Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Kedves Kata!Na végre,egy kis jó,hogy nem fájt!Öblögetni kell?Mi a teendő a továbbiakban?
Nagyon aranyosak vagytok a képeken.Samu olyan nyílt terkintetű.Ahogy átkarolod fényképezéskor,nem "menekülhetett".Neki is csinálták a fogát?Mivel kötöd le,amíg Rád kell várnia?Jók a képek,látom a sárkányodat.Koreai!!!Jó pihenést Nektek!
Rita!Már megint csodás felhőképeket küldtél.Így teljes képernyősen nagyon tetszik.Szép kék ég és gömbölyű felhők.Nagyon jól jártál az új gépeddel.Szinte mindenre használható.V an egy ötletem/saját példám/ Minden évben kinyomtatom a legszebb képeimetDirekt 24-24 adlakos kis,levelezőlapnyi albumokat vettem/a legolcsóbb/és első félév24,második félév 24 fotó.Legyen az csak meg,hiába van minden a gépen,az a biztos,ami kézben van.Olyan szép képeket csináltál,hogy lepd meg magad egy fotóalbummal.Na mit szólsz?
A közelik a rovarokkal szuperek!Hogy fér a gésa háta mögé egy kicsike?A kis pajzán,megcsipte a fenekét?Üdv:Paggy
Nagyon aranyosak vagytok a képeken.Samu olyan nyílt terkintetű.Ahogy átkarolod fényképezéskor,nem "menekülhetett".Neki is csinálták a fogát?Mivel kötöd le,amíg Rád kell várnia?Jók a képek,látom a sárkányodat.Koreai!!!Jó pihenést Nektek!
Rita!Már megint csodás felhőképeket küldtél.Így teljes képernyősen nagyon tetszik.Szép kék ég és gömbölyű felhők.Nagyon jól jártál az új gépeddel.Szinte mindenre használható.V an egy ötletem/saját példám/ Minden évben kinyomtatom a legszebb képeimetDirekt 24-24 adlakos kis,levelezőlapnyi albumokat vettem/a legolcsóbb/és első félév24,második félév 24 fotó.Legyen az csak meg,hiába van minden a gépen,az a biztos,ami kézben van.Olyan szép képeket csináltál,hogy lepd meg magad egy fotóalbummal.Na mit szólsz?
A közelik a rovarokkal szuperek!Hogy fér a gésa háta mögé egy kicsike?A kis pajzán,megcsipte a fenekét?Üdv:Paggy
szia Paggy! Köszönöm a kérdésed, hála Istennek egyáltalán nem fáj, sőt be sem lobban, nem úgy mint a múltkori, ami húzással végződött. A java még hátra van, de most nem engedem meg magamnak hogy ezen izguljak, élvezem a helyzetet, hogy így is lehet járni...

Sziasztok!Gyorsan írok,mert nagyon elfoglalt vagyok:SOK FRÉZIA "SZÜLETÉS" ELŐTT I ÁLLAPOTBAN VAN ,hétvén talán már láthatók lesznek a kis kalászkák:Nem mindenkié!!!!Folyamatosan küldöm majd a képeket.Most megyek pesztrálni Lillát.Üdv:Paggy
Csak kiteszem Kata képeit, és már megyek is. Sehol nem tartok a Pretty 24. részével.
Muszáj csinálnom, és még a thai Goong 1. részét is jó lenne megnézni!
Kata képei:

Muszáj csinálnom, és még a thai Goong 1. részét is jó lenne megnézni!
Kata képei:

Mielőtt nézelődnék,szeretném leírni az AGGODALMAM.Nem említettem Nektek,hogy idén minden növényt 1000x-szeresen támadtak meg az atkák.Azt hittem,csak a rosszul tárolt virághagymák kaphatják meg,hiszen az elmúlt években a szobanövényeket elkerülték.Sajnos a szeptemberi fréziáim mind odavesztek/illetve 108 hagymából 5 -nek lett virága.Még mindig ,azt gondoltam,talán a meleg az oka/mármint a benti levegő nem volt elég hűvös/,ezért a virtuális nevelésnél nagy-nagy figyelmet fordítottam a megfelelő hőmérsékletre.Ennek ellenére 3 hete megjelentek ,a szabad szemmel nem látható,atkák.Hirtelen elhatározásból növényorvoshoz/gazdaboltban van/fordultam.Ő azonnal erős méregpermetet adott.DE gondoltam ,én kicsiben mindig a biót támogatom,így utánanézve a fokhagyma+csalán+mezei zsurló forrázattal/lehűtve/való permetezésre voksoltam.Naponta kellett szórni.JÓT NEVETTEM szegény nevenincs cserepes pöttöm /kinyílt/frézián,mert a finom illata keveredett a fokhagymaszaggal.Ma hajnalban megnéztem a virtuális"kertet"és sajnos a levelek fonákján,hiába a napi gondozás,igencsak megjelentek az atkák.
Csak reménykedni tudok,hogy nem lesz nagy baj a virágokkal.Mégegy dolog:Egy ismerősöm hallotta ,hogy a TV_ben egy növényorvos említette,idén az enyhe tél miatt RENGETEG ATKA VAN A LEVEGŐBEN.Ezt úgy képzeljétek el ,mint a muslicákat/csak ez szabad szemmel nem látható/,hogy a SEMMIBŐL JÖNNEK ELŐ.Csak azért írtam le ilyen hosszan,hogy tudjátok,mennyire kiszolgáltatott a helyzet.MEG SZAKTUDÁS KELL,én meg most tanulom.Üdv:Paggy
Csak reménykedni tudok,hogy nem lesz nagy baj a virágokkal.Mégegy dolog:Egy ismerősöm hallotta ,hogy a TV_ben egy növényorvos említette,idén az enyhe tél miatt RENGETEG ATKA VAN A LEVEGŐBEN.Ezt úgy képzeljétek el ,mint a muslicákat/csak ez szabad szemmel nem látható/,hogy a SEMMIBŐL JÖNNEK ELŐ.Csak azért írtam le ilyen hosszan,hogy tudjátok,mennyire kiszolgáltatott a helyzet.MEG SZAKTUDÁS KELL,én meg most tanulom.Üdv:Paggy
Kedves Kata!Ugye hagymavirágzást lehet látni a képeden?Milyen szép rózsaszínes virága van!Eddig csak díszhagymavirágot láttam.ÉS Samuval a fodrásznál voltatok?Erre tippelek.Mit szól a hajvágáshoz?Gond nélkül beleül az idegen székébe?A díszleveleknek ilyennek kell lennie ,mint a fényképeden?Már mindenhol betegséget látok.Nálunk az utcán igencsak nagy baj van.Majdnem minden levél sérült.Köszönöm a képeket.Szép napok Nektek!Paggy
EZT KÜLÖN RITÁNAK KÜLDÖM:
Spoiler: mutasd
Kedves Paggy, az egyik bútorbolta mentünk be a Yiksbe, csak annyira el van fáradva, mert oda az orvoshoz taxival megyünk de visszafelé meg gyalog...ha nem vagyok rosszul...de aztán csak fogmosó poharat vettünk..olyan kis dizajnosat..Érezni itt is az általad jelzett levélproblémákat, van ahol már most pödrődik a levél, apu is kivág egy barackfát mert annyira fertőződött hogy elképesztő.
Samukát én nyírom, de van hogy beülünk a fodrászhoz...szerencsére csak egyszer vágtak a fülébe, igaz utána 1 évig nem mehettünk még a környékre sem...Úgyhogy több fodrászom van...most már nincs gond, mert elfelejtette...
Ide rossz idő van kilátásba, érezni a levegőn, hogy szinte robbanásra kész...bár a fejem is egy kicsit...de megyek is veszek be gyógyszert, hogy ne járjak úgy mint tegnap...
A fejfájás ambulancián mondta anno a főorvos, hogy ismerem a tüneteket, ne várjam meg, hanem előre vegyem be a gyógyszert, akkor nem lesz annyira durva...a helyzet... Bvit. + fájdalomcsillapító+ kávé!
Most látom nem válaszoltam egy kérdésre, nem tudom nem liliomfélékhez tartozik e...az egyik 4 emeletes előtt volt! Pontosabban a Családsegítő túlsó oldalán...az eper egy picit odébb virágzik...

Samukát én nyírom, de van hogy beülünk a fodrászhoz...szerencsére csak egyszer vágtak a fülébe, igaz utána 1 évig nem mehettünk még a környékre sem...Úgyhogy több fodrászom van...most már nincs gond, mert elfelejtette...

A fejfájás ambulancián mondta anno a főorvos, hogy ismerem a tüneteket, ne várjam meg, hanem előre vegyem be a gyógyszert, akkor nem lesz annyira durva...a helyzet... Bvit. + fájdalomcsillapító+ kávé!

Most látom nem válaszoltam egy kérdésre, nem tudom nem liliomfélékhez tartozik e...az egyik 4 emeletes előtt volt! Pontosabban a Családsegítő túlsó oldalán...az eper egy picit odébb virágzik...

Ma is csak kiteszem Kata képeit és rohanok vissza fordítani a Prettyt. Még a következő
hármas első tagja sincs lefordítva, hát még a többi! De a legszebb, hogy a tahi Goong
első részét sem volt időm megnézni.
Paggy, sajnálom a fréziákat! lehet, hogy az erősebb irtószer hatásosabb lenne. Köszi a
linket is, még nem jártam be az oldalt, csak pár fotót megnéztem a "Colour" fül alatt.
Az a fekete alapon lévő virágcsokor, nagyon hasonlít azokra a képekre, amit csináltál a
konyhában a spot lámpa alatt.
Kata! Az én közelemben is van Yisk, nagyon szeretem, sok mindent vettem már ott,
legutóbb két fogmosó poharat(!), és egy nyomós kéz mosót! Én azért ültetek mindig
magról barackfát, mert annak semmi baja. Nem beteg, nem fagy le a virága, és mindig
terem. Ja, egy vízízű barack sincs rajta soha!

hármas első tagja sincs lefordítva, hát még a többi! De a legszebb, hogy a tahi Goong
első részét sem volt időm megnézni.
Paggy, sajnálom a fréziákat! lehet, hogy az erősebb irtószer hatásosabb lenne. Köszi a
linket is, még nem jártam be az oldalt, csak pár fotót megnéztem a "Colour" fül alatt.
Az a fekete alapon lévő virágcsokor, nagyon hasonlít azokra a képekre, amit csináltál a
konyhában a spot lámpa alatt.
Kata! Az én közelemben is van Yisk, nagyon szeretem, sok mindent vettem már ott,
legutóbb két fogmosó poharat(!), és egy nyomós kéz mosót! Én azért ültetek mindig
magról barackfát, mert annak semmi baja. Nem beteg, nem fagy le a virága, és mindig
terem. Ja, egy vízízű barack sincs rajta soha!

Sziasztok! Köszönöm a képeket,! A nagy hideg után úgy örültem a főben azoknak a picurka "margarétáknak!" Gyerekkoromban a Rét tele volt ilyenekkel, mentünk a libákat hajtani a nagymamáéknál Nemesdéden...
Kellemes estét mindenkinek, befejezem a félbehagyott filmet és megyek aludni... T
onTon hiányom volt....

Tegnap fodrásznál voltam:

szia Rita! Kellemes napot! Milyen jó hogy másfelé is visz egy kicsit az utad a mindennapokban...gyönyörű tulipánokat hoztál.
Nálunk most 7 fok van és gész napra országosan most itt és Sopronban lesz a leghidegebb...pár km-rel lejjebb meg 2o-25 fok lesz...
lehet megint két napig újra fűtés lesz apunak tuti kell...
Kellemes hétvégét! Ui viszont sok helyen villámlás is lő van jegyezve..hú de nem szeretem!

Nálunk most 7 fok van és gész napra országosan most itt és Sopronban lesz a leghidegebb...pár km-rel lejjebb meg 2o-25 fok lesz...

lehet megint két napig újra fűtés lesz apunak tuti kell...

Kellemes hétvégét! Ui viszont sok helyen villámlás is lő van jegyezve..hú de nem szeretem!

Este jövök nézelődni és remélem hamarosan, 1-2 nap múlva, mások is örülhetnek/kb 2 "viselős" van még/Paggy
ÉS hozom az új képeimet.
ÉS hozom az új képeimet.
Paggy írta:JÓ HÍR:MEGÁLLT AZ ATKA TERJRDÉLSE ÉS
GRATULÁLOK AZ ÚJSZÜLÖTTHÖZ MIN GI!
Kedves Paggy! Köszönöm a képet a kis újszülöttről, nagyon kíváncsi vagyok a színére.
Valóban nagyon jó hír az is, hogy az atkák terjedése megállt, ki fogom próbálni a keverékedet.
Jaj,de örülök,hogy még frissiben láthattad MinGi!FONTOS!A keverékemnek elég töménynek kell lenni.Csalánt csak másnaponként tettem hozzá és 1 csepp mosogatószer kell bele,hogy megmaradjon a leveleken/vagy kenőszappanból pici/Flóraszeptes fújókát jól kimostam és azzal permetezek minden nap.Szerintem nagy területekre más kell,de cserépre talán jó,a kikelő atkák ellen.Nem lesz szaporulat.És le lehet tusolni előtte.Az élőket leviszi,valamint a földjére is permeteztem.
ESTE JÖVÖK a többivel:Paggy
ESTE JÖVÖK a többivel:Paggy
MIN GI!!!!!!! MINDJÁRT ITT TESTVÉRE a 2.cserépből:

Az 1-s cserépben, ÁGI-RITA, is hamarosan ESEMÉNY várhaató."2 virágocska akar kijönni a burokból:csak az egyiket sikerült most még "jól "lefényképeznem:

SZIASZTOK!
Felteszem a heti fréziafotókat.Kérek MINDENKIT,hogy ne gondolja azt, az Ő fréziája nem fog virágozni!Minden szín máskor nyílik és "egyéniség" függő ,mármint virág-egyéniségről van szó.2-3 hét különbség is lehet!

Felteszem a heti fréziafotókat.Kérek MINDENKIT,hogy ne gondolja azt, az Ő fréziája nem fog virágozni!Minden szín máskor nyílik és "egyéniség" függő ,mármint virág-egyéniségről van szó.2-3 hét különbség is lehet!

Kedves Rita!Nem tudom megfordítani/ne feküdjenek a képek/.ÉS MIN GINEK MA " 2 FRÉZIÁCSKÁJA LESZ!!!!!!
NEM SOKÁRA FELTESZEM AZE HETI VIRTUÁLIS VÁROSNÉZÉST:KICSIT SOK LESZ A KÉP,de így teljes.MAJD SPOILEREZEM Paggy
NEM SOKÁRA FELTESZEM AZE HETI VIRTUÁLIS VÁROSNÉZÉST:KICSIT SOK LESZ A KÉP,de így teljes.MAJD SPOILEREZEM Paggy
szia Paggy, nődögélnek a kis huncutok, tény hogy nem sietik el a dolgukat ! Annál nagyobb lesz az öröm, ha már a többit is látjuk bimbózni...
Kellemes estét, és hétvégét mindenkinek!
"az időjárás nem éppen hétvégére valóra sikerült itt nálunk"
De minthogy minden rosszban van valami jó is, így többet filmezhetünk

Kellemes estét, és hétvégét mindenkinek!

Sziasztok!
Ki akartam cselezni magam a lemaradásommal és valamelyik nap már wordl-be irtam is, csak dunsztom sincs hova mentettem. Mivel a szomszédban eljött a ház bontásának ideje és épp bontják a betont, igy agyilag sem vagyok ott, ahol kellene. Improvizálok majd.
Rita, gyönyörű a felhős kép. Az a kék égbolt, a hógömbökkel a házak tetején, nagyon tetszik. A virágok a méhecskékkel szintén. Igy, hogy nagoybbak a képek minden részletét ki lehet élvezni. Nagyon szép szinesek a tulipánok, de az a baj, hogy olyan gyorsan elnyilnak.
Gabóci! Szép helyen laksz. A lovak amiket fényképeztél olyanok, mintha most jöttek volna egy szépségszalonból. Gondolom speckó kaját is kapnak.
Nézegetve az epreid , tegnap el is ájultam a piacon, 2800.- volt ahol szoktam vásárolni. Bár tőlem ott maradhat szégyenszemre, valahogy nem csábit. Viszont ha málna volna, vagy bogyós bármi - áfonya, kökény...- , na az jöhetne.
Kata! Örülök, hogy jobb élményed van a fogaddal kapcsolatban! Nagyon jól sikerült kép ahogy Samukával mosolyogtok.
Viszont elképedve olvastam, hogy a fodrász belevágott a fülébe. Bizonyos esetekben, mikor a helyzet úgy kivánja még jobban ki kell a hatodik érzéket, a gyorsaságot és figyelmet hegyezni vágás közben. Nem is csodálom, hogy otthon vágod a Samu haját.
Az a kinai sárkányos felhős kép nagyon jól sikeredett. Tetszik még a fentről fényképezett nagy kerek fa is.
MinGi-nek gratulálok az újszülötthöz.
Paggy! Ilyenról sem hallottam még, hogy fogyókúrás tanfolyam. Hirtelen az egyik reggeli képen nem a zöld paprikát láttam, hanem wasabit.
A palacsintád hozzávalóit lopom
, nekem újdonság a gyömbér és a tejföl bele.
Teszek fel képeket Szegedről spoilerbe, hogy teljesüljön eg apró kis kivánságod.
Kocsiból lett fényképezve, kérdezte is a párom, mit művelek.
Ki akartam cselezni magam a lemaradásommal és valamelyik nap már wordl-be irtam is, csak dunsztom sincs hova mentettem. Mivel a szomszédban eljött a ház bontásának ideje és épp bontják a betont, igy agyilag sem vagyok ott, ahol kellene. Improvizálok majd.

Rita, gyönyörű a felhős kép. Az a kék égbolt, a hógömbökkel a házak tetején, nagyon tetszik. A virágok a méhecskékkel szintén. Igy, hogy nagoybbak a képek minden részletét ki lehet élvezni. Nagyon szép szinesek a tulipánok, de az a baj, hogy olyan gyorsan elnyilnak.
Gabóci! Szép helyen laksz. A lovak amiket fényképeztél olyanok, mintha most jöttek volna egy szépségszalonból. Gondolom speckó kaját is kapnak.
Nézegetve az epreid , tegnap el is ájultam a piacon, 2800.- volt ahol szoktam vásárolni. Bár tőlem ott maradhat szégyenszemre, valahogy nem csábit. Viszont ha málna volna, vagy bogyós bármi - áfonya, kökény...- , na az jöhetne.
Kata! Örülök, hogy jobb élményed van a fogaddal kapcsolatban! Nagyon jól sikerült kép ahogy Samukával mosolyogtok.

Viszont elképedve olvastam, hogy a fodrász belevágott a fülébe. Bizonyos esetekben, mikor a helyzet úgy kivánja még jobban ki kell a hatodik érzéket, a gyorsaságot és figyelmet hegyezni vágás közben. Nem is csodálom, hogy otthon vágod a Samu haját.
Az a kinai sárkányos felhős kép nagyon jól sikeredett. Tetszik még a fentről fényképezett nagy kerek fa is.
MinGi-nek gratulálok az újszülötthöz.

Paggy! Ilyenról sem hallottam még, hogy fogyókúrás tanfolyam. Hirtelen az egyik reggeli képen nem a zöld paprikát láttam, hanem wasabit.

Teszek fel képeket Szegedről spoilerbe, hogy teljesüljön eg apró kis kivánságod.

Spoiler: mutasd
Dél-Buda korábban elhanyagolt területén egy friss és újító szellemű fejlesztés ment végbe az elmúlt pár évben, melynek eredménye a Kopaszi gát közparkká alakítása lett. A Rákóczi híd lábánál elterülő tíz hektáros zöld területen kisebb éttermek, kávézók, teraszok és játszóházak is helyet kaptak a gyönyörű vízparti környezetben. Családunkkal, szerelmünkkel ideális terep sétálni, játszani, sportolni vagy pihenni. Tavasztól őszig biztos tipp a kikapcsolódásra, ami még a lokálpatrióta pestieknek is kötelező. Egy negatívum szerepel csak a palettán, még pedig az, hogy sajnos nem kutyabarát.