Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Kedves Marcsi!Igazán csak gratulálni tudok,mert sikerült feltenned és jók a képek.Most már hajrá,lehet fotózni és feltenni!Köszönöm szépen a szorgoskodásod.Nekem a BAZILIKA belseje tetszett a legjobban.Régen voltam bent.Nagyon szép a kupola freskója.ÉS még a lelkesedésed is nagyon megható,mármint a szép épületek iránt.További hasonló jó képeket,kirándulásokat kívánok Neked!Szeretettel:Paggy
Kedves Lányok!Csináltunk Lillával egy kis meglepetést,amit majd vasárnap este teszek fel.DE ,előre bocsájtom ,körül ne nézzetek a konyhámban,mert napi egyszer takarítok és Lilla pont az állatok etetése után toppant be!.Tehát, este jövök.Addig is még egyszer köszönet Ritának a sok szép növényért,Marcsinak a bátor képfelrakásért,Gabócinak mindenért,Áginak,ha jön és itt lesz ,Szilvinek a szépséges krizanténokért és KATA nagyon hiányzik.Remélem jól van.Üdv:paggy
Tegnap délután még egy aranyos kis széncinegém is akadt!
A házam háta mögött, de már a szomszéd kertjében fotóztam. Összenőtt egy csipke
és egy bodzabokor (már megint bodza! mondom, hogy nálunk ki sem lehet irtani).
A bodza egyik ágán ül, és valamit nagyon figyel:

A házam háta mögött, de már a szomszéd kertjében fotóztam. Összenőtt egy csipke
és egy bodzabokor (már megint bodza! mondom, hogy nálunk ki sem lehet irtani).
A bodza egyik ágán ül, és valamit nagyon figyel:

Ez pedig a saját csipkém. Ezt a fotót is tegnap délután készítettem, mégis milyen különbség
van a fenti és e között. A fentinél is sütött kicsit a nap, de nagyon bágyadtan, és a cinegés
rész már amúgy is árnyékban volt. Míg ezen az aranyló napsütés pont telibe kapta a bokrot.
Az is látszik, hogy némelyik szemet már megkapta a dér:

van a fenti és e között. A fentinél is sütött kicsit a nap, de nagyon bágyadtan, és a cinegés
rész már amúgy is árnyékban volt. Míg ezen az aranyló napsütés pont telibe kapta a bokrot.
Az is látszik, hogy némelyik szemet már megkapta a dér:

Nem egy díjnyertes felvétel, de szeretném megmutatni nektek is. Reggel, háromnegyed hétkor
a drága fakopáncs már nagyban dolgozik. Nagy köd volt reggel (még most is az van), és +2 fok.
Már mondanom sem kell, hogy a diófám egyik ágán ügyködik.
a drága fakopáncs már nagyban dolgozik. Nagy köd volt reggel (még most is az van), és +2 fok.
Már mondanom sem kell, hogy a diófám egyik ágán ügyködik.
Szia Rita! Aranyos a kis fakopáncsod.
Felétek sokkal változatosabb a madárvilág, mint nálunk, itt most csak varjú van mindenfelé. Egy tavalyi kép.

Itt is nagy köd volt reggel 1/2 8 -kor, és nem csak talajmenti.

Itt is nagy köd volt reggel 1/2 8 -kor, és nem csak talajmenti.

Rita! Reggel próbáltam én is harmatoskákat csinálni

Sziasztok!Hát ezek gyönyörűek!De jó Nektek,hogy ennyire közeli a természet!Megszólal a csöndben a harkály.Milyen csönd van egyébként.Nálunk mindig van egy alapzaj.Szépséges csipkebogyó.Még nem lehet belőle nekünk falatozni,de jó a madaraknak.Gabóci!A fehér krizantén csipkéből van ?,Olyan csodás!Sejtelmes köd a fák között.Olyan igazi novemberi képeket küldtél.Mindkettőtöknek köszönöm szépen.Üdv:Paggy
rl=http://kephost.com/image/EcKU]
[/url]

Paggy! Nincs is jobb, mint egy esős napon gesztenyét sütögetni.
Köszi a videókat, aranyos kis segítséged volt Lilla, főleg az evésben, na nem, sokat segített is. Én is nagyon szeretem a gesztenyét, mindjárt meg is kívántam, olyan guszták voltak. Kimentem a konyhába, és jobb híján ezt találtam.

Leszögezném, hogy mindannyiunknál, akik szoktunk ide képeket betenni, határozott
fejlődést látok. Ki ebben, ki abban, de mindannyian látványosan jobbak vagyunk, mint
ezelőtt bármikor.
Sokat tanulunk egymás fotóiból (magamról biztosan tudom), és ami tetszik, igyekszünk
mi magunk is megvalósítani (magamról biztosan tudom).
Gabi! Itt nálunk a faluban mindenkinek nagyon nagy kertje van, még az új kiosztású telkek
is nagyok, hát még az olyan régiek, mint az enyém, ami 1750 négyzetméter. Minden telek
tele van fákkal, bokrokkal, ráadásul az erdő is itt van mellettünk, szóval megfelelő hely
vagyunk a madaraknak. Amit mindig szoktam látni, az kékcinege, széncinege, barátcinege,
zöldike, szajkó, szarka, rozsdafarkú, veréb, tengelic, vörösbegy, rigófélék, fecskefélék,
gólya. Ezeket felismerem, de vannak olyanok is, amiket még nem tudtam megfigyelni.
Itt fent a faluban varjú egyáltalán nincs, de a falu és a főút közötti szántóföldön látni őket.
Rendszeresen látok felettünk keringeni ragadozómadarakat is, de őket sem ismerem.
Gyönyörűek a ködös képek, de legjobban a Körös tetszik a kacsákkal. Van egy kis ázsiai
beütése. Eleve a fotó színe, és a maga víz fölé behajló ágacska. Tetszik az is, hogy ez az
ágacska egy szolid sárgászöld színt visz a szürkeségbe.
A harmatos képeket, meg mintha én csináltam volna.... na, jó, félre a tréfával! Nem
tudtam kihagyni a ziccert. Azok is nagyon, nagyon szépek! A legfelső képhez hasonlót, és
pitypangot én is csináltam ma. Majd holnap jövök velük. Hihetetlen, hogy a krizantém
szirmain milyen csodásan sorakoznak a vízcseppek! Soha nem láttam még ilyet!
Ma főznöm is kellett és takarítottam is. Sokat mentem egyik helyiségből a másikba. Ha
az ablakon keresztül megláttam valami érdekeset, már szaladtam is ki a fényképezőgépemmel.
Ősszel másként süt a nap, másként világítja meg a tárgyakat. Egyszer csak azt láttam az
ablakon kitekintve, hogy csodálatos színekben pompáznak a hátulról megvilágított színes
levelek. A csipkebokorra felfutott az erdei iszalag, aminek most gyönyörűek a levelei.
Az egyik fotó ilyen lett:

fejlődést látok. Ki ebben, ki abban, de mindannyian látványosan jobbak vagyunk, mint
ezelőtt bármikor.
Sokat tanulunk egymás fotóiból (magamról biztosan tudom), és ami tetszik, igyekszünk
mi magunk is megvalósítani (magamról biztosan tudom).
Gabi! Itt nálunk a faluban mindenkinek nagyon nagy kertje van, még az új kiosztású telkek
is nagyok, hát még az olyan régiek, mint az enyém, ami 1750 négyzetméter. Minden telek
tele van fákkal, bokrokkal, ráadásul az erdő is itt van mellettünk, szóval megfelelő hely
vagyunk a madaraknak. Amit mindig szoktam látni, az kékcinege, széncinege, barátcinege,
zöldike, szajkó, szarka, rozsdafarkú, veréb, tengelic, vörösbegy, rigófélék, fecskefélék,
gólya. Ezeket felismerem, de vannak olyanok is, amiket még nem tudtam megfigyelni.
Itt fent a faluban varjú egyáltalán nincs, de a falu és a főút közötti szántóföldön látni őket.
Rendszeresen látok felettünk keringeni ragadozómadarakat is, de őket sem ismerem.
Gyönyörűek a ködös képek, de legjobban a Körös tetszik a kacsákkal. Van egy kis ázsiai
beütése. Eleve a fotó színe, és a maga víz fölé behajló ágacska. Tetszik az is, hogy ez az
ágacska egy szolid sárgászöld színt visz a szürkeségbe.
A harmatos képeket, meg mintha én csináltam volna.... na, jó, félre a tréfával! Nem
tudtam kihagyni a ziccert. Azok is nagyon, nagyon szépek! A legfelső képhez hasonlót, és
pitypangot én is csináltam ma. Majd holnap jövök velük. Hihetetlen, hogy a krizantém
szirmain milyen csodásan sorakoznak a vízcseppek! Soha nem láttam még ilyet!
Ma főznöm is kellett és takarítottam is. Sokat mentem egyik helyiségből a másikba. Ha
az ablakon keresztül megláttam valami érdekeset, már szaladtam is ki a fényképezőgépemmel.
Ősszel másként süt a nap, másként világítja meg a tárgyakat. Egyszer csak azt láttam az
ablakon kitekintve, hogy csodálatos színekben pompáznak a hátulról megvilágított színes
levelek. A csipkebokorra felfutott az erdei iszalag, aminek most gyönyörűek a levelei.
Az egyik fotó ilyen lett:

Paggy! A pocsolyás kép már-már művészi. Nagyon tetszik! Az autós-faleveles fotó pedig
a város és a természet kapcsolatát szimbolizálhatná, és megmutatja, hogy a készítője
városlakó. A főzős-sütős ablakodból készült kép most a legszebb az ősz színeivel. Mindenki
mániákusan sepri a leveleket, és bosszankodik, hogy újratermelődik egy perc alatt, pedig
milyen jól mutat a fotón is. Én szeretem, hozzátartozik az őszhöz. Mondjuk nekem nincs
szép ápolt gyepem, de nem is szedek össze egy falevelet sem. Nem is bírnám ekkora kertben,
és tavasszal az első fűnyírással el is tűnik mind egy szálig.
Nem is tudom mikor ettem utoljára sült gesztenyét. Fogok venni, megkívántam tőletek.
Lilla nagyon aranyos, cserfes kislány... és huncut is, ahogy illik!
Semmi baja a videónak, miért törlöd le?
Nagy szerencse, hogy ahányan vagyunk, annyi felé lakunk, legalább nem unatkozunk az
egyforma témákon.
A másik hátulról megvilágított levélhalmaz. Ez is a csipkebokorra felfutott erdei iszalag, csak
máshogy kapja a fényt. Látszik is egy csipkebogyó a bal felső sarokban. A két fotó ugyanakkor
készült:

a város és a természet kapcsolatát szimbolizálhatná, és megmutatja, hogy a készítője
városlakó. A főzős-sütős ablakodból készült kép most a legszebb az ősz színeivel. Mindenki
mániákusan sepri a leveleket, és bosszankodik, hogy újratermelődik egy perc alatt, pedig
milyen jól mutat a fotón is. Én szeretem, hozzátartozik az őszhöz. Mondjuk nekem nincs
szép ápolt gyepem, de nem is szedek össze egy falevelet sem. Nem is bírnám ekkora kertben,
és tavasszal az első fűnyírással el is tűnik mind egy szálig.
Nem is tudom mikor ettem utoljára sült gesztenyét. Fogok venni, megkívántam tőletek.
Lilla nagyon aranyos, cserfes kislány... és huncut is, ahogy illik!
Semmi baja a videónak, miért törlöd le?
Nagy szerencse, hogy ahányan vagyunk, annyi felé lakunk, legalább nem unatkozunk az
egyforma témákon.
A másik hátulról megvilágított levélhalmaz. Ez is a csipkebokorra felfutott erdei iszalag, csak
máshogy kapja a fényt. Látszik is egy csipkebogyó a bal felső sarokban. A két fotó ugyanakkor
készült:

Fel akartam még tenni ezeket a képeket is, de már napok óta vacakol az internet, most is kimaradt, közben írt Paggy, és arra válaszoltam.
Délre kisütött a nap, ismét kimentünk a temetőbe.
Reggel hazafelé a krizantémokkal, és egy kakuktojással. (sisakvirág)

Vázába is jutott.

Délre kisütött a nap, ismét kimentünk a temetőbe.
Reggel hazafelé a krizantémokkal, és egy kakuktojással. (sisakvirág)

Vázába is jutott.

Sziasztok!
Tényleg igaza van Ritának, hogy egymást ösztönözzük minél szebb és lélek melengető fotók készítésére.
Paggy a háztartás nagy mestere,Rita a házától induló hegyek-dombok, Gabi pedig művészet, kultúra minden válfaja. Mennyi csodálatos lehetőség, és akkor még nem túráztunk, kirándultunk.Csak a szűk környezetről készülnek a közvetlen fotók, ha kimozdulunk akkor aztán szinte bejárjuk hazánk minden szegletét és világ sok helyén megfordultunk már együtt.Tartson sokáig.
Ja igen még egy fontos dolog.Fantasztikus ilyen nagy méretben nézegetni a képeket.
Marcsi
Tényleg igaza van Ritának, hogy egymást ösztönözzük minél szebb és lélek melengető fotók készítésére.
Paggy a háztartás nagy mestere,Rita a házától induló hegyek-dombok, Gabi pedig művészet, kultúra minden válfaja. Mennyi csodálatos lehetőség, és akkor még nem túráztunk, kirándultunk.Csak a szűk környezetről készülnek a közvetlen fotók, ha kimozdulunk akkor aztán szinte bejárjuk hazánk minden szegletét és világ sok helyén megfordultunk már együtt.Tartson sokáig.
Ja igen még egy fontos dolog.Fantasztikus ilyen nagy méretben nézegetni a képeket.
Marcsi

Még nem tettem fel a másik két iszalagfotót, amit szintén tegnap a fentebbi kettővel
egy időben csináltam. Ezek is nagyon szépek. Érdekesség, hogy a spoilerben lévő tegnapi
fotó, és itt a legfelső ugyanarról a három szem csipkebogyóról és pár levél iszalagról
készült, ugyanakkor, csak kicsit arrébb mozdultam. Ennyit számít, honnan esik be a fény
az objektívbe:

egy időben csináltam. Ezek is nagyon szépek. Érdekesség, hogy a spoilerben lévő tegnapi
fotó, és itt a legfelső ugyanarról a három szem csipkebogyóról és pár levél iszalagról
készült, ugyanakkor, csak kicsit arrébb mozdultam. Ennyit számít, honnan esik be a fény
az objektívbe:
Spoiler: mutasd

Még pár tegnapi fotó, aztán elugrunk az Aldiba, és esek neki az iskolai dolgaimnak:
Ez egy elrontott kép. A cinege helyett a bodzára felfutott komlóra fókuszált a gépem.
Mire korrigáltam, addigra a cinkének hűlt helye volt. Nem dobtam ki, mert valamiért
tetszik, de nem tudom, hogy miért:

Reggel, harmatosan:

Ez egy elrontott kép. A cinege helyett a bodzára felfutott komlóra fókuszált a gépem.
Mire korrigáltam, addigra a cinkének hűlt helye volt. Nem dobtam ki, mert valamiért
tetszik, de nem tudom, hogy miért:

Reggel, harmatosan:

sziasztok! Kicsit letüntem a térképről, de itt vagyok újra. Van egy kis lemaradásom képügyben eddig a tieiteket gyönyörködtem végig, és csodálkoztam milyen sokszínű és élénk a palettánk!
Bár a ködöt én még látványnak sem szeretem, de ez van.
Nem tudom tudok e majd képeket hozni, kicsit meg van húzatva a facebokom

egyenlőre ennyi....

Kata! Köszi a képeket. Milyen telefonod van? Nagyon jó képeket csinál. Ez a harmatos rózsa olyan mintha gyöngyökkel lenne kirakva a széle.

szia Gabóci, Huewei P9-es telót vettem...
Köszi Kata a választ.A férjemnek is ilyen van, csak ő nem használja ki, nem fotózik.