Gabóci5 írta:Kedves Lányok! ismét nagyon sok szép fotót, információt hoztatok.Köszönöm Paggynek a nyuszikról és Évának a papagájáról a képeket.
Paggy köszi a részletes Békéscsabai programot a Múzeumok éjszakájáról.
Tegnap fél napot töltöttem a kórházban. 11-re volt időpontom, és 1/2 3-kor szabadultam. Csak azért csináltam képet, hogy érzékeltessem azt a nagyszámú beteget, akik miatt ennyit kellett várni. Ez a röntgen folyosó. Nem vagyok mai csirke, és nem először fordultam meg ebben a műintézetben, de ilyet még nem láttam. Elgondolkodtató.![]()
Gabóci5 írta:Lányok! Az unokáim most vannak osztálykiránduláson. Andriska Esztergomban van, és küldött fotókat.
Boldogan újságolta, hogy voltak fenn a bazilika kupolájában, és átláttak Szlovákiába.
![]()
MinGi írta:Gabóci! Add át köszönetem Andriskának ezért a felvételért ,mentettem magamnak.
Nekem már sok a lépcső a kupolába,vagy 10 éve nem voltam fenn.
( ha ezzel a képpel ellentétes oldalról is készített volna képet, rajta lenne a házunk is)
Paggy írta:Sziasztok Lányok!
Kedden volt a lányom szülinapja és elvittük a KOPASZI-GÁTRA vacsorázni
VidékiÉva írta:Sziasztok!
Nem tudom mennyi idős Andriska, de nagyon profik a képei. Köszönöm szépen.
Én meg ezt a csodaszép videót hoztam. Amikor megláttam rögtön rátok gondoltam, hogy biztosan tetszene nektek is. Íme:
http://www.origo.hu/utazas/hirek/201706 ... okkel.html
Ezek szép pasztell színek. Érdekes, hogy a kétféle kamera mennyire más színeket örökített meg. De azért írják, hogy a világ legszebb naplementéje, mert még nem látták Rita naplemenete és napkelte képeit.
gyomar írta:Sziasztok! Az uszoda előtt garázs üzletek voltak, ezeket lebontották, de viszont meghagyták a belső falakat, kerítés gyanánt, majd lefestették fehérre.A lényeg pedig, hogy engedélyt adtak graffitiseknek és telerajzolhatták a falat, nagyon jó és látványos.Amíg épül az uszoda nem kell kopasz, majd persze összevissza firkált falat nézni.
Gabóci5 írta:VidékiÉva írta:Sziasztok!
Nem tudom mennyi idős Andriska, de nagyon profik a képei. Köszönöm szépen.
Én meg ezt a csodaszép videót hoztam. Amikor megláttam rögtön rátok gondoltam, hogy biztosan tetszene nektek is. Íme:
http://www.origo.hu/utazas/hirek/201706 ... okkel.html
Ezek szép pasztell színek. Érdekes, hogy a kétféle kamera mennyire más színeket örökített meg. De azért írják, hogy a világ legszebb naplementéje, mert még nem látták Rita naplemenete és napkelte képeit.
Éva! Szép ez a videó, köszönöm, de valójában Rita napkelte és naplemente képeit ha ilyen profi módon csinálnák, lehet, hogy túlszárnyalná.
Andriskám most volt hatodikos. Több helyen voltak a három nap alatt. Ezt Visegrád- Dunakanyarról küldte.
gyomar írta:Szia Kata!
Ez egy jó kérdés és nem tudtam, de viszont utána néztem.
Ezen a fotón madártavlatból a focipálya mellett ferde tetővel lesz az uszoda.
A leendő uszodában öt, egy 50 x 25 m-es versenymedence, egy 20 x 12,5 m-es meleg vizes tanmedence, egy 25 x 15m-es bemelegítő medence, egy kültéri résszel rendelkező meleg vizes ülőmedence és egy kis hideg vizes medence lesz majd.
A terület előkészítés már folyik és ha minden rendben lesz 2018.év végére elkészül. Úgy néz ki, hogy a város saját bevételből fogja felépíteni. mert értékesített egy nagy ingatlant és így annak az árából.Kb 3 milliárd-ba kerül majd.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 26 vendég