Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Spoiler: mutasd
Paggy!
Juhéééj!
Megvannak a gyönyörűségek! Na, már csak a szinre leszek kiváncsi. 
Amúgy igazat adok Neked, a dög kis atkák! - én is állatbarát vagyok-
Megcsináltam tegnap a palacsintát úgy, hogy tettem bele gyömbért, kb egy fürjtojás nagyságút 6 tojáshoz, meg egy jó nagy kanál tejfölt. A férjem azt mondta, igy még jobb ize van.
Én tisztitott vajjal , ghivel sütöm, a tésztába is teszek kis olvasztott vajat.
http://eletmodszer.com/comment/56793/gh ... se-hazilag
Juhéééj!

Amúgy igazat adok Neked, a dög kis atkák! - én is állatbarát vagyok-
Megcsináltam tegnap a palacsintát úgy, hogy tettem bele gyömbért, kb egy fürjtojás nagyságút 6 tojáshoz, meg egy jó nagy kanál tejfölt. A férjem azt mondta, igy még jobb ize van.

http://eletmodszer.com/comment/56793/gh ... se-hazilag
Kedves Ági!Igencsak örülök!!!!!Most még picit izgulni kell,de már nagy az esély a fogalmamsincs milyen színű fréziához.2 cserép dupla virágú MIX van.Az egyik az 1-s.Remélem ízlett a palacsinta Neked is!Fontos a meleg tej,ezt Olga anyóstársamtól tudom :Ő orosz ,a barátnője Vera,akitől tanulta,ukrán.Nagyon nemzetközi családunk van.A vejem féltestvérének férje német:ÉS még sorolhatnám.de komolyan.Lillus, az unokám,sokféle náció "terméke".Jól elvagyunk ,4 nyelven beszélnek az asztalnál./SAJNOS ,ebből én csak 2-t/Üdv:Paggy
Nagyon köszönöm a linket
Este jövök nézelődni /GOJI BOGYÓ!!!!!!,szép szandálkák..../
Nagyon köszönöm a linket

Este jövök nézelődni /GOJI BOGYÓ!!!!!!,szép szandálkák..../
És még egy dolog.NAGYON_NAGYON KÖSZÖNÖM VASKICÁNAK az állataim számához írt kedves szavait.Nem felejtettem el,csak azt gondoltam,kissé túl személyes voltam.Sokszor csúszom át erre a terepre.Pedig,sokkal jobb,humorral tekinteni a BOLDOG GYENGESÉGEINKRE,NEHÉZSÉGEINKRE és valójában SORSUNKRA.Mégegyszer köszönöm NEKED és GABÓCINAK,KATÁNAK és MINMDENKINEK.Egyébként én elvagyok velük.A tanítványaim mindig odavoltak értük.A szülök elküldték a gyerekeket,hogy nálam lehet állatozni/nem kell venni!!!/Csodabogárnak tekintettek.NA ENNYIT A DOLOGRÓL:Üdv:Paggy
sziasztok! azok az orchideák de gyönyörűségesek! Sógornőmet azzal szoktam meglepni...
.gratulálok a kismamasághoz a fréziával..
Én holnap sütöm meg a tejfölös gyömbéres palacsintát..már előre éhes lettem rá..gondolom megint lesz vagy 3o db. kevesebbet nem érdemes sütnöm...
Erre én is falánk vagyok!
az atkákat és moly és társait nem utálom, egyenese gyűlölöm! Mi mindent képesek tönkretenni! Amúgy én is állatbarát vagyok...de már nem a lakásban! Sosem hittem volna, hogy nem lesz kutyám a panelban...
.de most már örülök hogy nincs, nem kell a lemenetel miatt aggódnom! 
Most főzöm...

Én holnap sütöm meg a tejfölös gyömbéres palacsintát..már előre éhes lettem rá..gondolom megint lesz vagy 3o db. kevesebbet nem érdemes sütnöm...

az atkákat és moly és társait nem utálom, egyenese gyűlölöm! Mi mindent képesek tönkretenni! Amúgy én is állatbarát vagyok...de már nem a lakásban! Sosem hittem volna, hogy nem lesz kutyám a panelban...

