Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Fréziák 11-15.
Spoiler: mutasd
Fréziák 16-20.
Fréziák 21-25.
Fréziák 26-30.ITT A VÉGE Legyetek szívesek válasszatok kb 7-t.És szeretnék javaslatot majd,hogy melyik kollázsba tegyük be.SŐT ,akinek kedve lesz a kiválasztott fréziákkal csinálhatna egy kollázst is.MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM ELŐRE ISPaggy
Paggy!
A választottjaim
Bár a 14-es jobban tetszett amikor az égő felette volt, de nem hagytam ki igy sem a sorból.
Tehát: 4 , 11, 12, 16, 20, 28, 14.
Mentem tanulni, brrrrr....
A felismerés szikrája kigyúlt bennem, miután rávilágitottál a virágos spenótra
Én is szoktam tenni a fagyóba, szeretem télen elővenni sokkal karakteresebb ize van, mint a száritottnak.
A választottjaim

Bár a 14-es jobban tetszett amikor az égő felette volt, de nem hagytam ki igy sem a sorból.

Tehát: 4 , 11, 12, 16, 20, 28, 14.
Mentem tanulni, brrrrr....
A felismerés szikrája kigyúlt bennem, miután rávilágitottál a virágos spenótra

Paggy! Sokféle alapon lehetne a virágokat csoportosítani. Én most a poharasokat,
vázásokat választottam, így még te is beleillettél a kompozícióba. Mondjuk, ha nem
illettél volna bele, akkor is beletettelek volna. Tényleg! Most milyen állapotban vannak
a virágok?
Köszönjük a gyönyörűséges fotókat!

vázásokat választottam, így még te is beleillettél a kompozícióba. Mondjuk, ha nem
illettél volna bele, akkor is beletettelek volna. Tényleg! Most milyen állapotban vannak
a virágok?
Köszönjük a gyönyörűséges fotókat!

ÉS a virágok kiszedett hagymaállapotban vannak.4 hónap pihenő,majd hűtés és kezdődik elölről.Csak a szép érett hagymák kerülnek a földbe.Tanultam sokat az idei évben.Paggy
Először azt gondoltam, hogy ennyi volt az életük? Aztán eszembe juttattad,
hogy hagymás növény, tehát nem viríthat egész nyáron, mint egy büdöske
például.

hogy hagymás növény, tehát nem viríthat egész nyáron, mint egy büdöske
például.

Rita! Az előző is nagyon jó volt amit csináltál, de ez a mostani még szuperebb!
Olyan szép ez a középső nagy virág benne!

Ez is nagyon szép. Köszönöm szépen elmentettem.Akinek lesz kedve még küldjön,örömmel veszem.Ági,számait mindjárt megnézem.Paggy
Várom a további kollázsötleteket/virágszámokat/Szerintem szépek lettek.Mindről csináltatok nagyítást és kiteszem.Köszönöm szépen.Paggy
Paggy! Nekem a 2. jobban tetszik
Azt hittem kisze-kusza lesz majd, mert semmi rendszer nem volt benne csak a szépségük, ahogy nekem tetszettek.
Ez az a megtanulnivaló, amit egyenlőre csak csodálok ahogy kikerül a kezetek közül.

Ez az a megtanulnivaló, amit egyenlőre csak csodálok ahogy kikerül a kezetek közül.

Paggy! Nehéz választani a szép virágok közül, de néhány próbálkozás.
1.
2.
3.
4.
1.

2.

3.

4.

szóhoz sem jutok a gyönyörűségtől...jól kezdődik a reggelem...
Pont abban a sorrendben tetszik is ahogy kitetted Gabóci. milyen izgalmas így viszontlátni a virágokat!
Paggy, is sokkal fiatalabbnak látszik mint a valóságban...1o évet ő is simán letagadhatna...
szép napot mindenkinek!

Paggy, is sokkal fiatalabbnak látszik mint a valóságban...1o évet ő is simán letagadhatna...

szép napot mindenkinek!

Gabi! Olyan szépek ezek az egyszerű keretek. Ehhez a virágos témához sokkal jobban
illenek, mint a pixizesek. Honnan valók?
Úgy örülök! Csak kihajtott a rózsám. Mivel nagyon lentről hozta az új hajtásait, azt
hittem vadrózsám lesz, de nem! Először nagyon halvány rózsaszínű törékeny szirmú
virágokat hozott. Aztán egyre sötétedett a színűk, a legújabbak már majdnem olyanok,
mint régen. Nem gondoltam volna, hogy ilyen van. Az első képen lévő rózsák az elsők
közül valók, a második már még a középutat jelképezi, a harmadikat a múlt héten
eső után fotóztam:
(most, hogy egyben megnéztem a három képet, azt látom, hogy a színbeli különbség
annyira nem jött át, de az jól látszik, hogy a felső képekhez képest, mennyivel erősebb,
stabilabb a szirma a múlt heti rózsának)

