Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 28. 15:58

Paggy, milyen öröm, hogy ilyen idős korban is tudja valaki az állapotától függetlenül élvezni a kirándulást! Öröm látni benneteket! A kis unoka pedig a két lóval...szerintem ne töröld a képeket, hátha mást is inspirál, bátorít a feltett kép és a szöveg... :movingflower: :flower1: :littlehearth: :littlehearth:

A receptet meg köszönet érte, már a puszta látványtól beindul a pavlovi reflex :)) :)) :)) .
További szép délutánt mindenkinek! :D :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 28. 20:39

Paggy írta:Gabóci!Elkészültek a fotók ma vagy holnap megcsinálom a videót és megkérem majd Ritát legyen szíves tegye fel.

Paggy akkor már nem kell sokat várni az én későn kelő gyönyörűségeimre. Köszi. ;)
Dédikétek nagyon vállalkozó szellemű hölgy. :) Olyan jó ebben a fórumban olvasni idős emberekről. Eddig Unninak a dédijéről olvastunk hasonlókat. :) ;;) Lilla nagyon jól néz ki a gyönyörű lovakkal. :D
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 28. 20:42

Tegnap repülőnap volt nálunk.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 28. 20:49

Örülök, hogy mindenkinek gyönyörű időjárás jutott a gyereknapra! szépek a repülős képek! Köszi Gabóci... :ymhug: \:D/ :flower1: :littlehearth:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 28. 20:55

Ma is jártam a lányoméknál. :) Garfild mindenütt ott van. Legfrissebb képek a kertből kollázsban. :) és virágzó hársfa.

Kép

Kép

Az utcán hárs és bodza illat keveredik. :D

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 28. 22:30

Gabóci!Kész lettem,fogadd szeretettel!Elküldtem Ritának a kérésemmel.Mindjárt nézelődöm, csak iszom valamit.Üdv:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 28. 23:22

Megjöttem.Bár azt hiszem itt egyedül vagyok a fórumon,de majd holnap meglelitek.
Rita!A faludról:Mindig csodálom,akik vadregényesen laknak.Tényleg szép hely és klassz lehet torony iránt közlekedni,de mi van télen?És mi van ,ha egyedülálló az ember?.Egy novemberi este ,mit tennék egyedül?Bediliznék a félelemtől. Csodás illatok ,színpompa tavasztól-őszig!Nagy család kéne oda !Talán Te is ugyanígy lennél ,ha későn este mászkálnál a városban.Minden egzotikum nekem a fényképeiden.
Kata!Milyen jó képeket csinálsz!Mi újság Samukával?Ki tudtatok mozdulni?Tényleg, nyáron mit csináltok?Kiköltöztök apukádhoz?
Gabóci!Jó kis repülőnap lehetett!Te is kitelepülsz ilyenkor nézelődni,vagy csak felnézel az égre és ott suhannak el a gépek a házatok felett?
Jópofa a kisvasút.Nyugdíjasoknak nem lehet ?Szépek a virágaid,az enyémmel ellentétben.Jó nagy égés volt számomra a fréziák kicsisége.Írtam levelet
a virághagyma kereskedőnek,miszerint olyan vacak hagymákat adtak el,mint a TESCOS filteres tea. Összehasonlítva az eddigiekkel :ég és föld!Jó,de az atkák is megtették a magukét!Mindegy szeretem a fréziát,még ha parányi is.Köszönöm széped a képeid.Gondolom holnap Rita felteszi a you tubra és küldöm a videót.Jó éjszakát Nektek!Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 29. 7:10

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 29. 7:22

szia Paggy, mi itthon ragadtunk.Én voltam beteg.Maratonoztam már napok óta a helyiség egy pontja iránt. Rémes volt, ma volt az első éjszaka hogy végigaludtam..amúgy nincs még vége..
szóval maradt az internet és a tv mint szórakoztatás. Ami viszont nagyon hasznos volt, az a Gyülekezet meghívott pár előadót, akik család világkongresszusán is előadott! Fantasztikus volt, érdemes volt meghallgatni.!

Így készültünk a család fontosságának támogatására! Nagyszerű érzés! :littlehearth: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 29. 7:26

Paggy kedves, igazán szép lett a videó! gyönyörűek lettek a fréziák, és a zenei aláfestés is! Nagyon tehetséges vagy! @};- :-bd .
A fánkot szívesen megkóstoltam volna :D :-bd :movingflower: :littlehearth:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 29. 9:13

Kedves Paggy! Köszönöm a nagyon jól sikerült videót. Kedvenc színeimben nyíltak ki a virágaim, érdemes volt várni rájuk. Szépek a képek, a kávé és fánk jó étvágyat csinált a reggelihez. Az aláfestő zene is igen kedvemre van. :) Ha nem tévedek, de igazíts ki ha igen, itt egy haegeum-on szólt a dal. Szeretem a tradicionális koreai zenét. Még egyszer köszönöm. ^:)^

gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. május 29. 15:52

Szia Kata!
Nagyon jól sikerült a videó. Tetszett igazán. :-bd
Való igaz, hogy a CSALÁD fontossága a legnagyobb és legfontosabb.Abból lehet erőt meríteni, onnan lehet elindulni és oda visszatérni.
Köszönöm szépen
Marcsi :)
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 29. 16:21

Mostanában. hogy sokat járok errefelé megcsodálom sokszor a gyönyörű fotóitokat. Nagyon szépek. A napfelkelte és a naplementés képek szinte már-már giccsesek. Mennyi féle árnyalatban tobzódnak a színek. Csodaszép.
Köszönöm szépen mindenkinek.
Éva :movingflower:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 29. 19:31

Marcsi, nagyon örülök hogy tetszett! sokan fognak még erre a projektre küldeni videót, mert világszerte fontos a család és annak szeretete... :D :littlehearth: :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 29. 21:34

Sziasztok lányok! Mai képeim nappal és este.

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 29. 21:35

Paggy! Az én kis falucskám a világ legártatlanabb és legkevésbé félelmetes faluja.
Bűnözési ráta 0! Itt akár az ajtót is nyitva hagyhatod éjszakára, akkor sem fog senki
bejönni. Éjszaka is nyugodtan végigmehetsz az utcáin, semmi félelmetessel nem fogsz
találkozni.

Ne tévesszenek meg a buja növények, és a sok zöld! Nem akartam senki portáját,
vagy házát direktben lefotózni, ezért csak "semleges" dolgokat, egy-egy kerítésdarabot,
tetőrészletet, kaput kaptam le, hogyha egy falubeli idetévedne, ne mondhassa azt,
hogy mit keres itt a fórumban a háza.

Épp olyan falu vagyunk, mint a többi. Rendes utcákkal, kertekkel. Mindenkinek van
szomszédja. Csak a képeken nem ezek érvényesülnek. Ahogy mondtam korábban a
falunak van egy régi és egy új része. Én most a régi részen lakom, az van a falu
legmagasabb pontján:

Spoiler: mutasd
Kép

A kisebb kör a régi, a nagyobb az új:

Kép

Ezen a hosszú bekötőúton szoktam gyalog hazamenni, ha nincs buszom, ami felvisz a
faluba. Itt hosszabbnak tűnik, mint amennyi valójában. Kb. 1200-1300 méter:

Kép

Egy másik felvétel közelebbről mutatja a falu régi részét:

Kép

Kb. itt lakom (nyíl mutatja):

Kép

Ezen az úton mentem végig, és a tőlem magasabban lévő házak tetejét és kertjét
fotóztam:

Kép

Itt vannak a pincék, innen jól látszik, hogy mélyebben vannak, mint a falu régi része,
ezt akkor írtam is, amikor a korábbi képeket kitettem:

Kép

A pincék az én fotómon:

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 29. 21:42

Holnap írok a többi képhez is, csak ezt tisztázni szerettem volna.

Miközben ma is próbálkoztam a reggeli szembe napos jezsámen képekkel, megint
találkoztam egy alvó méhecskével. Meg sem moccant:

Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 29. 22:34

Gabóci, nagyon tetszenek a nappali képek és a naplemente. :ymblushing: :D Mele, a holdat nem tudom miért még sosem sikerült annyira jól lekapnom, mint amennyire a valóságban látom...érdekes... :D .

Rita, képzeletben elgyalogoltam az utcádon..és a gyerekkorom jutott eszembe, hogy akkor még nekem is több mint 1 km-t kellett gyalogolni az iskoláig. Időben kellett hazulról indulni.! Itt a városon már annyira megszoktuk a buszozást, hogy majdnem nyűg ha gyalogolni kell. Azért néha én is felkötöm a gyalogkakukk figurát. :)) . Ha nagy ritkán kimozdulunk, általában vagy busz vagy taxi...visszafelé már megy gyalog is ...az hogy oda gyalog, az ritkaságszámba megy. Néha sikerül. az is vagy 2 hete volt. Beteg voltam most meg a Samu...úgyhogy kész vagyok...megyek is aludni a mai nap kicsit hosszú volt, de nem bírtam ki, hogy egy kicsit bele ne nézzek a császárság kincsébe..és itt ragadtam... :-?? :-q Úgyhogy ma már nem lesz olvasás...max 1-2 oldal
:flower1: i-) :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
ui:. A méhecskét is elfárasztotta ez a hirtelen meleg, de jó látni, hogy túlélték ezt az áprilisi telet.... :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 30. 9:57

Kedves Rita!NEM SÉRTÉSNEK SZÁNTAM,amit a faludról írtam.A mi korunkban állandóan kihívásoknak kell megfelelni és nem nagyon tudjuk átlátni a VILÁGOT.Gondoltam bemutatom,hogy a nagyváros parányi szegletét.ÉS BEMUTATOM A VÁROSLAKÓ FÉLELMÉT a szép ,egzotikus falusi élettől.Ez persze csak én vagyok.Örömmel és rácsodálkozva nézem a képeidet a bogár és -növényvilágról.Köszönöm szépen a szemléltető madártávlatos fotókat is.Üdv:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 30. 20:32

KATÁNAK és MINDENKINEK küldöm szeretettel:Paggy

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 30. 21:43

Drága Paggy, Gyönyörű lett a miénk is! szép lett a zenei aláfestés! :littlehearth: @};- @};- @};- :ymhug:
Igazán tehetséges vagy ....csak így tovább! Remélem a többieknek is elnyeri a tetszését! :ymhug: :movingflower: :flower1: :-bd
A teát szívesen megkóstoltam volna, gyönyörű színe volt annak is.. :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 31. 0:32

Kész lettem, előbb mint gondoltam, Ritáéval is.Talán hajnalban elküldöm neki.DE mindenek előtt:
Spoiler: mutasd
KEDVES LÁNYOK !Köszönöm,hogy játszottatok velem.Mindnyájatoknak szép nyarat kívánok a kis pirinkó saját fréziámmal!Paggy
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 31. 6:04

Kedves Rita!Itt küldöm az utolsó videót,ami a Tied.Szeretettel:Paggy
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 31. 6:28

Paggy! Így látszik igazán milyen kicsi Lilla a lovak közt. Négy generáció a képen! Nem rossz!

Engem a Ferencek kísértek mindenfelé az életem során.

Közben megkaptam a videót! Köszönöm szépen, épp most néztem meg. Érdekes, hogy az
ázsiai zenék milyen jól illenek a fréziákhoz! Kedvesek a beállítások. Itt csak egy fotó,
ami egy pillanatig látszik, de valójában mennyit kellett hozzá készülődni, pakolászni, meg
egyáltalán kitalálni. Köszönöm a jó kívánságodat! Neked is szép nyarat kívánok!

Nagyon jó, hogy valaki a várost vagy nagyvárost mutatja be, valaki a falut. Nekem a város
nem, de a nagy város kimaradt az életemből, nem éltem benne. A képeitek alapján a
piacot sajnálom a legjobban. Ott szívesen tátanám a számat, és vásárolgatnék.

Gabi! Irigy vagyok a repülőidre! Nekem csak egyszer sikerült, az is szúnyogot irtott.
A hárs nálunk még nem virágzik, a bodzának viszont annyira finom az illata, hogy azt
el sem lehet mondani. Lassan elvirít sajnos!

Jó húsos-habos felhők voltak nálatok is egy! Látom, hogy a szél szét is fújta őket. Nálunk
is ilyen volt az ég aznap, de olyan halványak voltak ezek a szétfújások, hogy nem mutattak
a képeken. Letöröltem őket.

Kata! Remélem, már jobban vagy! Most megint van valami vírus, ami rendesen elkapja
az embereket. A suliból az egyik kislány kórházba is került. Vigyázz magadra, és Samura!
A videóba még nem néztem bele, de ami késik, nem múlik. Kíváncsi vagyok rá.

Lefelé nem gond menni, szinte repül az ember. Akkor nem annyira klassz, ha tele van a
kezem szatyorral, és mondjuk még zuhog is az eső, vagy mínusz 15 fok van, és a kásás
hóban egyet lépsz előre, kettőt csúszol hátra, ahogy mész fel a dombon.

A mai napkelte az esőfelhők miatt elmaradt. Fél hatkor ilyen volt az ég:

Kép

Egy óra múlva (öt perce) ilyen:

Kép

A parókia előtt még csak most nyílnak az íriszek. Panaszkodtam, hogy nálunk nincsenek
a lilán kívül más színűek, itt most négyféle színű is virágzik. Annyira cukik a porzóik:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 31. 9:29

Szép reggelt mindenkinek! Lassan kifelé vagyunk mi is slamasztikából, erre most ébredtem fel 1o perce olyan fejfájással, hogy még a könnyem is folyik miközben itt írok..vettem be fájdalomcsillapítót..majd hamarosan hat. Csak az a vicc, hogy 1o-re meg van beszélve egy konzultáció erre itt lök pizsamában és nektek írok! Itt erősen felhősödik, kíváncsi leszek mekkora vihar fog jönni, mert egy sima esőtől nem lennék így. Na mindegy ezt is túléljük. x_x

Rita, a videódat még nem láttam, egy kicsit várok, úgy szeretném látni, hogy már jobban vagyok! A napkeltéd valami eszméletlen gyönyörű és csodás, hogy mekkora különbség van a kettő között 1 óra elteltével... :flower1: :littlehearth:
Az íriszekre rácsodálkoztam, én sem láttam még ilyen színeket, milyen jó hogy így láthatjuk őket..és tényleg, még a porzójuk is valami csodás!

Paggy drága, neked is köszönjük a nyári jókívánságokat, és külön az aranyos kis képet magadról!Nagyon kedves, melegszívű kisugárzásod van...és nagyon passzol hozzád a frézia! Nagyon örülök, hogy így még jobban odaképzelhetlek az írásaidhoz! Nagy örömöt szereztél vele... :ymhug: \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :littlehearth: :littlehearth: :movingflower: :littlehearth: :movingflower: :flower1:

Vissza: “Társalgó”