Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Kedves Gabóci!Izgulok én is.Na vajon milyen lesz ?Hozom,amint nyílik!Paggy
ÁGI:
Spoiler: mutasd
RITA:
Kedves Kata,Gabóci és Ági!Kis türelem még.A többi szín kicsit később nyílik.DE HAMAROSAN!!!!Remélem MINDENKINEK TETSZETT ,AMIT LÁTOTT!/a sajátja/Jön a többi is,a 2. virág .Paggy
NEM AKAROK "ELHATALMASODNI" ITT A FÓRUMON,DE MOST NYÍLNAK
NEM AKAROK "ELHATALMASODNI" ITT A FÓRUMON,DE MOST NYÍLNAK
EGY jó kis link:
Kedves Paggy, szépek az eddig kinyílt fréziák! micsoda illatkavalkád lehet nálad!
.
Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kedves Paggy! Nagyon szépek a kinyílt fréziák.
Úgy látom eddig a sárga dominál. Ez mindig így szokott lenni?

A frézia az ártatlanság, megbízhatóság jelképe. A sárga a nap, az öröm és a vidámság színe, más kultúrákban: pl. Ázsiában az uralkodóké.

A frézia az ártatlanság, megbízhatóság jelképe. A sárga a nap, az öröm és a vidámság színe, más kultúrákban: pl. Ázsiában az uralkodóké.
Nem régen fejeztem be a Princess témájban az elmaradásomat, de a Prettyébe be sem
tettem a lábamat, de először idejöttem, hogy megdicsérjem a fréziákat.
Paggy! Arra jöttem rá, hogy felesleges izgulni, hogy milyen színű lesz a kis lurkó, mert
a frézia minden színben csodaszép. Köszönjük a sok munkádat velük! Jó kis móka volt
együtt várni a születésüket! Tudom, még nincs vége, de ezt szerettem volna elmondani.
Olvasom, hogy jól van a nászasszonyod! Hála istennek! Gyors felépülést kívánok neki!
Kiteszem Kata képeinek a felét, holnap pedig a másik felét, és lefekszem, mert ragad le
a szemem. De előtte muszáj megmutatnom egy pár nagyon klasszul sikerült fotómat.
Íriszek vannak rajta, mégpedig egy kerítés előtt. Előtte megyek el minden nap. Ezek a
magasra növő, vékony szárú és virágú fajták. Tömegben nagyon klasszul mutatnak.
egyébként nagyon kecsesek. Így néznek ki a kapu előtt, zoomolás és napsütés nélkül:

És így a lemenő nappal (este háromnegyed nyolckor) szemben, és zoomolva:

tettem a lábamat, de először idejöttem, hogy megdicsérjem a fréziákat.
Paggy! Arra jöttem rá, hogy felesleges izgulni, hogy milyen színű lesz a kis lurkó, mert
a frézia minden színben csodaszép. Köszönjük a sok munkádat velük! Jó kis móka volt
együtt várni a születésüket! Tudom, még nincs vége, de ezt szerettem volna elmondani.
Olvasom, hogy jól van a nászasszonyod! Hála istennek! Gyors felépülést kívánok neki!
Kiteszem Kata képeinek a felét, holnap pedig a másik felét, és lefekszem, mert ragad le
a szemem. De előtte muszáj megmutatnom egy pár nagyon klasszul sikerült fotómat.
Íriszek vannak rajta, mégpedig egy kerítés előtt. Előtte megyek el minden nap. Ezek a
magasra növő, vékony szárú és virágú fajták. Tömegben nagyon klasszul mutatnak.
egyébként nagyon kecsesek. Így néznek ki a kapu előtt, zoomolás és napsütés nélkül:
És így a lemenő nappal (este háromnegyed nyolckor) szemben, és zoomolva:

Kata fotói:
Ezeket a vegyes képeket klasszul meg lehet variálni kitevéskor. Olyan jól mutatnak!

Ezeket a vegyes képeket klasszul meg lehet variálni kitevéskor. Olyan jól mutatnak!

