Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Kedves MIN GI! Nemsokára mégszebb lesz,mert a többi bimbó is kinyílik.Ez egy MIX /vegyes cserép/Minden virág másszínű lesz.Majd akkor fotózom nappali fényben,ha tovább nyílik.ÉS NAGYON FINOM ILLATA VAN.Üdv:Paggy
Paggy! Milyen csalóka a frézia, bimbósan teljesen sárgának nézett ki, és kinyílva milyen szép pink-sárga círmos.
most már kíváncsi vagyok az én fehéremre is! 

Sziasztok Lányok és persze fiúk is, ha jelen vannak!
Paggy! Az első cserépre a tippem sárga , sötét bordós, lilás szinnel. A 2. cserép egy szinűnek tüni, sárgára tippelnék én is. A 3. is valami egyszinű világoska lehet. Gabócié fehér lesz?
Az 5. cserép is majdnem egyszinű világoskának tünik elsőre. A 8. cserép pedig a meglepetés lesz
A hetes cserép gyönyörű!
A felhőkép csodás! A viztorony, forditott repülő csészealj jutott róla eszembe.
Az a kutyus nagyon aranyos, bár valahogy még nem tudtam igazán megbarátkozni ezzel a fajtával. Ne kérdezzétek miért. Nekem olyan nagy gyereknek tünik
Paggy! Létezik ma olyan, hogy zöld területet öntözőberendezéssel szereljenek fel közterületen?
Régebbi képed volt betéve Angkorról. Nálam bakancslistás, bár lehet a következő életemben jutok majd el.
Kata![/color] [/b]Tegnap ahogy hazaértünk este Ödön sétáltatásából akkor néztem meg a felhős képeid. Nyugtáztam is magamban, hogy mindenkinél ilyen csoda felhők voltak aznap.
Még mi is megálltunk nézni a fehér hatalmas hegyeket, mert ilyen nem szokott felénk lenni. Persze,hogy a telefonom nem volt nálam. Mérgelődtem is.
Rita! Már hiányoltam a bazsarózsát!
A bogaras családi összejövetel a fehér virágon nagyon jól elkapott pillanat! Csináld csak a dolgaid, mi megvárunk!
Gabóci! Felénk is van egy fehér, meg egy vörös eperfa, de még nem volt képem megállni és csemegézni belőle. Gondoltam rá, hogy becsengetek a házba és kérek valamennyit belőle, hogy érezzem a régi izeket. Annak idején tiszta lila volt a lábunk ahogy mezitláb beletapicskoltunk. Na, ha ezt elmesélném a fiamnak el is képedne , mondván: anya te jártál mezitláb és utána úgy mentél be a lakásba?
ÁÁÁÁ, dehogy!!
Hát én is fehérre tippeltem Gabóci virágjánál, viszont MinGié gyönyörű lett! Na, izguljunk tovább a mieinkért

Paggy! Az első cserépre a tippem sárga , sötét bordós, lilás szinnel. A 2. cserép egy szinűnek tüni, sárgára tippelnék én is. A 3. is valami egyszinű világoska lehet. Gabócié fehér lesz?
Az 5. cserép is majdnem egyszinű világoskának tünik elsőre. A 8. cserép pedig a meglepetés lesz

A hetes cserép gyönyörű!
A felhőkép csodás! A viztorony, forditott repülő csészealj jutott róla eszembe.

Az a kutyus nagyon aranyos, bár valahogy még nem tudtam igazán megbarátkozni ezzel a fajtával. Ne kérdezzétek miért. Nekem olyan nagy gyereknek tünik

Paggy! Létezik ma olyan, hogy zöld területet öntözőberendezéssel szereljenek fel közterületen?
Régebbi képed volt betéve Angkorról. Nálam bakancslistás, bár lehet a következő életemben jutok majd el.

Kata![/color] [/b]Tegnap ahogy hazaértünk este Ödön sétáltatásából akkor néztem meg a felhős képeid. Nyugtáztam is magamban, hogy mindenkinél ilyen csoda felhők voltak aznap.
Még mi is megálltunk nézni a fehér hatalmas hegyeket, mert ilyen nem szokott felénk lenni. Persze,hogy a telefonom nem volt nálam. Mérgelődtem is.
Rita! Már hiányoltam a bazsarózsát!

Gabóci! Felénk is van egy fehér, meg egy vörös eperfa, de még nem volt képem megállni és csemegézni belőle. Gondoltam rá, hogy becsengetek a házba és kérek valamennyit belőle, hogy érezzem a régi izeket. Annak idején tiszta lila volt a lábunk ahogy mezitláb beletapicskoltunk. Na, ha ezt elmesélném a fiamnak el is képedne , mondván: anya te jártál mezitláb és utána úgy mentél be a lakásba?

Hát én is fehérre tippeltem Gabóci virágjánál, viszont MinGié gyönyörű lett! Na, izguljunk tovább a mieinkért

Remélem, hamarosan lesz időm itt is olvasgatni! A hetem még húzós. Ma szülői
értekezlet, későn jövök haza. Szerdán pedig országos idegennyelvi mérés van az
iskolákban, és mint egyetlen angol szakos, nekem kell kijavítanom az összes hatodik
és nyolcadik osztály munkáját, és a netre darabonként feltölteni az összes feladatra
adott összes választ. Mondtam, hogy nagyon összesűrűsödtek a dolgaim.
Mindjárt indulnom kell, de kiteszek én is egy születést! Mai!

értekezlet, későn jövök haza. Szerdán pedig országos idegennyelvi mérés van az
iskolákban, és mint egyetlen angol szakos, nekem kell kijavítanom az összes hatodik
és nyolcadik osztály munkáját, és a netre darabonként feltölteni az összes feladatra
adott összes választ. Mondtam, hogy nagyon összesűrűsödtek a dolgaim.
Mindjárt indulnom kell, de kiteszek én is egy születést! Mai!
Ritám, erőt és egészséget és sok humort a dolgozatjavításhoz...
! Gyönyörű a napfelkeltéd megint!

=
Spoiler: mutasd
Kedves MIN GI!Lesz még viszonylag szebb kép is ,ha kinyílik a következő bimbó is.Remélem ott nem látszik annyira a szívogatás nyoma.ÉS!!!!!!Holnapra lesz a 2-s cserépben is virágod.Ezenkívül,ha mindenkié kinyílt kaptok ajándékot.Üdv:Paggy
MinGi!Megkérem a szomszéd srácot,próbálja meg retusálni az ELSŐ FRÉZIÁRÓL fotózott képeken az atkaszívogatás nyomait.De csak este.Üdv:Paggy
Egy hétig nem jártam erre és alig találtam meg az utolsó képet amit láttam. Rengeteg szebbnél szebb és érdekes kép készült. A gépnél ülve bejártam Magyarországot (voltam Amszterdamban is). Mindig rácsodálkozom azokra a növényekre,amit gyomnak ismerek és szebbnél szebb virágai vannak.
Gabóci tett fel pár nőszirom képet 10 napja, nálam csak most kezdett virágozni, a többség még bimbós.

Megszületett az első fréziám!!! Nagyon szép, a színe, és az atkák munkájának köszönhetően mintái is vannak.Kedves Paggy nem számít ha kicsit ragyás , akkor is a mi gyerekünk! Neked cserébe a születés képeiért pár virág az orchideámról

Gabóci tett fel pár nőszirom képet 10 napja, nálam csak most kezdett virágozni, a többség még bimbós.

Megszületett az első fréziám!!! Nagyon szép, a színe, és az atkák munkájának köszönhetően mintái is vannak.Kedves Paggy nem számít ha kicsit ragyás , akkor is a mi gyerekünk! Neked cserébe a születés képeiért pár virág az orchideámról

Sziasztok! Ma a lányoméknál jártam, néhány virágja lilában.

A kis Fotó Háber!

A kis Fotó Háber!

SZIASZTOKTFelteszem a mai "TERMÉST".Senki se sértődjön meg ,csak hétvégén érek rá nézegetni,de közben elvirágzik és ezért rakom fel.Üdv:Paggy
MINDJÁRT!
Először MIN GI lesz 7-s cserép további nyílás,
majd szintén MinGi 2-s cserép új ,ezután ÁGI és RITA bimbós állapot 1-s cserép ,végül a gyönyörű NEVENINCS cserép.
MINDJÁRT!
Először MIN GI lesz 7-s cserép további nyílás,
majd szintén MinGi 2-s cserép új ,ezután ÁGI és RITA bimbós állapot 1-s cserép ,végül a gyönyörű NEVENINCS cserép.
Még egy ,hogy minden virággal készül néhány "művészi" fotó,amit majd a végén, egyben kaptok meg.Üdv:Paggy
MIN GI 2-s cserép
Ági:1-s cserép
RITA 1-s cserép/2
Sziasztok!
Rita! Mondom én, hogy Nálad egész más a klima, ezek a napfelkelték, napnyugták fantasztikusak. A mostani is olyan, mintha festették volna.
Gabóci! Nagyon szépek a lánykád virágai. A fa, vagy bokor az milyen fajta?
A kis Fotó Háber-ről jutott eszembe, hogy a mai gyerekek mennyivel másabbak már, mint mi voltunk. Úgy kezelik az elektromos kütyüket, hogy csak na.
MinGi! Szépek a virágaid. Azt hiszem annyi nőszirmot látok itt mostanában, hogy kezdem megkedvelni őket. Már vadászom rájuk, mikor megyek dolgozni. Általában sorfalat alkotva ültetik felénk, és csak egy fajtát.
Paggy! Mennyi cserép és mennyi frézia lesz, ha kibújik mind! Tetszik nagyon a Rita leendője. MinGiének a közepe tetszik, ahogy finoman sárga cirádás lett. Na és az enyém egy igazi szép sárga szinű. Mondjuk a fréziát sose tudnám megunni.
Csak az illatával nem igazán kerültem még közelebbi kapcsolatba.
Rita! Mondom én, hogy Nálad egész más a klima, ezek a napfelkelték, napnyugták fantasztikusak. A mostani is olyan, mintha festették volna.
Gabóci! Nagyon szépek a lánykád virágai. A fa, vagy bokor az milyen fajta?
A kis Fotó Háber-ről jutott eszembe, hogy a mai gyerekek mennyivel másabbak már, mint mi voltunk. Úgy kezelik az elektromos kütyüket, hogy csak na.
MinGi! Szépek a virágaid. Azt hiszem annyi nőszirmot látok itt mostanában, hogy kezdem megkedvelni őket. Már vadászom rájuk, mikor megyek dolgozni. Általában sorfalat alkotva ültetik felénk, és csak egy fajtát.
Paggy! Mennyi cserép és mennyi frézia lesz, ha kibújik mind! Tetszik nagyon a Rita leendője. MinGiének a közepe tetszik, ahogy finoman sárga cirádás lett. Na és az enyém egy igazi szép sárga szinű. Mondjuk a fréziát sose tudnám megunni.

Kedves Ági!Várd meg a 8-s cserepet,az lesz ám csak a szép/ha kinyílik/!!!ÉS olyan csodás illat van itt .Egész más ,mint a bolti,igaz,hogy nem olyan egyenes és kemény a szára. Egyébként "VAKON" bevállalnál a saját 1-s cserepedből egyet?Mondjuk a 3. nyíló virágot?Tudod a Tiétek Ritával vegyes cserép,tehát nem tudni melyik milyen színű lesz.Na mit szólsz?De más cserepekből,amik még nem nyíltak lehet a 3-t választani.Csináltam néhány SZUPER KÉPET A KINYÍLTAKKAL.Mellékelek kettőt.DE MAJD NÉVVEL ELLÁTOTT KÉPEK IS LESZNEK A VÉGÉN A SAJÁT VIRÁGAITOKRÓL.MINDJÁRT
MEGMŰTÖTTÉK a nászasszonyomat.3 eret raktak be.Még az intenzíven van.HÁLA ISTEN ELÉG JÓL VAN!Hozom a képet.Üdv:Paggy
MEGMŰTÖTTÉK a nászasszonyomat.3 eret raktak be.Még az intenzíven van.HÁLA ISTEN ELÉG JÓL VAN!Hozom a képet.Üdv:Paggy
Paggy! Csigázol bennünket, már én is alig várom, hogy lássam az enyémet.