Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 17. 17:34

Este:
url=http://www.kephost.com/image/ElBi]Kép[/url]
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 17. 17:35

Kép
Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 18. 13:33

Kedves Paggy, köszönet az esti képekért, az utolsó lett az egyik kedvenc... :D ;) :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Hoztam a mai képeket, sikerült beszabadulni az Árkádba...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
ennyi fért a mai napba...Samuka gazdagabb lett egy cipővel! :D
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 19. 0:21

Szia Kata!Most értem haza a babázásból.Nagyon örülök,hogy sikerült kicsit kimozdulnod.Köszönöm a képeket.Tisztára olyan ,mint nálunk az ALLAE áruházban.Nagyon jól néz ki a fenyő a sok zöld dísszel.Milyen lehet a sült tea?Kóstoltál már olyant?És milyen sokféle van belőle.A kancsók szépek.Most a fehér bordó virágos kínai tetszett,bár a másik se csúnya,csak újabban a vékonyabb oldalfalú teásakat-kávésakat szeretem.Látom a szálas teákból nagy választék volt.Vettél esetleg valamilyent?Samuka téli cipőt kapott?Ezt hozza neki a Jézuska?Bizony, már elég hideg lehet tifelétek is.Jó éjszakát!
Beteszek 3 mai esti képet: Az utolsó előtti villamos és Otthon/ez direkt nem éles.

Kép
Kép[/url
[url=http://www.kephost.com/image/ElfB]Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 19. 6:24

szia Paggy, a direkt nem éles képen jót nevettem..jelenleg nálam is olyan a helyzet hogy itt is inkább egy homályos kép lenne indokolt! :)) .
Igen egy kicsit téliesebb cipőt kapott! Magamra már nem maradt sem idő sem energia.! :ymblushing: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. december 19. 21:07

Kata! Hú, micsoda finomságokat, szépségeket fényképeztél.
A levendulás meggyszörpöt azt szivesen kipróbálnám, az oolong teát is, meg a szemesekből is párat. A sült teáról még nem hallottam...
Samuka akkor a jelek szerint valamennyire élvezhette a kirándulásotokat, örülök, hogy ki tudtatok kicsit szabadulni.
Nem irtál a fogorvosról , remélhetőleg akkor nincs nagy baj!

Paggy! Én is jót vigyorogtam itt a homályos képen. Épp töröltem fel, nehogy egy szál kutyaszőr is legyen a kövön, mert jöttek hozzánk. :-)
Az előzőekben feltett kérdésedre, miszerint keverjünk valami finomságot szilveszterkor, azt hiszem én bebuktam a dolgot.
Ha iszok pezsgőt, az is két korty, kiskanállal kikeverve. Ennyi az éves alkohol fogyasztásom.
Nálunk a karácsony nyugis, nagyon is nyugis, a szüleimhez megyünk másnapján, addig otthon állitjuk sarokba az időt.
Szilveszterkor meg Ödönt őrizzük a petárdáktól, bár ma kiderült, hogy karácsony utáni első nap muszáj ivartalanitani, mert okoz nála problémákat. Arthurunk is mindig év végére lett beteg anno, igy nekünk ez most megint egy mumus lesz.
10 nap állandó felügyelet.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 19. 21:54

Sziasztok!Megintcsak későn értem haza és mindjárt felrakok néhány városi ,esti videót.Kb 15 perc.Ági!nagyon örülök,hogy jelentkeztél.Nem alkoholos koktélra gondoltam,nem tudom miért mindenki azt értette.Szigorúan gyümölcskoktélra.De nem volt nagy sikere a felvetésemnek,így egyedül fogok majd szilveszterkor vidámkodni a koktélkámmal :) .Megyek és hamarosan visszatérek.Ne várjatok nagyon sokat tőle,csak egy kis helyzetjelentés,semmi művészi vagy értelmes dolog......Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. december 19. 22:28

Paggy! Most beinditottad a fantáziám. Pl. egy narancs alap, rá finoman egy zöldes kiwilé a centrifuga után, erre meg valami piros bizé, és elképzelem magam, ahogy élvezkedek a számitógép előtt szilveszter éjszakáján. :-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 19. 22:31

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 19. 22:32

közben fenyőággal és csomagokkal a kezemben sétálok:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 19. 22:38

Alkony:
url=http://www.kephost.com/image/EOCy]Kép[/url]
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 19. 22:40

Iskola,óvoda:
rl=http://www.kephost.com/image/EONJ]Kép[/url]
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 19. 22:46

a nap végén "csajos" vacsora a vietnámi kifőzdében:
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 19. 22:50

Jó éjt MINDENKINEK! :littlehearth: Ja és meg kell tanulnom élesíteni a fényképeket.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 20. 12:30

Sziasztok! Paggy, remek képeket hoztál a legjobban az éttermi tetszett../úgy látszik kezdek éhes lenni/ Apu elfelejtette a felét hozni amit még kértem..xd.. :( ;)
az alkonyos képek is igen hangulatosra sikeredtek, Érdekes, az alleses videó és környéke..az idén az emberek nem tudnak mosolyogni...sem az eladó sem a vevő..sem a nézelődő...mintha mindenki le lenne zsibbasztva... :( .

Ági! a petárdákról jut eszembe, nem szoktatok az a állatorvostól nyugtatót és kutyának való füldugót venni? az idén úgy látszik még durvább lesz a petárdázás...legalábbis itt már volt próba, különböző időpontokban! És néha én is leesek szinte a székről vagy az ágyról. szóval rémes és utálom!

A műtétért nem irigyellek, hogy hogy csak most? Remélem nem lesz gond. Én megúsztam egy 1o-el a fogorvost maszek alapon csak a fogkőért...de lényeg, hogy sokkal jobban vagyok!
Na megyek vissza a konyhába ügyködni... :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :-bd

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 20. 16:23

Kedves Lányok!Mivel elég gyakorlatias vagyok,ezért nagyon megörültem ennek az ötletnek,melynek felét már ismertem,Bár azt írják a cikkben ,ahonnan kimásoltam,hogy karácsony előtt 2 héttel készítsük el,de egy próbát így is megér:KARÁCSONYI ILLATOT KÉSZÍTS MAGADNAK
A szoba illata valódi gyönyörködtető, ami szintén nagyszerű házi karácsonyi ajándékként.
Vanília, citrom, narancs, rozmaring, szegfűszeg, babérlevél és fahéj hasznáaltával két karácsonyi illat.
Miután kiválasztottad,a friss összetevőket vágd szeletekre, mint a citrom, a mész és a narancs, és tedd egy tiszta üveg edénybe! Most adj hozzá fűszereket és fűszernövényeket, és töltsd fel a poharakat vízzel! Ha intenzívebbé kívánod tenni karácsonyi illatát, akkor néhány csepp illóolajat adj hozzá a kész illatanyag keverékéhez. Ez a karácsonyi illat 2 hétig tartsd a hűtőben, a fedél zárva. Ha használni szeretnéd, egyszerűen csak nyisd ki palackot ,picit melegítsd fel és az összetevők kibontakoztatják a karácsonyi illatukat a szobában.
Kép

BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNOK :littlehearth: -tel!Paggy
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 20. 18:11

Kislányok! Szombatig nem jövök, mert minden szabad percemben a karácsonyi
meglepetést (amit már mindenki tud, mi lesz, legfeljebb az lesz meglepetés,
hogy hány részt tudok kitenni) fordítom. Nem is olvasom el, amit írtatok, majd
amikor ráérek, és írni tudok a fotókhoz.

De muszáj kitennem K. Szürke Cica tegnap délutáni fotóját, amit hazafelé jövet
készítettem. Mintha indigóval csináltam volna őket!! Csak a bundája árulja el,
hogy eltelt egy kis idő az egyforma képek között. Már egész jól néz ki a szőre:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 20. 19:14

Paggí, köszi az ötletet, Ritának meg a macsekot, hogy jól van.! :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. december 20. 19:48

Paggy!
Szuperek ezek az illatos poharak! :-)
Felbuzdulva ezen és a koktélokon ma kipróbáltam a napi délutáni répa-cékla löttyünket kicsit dizájnosan. :-) És sikerült!
Már csak a szivószál és a napernyő hiányzik belőle. Hát ha a céklásat szivószállal kellene meginnom, azt hiszem hagynám az élvezkedést másnak.
Napokban vettem göcseji máriatövismag olajat. Hááát, az érzés utánozhatatlan, fújj és brrr, de az egészséges májért mindent. :-)
Kép

Rita! Örülök a kedvenc szürke macsek szép, szebb szőrének.:-)
A szombat is mindjárt itt van, aztán meg a szenteste. Fánk még nincs, halunk Fehértón a tóban, asz talon csak akkor, ha valamelyik fiú kimegy érte és sorba is áll.

Kata! Ödön amikor még kicsi volt, ne m volt ekkora " kultusza" az ivartalanitásnak. Én felvetettem, de a férjem ellenezte. Az idősebb már nem élő Arthurunknál nem voltak gondok, de Ödönnél kezdődnek miatta. - egészségügyileg-
Már bánom, hogy nem erősködtem emiatt, de ez van.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 20. 21:43

Sziasztok!Kedves Ági!Gyönyörű ez a répa-cékla variáció! :flower1:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 20. 22:17

%%- %%- %%-
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 21. 7:11

két nap képei.. a világosabb a napnyugta, a majdnem fekete meg ma hajnal...akarom mondani fél6 :D :))
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

a tegnapi kalácssütés

Kép
Kép
Apu jól járt, mienkét még nem csináltam meg...

Kép
Kép
Kép
Kép

Nem tudom mennyire látszik egy halványlila felhőfoszlány olyan gyorsan váltotta az alakját, hogy alig győztem..aztán el is tünt :-??
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 21. 14:22

Kép

Nem akarok más tollával ékeskedni, csak úgysem jutok be este...és ez olyan szép, ;)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 21. 16:20

Szia Kata!Már reggel láttam a CSODASZÉP napnyugtai égboltos képeid és a FINCSI kalácsokat.Mivel Neked még nincs sütid,csak apukádnak ,virtuálisan elküldöm a most kisült mézes gyertyatartóimat.Még gyertya nincs benne,de válassz közülük és képzeletben tegyél bele!A karácsonyi tér nálatok Győrben van?Szépséges a kivilágítás.További szép napot!Paggy

Kedves Ági!Nagyon sajnálom,hogy Ödönt meg kell műteni,sajnos ahogy múlik az idő minden előjön.Nálunk Dömötör az állatorvosi ló.minden betegsége van,de hálisten eléggé megvan /14 és 1/2 éves/Biztosan sikerülni fog a műtét,csak Te legyél rendben,mert az aggodalmat megérzi a kutya.Paggy
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 21. 21:18

sziasztok! Aranyos vagy Paggy, köszönöm a gyertyatartót...nálam most készül a birkapörkölt és még két órát fenn kell lenni hogy tényleg jó legyen.
Ági, remélem Ödönnel már túl vagytok a nehezén, igazából az altatásból való felébredés az ami nagy odafigyelést igényel. Nehogy hirtelen talpra álljon és elessen..
Hát tényleg úgy alakult, hogy nem tudtam délután visszamenni a belvárosba! Két órám csak a faggyúleszedésre, és a darabolásra ment el.
Holnap meg hozzák a bútort ..mi lesz itt!? Remélem Samuka is élvezni fogja majd a kényelmet.
Kicsit kivagyok a Shinne frontemberének esete miatt kár volt megnézni a videókat..szegény család és a barátok és a társai...egyik rossz hír a másik után ..aish :-q

Vissza: “Társalgó”