Sziasztok!Jövök nézegetni.Először néhány elmaradt válasz.
Ági:Igen ,nálunk locsolják a közparkot,külön öntözőrendszert építettek ki.
Gabóci:Az első fréziák /régen/sárgásfehér,piros és kék színűek voltak.Ezekből nemesítették a többit.DE a legelenállóbb a sárga szímű.Az áruházban kapható összes színt vettem,de pld a MIX-ben is nagy százalékban van a sárga.Általában a fehér után a sárga nyílik,majd a többi szín.
MinGi Köszönöm szépen az írisz fotókat.Gyönyörű a királykék és sárga variáció.ÉS AZ ŐSZIBARACK árnyalatú orchideád,nagyon különleges.Értesz hozzá?
Nekem tetszenek,de a fréziát az illata miatt választottam inkább ,valamint ,az orchideával nincs annyi izgalom.
Kedves Rita!A hét eleji arany napfelkeltéd gyönyörű!ÉS ezzel az új géppel ,hogy mit művelsz!Csak ámulok a képeiden/írisz,puhabogár/
Kedves Kata!Jópofák a Samukás képeid.Mi az a fekete előtte?Köszönöm a bazsarózsákat és íriszeket is.
Gabóci!Köszönöm szépen a kedves,lelkesült szavaidat a fréziákról.Alig várom,hogy Neked,Katának és Áginak a sárgán kívül is mutassak valamit.
Sajna a gonosz kis dögök /atkák/nagyon belenyúltak a játékba.A legsérülékenyebb színek felét"leszivornyázták",így cserepenként/főleg a 4-s és 3-s cserépben 3-4 virág maradt.Arra kell várni,hogy kinyíljanak.DE OLYAN GYÖNYÖRŰ SZÍNEK ,hogy érdemes!Szeretnék illatot is küldeni,csak azt sajnos még nem lehet mellékelni.
június 3-án megyek egy TITKOS BELVÁROSI KERTEK sétára.Ezt kaptam a lányomtól anyák napjára.Remélem lehet fotózni.Valamint szintén júniusban
egy TANGÓ előadásra.Üdv és jó éjszakát:Paggy
Ági:Igen ,nálunk locsolják a közparkot,külön öntözőrendszert építettek ki.
Gabóci:Az első fréziák /régen/sárgásfehér,piros és kék színűek voltak.Ezekből nemesítették a többit.DE a legelenállóbb a sárga szímű.Az áruházban kapható összes színt vettem,de pld a MIX-ben is nagy százalékban van a sárga.Általában a fehér után a sárga nyílik,majd a többi szín.
MinGi Köszönöm szépen az írisz fotókat.Gyönyörű a királykék és sárga variáció.ÉS AZ ŐSZIBARACK árnyalatú orchideád,nagyon különleges.Értesz hozzá?
Nekem tetszenek,de a fréziát az illata miatt választottam inkább ,valamint ,az orchideával nincs annyi izgalom.
Kedves Rita!A hét eleji arany napfelkeltéd gyönyörű!ÉS ezzel az új géppel ,hogy mit művelsz!Csak ámulok a képeiden/írisz,puhabogár/
Kedves Kata!Jópofák a Samukás képeid.Mi az a fekete előtte?Köszönöm a bazsarózsákat és íriszeket is.
Gabóci!Köszönöm szépen a kedves,lelkesült szavaidat a fréziákról.Alig várom,hogy Neked,Katának és Áginak a sárgán kívül is mutassak valamit.
Sajna a gonosz kis dögök /atkák/nagyon belenyúltak a játékba.A legsérülékenyebb színek felét"leszivornyázták",így cserepenként/főleg a 4-s és 3-s cserépben 3-4 virág maradt.Arra kell várni,hogy kinyíljanak.DE OLYAN GYÖNYÖRŰ SZÍNEK ,hogy érdemes!Szeretnék illatot is küldeni,csak azt sajnos még nem lehet mellékelni.
június 3-án megyek egy TITKOS BELVÁROSI KERTEK sétára.Ezt kaptam a lányomtól anyák napjára.Remélem lehet fotózni.Valamint szintén júniusban
egy TANGÓ előadásra.Üdv és jó éjszakát:Paggy
Paggy! A valóság, a lemenő nap szembe fényében pompázó íriszek, ilyen csodálatos volt
szabad szemmel is, azért is kaptam elő a gépet, hogy megörökítsem. Az első kép korábban,
egy esős-borús napon készült, míg a másik este a szembe fényben. A lemenő és a felkelő
nap teljesen más színben tünteti fel a kiszemelt dolgokat, ezt már megfigyeltem, amióta
fotózom.
Amit a képen láttok, az a valóság, csak a zoom hatására, a háttérben lévő lilás virágtömeg
elmosódó képe teljesen megváltoztatja a fotó hangulatát.
Kiteszek még egy párat belőlük:

Szombat óta egyfolytában fordítottam, még éjjel is. Hét feliratot készítettem el a legújabb,
sokunk által már majd két éve várt sorozathoz. Közben Bogácson apukám házából kellett
kipakolni, mert eladtuk, Mezőkövesdre az ügyvédhez, és a különféle szolgáltatókhoz rohangáltam
papírokért, igazolásokért, és az iskolában is épp minden összejött. Bogács is és Mezőkövesd
is 80-90 km-re van tőlem.
Mindig megnéztem a kitett képeket, de sem itt, sem az új sorozat topikjában nem volt időm
a sok lelkes hsz.-ra válaszolni. Ezt csak azért írtam, hogy megmagyarázzam, miért nem voltam
itt (sem) jelen az elmúlt napokban.
Mai napkelte:
Fél ötkor:

Ötkor:

szabad szemmel is, azért is kaptam elő a gépet, hogy megörökítsem. Az első kép korábban,
egy esős-borús napon készült, míg a másik este a szembe fényben. A lemenő és a felkelő
nap teljesen más színben tünteti fel a kiszemelt dolgokat, ezt már megfigyeltem, amióta
fotózom.
Amit a képen láttok, az a valóság, csak a zoom hatására, a háttérben lévő lilás virágtömeg
elmosódó képe teljesen megváltoztatja a fotó hangulatát.
Kiteszek még egy párat belőlük:
Szombat óta egyfolytában fordítottam, még éjjel is. Hét feliratot készítettem el a legújabb,
sokunk által már majd két éve várt sorozathoz. Közben Bogácson apukám házából kellett
kipakolni, mert eladtuk, Mezőkövesdre az ügyvédhez, és a különféle szolgáltatókhoz rohangáltam
papírokért, igazolásokért, és az iskolában is épp minden összejött. Bogács is és Mezőkövesd
is 80-90 km-re van tőlem.
Mindig megnéztem a kitett képeket, de sem itt, sem az új sorozat topikjában nem volt időm
a sok lelkes hsz.-ra válaszolni. Ezt csak azért írtam, hogy megmagyarázzam, miért nem voltam
itt (sem) jelen az elmúlt napokban.
Mai napkelte:
Fél ötkor:
Ötkor:
Kata fotói (még holnapra is maradt):

Ez a kép is nagy kedvencem. Több napja várja, hogy kitegyem. A felkelő nap
szembe fényében készült. A levelek szélén megülő apró harmatcseppek miatt
teszem ki nagyban:

szembe fényében készült. A levelek szélén megülő apró harmatcseppek miatt
teszem ki nagyban:

sziasztok! Köszönet a képekért, hihetetlen Rita képe mennyi újdonsággal szolgál! Gyönyörűek az íriszképek és napfelkelte! Abban itt azért nincs részem, mert a nyugati oldalon lakunk. Igaz nyáron nagyon meleg van, de az csak 2-3 hónap, a többi időszakban ki lehet bírni, télen meg áldás minden napsugár!
Paggy a kérdésedre válaszolva, az apu tálcájának kávémintája, olyan, mintha kiöntöttél volna pár szem kávét
. Alig megérkeztünk, Samu olyan gyorsan befalta a pizzát, hogy már csak az utolsó falatot tudtam lekapni...
.nagy sikere van ennek a kis szendvicsformájú pizzaszeletnek
Azóta még megint nem tudtunk, csak egyszer elmenni hazulról, kész lett az ultrahang..kis hős volt.
A fogam miatt meg vissza kellett menjek a fogorvoshoz, antibiotikumot adott, amire meg kicsit allergiás vagyok/elfelejtettem hogy pont ezt nem szedhetem/ na mindegy most már majd csak a jövőhéten megyek vissza...
A család világkonferenciája miatt a gyülekezet 56 ország részvételével egy tánccal készül.
és sajnos nem tudok elmenni még a Győri helyszínre sem-
. Majd megnézem a videón..Kellemes hétvégét mindenkinek,
Rita, köszönöm a képeket, Pihend ki magad, nem semmi napok vannak a Te hátad mögött sem!

Paggy a kérdésedre válaszolva, az apu tálcájának kávémintája, olyan, mintha kiöntöttél volna pár szem kávét

Azóta még megint nem tudtunk, csak egyszer elmenni hazulról, kész lett az ultrahang..kis hős volt.

Rita, köszönöm a képeket, Pihend ki magad, nem semmi napok vannak a Te hátad mögött sem!

Sziasztok!Fogadjátok szeretettel az első ajándékom.Mindenki kap sajátot.Ez elsősorban MIN GI-é ,de Nektek is szól.Köszönöm MINGI,hogy velem játszottál./még nem tökéletes,mert először csináltam/Üdv:Paggy
Kedves Paggy! Nagyon szép lett a videó, és gyönyörűen szól alatta a pánsíp.
Ügyes vagy. 
Én tovább várakozom.

Én tovább várakozom.

Paggy írta:Sziasztok!Fogadjátok szeretettel az első ajándékom.Mindenki kap sajátot.Ez elsősorban MIN GI-é ,de Nektek is szól.Köszönöm MINGI,hogy velem játszottál./még nem tökéletes,mert először csináltam/Üdv:Paggy
Kedves Paggy! Nagy örömet szereztél nekem ezzel a videóval!!!Eddig készült képeket mentettem most ezt a videót is. Az első próbálkozásod tökéletesen sikerült,a felvételek és a zene is csodálatosak. Nemcsak a fréziát szeretem, de a pánsíp is kedvenc- ezt Te honnan tudtad? Nagyon köszönöm a virtuális fréziáimat és a munkádat. Szeretettel Zsike
Paggy kedves, tiszta szívből gratulálok első frézia-zene combódhoz! szerintem gyönyörűre sikeredett!!! GRATULÁLOK!!!

Köszönöm szépen én is a gratulációt.Ez csak annyi,hogy a hobbymban osztozhattam Veletek és majd még a TÖBBIEKKEL.Hálás vagyok,hogy megoszthattam az örömöm.-----Mindenki akkor kapja a sajátját ,amikor a 2. virág is kinyílt.Mivel nem tudom melyik virág milyen és mekkora,lehet egyik kicsit kisebb,másik nagyobb,de kérlek Titeket,ne ezt nézzétek!Szerintem ,ha kisebb is a virág , tökéletes,mint amilyeneket fotózni és küldeni szoktatok.Üdv az EGÉSZ CSAPATNAK.Folyamatosan hozom majd,ha nyílnak.Kb van olyan ,ami még csak most kalászosodik a "KIS TÜNDÉR ATKÁK" szívogatása miatt.Paggy
Paggy! Nagyon tetszett a videó! Szép összhang volt a zene és a képek közt.
Nyugalmat, harmóniát árasztott. Jó összefoglalása volt ennek a pár hétnek.
Klassz volt így egyben látni, honnan, hová jutottak ezek a gyönyörű növények.
A videó elején a fehér fréziák emlékeztetnek a jázminokra, amik most
kezdenek nyílni nálam:

Tegnap esett (zuhogott) az eső délután. Utána kimentem, hogy esőcseppes
képeket csináljak. Szebbek lennének, ha sütött volna a nap:
A bodza még ki nem nyílt virágai:

Csipkerózsa:

Még csak ekkorák az őszibarackok, amint látható a virág(héj) is rajta van még
a fenekén. Iskolakezdésre érnek be mindig az első gyümölcsök:

Jázmin:

Nyugalmat, harmóniát árasztott. Jó összefoglalása volt ennek a pár hétnek.
Klassz volt így egyben látni, honnan, hová jutottak ezek a gyönyörű növények.
A videó elején a fehér fréziák emlékeztetnek a jázminokra, amik most
kezdenek nyílni nálam:
Tegnap esett (zuhogott) az eső délután. Utána kimentem, hogy esőcseppes
képeket csináljak. Szebbek lennének, ha sütött volna a nap:
A bodza még ki nem nyílt virágai:
Csipkerózsa:
Még csak ekkorák az őszibarackok, amint látható a virág(héj) is rajta van még
a fenekén. Iskolakezdésre érnek be mindig az első gyümölcsök:
Jázmin:

Kata képei:

Zsuzsiék tegnap egy stílusos, és hangulatos vendéglőben voltak Manchesterben.
Tetszett, hogy nemcsak a lámpák nem egyformák, hanem a pult fából készült
"ajtajai", berakásai. Szeretem a formabontást, abból nagyon sokszor jó dolgok
sülnek ki:

Tetszett, hogy nemcsak a lámpák nem egyformák, hanem a pult fából készült
"ajtajai", berakásai. Szeretem a formabontást, abból nagyon sokszor jó dolgok
sülnek ki:

szia Rita! Köszönöm a kitett képeket! az angliai meg annyira hangulatos, hogy még contrizenét is eltudok egy ilyen helyen képzelni....
Nagyon szép a jázminbokor..képzelem micsoda illatözön van nálad..nekem még a tea is bódító...de kellemesen persze...
..

Nagyon szép a jázminbokor..képzelem micsoda illatözön van nálad..nekem még a tea is bódító...de kellemesen persze...