Szilvia! Gombócodon látszik, hogy teljes jogú családtag. Vajon egy kutya, vagy egy féltékeny macsektárs
bánthatta? Az utcában is volt egy hatalmas fiúcica, aki hasonló módon járt. Szörnyű seb tátongott az arca
baloldalán. Borzalmas látvány volt, de a szeme szerencsére megmaradt. Csak remélni tudom, Gombócod
tudott egy jót csajozni, mielőtt jött a baj.
Az egyik kolléganőm is hasonló jó kis fészket csinált két kis termetű kutyuskájának, erre ők egyszer sem
mentek bele, inkább összebújva fagyoskodtak a teraszon lévő fotelben, vagy remegő lábbal ácsorogtak a
lábtörlőn bebocsátást kérve. Végül minden éjszakát az előszobában töltötték. Szemtanúja voltam, hogy
forró nyári napokon is remegő lábbal, könyörgő tekintettel, mintha azt mondanák, "Kisgazdám megfagyunk,
engedj be minket egy kicsit melegedni" álltak a lábtörlőn, és várták, hogy bemehessenek. Jókat szórakoztunk
rajtuk.
Szerintem K. Szürke Cica fajtatiszta, de mindig csak vele találkozom hazafelé menet, a gazdájával soha, hogy
megkérdezhetném, de ha alkalmam lesz, megtudakolom.
Nálunk még hó nem, de daraszerűség esett tegnap kb. öt percig. Egyébként lelombozó köd, depressziókeltő
sötétség, csontig hatoló nyirkosság mindenütt. A november a legutálatosabb hónap!
Kata! Nagyon érdekesen kopaszodnak nálatok a fák. Ilyet még nem is láttam. Nálunk egyenletesen válik meg
a levél a koronától, egyre kevesebb lesz rajta, majd teljesen megkopaszodik. Gondolom, az emeletes házak
ölelésében, felfelé haladva ugrásszerűen emelkedik a hőmérséklet így alulról csupaszodnak a fáitok.
A feletted lakó mi az eget csinál, hogy mindig eláztat? Vagy a falban egy csőből szivárog a víz?
Paggy! Már megállapítottuk, hogy déditek valóban nem néz ki annyinak, amennyi. Hihetetlen! Még egyszer
sok boldogságot kívánok neki!
Nagyon tetszettek a bevásárló központos képeden lévő óriási "mézeskalács" díszítés.
Az a kagyló annyira mellbevágó! Be nem tudnám venni a számba!!!
Egy épp elkapott repülős kép: