Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Ha nem haragszol leírom ,hogy kell ,5 lépés az egész,legfeljebb nem csinálod meg.
1. lépés Gabóci linkjére katt,2. lépés Választasz a jobb szélső fotóformákból,mint a sütőformából, és rákattintasz.Ez megjelenik középen.Most majd annyi fotót fogsz letölteni a saját képeid közül,ahány részes a "sütőformád"3.lépés Ad Photo katt Itt előjön,hogy honnan töltheti le a fotód.Megkeresed melyiket akarod, rákattintasz,majd ugyanitt alul a megnyitásra katt.Ekkor megjelenik az AD Photo oldalon a betenni kívánt kép.4. lépés az AD PHOtóról ráhúzod a sötőformákra a képeid 5. lépés Ha tele van a formád, felette fekete nyíl letöltés katt és megjelenik ,hogy hová töltöd/mentés/katt
1. lépés Gabóci linkjére katt,2. lépés Választasz a jobb szélső fotóformákból,mint a sütőformából, és rákattintasz.Ez megjelenik középen.Most majd annyi fotót fogsz letölteni a saját képeid közül,ahány részes a "sütőformád"3.lépés Ad Photo katt Itt előjön,hogy honnan töltheti le a fotód.Megkeresed melyiket akarod, rákattintasz,majd ugyanitt alul a megnyitásra katt.Ekkor megjelenik az AD Photo oldalon a betenni kívánt kép.4. lépés az AD PHOtóról ráhúzod a sötőformákra a képeid 5. lépés Ha tele van a formád, felette fekete nyíl letöltés katt és megjelenik ,hogy hová töltöd/mentés/katt
Köszönöm majd a nap folyamán újra megpróbálom...
az utolsó résznél rontottam el valamit...
mert amit csináltam is nincs meg...már végig buheráltam a gépet...aish

ui..apu jön hoz tejet és ásványvizet...

ui..apu jön hoz tejet és ásványvizet...
Majd írd le pontosan mit csináltál lépésről lépésre ,így megtudjuk ,hol nem jó!Én csak este jövök,de segítek,mert ez szuper valami.Ne add fel!!!Paggy
Ezután azt is megmutatom,hogy kell ide feltölteni.Az is menni fog!!!
/Én is tanultam!!!!/
Ezután azt is megmutatom,hogy kell ide feltölteni.Az is menni fog!!!
/Én is tanultam!!!!/
Kata fotói: Samuka és esti színek

Hála Paggynak, sikerült az első kollázsod!
Én is elmentettem őket magamnak!

Én is elmentettem őket magamnak!
Köszönöm Rita, Gabóci is benne van a linkkel, de még mindig nem tudom miért nem tudom az oldalra kitenni...de nem számít, mert te vagy a mentőövem....xdddd
az esti szines felhők is gyönyörűek lettek! a kollázs meg vegyes, a legkedvesebből még nem mind van kint...

az esti szines felhők is gyönyörűek lettek! a kollázs meg vegyes, a legkedvesebből még nem mind van kint...

wow de szuperek lettek a képek! Paggy, nagyon jól megcsináltad!

Paggy írta:Sziasztok !
Éva és MinGi köszönöm a kollázst illetve a számokat.MinGi nagyon szépet csináltál!!!!Majd ha a nagyítás is meglesz, lefényképezem az összest
Éva!Nagyon jó ötletet adtál az étteremmel.Jók a fotók és ahogy átsejlesz rajtuk!Rövidhajú,szőkésbarna hölgynek gondoltalak.Nem kapacitállak,DE MÉGIS,nem próbálsz meg fényképezni?Nekem 5000ft-os használt gépem van OLYMPUS.Digitális."TÖK JÓ" ,csak én vagyok béna,de ez van.A kollázsod este megcsinálom.Megyek Lilláért a lovastáborba.Paggy
Szia Paggy!
Nem én vagyok a képen. Én a kockás inges, napszemüveges vagyok a kajás képen. A képen a fotós felesége van. Ezért takartam el. Van egy kameránk amivel elméletileg lehet fényképet is csinálni. De azt is az uram szokta használni, ha olyan helyre megyünk. Fényképezéshez egész más látásmód kell. Bennem nincs meg. Irigylem a lányodat a lovaglásért. Gyerekkorban jó elkezdeni azt is tanulni. Én csak szeretem a lovakat, de kicsit félelmetesek közelről a hatalmas méretükkel.
Kata58 írta:Kigyönyörködve maga, és megéhezve a thaj képektől..megyek uzsonnát csinálni..még mindig zúg a fejem, mert olyan repülőgépáradat volt hosszú ideig de csak a hangjukat lehetett hallani...és a szele jött be a szobába...![]()
![]()
![]()
![]()
Vasárnap mi is belefutottunk a RedBull repülőverseny gyakorlásába. Nagyon erős a hangja. 1x voltunk kint repülőnapon megnézni őket. De a fiam annyira nem bírja a zajt, hogy többször nem mentünk. Közelről fülsiketítő. A 75-ös troli megállójához tartva beszéltük, hogy milyen rossz lehet itt lakni, csak a zajt hallani belőle, látni semmit nem láttak a lakók. Képzelheted mi lehet a repülőtér közelében.(((
Jó, hogy nem arrafelé lakunk.
Paggy! Még a szép is szebb nagyban! Gyönyörűek lettek a képek!
Kata felhői!

Kata felhői!

A belvárosban jártam.

Éva! Az a thai asszony, egy szupernő! Én is azt hittem, hogy te vagy a képen,
azért takartad ki az arcod.
A csendet szeretem. Nem bírnám ki a repülők zaját hosszabb ideig.
Gabi! Én meg rózsánál jártam! Mi lett volna velem nélküle? Nézegethetném a
tavalyi fotókat!

tavalyi fotókat!

