Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
=
Spoiler: mutasd
Kikötünk és fel a villamosra,vissza a Gellért térre!
Ott kiderül,hogy csak du 2-kor lesz.Julival fagyiztunk.Ő is ,én is haza/kutyaséta/ 2-re én vissza a Gellért térre,rá a hídra.Onnan készítettem a fotókat.Utána a rakparti rendezvényen át haza.Üdv:Paggy
[/spoiler]
=url=http://kephost.com/image/wQ0z]
[/url]

Paggy! Milyen szerencse, hogy gyönyörű napsütéses idő volt, sokan nagyon nyáriasan voltak öltözve. Köszi a képeket, jó volt látni szép fővárosunkat a verseny háterében.

Paggy! Jó kalandos volt a mai napod! Köszönöm a képeket, és a beszámolót!
Most már sárkányhajó versenyt is láttam! Igaz, hogy képekben, de mégis más
egy virtuális barátnő fotóit nézegetni, mint az interneten beírni a keresőbe
a kulcsszót, és a kidobott képeket lesni.
Mindig megállapítom, hogy a Duna és a két partja csodaszép. A víz szélén a
hajókat látva nagy kedvem lett volna egy dunai hajókázáshoz. Szép idő volt
nálatok is. Szerencséjük volt a szervezőknek.
Én ma lágybogarak garmadával találkoztam. Ha akartam, ha nem, lefotóztam
őket. Csak a laptopomon nagyban vettem észre, hogy ők is ott vannak a képen.
Reggel a harmatos pitypangra koncentráltam, de ő is jött. Látjátok a szárnya
végén a harmatcseppet? Fantasztikus!
Harmatcseppek:
Ráadás:
Ez is lágybogár:

Most már sárkányhajó versenyt is láttam! Igaz, hogy képekben, de mégis más
egy virtuális barátnő fotóit nézegetni, mint az interneten beírni a keresőbe
a kulcsszót, és a kidobott képeket lesni.
Mindig megállapítom, hogy a Duna és a két partja csodaszép. A víz szélén a
hajókat látva nagy kedvem lett volna egy dunai hajókázáshoz. Szép idő volt
nálatok is. Szerencséjük volt a szervezőknek.
Én ma lágybogarak garmadával találkoztam. Ha akartam, ha nem, lefotóztam
őket. Csak a laptopomon nagyban vettem észre, hogy ők is ott vannak a képen.
Reggel a harmatos pitypangra koncentráltam, de ő is jött. Látjátok a szárnya
végén a harmatcseppet? Fantasztikus!
Harmatcseppek:
Ráadás:
Ez is lágybogár:
Köszönöm a kirándulós képeket..de jó lehetett élőben látni...közben gyönyörködni gyönyörű fővárosunkat nézve...
Megint tanultam valamit..bár nem szeretem a bogarakat, nem hallottam még a lágybogár szót...
De gyönyörűek lettek a harmatcseppek is...
..

Rita! Én sem hallottam még a lágybogárról, legalábbis ezzel a névvel nem találkoztam.
Rita a pitypangos képeidet nem tudom utolérni, de én is hoztam egy csokrot.

Délután tettem egy kört, hogy szétnézzek, milyen virágok nyílnak a környékünkön.
A sok fajta nőszirom közül néhány.

Színes margaréták és törpe dáliák

Rita a pitypangos képeidet nem tudom utolérni, de én is hoztam egy csokrot.

Délután tettem egy kört, hogy szétnézzek, milyen virágok nyílnak a környékünkön.
A sok fajta nőszirom közül néhány.