Mielőtt nekilátok a nézelődésnek ,mutatok 1-2 példát a természet igazságosságára.T:7 db kiválasztott cserép van +2 MARADÉK.Ebből 1-t magamnak hagytam,a másik a NEVENINCS cs.Az utóbbiban olyan tülekedés van a minél előbbi kibomlásra és az enyém pedig megsértődve,12 hagymából 3-4 jött elő.Mindjárt látjátok az igazolást.1-2.kép Nevenincs,3. az enyém
http://kephost.com/image/wfao]
[/url]

http://kephost.com/image/wfao]

Hát a GOJI bogyó nagyon felkeltette az érdeklődésem.Kedden megyek a piacra ,
veszek egy marékkal.Sajnos a családom masszivan gyógyszerpárti.pedig nem eröltettem rájuk a természetszemléletem.Köszönöm szépen az ismertetőt.
Kedves Rita!Szépek-szépek a papucsok ezüstben,aranyban,csak nyáron biztosan égne a talpam.Képzeljétek a lányom tűsarkúkat hord!Jó,tudom a bankban/kockátzatkezelő/kötelező az elegáns viselet.Ő azzal enyhíti,hogy jó magassarkú cipőkben TIPEG.Meg se ismernék a kollégái az itthoni cuccokban.Írtad a múltkor mennyire szerettél magassarkúban járni,azért van néhány MARADVÁNY belőlük?
Kedves Kata!Még az elején leírtam a palacsintareceptet/amikor idekerültem/Fontos a pontos megtartása,mert akkor finom.További szép estét!Üdv:Paggy

Kedves Rita!Szépek-szépek a papucsok ezüstben,aranyban,csak nyáron biztosan égne a talpam.Képzeljétek a lányom tűsarkúkat hord!Jó,tudom a bankban/kockátzatkezelő/kötelező az elegáns viselet.Ő azzal enyhíti,hogy jó magassarkú cipőkben TIPEG.Meg se ismernék a kollégái az itthoni cuccokban.Írtad a múltkor mennyire szerettél magassarkúban járni,azért van néhány MARADVÁNY belőlük?
Kedves Kata!Még az elején leírtam a palacsintareceptet/amikor idekerültem/Fontos a pontos megtartása,mert akkor finom.További szép estét!Üdv:Paggy

Kata! Emlékeztetőül beteszem Paggy palacsinta receptjét, hátha más is kíváncsi rá! Még én sem csináltam meg, de ki akarom próbálni.

Gabóci,köszönöm szépen.Olga nem,én igen,szokott gyömbért tenni a tésztájába.Jó a por is.DE AZÉRT ,HA TUDSZ,reszelj bele frisset!Karakteres lesz az íze,DE,ha nem, reszelt citromhéj vagy mézeskalács-fűszerkeverék/karácsonyi maradvány/Pici darabot is lehet venni a gyömbérből.Ára:kb 100 ft ,egy 8-10 cm-s .Teához is jó forrázatra.
Ha levirágzik a frézia, nyári munkára megyek.Lilla oviszünet,táboroztatás /úszás-lovas/,tanítványok.Így őszig elég kevés időm lesz,de alkalmanként raknék fel virtuális városnézést a fotókon kívül.DE addig, ÓRIÁSI terveim vannak./mondja ezt a kisegér az elefántnak/Most megyek és nem szószátyárkodom tovább.Üdv.Paggy
Ha levirágzik a frézia, nyári munkára megyek.Lilla oviszünet,táboroztatás /úszás-lovas/,tanítványok.Így őszig elég kevés időm lesz,de alkalmanként raknék fel virtuális városnézést a fotókon kívül.DE addig, ÓRIÁSI terveim vannak./mondja ezt a kisegér az elefántnak/Most megyek és nem szószátyárkodom tovább.Üdv.Paggy
Kata! Az én kis falucskámban azt szeretem a legjobban, hogy az emberek csendesen,
békében élik az életüket. A leghangosabbak a fűnyírók és a madarak, télen meg a fűrészek.
Itt nem lopnak, nem törnek be, akár egész nap is nyitva lehet az ajtó, senki nem megy be.
Ha idegen jár a faluban, akkor megállítják, megkérdezik, hogy kit keres, hová megy, szóval
ha rossz szándék munkálkodna is benne, elmegy a kedve, mert érzi, hogy szemmel tartják
minden mozdulatát. Ez jobb, mint a polgárőrség. Hihi!
Imádom a palacsintát, de holnap fahéjas vagy diós kürtős kalácsot szeretnék enni!!!
Ági! Az a "kirakat" nem a csokibolté, hanem egy ruhaüzleté. Zebegény nekem messze van,
de holnap kiruccanunk egy kicsit Szilvásváradra. Tavaly is hoztam képeket onnan, és holnap
is fogok. Nagyon szeretünk ott lenni, nem tudjuk megunni. Csak a rossz idő veheti el a
kedvünket a kirándulástól.
Nálunk semmi éle nem volt a napnak, és nem is sütött folyamatosan, viszont az eső sem esett.
Paggy! Igazán izgalmas figyelni a kicsikék születését, de a színekre is nagyon kíváncsi vagyok.
Még jó, hogy nem kilenc hónapot kell várni a születésükre!
Tényleg nemzetközi a családod! Az enyém meg úgy nemzetközi, hogy magyarok, de nem
itthon élnek. A lányom és a kisebbik fiam Angliában, a öcsém a családjával Amerikában,
de volt Kanadában is rokonom. A lányom egy évig Skóciában is lakott.
A két fiamnak össze volt tolva az ágyuk, mert úgy szerettek aludni a közös szobájukban.
Dundi kutyánk meg legtöbbször bemászott közéjük. Imádtak hármasban aludni. Mikor ezt
megtudta az egyik tanáruk, azt mondta, hogy sajnálja őket (mármint a gyerekeimet), hogy
ilyen szüleik vannak, akik elnézik, hogy ők egy kutya mellett aludjanak.
Lehet, hogy a te csereped belerokkant abba, hogy senki nem választotta. De mivel már van
gazdája meg fogja hálálni. Például ő fogja a legtöbb virágot hozni, vagy ő virít majd a legtovább...
Dombon lakom, sokat kell gyalogolnom, ha csak olyan buszt érek el, ami nem jön fel a faluba,
és cipekedem is. Szóba sem jöhet a magassarkú!
Kata mai ebédje és desszertje:

békében élik az életüket. A leghangosabbak a fűnyírók és a madarak, télen meg a fűrészek.
Itt nem lopnak, nem törnek be, akár egész nap is nyitva lehet az ajtó, senki nem megy be.
Ha idegen jár a faluban, akkor megállítják, megkérdezik, hogy kit keres, hová megy, szóval
ha rossz szándék munkálkodna is benne, elmegy a kedve, mert érzi, hogy szemmel tartják
minden mozdulatát. Ez jobb, mint a polgárőrség. Hihi!
Imádom a palacsintát, de holnap fahéjas vagy diós kürtős kalácsot szeretnék enni!!!
Ági! Az a "kirakat" nem a csokibolté, hanem egy ruhaüzleté. Zebegény nekem messze van,
de holnap kiruccanunk egy kicsit Szilvásváradra. Tavaly is hoztam képeket onnan, és holnap
is fogok. Nagyon szeretünk ott lenni, nem tudjuk megunni. Csak a rossz idő veheti el a
kedvünket a kirándulástól.
Nálunk semmi éle nem volt a napnak, és nem is sütött folyamatosan, viszont az eső sem esett.
Paggy! Igazán izgalmas figyelni a kicsikék születését, de a színekre is nagyon kíváncsi vagyok.
Még jó, hogy nem kilenc hónapot kell várni a születésükre!
Tényleg nemzetközi a családod! Az enyém meg úgy nemzetközi, hogy magyarok, de nem
itthon élnek. A lányom és a kisebbik fiam Angliában, a öcsém a családjával Amerikában,
de volt Kanadában is rokonom. A lányom egy évig Skóciában is lakott.
A két fiamnak össze volt tolva az ágyuk, mert úgy szerettek aludni a közös szobájukban.
Dundi kutyánk meg legtöbbször bemászott közéjük. Imádtak hármasban aludni. Mikor ezt
megtudta az egyik tanáruk, azt mondta, hogy sajnálja őket (mármint a gyerekeimet), hogy
ilyen szüleik vannak, akik elnézik, hogy ők egy kutya mellett aludjanak.
Lehet, hogy a te csereped belerokkant abba, hogy senki nem választotta. De mivel már van
gazdája meg fogja hálálni. Például ő fogja a legtöbb virágot hozni, vagy ő virít majd a legtovább...
Dombon lakom, sokat kell gyalogolnom, ha csak olyan buszt érek el, ami nem jön fel a faluba,
és cipekedem is. Szóba sem jöhet a magassarkú!
Kata mai ebédje és desszertje:

Gabóci milyen aranyos vagy! köszönöm ezt a képes receptet, tuti gyorsan meg lehet így találni! Mindenképpen sort kerítek rá mert van friss gyömbérem is, kár lenne ha tönkremenne.
Paggy szépen fejlődnek a fréziák, akik nem látjuk minden nap jobban látjuk,érzékeljük a változást!
Rita, először is köszönöm a képeket amiket kitettél, és a kis élménybeszámolót a falucskádról. Nekem anno Sashelyen kellett felkapatnom a kertbe...azóta is bánom hogy eladtam. Igaz nem saját akaratból.
Szinte hihetetlen, hogy máris fehér a pitypang virága..itt még sárga minden már ami nem fagyott meg. Hársfát még nem tudtam virágozva lekapni a géppel, mert alig találni rajta...nagyon hiányzik az illata.
Paggy, mindenki akkor jön amikor tud és akar...hiszen nem csak internetezés van a világon, én is az átlagnál többet itthon nem mintha nem lenne mit csinálni, csak segítség nélkül vannak feladatok amiket nem tudok. Ez van!
Mindenkinek kellemes Estét és holnapi szép kirándulós időt!

Paggy szépen fejlődnek a fréziák, akik nem látjuk minden nap jobban látjuk,érzékeljük a változást!
Rita, először is köszönöm a képeket amiket kitettél, és a kis élménybeszámolót a falucskádról. Nekem anno Sashelyen kellett felkapatnom a kertbe...azóta is bánom hogy eladtam. Igaz nem saját akaratból.
Szinte hihetetlen, hogy máris fehér a pitypang virága..itt még sárga minden már ami nem fagyott meg. Hársfát még nem tudtam virágozva lekapni a géppel, mert alig találni rajta...nagyon hiányzik az illata.
Paggy, mindenki akkor jön amikor tud és akar...hiszen nem csak internetezés van a világon, én is az átlagnál többet itthon nem mintha nem lenne mit csinálni, csak segítség nélkül vannak feladatok amiket nem tudok. Ez van!
Mindenkinek kellemes Estét és holnapi szép kirándulós időt!

Szia Paggy az épületnél a erkélyen nincs korlát..
A cicáid édesek...a táj és a környék meghitten egyszerű!

A kutyus trió is aranyos, látni, hogy olyan kis komótosan ballagnak....

A cicáid édesek...a táj és a környék meghitten egyszerű!

A kutyus trió is aranyos, látni, hogy olyan kis komótosan ballagnak....

Kedves Kata!Válaszom: is ,van még más is.A ház még nincs kész.Paggy
Egy látvány:
Spoiler: mutasd
Sziasztok!
Ma hirtelen ötletből vezérelve hazamentünk anyukámékhoz.
Az ő szép fodros tulipánjai

Hazafelé lekaptam Vásárhelyen a Lenin múzeumot. Mindig megállapitjuk, hogy borzalmasan néz ki, pedig már megszokhattuk volna a szürke, szögecselt külsejét Leninnel együtt.
A kép nem a legjobb beállitás, mert kanyarban van az épület, természetesen zöldet kaptunk, igy mozgó kocsiból lett a felvétel.

Ma hirtelen ötletből vezérelve hazamentünk anyukámékhoz.
Az ő szép fodros tulipánjai

Hazafelé lekaptam Vásárhelyen a Lenin múzeumot. Mindig megállapitjuk, hogy borzalmasan néz ki, pedig már megszokhattuk volna a szürke, szögecselt külsejét Leninnel együtt.
A kép nem a legjobb beállitás, mert kanyarban van az épület, természetesen zöldet kaptunk, igy mozgó kocsiból lett a felvétel.

szia Ági én már nem is tudom mikor láttam utoljára fodros tulipánt! Gyönyörűek! Milyen jó, hogy odamentetek, mert lehet legközelebb már csak az elvirágzás maradt volna...
A Lenin múzeumtól meg kirázott a hideg, de komolyan..brrr.
Paggy, bár nem fogalmazta úgy meg...de tényleg befejezetlen a ház...erről hirtelen a pécsi
toronyház jutott eszembe,ami már 2o évvel ezelőtt is életveszélyes volt, nem is tudom mi van vele...

A Lenin múzeumtól meg kirázott a hideg, de komolyan..brrr.
Paggy, bár nem fogalmazta úgy meg...de tényleg befejezetlen a ház...erről hirtelen a pécsi

Megfejtés:az ablakok egyforma nagyok mindenhol.Ülsz a WC-n este és panoráma kép megy Rólad az utcára.Fogalmunk sincs, miért lett ilyen.Most üvegezték.Azt gondoltam a Balett Intézet költözik ide.Az építők nem tudják mi lesz.Tényleg 40 éve készül.Üdv:Paggy
Én ma pizsamás napot tartottam.
Nem mentem sem 'felvonulni'
sem majálisra.
Pihentem.
Paggy! Én nagyon szeretem az ilyen hangulatos régebbi kertvárosi részt kis parkkal, ahol a kutyák tudnak játszani.A környékünkön is van. Az a 40 éve épülő ház lakatlan? Nálunk is van ilyen szellemház, kb 35 éve negyed kész állapotban. A cicák nagyon szépek és látszik, jól érzik magukat.
Egy foto erejéig kiugrottál Kambodzsába?
Ügyes!
Ági! Szóval erre jártál felénk.
Szépek az anyukád tulipánjai, még az idén nem láttam fodrosat.
Nagyon régen jártam Vásárhelyen, nem láttam, vagy csak nem figyeltem, de hallottam az ülő helyzete miatt kapott gúnynevű Leninről.
Olyan mintha a régi szobrot felültették volna oda.
Rita! Gondoltam rád, hogy igazi kiránduló időtök volt. Köszönöm az eddigi, és a következő szilvásváradi képeket is.
Pénteken készült kép egy borbolyabokorról.

Paggy! Én nagyon szeretem az ilyen hangulatos régebbi kertvárosi részt kis parkkal, ahol a kutyák tudnak játszani.A környékünkön is van. Az a 40 éve épülő ház lakatlan? Nálunk is van ilyen szellemház, kb 35 éve negyed kész állapotban. A cicák nagyon szépek és látszik, jól érzik magukat.

Ági! Szóval erre jártál felénk.

Rita! Gondoltam rád, hogy igazi kiránduló időtök volt. Köszönöm az eddigi, és a következő szilvásváradi képeket is.

Pénteken készült kép egy borbolyabokorról.