illenek, mint a pixizesek. Honnan valók?
Úgy örülök! Csak kihajtott a rózsám. Mivel nagyon lentről hozta az új hajtásait, azt
hittem vadrózsám lesz, de nem! Először nagyon halvány rózsaszínű törékeny szirmú
virágokat hozott. Aztán egyre sötétedett a színűk, a legújabbak már majdnem olyanok,
mint régen. Nem gondoltam volna, hogy ilyen van. Az első képen lévő rózsák az elsők
közül valók, a második már még a középutat jelképezi, a harmadikat a múlt héten
eső után fotóztam:
(most, hogy egyben megnéztem a három képet, azt látom, hogy a színbeli különbség
annyira nem jött át, de az jól látszik, hogy a felső képekhez képest, mennyivel erősebb,
stabilabb a szirma a múlt heti rózsának)
Kedves Gabóci!Köszönöm szépen a kollázsokat.Mentettem és a hétvégén mindből csinálttok felnagyított másolatot és kiteszem a falra.Már ki is próbáltam az új kollázskészítőt.Nagyon szuper.Köszönöm.
Kedves Kata!Bocs az erőszakoskodásért,de én beírtam Neked a 3,5. virágszámot.Megírnád,hogy még melyik tetszik Neked,mert szeretnék egy "KATA KOLLÁZST".
Kedves Lányok!Még várok egy picit hátha másnak is kedve lesz a kollázshoz.Mondjuk péntek délelőttig.És azután nyomtatás.Ennyit erről.
MÁS ,rettenetesen unom magam,amiért állandóan AKTÍV vagyok.Reménykedem,hogy elmúlik ez az izgágaság.Most azzal próbálkozom,hogy 2 havi tervet készítek és mást NEM LEHET.
Már 5x elbúcsúztam Tőletek,de mindig visszatérek,pedig ezer dolgom van.NA elég ebből!!!Júl.31. Várkertbazár és addig esetleg 1 belvárosi galéria és környéke vagy egy kis városkörnyéki strandfotó.Dédinél zűr van ,kiszekálta Julikát,aki ott akarja hagyni.
Jár valamelyiktek fürdőbe,strandra?Jó pihenést,unokázást és tanulást!Paggy
Gabóci új kollázskészítője:

Kedves Kata!Bocs az erőszakoskodásért,de én beírtam Neked a 3,5. virágszámot.Megírnád,hogy még melyik tetszik Neked,mert szeretnék egy "KATA KOLLÁZST".
Kedves Lányok!Még várok egy picit hátha másnak is kedve lesz a kollázshoz.Mondjuk péntek délelőttig.És azután nyomtatás.Ennyit erről.
MÁS ,rettenetesen unom magam,amiért állandóan AKTÍV vagyok.Reménykedem,hogy elmúlik ez az izgágaság.Most azzal próbálkozom,hogy 2 havi tervet készítek és mást NEM LEHET.
Már 5x elbúcsúztam Tőletek,de mindig visszatérek,pedig ezer dolgom van.NA elég ebből!!!Júl.31. Várkertbazár és addig esetleg 1 belvárosi galéria és környéke vagy egy kis városkörnyéki strandfotó.Dédinél zűr van ,kiszekálta Julikát,aki ott akarja hagyni.
Jár valamelyiktek fürdőbe,strandra?Jó pihenést,unokázást és tanulást!Paggy
Gabóci új kollázskészítője:

Paggy! Ez a fórum ugyan az enyém, de épp ezért mindenkié is! Azt csinálsz benne, ami jólesik!
Ne fogd vissza magad! Az, hogy nem mindig reagálunk mindenre, az nem azt jelenti, hogy nem
nézzük meg, vagy nem tetszik.
Én is kevesebbet leszek mostanában jelen, mert egy hét múlva érkeznek a gyermekeim, és
addigra mindent el/le akarok rendezni, hogy amikor itt vannak, csak az együttlétre tudjak
koncentrálni. Utána meg utazom velük vissza, akkor azért nem tudok majd annyit jelentkezni.
Ha csinálok valami érdekes fotót, azt biztos, hogy fel fogom tenni, Angliáról 100%, de nem
biztos, hogy arra is lesz időm, hogy a máséra reagáljak.
Jelszavam: mindenki tegye azt, ami örömet okoz neki, amitől boldog lesz. És ez vonatkozik
erre a fórumra is. Csak az alpáriságot, a megalázó megjegyzéseket, és mások megsértését
nem tolerálom (szerencsére még soha nem kellett moderálnom), a többi jöhet!
Tegnapelőtti felhők:

Ne fogd vissza magad! Az, hogy nem mindig reagálunk mindenre, az nem azt jelenti, hogy nem
nézzük meg, vagy nem tetszik.
Én is kevesebbet leszek mostanában jelen, mert egy hét múlva érkeznek a gyermekeim, és
addigra mindent el/le akarok rendezni, hogy amikor itt vannak, csak az együttlétre tudjak
koncentrálni. Utána meg utazom velük vissza, akkor azért nem tudok majd annyit jelentkezni.
Ha csinálok valami érdekes fotót, azt biztos, hogy fel fogom tenni, Angliáról 100%, de nem
biztos, hogy arra is lesz időm, hogy a máséra reagáljak.
Jelszavam: mindenki tegye azt, ami örömet okoz neki, amitől boldog lesz. És ez vonatkozik
erre a fórumra is. Csak az alpáriságot, a megalázó megjegyzéseket, és mások megsértését
nem tolerálom (szerencsére még soha nem kellett moderálnom), a többi jöhet!
Tegnapelőtti felhők:
Kedves Rita!Pont azért búcsúzkodom mindig,hogy hátha végre kissé visszafogottabbá tesz.Érdekes a világ.Kíváncsi leszek az angliai fotókra,akármikor jönnek!
Szóval ,ha sikerül is kicsit eltűnnöm,mindenképp várom a fontos és kevésbé fontosnak vélt fotóitokat.Paggy
Rita!Fehér hattyúfelhők kék tóban.
Szóval ,ha sikerül is kicsit eltűnnöm,mindenképp várom a fontos és kevésbé fontosnak vélt fotóitokat.Paggy
Rita!Fehér hattyúfelhők kék tóban.
Rita! Jó látni a te felhőidet, mert nálunk az utóbbi napokban csúnya felhők voltak, mára egy kicsit kiderült, nincs meleg, kellemes idő van.

Kedv csinálónak

Virágoznak az orhideáim is.

Kedv csinálónak

Virágoznak az orhideáim is.

Hú,Gabóci!Ezek a rózsák,gyönyörűek!!!