Színes margaréták és törpe dáliák

Gabi! Gyönyörű csokrot kötöttél nekünk! Nálunk itt a faluban csak az "alap" kékeslila
íriszeket szoktam látni sötétebb és halványabb formában, másmilyenre nem nagyon
emlékszem, majd kinyitom a szemem. Gyönyörűek ezek a variánsok! A margarétára
is igaz, amit az előbb írtam, talán csak a dália az, amiből sok fajtát ültetnek nálunk is.
A pitypangoknál a kakukktojásra emlékszem. A vasútállomásotok előtt van. Amikor
először kitetted, már akkor is nagyon tetszett!
Nálam mindig van egy-két pitypangfotó talonban. Nagyon jó fotóalanyok, és még a
lágybogárak is "szeretik":

íriszeket szoktam látni sötétebb és halványabb formában, másmilyenre nem nagyon
emlékszem, majd kinyitom a szemem. Gyönyörűek ezek a variánsok! A margarétára
is igaz, amit az előbb írtam, talán csak a dália az, amiből sok fajtát ültetnek nálunk is.
A pitypangoknál a kakukktojásra emlékszem. A vasútállomásotok előtt van. Amikor
először kitetted, már akkor is nagyon tetszett!
Nálam mindig van egy-két pitypangfotó talonban. Nagyon jó fotóalanyok, és még a
lágybogárak is "szeretik":
Tegnap Modell Cicát fotóztam. Sajnos egy kerítés elválasztott bennünket, nem tudtam
közelebb menni hozzá, hogy a sok pitypang ne zavarjon be.

Mégsem dobtam ki a képeket, egy meglepetés sztárvendég miatt, akit már megint csak
idebent vettem észre, amikor nagyban megnéztem a fotókat. Fényképezés közben MC
lefeküdt, és annyira csak rá koncentráltam, meg arra, hogy hogy kerülhetném el a
pitypangokat, hogy a gyíkocskát észre sem vettem. Gyíkban jó vagyok. Ez már a negyedik
amit lefotóztam:

közelebb menni hozzá, hogy a sok pitypang ne zavarjon be.
Mégsem dobtam ki a képeket, egy meglepetés sztárvendég miatt, akit már megint csak
idebent vettem észre, amikor nagyban megnéztem a fotókat. Fényképezés közben MC
lefeküdt, és annyira csak rá koncentráltam, meg arra, hogy hogy kerülhetném el a
pitypangokat, hogy a gyíkocskát észre sem vettem. Gyíkban jó vagyok. Ez már a negyedik
amit lefotóztam:
Zsuzsi lányom barátnője Marcsi Amszterdamban járt:

Jó reggelt!Este ruhástól feküdtem le,mert a lányomék 12-re értek haza.
Annyi különleges fotó született,hogy nehéz utolérni magam a nézelődésben.Csokorba kötöttem a mondandóm:
Gabóci!Unokáink rokon lelkek lehetnek az állatszeretetben.Tényleg helyre kis legény az unokád.Csak úgy szabadon repkedtek a sátorban a papagájok?Persze ezek a nagyok sétálgatnak is.A fiad /ugye fiad van?/ is ilyen állatbarát?/nálunk Lilla inkább mint a lányom/Szépek az íriszek a környéketeken.A házak előtti kőedényekben vagy kertekben nőnek?Egyáltalán, ott is divat a magas házak előtti kőedény-virágoskert?Szabadkígyós:biztosan van valami bent/kiállítás,lakók?/.Ritához csatlakozom :mikor épült?CSODÁSAK A PÁVÁK!!!!!!!!!UGYE A KIRÁLYOKNAK IS VOLT VALAMIKOR PÁVÁS CIMERE?Gondolom akkor még jelentett rosszat a páváskodás.Az éneklő kismarárról,/ha nem énekelt volna és Rita nem írja meg,hogy pinty/azt gondoltam verébfiú./NA EDDIG TERJED A VÁROSI ISMERET!,pedig szeretem a madarakat,csak itt nem látni olyan bőségben és sok változatban/
Kata!Hát TÉNYLEG,AZOK AZ ÉGBOLTOK!!!!!!!Az egyik kissé fenyegetőnek tűnik/középen/az estiek meg érdekesek. KATA!FÉNYKÉPEZZ SOK ÉGBOLTOT!
Köszönöm szépen a képeidet.
Ági!Na tippelj légyszíves! Az 1-t már tudod,de a 8-s cserép????És a TÖBBIEK mire tippelnek?
Rita!Cicák:Zorró cica és a testvére igencsak tarkicák.Bizrosan emlékszel a RORSHAH-tesztre.,amikor egy színes pacát kellet kettéhajtani és megmondani mit ábrázol?Na így működött a természet is náluk.NEKEM GYÖNYÖRŰEK !!Olyan kisasszonyosan finomak.
Modell cicának jó tömött a bundája,valamint aranyos a gyíkocska.Szép az orgona a házad előtt,mögött és mellett.Ott is van olyan,hogy dupla?A budi :az apósom egyszer hazakisérte este anyukát és félszegen megkérdezte,szabad-e WC-re menni?Anyósom megengedte és besietett a házba.Nem tudta,hogy apukája éppen aznap szedte szét a "intézményt" és kissé beivott,az ülőke tetejét nem tette rá.Namost apósomnak nagyon kellet,ráhuppant az ülőke helyett a semmire ,elvesztette az egyensúlyát, háttal beesett a budiba.Elég mély volt és sokáig senki sem akart a a dolgát végezni.4 órát tanyázott ott,míg az egyik családtagra rájött a szapora.Ekkor ő a sötétben megszólalt:SEGÍTSÉÉÉÉÉG!Na képzelhetitek! Még 40 év múlva is ezt a történetet mesélték a faluban.Köszönöm szépen az összes szép pitypangos , lágybogaras és amszterdami képet is.Üdv:Paggy
Annyi különleges fotó született,hogy nehéz utolérni magam a nézelődésben.Csokorba kötöttem a mondandóm:
Gabóci!Unokáink rokon lelkek lehetnek az állatszeretetben.Tényleg helyre kis legény az unokád.Csak úgy szabadon repkedtek a sátorban a papagájok?Persze ezek a nagyok sétálgatnak is.A fiad /ugye fiad van?/ is ilyen állatbarát?/nálunk Lilla inkább mint a lányom/Szépek az íriszek a környéketeken.A házak előtti kőedényekben vagy kertekben nőnek?Egyáltalán, ott is divat a magas házak előtti kőedény-virágoskert?Szabadkígyós:biztosan van valami bent/kiállítás,lakók?/.Ritához csatlakozom :mikor épült?CSODÁSAK A PÁVÁK!!!!!!!!!UGYE A KIRÁLYOKNAK IS VOLT VALAMIKOR PÁVÁS CIMERE?Gondolom akkor még jelentett rosszat a páváskodás.Az éneklő kismarárról,/ha nem énekelt volna és Rita nem írja meg,hogy pinty/azt gondoltam verébfiú./NA EDDIG TERJED A VÁROSI ISMERET!,pedig szeretem a madarakat,csak itt nem látni olyan bőségben és sok változatban/
Kata!Hát TÉNYLEG,AZOK AZ ÉGBOLTOK!!!!!!!Az egyik kissé fenyegetőnek tűnik/középen/az estiek meg érdekesek. KATA!FÉNYKÉPEZZ SOK ÉGBOLTOT!
Köszönöm szépen a képeidet.
Ági!Na tippelj légyszíves! Az 1-t már tudod,de a 8-s cserép????És a TÖBBIEK mire tippelnek?
Rita!Cicák:Zorró cica és a testvére igencsak tarkicák.Bizrosan emlékszel a RORSHAH-tesztre.,amikor egy színes pacát kellet kettéhajtani és megmondani mit ábrázol?Na így működött a természet is náluk.NEKEM GYÖNYÖRŰEK !!Olyan kisasszonyosan finomak.
Modell cicának jó tömött a bundája,valamint aranyos a gyíkocska.Szép az orgona a házad előtt,mögött és mellett.Ott is van olyan,hogy dupla?A budi :az apósom egyszer hazakisérte este anyukát és félszegen megkérdezte,szabad-e WC-re menni?Anyósom megengedte és besietett a házba.Nem tudta,hogy apukája éppen aznap szedte szét a "intézményt" és kissé beivott,az ülőke tetejét nem tette rá.Namost apósomnak nagyon kellet,ráhuppant az ülőke helyett a semmire ,elvesztette az egyensúlyát, háttal beesett a budiba.Elég mély volt és sokáig senki sem akart a a dolgát végezni.4 órát tanyázott ott,míg az egyik családtagra rájött a szapora.Ekkor ő a sötétben megszólalt:SEGÍTSÉÉÉÉÉG!Na képzelhetitek! Még 40 év múlva is ezt a történetet mesélték a faluban.Köszönöm szépen az összes szép pitypangos , lágybogaras és amszterdami képet is.Üdv:Paggy
Jaj Paggy jól megnevettettél a történettel ó szegény milyen lehetett átélni brrr. apunál is van olyan de téglából..de már bent is van normális...fűtött fürdőszobától külön, de egybenyílóan...
Más! Köszönöm a gyönyörű virág gyűjteményt, Gabócinak, még a lilán és a fehéren kívűl még nem láttam másfajta íriszt! A dáliák is csodaszépek!
Olyna jól sikerülnek rita a te macsek képeid, és mostanában mindig van valami + a képeden, és jókat derülök, hogy csak a gépen derül ki...Nagyon jól érzik nálad magukat a gyíkocskák..én úgy tudom védettek is!
Köszönöm az amszterdami gyönyörű virágtengert is!
Paggy, kíváncsi leszek a színekre, nálam sárga és fehér a tipp na esetleg halványlila...

Más! Köszönöm a gyönyörű virág gyűjteményt, Gabócinak, még a lilán és a fehéren kívűl még nem láttam másfajta íriszt! A dáliák is csodaszépek!
Olyna jól sikerülnek rita a te macsek képeid, és mostanában mindig van valami + a képeden, és jókat derülök, hogy csak a gépen derül ki...Nagyon jól érzik nálad magukat a gyíkocskák..én úgy tudom védettek is!
Köszönöm az amszterdami gyönyörű virágtengert is!

Paggy, kíváncsi leszek a színekre, nálam sárga és fehér a tipp na esetleg halványlila...

Nagyon tetszettek a képek a Pestről,Amszterdamról,a macskáról a kis gyíkkal.
Paggy!
Nagyon jót nevettem a történeteden.Szegény apósod.
Paggy!
Nagyon jót nevettem a történeteden.Szegény apósod.
Rita! Csodásak az amszterdami virágok, micsoda élmény lehet ott sétálni!
Előttünk is van a kertben császárkorona, de még nem virágzik, majd ha kinyílt én is beteszem a fórumba. Sajna fekete tulipán nem lesz mellette.

Paggy! Apósod története az árnyékszékkel anekdótázva szórakoztató történet,megélni viszont nagyon kellemetlen lehetett.
Anyák napja alkalmából egy kis szív virág csokor, amit tegnap fotóztam.

Paggy! Apósod története az árnyékszékkel anekdótázva szórakoztató történet,megélni viszont nagyon kellemetlen lehetett.

Anyák napja alkalmából egy kis szív virág csokor, amit tegnap fotóztam.

HALI!!!!!
Először is gyönyörű a szívvirág,köszönöm.ÉS,GABÓCI a 4-s cserépben lassan-lassan tömeges feltörekvés várható!!!.Az 5-ben már órák kérdése a kibújás ÉS 8-s MEGSZÜLETETT!!!GRATULÁLOK Ági-Kata !Mindjárt rakom fel a 8-s és 5-s képét. A 4-t még babonából nem.Üdv:Paggy
Teszek fel egy nagyon jó társas fényképét is .Anyáknapi társasozás és (HÁLA ÉS KÖSZÖNET RITÁNAK )közös "TEA Útja "nézés/sok ló van az első részben LILLA /.Mindjárt:Paggy
Először is gyönyörű a szívvirág,köszönöm.ÉS,GABÓCI a 4-s cserépben lassan-lassan tömeges feltörekvés várható!!!.Az 5-ben már órák kérdése a kibújás ÉS 8-s MEGSZÜLETETT!!!GRATULÁLOK Ági-Kata !Mindjárt rakom fel a 8-s és 5-s képét. A 4-t még babonából nem.Üdv:Paggy
Teszek fel egy nagyon jó társas fényképét is .Anyáknapi társasozás és (HÁLA ÉS KÖSZÖNET RITÁNAK )közös "TEA Útja "nézés/sok ló van az első részben LILLA /.Mindjárt:Paggy
A 8-s ,a bújócskázó 5-s és az anyáknapi társas:Paggy
=http://kephost.com/image/wQy4]
[/url
[/url
[url=http://kephost.com/image/wQyn]

=http://kephost.com/image/wQy4]

[url=http://kephost.com/image/wQyn]

Lányok! Ma egy kötéltáncos örvös galambot hoztam, aki amikor elfáradt, leült.
Először sikerült egy harkályt lencsevégre kapnom!

Mai naplemente.

Először sikerült egy harkályt lencsevégre kapnom!

Mai naplemente.

Lányok! Köszönöm a sok képes élményt, "gyerekünk" születésének most már finisben levő érkezését! Öröm volt látni a társasozást. NÁlunk minden ilyen el van hagyva...mert ha erőltetem már menekül is.
. Milyen szép az örvösgalamb, nálunk tilos etetni, súlyos 1oezreket kell fizetni akit rajtakapnak.
de valahol érthető is, mert nagyon sok piszkot csinálnak és arra nincs külön takarító személyzet! A tengelice meg csodaszép!
Gabóci mindig éppen jókor vagy jó helyen, hogy így lencsevégre tudod kapni őket!
A naplemente is csodaszép! Azért hihetetlen milyen játékokat tudnak nekünk a fények, a felkelő, lemenő napsugarak!
A szívvirágról majdnem elfelejtkeztem..azt még soha nem láttam élőben...gyönyörűek!
sás liliom meg más fajta volt apunál de a bárányok mindent tönkretettek! nem is lesz többé!
. Nem valók ők ilyen kicsi helyre...igaz jól lelegelték az egész kertet, de nem csak a füvet, hanem még a rózsákat is..egy szél élte túl... 

Gabóci mindig éppen jókor vagy jó helyen, hogy így lencsevégre tudod kapni őket!

A szívvirágról majdnem elfelejtkeztem..azt még soha nem láttam élőben...gyönyörűek!

Egy link és egy kép
[ÉS ,AMI TEGNAPRÓL LEMARADT, EGY KIS ÉDES ÉLET /anyáknapi ajándék közös csemegézésre/
[

Paggy! Csak a legfelső orgona volt az enyém, a többit hazafelé menet, és a busmegállóba
menet fotóztam.
Modell cica kis formás, csak ne virnyákolna az ablakom alatt. Mondjuk már kevesebbet
csinálja, de egy hete koncertezett rendesen. Remélem sok cicalány szívét meghódította.
A múltkori kedvenc képemhez hasonlót is sikerült vele készítenem, de nincs olyan szép.
Az a baj, hogy ismét elválasztott bennünket egy kerítés (a lakatlan szomszédban portán
nagyon szeret mászkálni):
Ez volt a múltkori (most épp a háttérképem):

És ez a szombati:

Nálunk nincs nagy variáció az orgonák terén. A halvány lila a legáltalánosabb. A falunak
azon a részén, ahol újabb, vagy nagyon új építésű házak vannak, ott inkább vannak "modern"
növények, de arra nem nagyon szoktam járni, mert kiesik a szokásos útvonalamból.
Szegény apósod!! Szörnyű lehetett az a helyzet! Biztosan tudatában volt, hogy legenda lesz
belőle. Ha valaki valami érdekeset akart a falujáról mesélni, tuti, hogy előszedte ezt a
sztorit.
Elolvastam a 90 éves újságírónő 45 tanácsát, és a legtöbbjével mélységesen egyetértek.
Nagyon jók!
Kata! Talán az erdő közelsége miatt gyík és sikló nagyon sok van a kertekben. A sikló
behúzódik a pincékbe, de a nagy melegben a hűvösebb lakásokba is. Nem szabad csak úgy
nyitva hagyni a bejárati vagy a terasz ajtókat. Igen, védett a gyík, sőt... Magyarországon
minden kétéltű, és hüllő védett.
Gabi! Nekem is eszembe jutott, hogy vajon milyen érzés lehet ennyi gyönyörűség között
sétálni.
Én még soha nem láttam fehér szívvirágot, nem is tudtam, hogy létezik! De jó, hogy
megmutattad!
Tényleg kötéltáncos az a galamb! Hogy a csudában tudnak azokon a vékony kábeleken
jönni-menni, állni, ülni?
A második madarat harkálynak gondolom. Azért ismerem jól, mert amikor még tudtam
úgy etetni a madarakat, hogy láttam is őket az ablakomból, akkor minden nap jött ő is a
szalonnára. Úgy verte bele a csőrét, mint ahogy a fába szokta.
Harmat és egy icipici kis bogárka:

menet fotóztam.
Modell cica kis formás, csak ne virnyákolna az ablakom alatt. Mondjuk már kevesebbet
csinálja, de egy hete koncertezett rendesen. Remélem sok cicalány szívét meghódította.
A múltkori kedvenc képemhez hasonlót is sikerült vele készítenem, de nincs olyan szép.
Az a baj, hogy ismét elválasztott bennünket egy kerítés (a lakatlan szomszédban portán
nagyon szeret mászkálni):
Ez volt a múltkori (most épp a háttérképem):
És ez a szombati:
Nálunk nincs nagy variáció az orgonák terén. A halvány lila a legáltalánosabb. A falunak
azon a részén, ahol újabb, vagy nagyon új építésű házak vannak, ott inkább vannak "modern"
növények, de arra nem nagyon szoktam járni, mert kiesik a szokásos útvonalamból.
Szegény apósod!! Szörnyű lehetett az a helyzet! Biztosan tudatában volt, hogy legenda lesz
belőle. Ha valaki valami érdekeset akart a falujáról mesélni, tuti, hogy előszedte ezt a
sztorit.
Elolvastam a 90 éves újságírónő 45 tanácsát, és a legtöbbjével mélységesen egyetértek.
Nagyon jók!
Kata! Talán az erdő közelsége miatt gyík és sikló nagyon sok van a kertekben. A sikló
behúzódik a pincékbe, de a nagy melegben a hűvösebb lakásokba is. Nem szabad csak úgy
nyitva hagyni a bejárati vagy a terasz ajtókat. Igen, védett a gyík, sőt... Magyarországon
minden kétéltű, és hüllő védett.
Gabi! Nekem is eszembe jutott, hogy vajon milyen érzés lehet ennyi gyönyörűség között
sétálni.
Én még soha nem láttam fehér szívvirágot, nem is tudtam, hogy létezik! De jó, hogy
megmutattad!
Tényleg kötéltáncos az a galamb! Hogy a csudában tudnak azokon a vékony kábeleken
jönni-menni, állni, ülni?
A második madarat harkálynak gondolom. Azért ismerem jól, mert amikor még tudtam
úgy etetni a madarakat, hogy láttam is őket az ablakomból, akkor minden nap jött ő is a
szalonnára. Úgy verte bele a csőrét, mint ahogy a fába szokta.
Harmat és egy icipici kis bogárka: