Paggy! Így látszik igazán milyen kicsi Lilla a lovak közt. Négy generáció a képen! Nem rossz!
Engem a Ferencek kísértek mindenfelé az életem során.
Közben megkaptam a videót! Köszönöm szépen, épp most néztem meg. Érdekes, hogy az
ázsiai zenék milyen jól illenek a fréziákhoz! Kedvesek a beállítások. Itt csak egy fotó,
ami egy pillanatig látszik, de valójában mennyit kellett hozzá készülődni, pakolászni, meg
egyáltalán kitalálni. Köszönöm a jó kívánságodat! Neked is szép nyarat kívánok!
Nagyon jó, hogy valaki a várost vagy nagyvárost mutatja be, valaki a falut. Nekem a város
nem, de a nagy város kimaradt az életemből, nem éltem benne. A képeitek alapján a
piacot sajnálom a legjobban. Ott szívesen tátanám a számat, és vásárolgatnék.
Gabi! Irigy vagyok a repülőidre! Nekem csak egyszer sikerült, az is szúnyogot irtott.
A hárs nálunk még nem virágzik, a bodzának viszont annyira finom az illata, hogy azt
el sem lehet mondani. Lassan elvirít sajnos!
Jó húsos-habos felhők voltak nálatok is egy! Látom, hogy a szél szét is fújta őket. Nálunk
is ilyen volt az ég aznap, de olyan halványak voltak ezek a szétfújások, hogy nem mutattak
a képeken. Letöröltem őket.
Kata! Remélem, már jobban vagy! Most megint van valami vírus, ami rendesen elkapja
az embereket. A suliból az egyik kislány kórházba is került. Vigyázz magadra, és Samura!
A videóba még nem néztem bele, de ami késik, nem múlik. Kíváncsi vagyok rá.
Lefelé nem gond menni, szinte repül az ember. Akkor nem annyira klassz, ha tele van a
kezem szatyorral, és mondjuk még zuhog is az eső, vagy mínusz 15 fok van, és a kásás
hóban egyet lépsz előre, kettőt csúszol hátra, ahogy mész fel a dombon.
A mai napkelte az esőfelhők miatt elmaradt. Fél hatkor ilyen volt az ég:

Egy óra múlva (öt perce) ilyen:

A parókia előtt még csak most nyílnak az íriszek. Panaszkodtam, hogy nálunk nincsenek
a lilán kívül más színűek, itt most négyféle színű is virágzik. Annyira cukik a porzóik: