Édesek a cicák és a Husky, kár hogy ilyen keveset adtak belőle...

Köszönöm Paggy!

f.ági írta:Sziasztok Lányok!
Egyenlőre csak bejelentkezem, de jövök majd , szerintem csak a hétvégén. Most kicsit bevérzett a szemem az olvasástól, igy nem nézem végig a képeket, nem erőltetem.
Gyors pillanatképeket láttam csak, mert nagyon nehezen tölti most be a gép valami miatt , a pulykák eszembe juttatták, hogy most lett lerendelve a tömött kacsa, lesz nekem is gondom a darabolással. Ekkora liba lovakkal sem lehetett könnyű megbirkózni.
Kata, itt kivánok Neked boldog névnapot, mert bizony arról is lemaradtam. Samukának pedig szülinapot! Nagoyn jó kép a Mikulással!![]()
Minden jót mindenkinek, igyekszem sűrűbben megjelenni.
Rita írta:
Gabi!
Azt a sok kolbászt és szalámit vettétek, vagy töltöttétek, vagy töltettétek? Micsoda illat lehet
a környéken! Én is tegnap vettem két kiló házikolbászt. Szeretem, ha van a fagyasztóban
Paggy írta:Na,ma mindenki korábban ment el,tehát nemsokára jöhetnek a képek:
Paggy írta:https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/24796809_1729567350421532_3360135467208669257_n.jpg?oh=67161b2ccf7ed09e1d20de638f8fab69&oe=5ACC181D
Na,ma mindenki korábban ment el,tehát nemsokára jöhetnek a képek:
Szilvia333 írta:Kedves Kata!!
Samukának utólag is Sok Boldog Szülinapot!!!
Juditokat a csevegőben felköszöntöttem,de akkor itt is: Sok Boldog Judit napját!!
Nos kérem,az időjárás nálunk igen csak változatos!!
Szombat hajnalban megindult szakadni az eső,majd ma volt némi hólapátolás,de ettől függetlenül az orgona fa tele van majd kipattanó rügyekkel,és van még egy bimbózó vörös rózsa is az előkertben,valamint egy nyíló fehér ibolya a földi eper zöldjébe rejtve.Fotó róla majd holnap mert kissé sűrű és fárasztó volt ez a hétvége))
Az én karakteres Gombócom csak úgy pocol a téli palotájában,úgy kell kiimádkozni hogy jöjjön kajázni!!!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 19 vendég