idén nem lesz méz!vagy minimum a dupla áráért! Jövő héten mindenképpen veszek legalább 3-4 üveggel...azokból a mézekből, amit a piacon lencsevégre kapta :ymhug: \:D/ :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth: m...
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 21. 11:25

REGGEL:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 21. 11:47

:flower1: %%- @};-
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 21. 13:17

Paggy írta:REGGEL:
Kép

Milyen aranyosak lettek a kollázsok..bár egy kicsit feladta a leckét az alsó baloldali mire rájöttem hogy kutyaorr és mancs :)) :)) :)) =)) =)) =)) . :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. április 21. 15:39

Szia Mindenki!
Rita, ez a sárga kutyatej ebben a hideg időben igazán jól jön, főleg nagyitva! :-)
Szeretek mazsolázgatni a kinagyitott képeken. Micsoda zselészerű bibéjei vannak !
Kata!
Micsoda jó ötlet ez a méz felvásárlás! Én csak akác és repce mézet használok, mert ezek nem csinálnak annyi savat. Nagyon sok fogy nálunk. Piacon van egy méhész aki nem lépi túl a gyógyszerezésüket, mézet hagy nekik télen nem cukrot, nála szoktam vásárolni, de ki is hozza házhoz.
Szerintem most a repcében vannak, mert nem láttam már egy hete.
Csak remélni tudom, hogy máshol sem jött be ez a meghirdetett reggeli fagy. Nálunk itt két fok volt. Az interneten láttam, ahogy a szőlőültetvényeket fűtötték. Hát most nem irigylek senkit akinek ez a megélhetési forrása.
[b]Paggy![/b]
Szép ez a városképed. Egyszerű, de nagyon jól elrendezted rajta a dolgokat. :-)
A kutyusról kérhetek bemutatkozó képet? :-)

Ma lekaptam a kedvenc lilaakácom munkába menet. Igaz, nem látszik teljes valójában, mert takarja a keritésen a gyékény az alját és előtte ott a csupasz meggyfa törzse, de talán kivehető, hogy a hatalmas fürtök két fenyőfán akaszkodnak meg.

Kép

Ez egy különleges orgona, legalábbis nekem. Elhaladtam mellette, aztán visszafordultam, hogy jól látom-e a fehér széleit.
Fújt nagyon a szél, kicsit homályos.

Kép

Rita!
Baj-e,hogy ekkorák a képeim? Ilyen célirányosan nem kérdeztem még. Igyekszem őket kicsinyiteni, ezeket is legalább négyszer megtettem, de ilyen nagyokat csinál a telefonom.

Ezt most találtam. Egyszerű megcsinálni, hátha valaki lát benne fantáziát süti sütéskor. Nekem egy nagyon jó ötletet adott tortadiszitéshez.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 21. 16:23

Nálunk ma hideg van ugyan, de egész nap süt a nap. A szél fúj, csak nagy tömeget
tudtam fotózni, olyat mint a madárcseresznye (hála Gabinak a névért!). Most már
minden virága kinyílt. A két fa koronája összeér, alájuk álltam, úgy fotóztam, mert
ott kevésbé fújta a szél az ágakat, így a virágairól is tudtam egy közelebbit csinálni.

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 21. 16:54

Kata! Valóban van romantikus része is a falunak, pont az, ahol most lakom. Amikor ott építkeztek,
nem voltak olyan szigorúak szabályok az egységes faluképre vonatkozólag, ezért kis zeg-zugok,
össze-vissza álló kertek és házak vannak a dombtetőn. Engem például derékszögben, elölről és
oldalról körbeölel a szomszéd telek (ahol nem lakik senki), emiatt nekem nincs utcafrontom, ami
miatt nagyon hálás vagyok, mert bármerre nézek zöldet látok. Az én telkem pedig L alakú lett
valamilyen okból kifolyólag. Ma készítettem a buszmegállóból. A fák sokat takarnak, de a tetők
összevisszasága jól mutatja, amiről beszéltem.

Fel a fejjel, nemsokára túl leszel minden kellemetlenségen!

Kép

Paggy! Még azt akartam megemlíteni, hogy a konyhádban a faszék magyaros, míg a falon lévő legyezők,
és a pandás naptár Ázsia szeretetére utal.

Honnan készítetted az útkereszteződéses képet, hogy magasabban vagy, mint a járművek és a népek?

Igaza van Gabinak! A fekete cica olyan, mint egy nipp!

Ági! Amit a ház oldalán látsz, azok homokkövek. Bogácson is sűrűn látni, hogy ilyenből vannak a
régi házak falai. Nálunk már inkább csak a nyári konyhák (nálatok is van ilyen?) repedésein mentén
lehet észrevenni, hogy homokkőből van, de a nem nagy számú idős házak is ilyenből készültek.

Én is így, nagyítva tudom megnézni alaposan a növényeket, mert fotózáskor nincs nálam szemüveg,
anélkül meg nem látom a kis dolgokat.

Csodálatos a lilaákác és a fenyők hármasa! De az orgona még gyönyörűbb! Nem láttam még soha
ilyen különlegeset!
Nyugodtan tehetsz be nagy képeket!

Mai Karakteres Szürke Cica fotó, mielőtt hiányolni kezded!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 21. 17:03

Szerda estefelé kimentem a konyhába, és azonnal láttam, hogy nagyon különleges fény
van odakint. Odaszaladtam az ablakhoz, és azt láttam, hogy minden szürke és narancssárga.
Felkaptam a fényképezőgépet és mentem kifelé. Az eső csepegett, de a Sajón túl zuhogott.
Hihetetlen színe volt kint mindennek, fának, fűnek, bokornak. A lemenő nap festette meg:

Kép

Kicsit később:

Kép

Még kicsit később:

Kép

Még kicsit később ennyi szivárvány látszódott a sűrű eső utáni ködben:

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. április 21. 18:36

Ági! Az az orgona nagyon különleges, még nem láttam ilyet, engedelmeddel, vittem! Nagyon szép a lila akác is. :) Az a torta díszítés nekem is tetszik, alkalomadtán kipróbálom.

Paggy! Az az útkereszteződés nekem is felkeltette az érdeklődésemet, tetszett a kép, mint ahogy Rita képei is ahol rálátás van a tájra.

Rita! Ennek a macsnak nagyon birom a pofácskáját!

Kép

Rita, megint különleges képeket tudtál csinálni a naplementéről, egyik szebb, mint a másik. :)

Ma nálunk is gyönyörű napsütéses idő volt, de hideg nagy széllel! Mivel napok óta alig tettem ki a lábam a lakásból, elmentem az unokaöcsémékhez. A kutyusuk amikor meglát, mindjárt hozza a labdáját, hogy játsszak vele.

Kép

És útközben fotóztam is.

Kép

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 21. 19:02

Gabi! Ahogy írtad korábban, arra a cicára tényleg a karakteres szó illik a legjobban.
Nem vág pózokat, mint Modell Cica, de nála már az is elég, ha a fejét látjuk. Ezen a
képen nagyon fülel, figyel, így még karakteresebb lett a pofácskája. És olyan jó látni,
hogy mind a két szemét használja, nem vaksi, mint télen volt.

A gesztenyén még nincs ennyi virág nálunk, viszont az almafa virít, de a nagy szél
három napja keresztbe tesz a terveimnek. Keleti Bazsarózsit is meg kéne már néznem.

A kutya kis cuki, az enyémre emlékeztet, az is állandóan hozta a labdáját. Ha túl sokat
kellett várnia, akkor fogta magát, begurította az étkező szekrény alá, és nézett ránk,
hogy vegyük ki neki, mert ő nem tudja. Kivettük, de tíz másodperc múlva "véletlenül"
újra benn volt a labda a szekrény alatt. Hihetetlen volt!

Az utolsó kollázs milyen gyönyörű! Nálunk ilyen virágok még nincsenek, de végre hozza
a bimbóját a sárga sásliliom. Fehér nárciszok, tulipánok vannak errefelé. A japánbirs,
és az aranyvessző sem virított még el. Az orgonám sincs még teljesen kinyílva.

Na, de a mahónia, végre itt is elkezdte bontogatni a virágait (a tiéden mekkora állatka
van!!!)
Az első képen van egy "betolakodó", de olyan jól mutatnak hármasban:

Kép
Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 21. 19:14

Olyan jó ide "hazajönni"! Nem hoztam képeket,most csak gyönyörködni jöttem, és nem is csalódtam. Olyan gyönyörűségeket tettetek ki hogy csak ámulok! Ritának meg a naplemente megint valami fantasztikus! lassan már videófelvételt is lehetne készíteni...olyat nem tud a fényképeződ?

Bár ha ennyire belehabarodunk itt a dolgokba, másra nem is nagyon marad idő :)) . Gabóci Ági, Paggy olyan bájos képeket és kollázsokat tettetek fel, hogy valami bámulatos! \:D/ :-bd :littlehearth: . cicóka és a kis uszkár is nagyon szép kis teremtmények, mindegyiknek nagyon aranyos karaktere van! gondolom a kis uszi fáradhatatlan...
bátyámnak anno az akvárium volt a kedvence, és gyönyörű halai voltak. Na meg virágai...amit ő öntözött még akkor is hozott virágot ha elvileg nem hozhatott volna... :) De ezek a dolgok legalább kellemes emlékek, melyek mosolyra késztetnek még engem is... :ymblushing: . Ma is elrohant az idő, megyek valamit enni az én kis kosztosomnak, mert ma csak mákos tészta volt az ebéd és az uzsonna...s már én is éhes vagyok egy kicsit. Mindenkinek szép és áldott estét! :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-h

Közben érkeztek új virágok nagyban sokkal másabb szebb...több....jó hogy van hely...és a sárga szín meg hogy tud virítani... :ymblushing: :-h :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. április 21. 20:35

Nagyon szépek a képeitek!
Rita!
Minél jobban nézem ezt a macsekot, annál jobban tetszik a fizimiskája. Olyan kifejező arca van, hogy tyüha! :-)
A naplementére nem lehet azt mondani,hogy gyönyörű, mert nem fejezi ki amit látunk szerintem. Ilyenkor tényleg azon morfondirozok, milyen szép lehet ez élőben.
Gabóci!
A kutyus az első képen mosolyog :-)
Nagyon tetszik az elulról fényképezett fa, a középen beszűrődő napfény.
Szegfűt is de régen láttam. ANyuéknál az egyik szomszédban egy sor volt ültetve az utca felé. Ma már nemigen látni ilyet.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 21. 21:35

Sziasztok!
Az első képen látható mini üzletközpont erkélyéről készült a fotó/az útkerszteződésről/.A 2. Dömötör /becenevén Dínó kutyám képe/Majd pedig:a konykám szedett-vedett.Csak az volt a lényeg,hogy vagy fából legyen vagy pedig valódi emlékek kerüljenek oda.A polc fotóját azért mellékelem,hogy érzékeltessem.Van ott orosz teáskészlet/anyóstársam é volt/,brazil papagájfej/a híres úlpesti lepkemúzeum tulajdonosaától örököltem.Ő volt az előbb említett rokonom élettársa.Sajnos meghalt.A legyezőket tanítványok adták,amikor elkezdtem flamencot tanulni!!! És így tovább...Most a képek jönnek,majd a Ti képeitek:Paggy
=http://www.kephost.com/image/wza9]Kép[/url]

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 21. 22:18

Áginak:Nagyon szép a lila akác.A sok virágnak tekintélyes súlya lehet, ezért biztosan jól jön a fenyő"segítsége"A másik a fehérszélű orgona.Ez egy új nemesítés?.Még ilyent nem láttam.Különleges,mintha ezzel is hangsúlyozná a virágok egyediségét.Ritának:A madárcseresznye is ehető, ugye?Olyan kis kesernyés ízű cseresznye?Gyerekkoromban egy parkban csemegéztük,ha ez az.Szépek a virágai.Biztosan rengeteg méhecske zümmög rajta/ha jó idő van/A naplamentés képeidről katalógust kéne csinálni.A második ,mint egy freskó.Volt már ilyen "ÉGKÉPED" is,amelyik freskószerű.Nagyszüleim/Vácon/ sokat küldtek templomba,mert hát maguk helyett is imátkozzak.A hosszú és unalmas miséken a freskókat bámultam.Néha ilyen vöröses naplementést is láttam.A cica nekem kissé mogorvának tűnik.a tömött bundájú,tarka jobban tetszett.A mahónia gyönyörű kicsiben és nagyban is.
Gabócinak:Először az uszkárról.Ritkán lehet fehéret látni.Kinti kutyaként tarják,vagy szobakedvenc?Játékosnak látszik.Intelligens kutyák és általában hosszú életűek.Nagyon kedves gomb szemei vannak.Mekkora "FAZON" őkelme?A mi kutyásbandánkban van egy fekete uszkár.Hát mit mondjak,nem a szófogadás mintaképe.Zsarolja a gazdit,ha megáll beszélgetni /odasomfordál a klienshez és suttyomban lepisili/Köszönöm szépen a szép ,napsütéses kollázsokat.
Mindjárt felteszem a fréziafotókat.Holnap este hozom a cukrászdát.Üdv:paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 21. 22:47

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 21. 22:48

url=http://www.kephost.com/image/wzb3]Kép[/url]
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 21. 22:57

url=http://www.kephost.com/image/wzbN]Kép[/url]

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 21. 23:00

=http://www.kephost.com/image/wzbj]Kép[/url]

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 22. 7:20

sziasztok! Jót derültem Paggy kutyusféltékenységén...én is kaptam egy egy fröccsöt, ha úgy itélte meg hogy a gazdija sokat beszél...de aztán összebarátkoztunk..olyan kutyaszerelem lett kettejük között, hogy majdnem kiugrott a 4. ről, ha meglátott ill>meghallott bennünket.
Két ilyen hatalmas szerelem volt, az egyik dalmata a másik német juhász! Képzelhetitek azt a futást a kutya után a 4. -ről lerohanva... :)) ...

Csak abban a pár napban kellett nagyon bujkálni és gyorsan lenni és usgyi haza... :(( :(( .

Paggy, nagyon szép a kredenced, mennyi minden felidéződhet benned is, miközben ránézel. A legyező meg abszolúte különleges. :ymblushing: .
Van egy barátnőm, aki a párjával ma is járnak táncolni...tangótól a nem tudom miig...az náluk családi hagyomány. :ymblushing:

Milyen sokat nőttek a fréziák..lassan már előbújik a szár is a virággal együtt. Milyen izgalmas lesz....kár, hogy időnként az illat nem jön át.

Rita! Elfelejtettem írni, hogy ilyen korán én még nem láttam szivárványt. Hihetetlen...és egyben a olyan jó látni az ígéret szövetségének jelét! Olyankor mindig fellélegzem.... :littlehearth: :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kellemes Hétvégét Mindenkinek!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 22. 7:26

Kata, Ági, Paggy! Gondolkodtam, mi lehet a titka, hogy néha ilyen gyönyörűséges
naplementékben van részem. Arra jöttem rá, hogy mivel északra teljesen szabad
a kilátásom, semmi nem állja a szemem, és a fényképező lencséjének az útját,
ahogy a fotókon is látszik, ezért én nem csak részleteket, hanem egy teljes képet
kapok a naplementékről. Persze ahhoz, hogy ilyen drámai képek szülessenek kellenek
jó sötét, tömör esőfelhők is.
Ez a fényképezőgép is tud videót készíteni. Még nem próbáltam ki, de legközelebb
megnézhetjük, hogy milyen felvételt készít.

Kata, a szivárvány este volt, fél nyolc felé.

Paggy! A fréziánkat szemlélve, eszembe jutott valami, utánanéztem, és jó volt a
sejtésem. A frézia a nősziromfélék családjába tartozik. Azoknak is, főként a kisebb
virágú változatoknak ilyen törékeny, keskeny a levele, ugyanakkor magasra nőnek.
Már tényleg annyira kíváncsi vagyok a színkavalkádra!

Nem tudom, hogy ehető-e a madárcseresznye. Amiről nem tudom biztosan, hogy
meg lehet enni, azt nem merném a számba venni.

Jót mosolyogtam a teraszról való fotózásodon. Egy idő után az ember próbál mindent
megtenni, hogy feldobjon, érdekesebbé tegyen egy fotót. Én is ha lehet több szögből
is készítek fényképeket, aztán válogatok. Ezt a részét nagyon szeretem, csak marhára
megy vele az idő, nekem meg fordítani valóm is van.

Apropó! Pár napja legszívesebben sutba dobnék mindent! Fordítást és fotózást is (csak
átmenetileg!!!). Esténként akartam nézni a My Sunshine c. kínai sorit. De lehetetlen!
Kínszenvedést érzek, ha nem láthatom. Muszáj, kell! Már reggel is azt nézem, és
tegnap is (vagyis ma) fél kettőkor feküdtem le, pedig ilyet nem szoktam csinálni, csak
az iskolai szünetekben. Korlátoznom kell magamat, hogy a Pretty szokásos heti 3 része
is elkészüljön. Nagyon régen volt ilyen érzésben részem. De jó lesz, ha majd megoszthatom
Veletek is!

Ma lemaradtam róla a My Sunshine miatt, de tegnap reggel ötkor már ébren voltam. Ilyen
volt a napfelkelte:

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. április 22. 8:11

Paggy írta:Gabócinak:Először az uszkárról.Ritkán lehet fehéret látni.Kinti kutyaként tarják,vagy szobakedvenc?Játékosnak látszik.Intelligens kutyák és általában hosszú életűek.Nagyon kedves gomb szemei vannak.Mekkora "FAZON" őkelme?

Kép

Őkelme egy toy uszkár, és kertes házban lakik, de többet van bent, mint kint, mert nagyon ragaszkodik az emberek társaságához. Két kisiskolás "gazdija" gondoskodik a mozgásigényéről.

Paggy! A növénykéink nagyon szépen fejlődnek, erősödnek. Kíváncsi vagyok már rá, hogy színt valljanak!
A zsíros kenyeret, amit gyerek korunkban csak zsíros deszkának hívtunk, hú de megkívántam! A baloldali kutyus a tulajdonosa a kollázsodban lévő képnek, igaz?
Hány cicád, ill. kutyád van? Kérhetek róluk egy "családi" fotót?

Kép Kép

Rita! Eddig csak irigykedtem a szép napkelte/lemente képeidre, de igazad van, az lehet az egyik oka, hogy neked szabad kilátásod, nyílt tered van, a táj adottságai csak plusz az enyémekhez képest.

Rita a lelkesedésedet érthetjük úgy, hogy ez lehet a következő fordításaid egyike? Jó lenne! :ymblushing:

Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 22. 8:37

Gabi! Igen!! A héten már több helyen is kihirdettem.
Negyedszer futok neki a sorozatnak. A nagyon rossz angol felirattal rendelkező sorik
közé tartozik, de nem ez volt az oka, hogy már háromszor töröltem ki a gépemről.
A negyedik rész táján van egy vitaverseny, amiben a főszereplő Yichen is részt vesz.
Na, mindig itt adtam fel. Két csapat van, akik pro és kontra érveket hoznak fel egy
megadott téma ellen és mellett. Ez úgy van lefordítva, hogy akár olaszul is lehetne,
mert semmit nem értek belőle. Ahhoz pedig túl komoly a téma, és a moralizálgatásuk,
és több percig is tart ez a jelenet, hogy oda lehetne költeni valamit helyette. Úgyis
van elég mondat, rövidebb párbeszéd benne, amit magamnak kellene újraalkotnom,
mert szintén érthetetlenek. Ezt a sorit nem is merném úgy vállalni, hogy nem nézem
meg előre. Biztosan lennének félrefordításaim.

Eddig nem mertem, de most erőt vettem magamon, és bevállalom, hogy lefordítatlanul
hagyom azt a jelenetet. A történethez semmit nem tesz hozzá, nem veszítünk vele
semmit, ha nem tudjuk, min vitáznak. Az ismertetőjében előre fogom jelezni, hogy
aki megnézi a sorit erre számítson, és kész.

Amióta ezt eldöntöttem, boldogan adom át magam ennek a fantasztikus sorozatnak.
Csak lenne több időm!!

A trombita folyondár alja a szégyenfoltom jelenleg. Van ott minden, ahogy a képen
látszik. Még fürtös gyöngyike is, pedig ide senki nem ültetett belőle. Már megint a
madarak szorgoskodtak!

Kép
Kép

Vissza: “Társalgó”