Rita! Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Picbow kollázs készítőjére, azt hiszem egy ideig ezt használom.
Ez egy tündéri kép, kár, hogy nem az enyém.

Ez egy tündéri kép, kár, hogy nem az enyém.

Nem győzöm kigyönyörködni a képekben!

Rita írta:Éva! Az a thai asszony, egy szupernő! Én is azt hittem, hogy te vagy a képen,
tavalyi fotókat!
Szia Rita!
Én is ott vagyok, de illegalitásban.)))) A fejem nem látszik csak a blúzom és a napszemüvegem. Nem thai az asszonyka hanem laoszi. De tényleg szupernő. Viccen kívül. Nagyon szeretem. Az étterem és a kaja volt thai.
Lányok!
A barátnőimmel az este Gyulán láttuk Molnár Ferenc Egy Kettő Három c. vígjátékát Alföldi Róbert főszereplésével.
Fantasztikus élmény volt.
Utánna pedig egy órás kötetlen beszélgetés volt vele az Andrássy kastély parkjában.
Nagyon szimpatikus közvetlen ember.

Szia Gabóci!De jó!!Most vannak a Gyulai Nyár ,ugye Shakespeare fesztivál is?Mindjárt megnézem miről szól a darab.Maga a darab is tetszett/szólt valamiről ill.a mondanivalója vagy a színészek játéka?Alföldi Róbert most itt is ott is szerepel Egy modern új operának a rendezője is.Gyulán nincs külön színház?Busszal mentetek és előadás után ,hogy lehet hazajutni?Csinos voltál a türkizkék felsőben!
Köszönöm a városi szökőkutas kollázsokat.Gyönyörű,dús a petúniafolyam.
NAGYON-NAGYON kíváncsi vagyok a szombati színházra/Erkel/.Üdv:Paggy
Kata!Nagyon szépek a kollázsfelhők!!!!
Kis színes:/LOKÁL újság/
1/A lakosság autóinak 7%-a 5 év alatti,72 %-a 10 évnél öregebb!!!!!! és a maradék 5-10 év között
Minimális pénzráfordítással is lehet különlegességeket létrehozni.Nagyon ritkán iszom,de,ha a barátnőim közül valaki meglátogat ,szeretek kreatívkodni.
2/HA KICSIT FEL AKAROD DOBNI A VENDÉGNEK AZ ITALKÍNÁLATOD és nem kerül sokba ,de IZGALMAS LESZ,valamint kevés benne az alkohol:
GYÖMÖLCSÖS BOROK ÁSVÁNYVÍZZEL:
1/Sárgadinnye+friss menta+2dl fehérbor+1 dl ásványvíz HŰTVE /EZT kipróbálom és majd fényképpel dokumentálom/
2/A ROSE borba tegyél 1 kanál levendula virágot és néhány rózsaszírmot.Hűtsd le!Szűrd le és PIKÁNS ÍZŰ lesz!
És egy aranyos link:
1/A lakosság autóinak 7%-a 5 év alatti,72 %-a 10 évnél öregebb!!!!!! és a maradék 5-10 év között
Minimális pénzráfordítással is lehet különlegességeket létrehozni.Nagyon ritkán iszom,de,ha a barátnőim közül valaki meglátogat ,szeretek kreatívkodni.
2/HA KICSIT FEL AKAROD DOBNI A VENDÉGNEK AZ ITALKÍNÁLATOD és nem kerül sokba ,de IZGALMAS LESZ,valamint kevés benne az alkohol:
GYÖMÖLCSÖS BOROK ÁSVÁNYVÍZZEL:
1/Sárgadinnye+friss menta+2dl fehérbor+1 dl ásványvíz HŰTVE /EZT kipróbálom és majd fényképpel dokumentálom/
2/A ROSE borba tegyél 1 kanál levendula virágot és néhány rózsaszírmot.Hűtsd le!Szűrd le és PIKÁNS ÍZŰ lesz!
És egy aranyos link:
Spoiler: mutasd
Paggy írta:Szia Gabóci!De jó!!Most vannak a Gyulai Nyár ,ugye Shakespeare fesztivál is?Mindjárt megnézem miről szól a darab.Maga a darab is tetszett/szólt valamiről ill.a mondanivalója vagy a színészek játéka?Alföldi Róbert most itt is ott is szerepel Egy modern új operának a rendezője is.Gyulán nincs külön színház?Busszal mentetek és előadás után ,hogy lehet hazajutni?Csinos voltál a türkizkék felsőben!
Szia Paggy! A kérdéseidre válaszolva. Molnár Ferenc darabja önmagában is zseniális és időszerű. Alföldi szinte a hátán vitte az egész darabot. Másnap ment Szegedre a Malviliót próbálni a Vízkeresztből. Gyulán kőszínház nincsen, de vannak előadások a Vár-és Tószinpadon és a művelődési központban. Gyula csak 16 km, kocsival mentünk négyen. A türkizkék felsőben az egyik barátnőm.
Előtérben a másik három "kislány" .

"Paggy"
GABÓCINAK:
Spoiler: mutasd
Köszi Paggy! A korábbi fórumban már én is tettem fel a különleges ohideákról képeket, most megkerestem őket és kollázst csináltam belőlül. Csodálatos a természet, nem is tudjuk elképzelni miket tud alkotni.

Köszönet az orchidea kiállításokért és a remek giffekért! egyik vicces, a másik meghökkentő, a harmadik elbűvölő, csak hagyni kell az a szívünket is és a szemünket is harmóniában működni...

Kata felhői: