karácsony környékén lehet a legszebb, legérdekesebb városi fotókat készíteni. Nem lett annyira rossz a
telefonos kép sem! Gyönyörűen pompázik a ti bevásárló központotok is!
És megint egy jó ötlet! A tükrös fotó! Nagyon jó! Ilyen képekből mindig megállapítom, hogy milyen jó, hogy
mindegyikünk más településen, és más településtípusban él. Nekem esélyem sincs tükrös fotót készíteni,
de az ötletet elraktározom arra az esetre, ha városban fogok járni-kelni.
Garfield nagyon édes a gifen! Régebben két futórózsa támasztékom volt, sajnos az egyiket meg kellett
szüntetnem egy külső felújítás során. A kettő közé kifeszítettem egy drótot, és arra aggattam fel a finomságokat.
Az volt a legbiztonságosabb etetési mód, azt semmilyen állat nem érte el, amelyik veszélyeztette volna a
madarakat, vagy a szalonnát. Most ezt találtam ki. Jó, hogy szemtanúja voltam Modell Cica törekvéseinek,
így azonnal változtatásokat tudtam eszközölni, hogy többé ne tudjon felmászni a támasztékra, se ő, se más.
Bár úgy tűnik az ablaküveg közelében vagyok úgy fotózom és videózom, valójában a szoba másik végében
állok, és maximálisan zoomolva készülnek a képek, videók. Így nem vesznek észre, és bátran csipegetnek.
Különben megfigyeltem azt is, hogy kisebb mozgásaimra már nem reagálnak, de ha túl közel megyek az
ablakhoz, vagy szellőztetek, addig nem jönnek vissza, amíg ott vagyok, bár úgy várakoznak, hogy egyre
közelebbi bokrokon ücsörögnek, tehát nem válnak láthatatlanná, mint az elején.
Zsike! Nagy igazság van a plakáton. Én is az idén vagy tavaly(?) döntöttem el, hogy élményeket adok és kérek
alkalmakra. Szülinapomon Lillafüreden voltunk, szombaton pedig az itteni fiam és a párja karácsonyi ajándékára
megyünk. Kassa lesz a célpont, és a karácsonyi vásár, amibe egy közös ebéd is beletartozik majd. Várom!!!
Egy másik repülős fotó: