Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 30. 12:44

Spoiler: mutasd
]http://kephost.com/images/2017/04/30/P1010247.jpg[/img]
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. április 30. 13:06

Paggy!
Juhéééj! :-) Megvannak a gyönyörűségek! Na, már csak a szinre leszek kiváncsi. :-)
Amúgy igazat adok Neked, a dög kis atkák! - én is állatbarát vagyok-

Megcsináltam tegnap a palacsintát úgy, hogy tettem bele gyömbért, kb egy fürjtojás nagyságút 6 tojáshoz, meg egy jó nagy kanál tejfölt. A férjem azt mondta, igy még jobb ize van. :-) Én tisztitott vajjal , ghivel sütöm, a tésztába is teszek kis olvasztott vajat.
http://eletmodszer.com/comment/56793/gh ... se-hazilag
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 30. 13:48

Kedves Ági!Igencsak örülök!!!!!Most még picit izgulni kell,de már nagy az esély a fogalmamsincs milyen színű fréziához.2 cserép dupla virágú MIX van.Az egyik az 1-s.Remélem ízlett a palacsinta Neked is!Fontos a meleg tej,ezt Olga anyóstársamtól tudom :Ő orosz ,a barátnője Vera,akitől tanulta,ukrán.Nagyon nemzetközi családunk van.A vejem féltestvérének férje német:ÉS még sorolhatnám.de komolyan.Lillus, az unokám,sokféle náció "terméke".Jól elvagyunk ,4 nyelven beszélnek az asztalnál./SAJNOS ,ebből én csak 2-t/Üdv:Paggy
Nagyon köszönöm a linket :-*
Este jövök nézelődni /GOJI BOGYÓ!!!!!!,szép szandálkák..../
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 30. 14:08

És még egy dolog.NAGYON_NAGYON KÖSZÖNÖM VASKICÁNAK az állataim számához írt kedves szavait.Nem felejtettem el,csak azt gondoltam,kissé túl személyes voltam.Sokszor csúszom át erre a terepre.Pedig,sokkal jobb,humorral tekinteni a BOLDOG GYENGESÉGEINKRE,NEHÉZSÉGEINKRE és valójában SORSUNKRA.Mégegyszer köszönöm NEKED és GABÓCINAK,KATÁNAK és MINMDENKINEK.Egyébként én elvagyok velük.A tanítványaim mindig odavoltak értük.A szülök elküldték a gyerekeket,hogy nálam lehet állatozni/nem kell venni!!!/Csodabogárnak tekintettek.NA ENNYIT A DOLOGRÓL:Üdv:Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 30. 15:16

sziasztok! azok az orchideák de gyönyörűségesek! Sógornőmet azzal szoktam meglepni... :D .gratulálok a kismamasághoz a fréziával.. :D
Én holnap sütöm meg a tejfölös gyömbéres palacsintát..már előre éhes lettem rá..gondolom megint lesz vagy 3o db. kevesebbet nem érdemes sütnöm... :)) Erre én is falánk vagyok! :))
az atkákat és moly és társait nem utálom, egyenese gyűlölöm! Mi mindent képesek tönkretenni! Amúgy én is állatbarát vagyok...de már nem a lakásban! Sosem hittem volna, hogy nem lesz kutyám a panelban... :( .de most már örülök hogy nincs, nem kell a lemenetel miatt aggódnom! :)

Kép Most főzöm...Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 30. 16:04

Mielőtt nekilátok a nézelődésnek ,mutatok 1-2 példát a természet igazságosságára.T:7 db kiválasztott cserép van +2 MARADÉK.Ebből 1-t magamnak hagytam,a másik a NEVENINCS cs.Az utóbbiban olyan tülekedés van a minél előbbi kibomlásra és az enyém pedig megsértődve,12 hagymából 3-4 jött elő.Mindjárt látjátok az igazolást.1-2.kép Nevenincs,3. az enyém
http://kephost.com/image/wfao]Kép[/url]
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 30. 16:05

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 30. 16:31

Hát a GOJI bogyó nagyon felkeltette az érdeklődésem.Kedden megyek a piacra , :flower1: veszek egy marékkal.Sajnos a családom masszivan gyógyszerpárti.pedig nem eröltettem rájuk a természetszemléletem.Köszönöm szépen az ismertetőt.
Kedves Rita!Szépek-szépek a papucsok ezüstben,aranyban,csak nyáron biztosan égne a talpam.Képzeljétek a lányom tűsarkúkat hord!Jó,tudom a bankban/kockátzatkezelő/kötelező az elegáns viselet.Ő azzal enyhíti,hogy jó magassarkú cipőkben TIPEG.Meg se ismernék a kollégái az itthoni cuccokban.Írtad a múltkor mennyire szerettél magassarkúban járni,azért van néhány MARADVÁNY belőlük?
Kedves Kata!Még az elején leírtam a palacsintareceptet/amikor idekerültem/Fontos a pontos megtartása,mert akkor finom.További szép estét!Üdv:Paggy :flower1:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. április 30. 16:42

Kata! Emlékeztetőül beteszem Paggy palacsinta receptjét, hátha más is kíváncsi rá! Még én sem csináltam meg, de ki akarom próbálni. :)

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 30. 17:16

Gabóci,köszönöm szépen.Olga nem,én igen,szokott gyömbért tenni a tésztájába.Jó a por is.DE AZÉRT ,HA TUDSZ,reszelj bele frisset!Karakteres lesz az íze,DE,ha nem, reszelt citromhéj vagy mézeskalács-fűszerkeverék/karácsonyi maradvány/Pici darabot is lehet venni a gyömbérből.Ára:kb 100 ft ,egy 8-10 cm-s .Teához is jó forrázatra.
Ha levirágzik a frézia, nyári munkára megyek.Lilla oviszünet,táboroztatás /úszás-lovas/,tanítványok.Így őszig elég kevés időm lesz,de alkalmanként raknék fel virtuális városnézést a fotókon kívül.DE addig, ÓRIÁSI terveim vannak./mondja ezt a kisegér az elefántnak/Most megyek és nem szószátyárkodom tovább.Üdv.Paggy
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 30. 20:33

Kata! Az én kis falucskámban azt szeretem a legjobban, hogy az emberek csendesen,
békében élik az életüket. A leghangosabbak a fűnyírók és a madarak, télen meg a fűrészek.
Itt nem lopnak, nem törnek be, akár egész nap is nyitva lehet az ajtó, senki nem megy be.
Ha idegen jár a faluban, akkor megállítják, megkérdezik, hogy kit keres, hová megy, szóval
ha rossz szándék munkálkodna is benne, elmegy a kedve, mert érzi, hogy szemmel tartják
minden mozdulatát. Ez jobb, mint a polgárőrség. Hihi!

Imádom a palacsintát, de holnap fahéjas vagy diós kürtős kalácsot szeretnék enni!!!

Ági! Az a "kirakat" nem a csokibolté, hanem egy ruhaüzleté. Zebegény nekem messze van,
de holnap kiruccanunk egy kicsit Szilvásváradra. Tavaly is hoztam képeket onnan, és holnap
is fogok. Nagyon szeretünk ott lenni, nem tudjuk megunni. Csak a rossz idő veheti el a
kedvünket a kirándulástól.

Nálunk semmi éle nem volt a napnak, és nem is sütött folyamatosan, viszont az eső sem esett.

Paggy! Igazán izgalmas figyelni a kicsikék születését, de a színekre is nagyon kíváncsi vagyok.
Még jó, hogy nem kilenc hónapot kell várni a születésükre!

Tényleg nemzetközi a családod! Az enyém meg úgy nemzetközi, hogy magyarok, de nem
itthon élnek. A lányom és a kisebbik fiam Angliában, a öcsém a családjával Amerikában,
de volt Kanadában is rokonom. A lányom egy évig Skóciában is lakott.

A két fiamnak össze volt tolva az ágyuk, mert úgy szerettek aludni a közös szobájukban.
Dundi kutyánk meg legtöbbször bemászott közéjük. Imádtak hármasban aludni. Mikor ezt
megtudta az egyik tanáruk, azt mondta, hogy sajnálja őket (mármint a gyerekeimet), hogy
ilyen szüleik vannak, akik elnézik, hogy ők egy kutya mellett aludjanak.

Lehet, hogy a te csereped belerokkant abba, hogy senki nem választotta. De mivel már van
gazdája meg fogja hálálni. Például ő fogja a legtöbb virágot hozni, vagy ő virít majd a legtovább...

Dombon lakom, sokat kell gyalogolnom, ha csak olyan buszt érek el, ami nem jön fel a faluba,
és cipekedem is. Szóba sem jöhet a magassarkú!

Kata mai ebédje és desszertje:

Kép Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 30. 20:43

Ma délutáni, nappal szemben fotózott pitypangok:

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 30. 20:57

Gabóci milyen aranyos vagy! köszönöm ezt a képes receptet, tuti gyorsan meg lehet így találni! Mindenképpen sort kerítek rá mert van friss gyömbérem is, kár lenne ha tönkremenne. :)
Paggy szépen fejlődnek a fréziák, akik nem látjuk minden nap jobban látjuk,érzékeljük a változást!
Rita, először is köszönöm a képeket amiket kitettél, és a kis élménybeszámolót a falucskádról. Nekem anno Sashelyen kellett felkapatnom a kertbe...azóta is bánom hogy eladtam. Igaz nem saját akaratból.
Szinte hihetetlen, hogy máris fehér a pitypang virága..itt még sárga minden már ami nem fagyott meg. Hársfát még nem tudtam virágozva lekapni a géppel, mert alig találni rajta...nagyon hiányzik az illata.

Paggy, mindenki akkor jön amikor tud és akar...hiszen nem csak internetezés van a világon, én is az átlagnál többet itthon nem mintha nem lenne mit csinálni, csak segítség nélkül vannak feladatok amiket nem tudok. Ez van!
Mindenkinek kellemes Estét és holnapi szép kirándulós időt! \:D/ :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 1. 17:10

Kutyasétáltatás a környező utcákban:

=http://kephost.com/image/wf5F]Kép[/url]
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 1. 17:11

rl=http://kephost.com/image/wfQf]Kép[/url]
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 1. 17:15

Az igazi ANGKORVAT:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 1. 17:17

ÉS a XI.kerületi /40 éve épül/Láttok-e rajta valami furcsát?
http://kephost.com/image/wyAv]Kép[/url]
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 1. 17:18

KOBAK és KITTY:
=http://kephost.com/image/wyAa]Kép[/url]
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 1. 17:21

Szia Paggy az épületnél a erkélyen nincs korlát..
A cicáid édesek...a táj és a környék meghitten egyszerű! :ymhug: \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth:
A kutyus trió is aranyos, látni, hogy olyan kis komótosan ballagnak.... :) :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 1. 18:12

Kedves Kata!Válaszom: is ,van még más is.A ház még nincs kész.Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 1. 19:04

Egy látvány:
https://www.youtube.com/watch?v=7vs-H7xLnrs&index=3&list=FLZh2P9d7I4HucpHd2pc-L1Q
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. május 1. 19:06

Sziasztok!

Ma hirtelen ötletből vezérelve hazamentünk anyukámékhoz.
Az ő szép fodros tulipánjai

Kép

Kép

Hazafelé lekaptam Vásárhelyen a Lenin múzeumot. Mindig megállapitjuk, hogy borzalmasan néz ki, pedig már megszokhattuk volna a szürke, szögecselt külsejét Leninnel együtt.
A kép nem a legjobb beállitás, mert kanyarban van az épület, természetesen zöldet kaptunk, igy mozgó kocsiból lett a felvétel.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 1. 19:36

szia Ági én már nem is tudom mikor láttam utoljára fodros tulipánt! Gyönyörűek! Milyen jó, hogy odamentetek, mert lehet legközelebb már csak az elvirágzás maradt volna... :ymblushing:
A Lenin múzeumtól meg kirázott a hideg, de komolyan..brrr.

Paggy, bár nem fogalmazta úgy meg...de tényleg befejezetlen a ház...erről hirtelen a pécsi [-x :ymhug: :movingflower: :flower1: toronyház jutott eszembe,ami már 2o évvel ezelőtt is életveszélyes volt, nem is tudom mi van vele...
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 1. 20:45

Megfejtés:az ablakok egyforma nagyok mindenhol.Ülsz a WC-n este és panoráma kép megy Rólad az utcára.Fogalmunk sincs, miért lett ilyen.Most üvegezték.Azt gondoltam a Balett Intézet költözik ide.Az építők nem tudják mi lesz.Tényleg 40 éve készül.Üdv:Paggy
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 1. 20:50

Én ma pizsamás napot tartottam. :-bd Nem mentem sem 'felvonulni' :)) :)) :)) sem majálisra. ;)) Pihentem. ~o) \m/

Paggy! Én nagyon szeretem az ilyen hangulatos régebbi kertvárosi részt kis parkkal, ahol a kutyák tudnak játszani.A környékünkön is van. Az a 40 éve épülő ház lakatlan? Nálunk is van ilyen szellemház, kb 35 éve negyed kész állapotban. A cicák nagyon szépek és látszik, jól érzik magukat. :ymblushing: Egy foto erejéig kiugrottál Kambodzsába? :D ;) Ügyes! \:D/

Ági! Szóval erre jártál felénk. :-o Szépek az anyukád tulipánjai, még az idén nem láttam fodrosat. @};- Nagyon régen jártam Vásárhelyen, nem láttam, vagy csak nem figyeltem, de hallottam az ülő helyzete miatt kapott gúnynevű Leninről. ;)) Olyan mintha a régi szobrot felültették volna oda. :-q

Rita! Gondoltam rád, hogy igazi kiránduló időtök volt. Köszönöm az eddigi, és a következő szilvásváradi képeket is. \m/

Pénteken készült kép egy borbolyabokorról.

Kép

Vissza: “Társalgó”