Kata, a kérdésedre válaszolva: A 40 üveg jövő jún. végéig fog tartani, addig, mig jön az új adag szabadföldi. Pizzaszósz, milánói, csilis bab, töltött paprika ami készül belőle ezidő alatt.
Gabóci! Emmácskád csodaszép kutyus volt! Az a fekete gomb orra, meg a szép bundija.... Eszembe is jutott Arthurunk rögtön. Az éveket már nem is számolom, néha ránézek a képeire, aztán csak könnyes lesz a szemem, meg a gondolat, hogy mi lett volna, ha... Kata olyan szépen leirta, hogy mennyivel szegényebbek azok, akik sose tapasztalták meg az állati szeretetet, amit kapunk tőlük.
A végzet fádra emlékszem régebbről. Nagyon szép a virága is, meg a termése is.
Szép a környék, ahol laksz. Sok a fa, igy barátságosabb, természetközelibb minden. Bár gondolom van akit ez hidegen hagy, de lassan csodaszámba megy már, ha valahol figyelik ezt is és nem irtják ki a fákat.
Nálunk még nem potyognak a gesztenye golyók. Mindig félek, hogy a tüskéje kidurrantja a bicajom kerekét. Van itt a környéken az út mellett elég sokfelé.
A kenyeret is megkóstolnám milyen lett. Érdekes ez az adalék mentesség. Itt nálunk a piacon pár éve lehetett falusi jó kenyereket kapni, semmiféle E nélkülieket. Ez nem változott, de hogy ehetetlenek lettek a kenyerek, az is biztos. MItől? Hát számomra rejtély. AMikor vendégek jönnek nem vacakolok a kenyér sütéssel - jó, van amikor mégis ráveszem magam-, és boltit hozunk. Másnapra , mint a papir, pedig falusi adalék mentes. Úgyhogy csipegetnék mindegyik most sütött meghirdetett kovászos kenyérből, ha lenne rá lehetőségem.
Paggy! Milyen jó, kicsit közelebb érzi az ember igy az ország tortáját, hogy már láttuk a cukrászdát előtte ahol csinálták.
Végig kóstolgatnám őket az is biztos, legyen benne bármi.

Irtad az ajándékot és a kis csalódottságod. Megmondom őszintén olyan jót bazsalyogtam itt magamban rajta. Meg tudlak érteni, és ez nem önzőség a másik felé úgy gondolom. Segitünk, mert szeretjük csinálni, de én már rájöttem, ne várj érte semmit és akkor nem fogsz csalódni. Vagy kérni kell, amit viszont én nem szoktam, mert nincs hozzá képem, de ezt is lehet finoman célozva. Nagy munka és felelősség is az ilyen ház pásztorkodás, főleg ha állatkák is vannak.