Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 23. 15:35

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 23. 16:02

Paggy írta:http://kivultagasabb.blog.hu/2017/12/22/ki_hozza_a_karacsonyi_ajandekot_europa_orszagaiban?utm_source=femina&utm_medium=referral&utm_campaign=blogketrec

Beleolvastam, hát nagyon örülök, hogy magyarnak születtem, és Jézus Krisztus születésnapját ünnepeljük ezen a napon...és ehhez kapcsolódnak az ajándékozások. :D ;) :-bd

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. december 25. 19:03

Sziasztok!
Ma drága jó emberemmel sétáltunk egy nagyot a Tisza parton, fantasztikus idő volt és ezt láttuk.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. december 25. 19:08

Kata!

Nagyon szép szines égképeket csináltál, tényleg egyre jobbak.
Ödönünknek karácsony után szerdán lesz a műtétje, most egyenlőre csak gyúrunk rá.
A birka faggyú leszedést nem irigylem. Nálunk a férjem csinálja, de nagyon sok idő elmegy vele, viszont utána meg fincsi pörkölt van belőle.
Sokan nem szeretik, ez olyan pacal kategória szerintem. Vagy szereted, vagy nem.
Ha sok a faggyú rajta, el tudja venni a birka izét rendesen. Bár én még csak jót ettem. :-)

Paggy! A vietnámi jól kinéző kajáért megdobbant az izlelőbimbóm. :-)

A Karácsonyról: Valami nagyon elromolhatott odafent, hogy már pár éve sugárzó napsütés van ilyenkor. Legalább borús, hideg idő lenne, kicsit érezné át a hangulatot az időjárás is.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. december 25. 19:09

Marcsi!

Épp most irtam, milyen szuper idő van felénk. :-) :-)
Jók lettek a képeitek.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 25. 20:21

Karácsonyi anya-lánya társas:

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. december 25. 20:28

Hú Paggy!
Micsoda vörös hajzuhataga van anyának és lányának!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 25. 20:39

Marcsika nagyon jó lehetett ott sétálni!Szép napsütéses nap volt,mint tavasz elején.Remélem MINDNYÁJAN jól töltitek a karácsonyt!
Egy kis vidámság:Mindjárt teszek be szemléltető fotót.a történet pedig a következő:
Kedves párom meglepett engem egy gyönyörű piros körömlakkal/á 2700ft/+ hozzá géllak,ami tartósítja kb 1500ft/Egy tündér,aranyos,de életeben nem használtam piros lakkot/még lakkot is nagyon ritkán-bár máson tetszik/De miért kaptam ezt a szuper meglepetést?A barátnőm lányainak vettem a kínai kereskedőnél 3 különböző színű lakkot,hogy végre próbálják ki és ne legyenek olyan kis visszafogottak 36 éves korukra.Tiszta bölcsészek,csak a könyv.!!!Muszáj egy picit élni!Na szóval ezek a lakkok 250ft-ba kerültek /db.az első mosogatás után lejönnek,de próbára jó.Direk jó erőteljes színt vettem.Az egyiket ki is próbáltam,mert szép lila .Meglátta a párom és mondtam,hogy ez sajna egyszeri alkalomra lesz csak jó.Ő azt hitte magamnak vettem és nincs pénzem jobb minőségre,ezért meglepetésként vett nekem égőpiros lakkot.Neki nagyon tetszik,ezért tegnap este óta a bumszli kezemen,a körmeimen ott virított.Megelégedéssel nyugtázta,hogy milyen szép a lakk!Már 2x lemostam,annyira idegen nekem.De mindig megnézi,hogy rajta van-e még a lakk,mert azt mondták neki 1 hétig kitart egy felkenés.Most egy csíkot hagytam meg a körmömön,hagy örüljön.Paggy

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 25. 20:40

Szia Ági!A lányom születése óta vörös,göndör hajú.A volt férjem anyukája volt szőke.mi mindnyájan sötét hajúak vagyunk.anyukám pedig fekete volt.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. december 25. 20:59

Paggy!
Ezen a lakkos dolgon jót derültem.
Én mikor naponta jártam úszni hajnalok hajnalán, mindig örömmel nyugtáztam,hogy a lábujjaimon levő mély vörös lakk totál megbotránkoztatást kelt. Csak banyapukkasztónak hivtam.
Úgyhogy jusson ez eszedbe és viseld bátran !!! :-)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 25. 21:42

Lányok kifeküdtem a körömlakk histórián! Nálunk a vörös azt jelenti, hogy valaki megette az áldozatát! :)) :)) :)) .
Lányod és unokád hajzuhatagja a maga göndörségében, és színében valami lélegzetelállítóan gyönyörű! :D :-h :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 26. 8:37

Szó, mi szó, nagyon el vagyok maradva a nézelődéssel, de ma már több időm lesz, mint eddig.
Ugyan beugranak majd az itteni fiamék, de másfajta kötelezettségem nem lesz, fordítani fogok.
Végre befejezem a Memory Lost 5. részét, és belevágok a 6.-ba is. Igyekezni szeretnék vele.

Paggy! A repülő pontyon jót nevettem. Remélem nem kapott el egyetlen járókelőt sem, mert
akkor már nem is annyira nevetséges az egész.

A töltött virslit képes recepttel hozom majd. Úgy jellemezhetném, hogy egyszerű, de nagyszerű.

Az íróasztalodon láttam a fényképezőgépedet. Eszembe jutott, hogy megkérdezzem, hogy olvastad
azt a hozzászólásomat, amiben a memóriakártyáról írtam? Egyszer kell megvenni, és rengeteg
kép és videó fog egyszerre ráférni a gépedre. Soha nem fogsz úgy járni, hogy megtelik a memóriája.
Édes a cica-kutya pihenő, és a használói is!

Hű, az a csajos vacsora a vietnámi kifőzdében! Nem tudom, mi van velem, de rákaptam arra, hogy
amikor nem vagyok itthon különféle népek ételeit kipróbáljam. Persze óvatos duhaj vagyok, nem
bírok bármit a számba venni, de már nem vagyok annyira elutasító, mint régen. Ezt a vietnámi
kifőzdét is kipróbálnám!

Az illatüvegek fantasztikusak! Ezek is egyszerűek de nagyszerűek! Szinte éreztem az illatukat! De a
gyertyatartóknak is! Mutatósak nagyon!

Jót nevettem a körömlakkos szitun! Én valamikor a barnát, és a nagyon sötét bordót szerettem a
legjobban.

Még pénteken fotóztam ezt a madarat. Épp hazaértem, és pakoltam le a konyhában a cuccokat, amit
a kisboltunkban vásároltam, amikor a fáskamrám tetejére rárepült. Még jó, hogy a táskám is ott
volt a konyhában, benne a fényképezőgépemmel. Nagyon lassan kivettem, és egyre araszolgatva
közelítettem az ablakhoz. Ez a kép erősen zoomolva van, és üvegen keresztül készült.

Nem tudom, milyen madár, talán ölyv. A neten találtam két rajzot, amik nagyon hasonlítanak hozzá.
Mindkettő gatyás ölyv. Azt a pillanatot is elkaptam, amikor elrepült, és az enyémnek is van gatyája:

Kép
Kép Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 26. 8:38

Kata! Nagyon szépek a plázás képeid! A legelső olyan, mintha egy újságból ollóztad volna ki! De jó,
hogy eljutottatok ide is, még ha magadnak már nem is tudtál vásárolni.

Sült tea?! Mi a csoda lehet? Majd utánaolvasok, kíváncsi vagyok rá. Szépek nagyon a desszertek,
és a teás kerámiák, de a levendulás készítmények nem hoztak lázba.

Nagyon szépek a napkeltés képek! Az a kék szín! A kalácsok irtó guszták! Már írtam, hogy júniustól
nem eszem olyan dolgot, amiben hozzáadott cukor van, és egyéb szénhidrátot tartalmazót is nagyon
keveset. Az idei az első karácsony az életemben, amikor nincs sütemény vagy torta az asztalon.
De egyáltalán nem bánom! Amióta ezeket megvontam magamtól százszor több az energiám.

Ági! Ödönre gondolok holnap! Sajnálom őt is, és benneteket is. Tudom, mit jelent a műtét utáni
lábadozás, meg a fején lévő tölcsérrel való kínlódás, de maga az ébredés is. Az én Dundimnál
majd egy napig tartott, míg teljesen magához tért. Olyan kétségbeejtő látványt nyújtott közben,
hogy a szívem majd megszakadt.

Az előző házunkban padlófűtés volt, ezért mindenütt járólap volt, a szobákban is. Én örökké
porszívóztam a kutyaszőrt, az tűnt a leggyorsabbnak.

Elkezdtem a nyáladzást a szép színű itókáid látványától. Reggelente egy alma, negyed-fél cékla
és egy banán lereszelt egyvelegével indítok. Tulajdonképpen az a reggelim. Nagyon szeretem.
Délig még megeszem pár mandarint vagy akármilyen gyümölcsöt. Délben viszont rendes főtt ételt
eszem. A kis kuktám még mindig üzemben van.

Marcsi! Irigyellek a jó időért! Nálunk harmadik napja (most reggel is) harapni lehet a ködöt.
Nincs hideg, de nyálkás, csöpögős, nyirkos minden, és az orrunkig sem látni.
Már a legelső ferde kép nagyon megtetszett. Mindig elhatározom, hogy én is készítek ilyet, aztán
elfelejtem.
Tényleg jó meleg lehetett, ha kigombolt kabáttal járkálhattál! Jó érzés napsütést látni! Az utolsó
képen csodásak a napsugarak!

Újra reggeli utam a buszmegállóba. Most teljesebb képet csináltam. Épp elhagyom a templomot.
Jobbra K. Szürke Cica kerítése, balra parókia kerítése. A második képen az látható, ahogy visszanézek.
Most Amálka néni van magasan, én alacsonyan. Szintén pénteki képek:

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 26. 9:00

Mielőtt beszéltem volna a gyerekekkel tegnap, a lányom küldött egy fotót, hogy hogyan
várják a fiamat.

Tudom, hogy fura látvány, nekem is az, ez a sok ajándék, de tudni kell, hogy ott az a szokás,
hogy elárasztják egymást ajándékokkal. Ezek nem feltétlenül kerülnek sokba, jócskán van
köztük filléres apróság is. Ha valaki sokat fújja az orrát, kap például szépen becsomagolt
200-as papírzsepit, vagy ha szereti a ketchupot, akkor kap három üveggel, szóval ott ilyeneket
is adnak ajándékba.
Amik a képen láthatóak, azokat a lányom, a párja, és a fiam kapják egymástól, és másoktól.
A fiam ajándéka, amit ő ad, az még nincs köztük. Hihetetlen! Az ajándékok felbontása utáni
csatateret is láttam. Nem is tartom jó dolognak ezt a nagy csomagolósdit. Ez számomra
pocséklás. Ja, a két nagy mikulásos zokniban is ajándékok vannak.

Egyébként a kép nagyon tetszik. Ugyanazt mondtam Zsuzsinak, mint Katának fentebb, hogy egy
újságban is el tudnám képzelni. Ez a papírcsillag évek óta megvan. Már tettem be egyszer egy
fotót róla:

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 26. 14:05

Marcsi! Tegnap este már úgy ki voltam dőlve, hogy nem tudtam reagálni már a te csodás , szinte tavaszi képekhez! Éppen a tv-ben is mutatták, hogy helyenként olyan jó idő volt, hogy sokan sétáltak, fagyiztak... legszívesebben kiülne az ember ilyen csodás időben a partra!

Rita ! Micsoda jutalom..egy gatyás ölyv látványa...fantasztikus élmény! Évekkel ezelőtt itt is megpihent egy de nem tudom hova lett az a képem :-o .de legalább én láttam, és amíg pihent, nem mertem moccanni az ablakban.
Nálatok van hó? itt most ereszkedik le a köd, amit rettenetesen utálok, de ez van. Ilyenkor nálatok egy kormányozható szánkó kellene lefelé! :)) .
Nagyon tetszik az angliai ajándéközön, pláne hogy ilyen praktikus dolgokkal van tele, bár biztosan van benne valami meglepetés is! Hiszen erről is szól az egész, a Titokról! A csillag is nagyon tetszik! További kellemes kikapcsolódást, pihenést mindenkinek. :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 26. 16:38

Kata! Ezeknek az ajándékoknak a 90%-a meglepetés volt.

Tegnap ilyen köd volt nálunk egész nap! Látszik, hogy a nap sütött, csak nem bírt
áthatolni a ködfátyolon. Ma majdnem ugyanez volt.

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 26. 18:53

Sziasztok Lányok!Hazament a vendégsereg tőlünk,így mindjárt lesz időm nézelődni és a végén teszek fel képeket.
Marcsi!Ismét megbámultam a sétálós képeid.Már írtam,hogy tiszta tavaszi hangulatú fotókat tettél fel.Jó volt látni a kis mólókat a nyarat idézik.És a víz télen is szép!Mégis azt gondolja az ember:hová tűntek a szép zöld levelek,a zöld fű?Mindenki elment aludni,visszahúzódott?Egyszerre vidám és szomorú.De most ne szomorkodjak!Aranyos,hogy láthatunk Téged is.Köszönöm szépen.
Kedves Rita!Olyan barátságosak a faludban készült fotók.Szép a fel és lefelé futó út a templommal.régen a fekete-fehér képeslapokon ilyen volt az ÜDVÖZLET MÁTRAFÜREDRŐL nevű.Nem láttam a szürke cicát a képen.Hol van jobb oldalon?
Köszönöm a lányod képeit.Beleskelődhetünk egy angliai otthonba.Tényleg soknak tűnik az ajándék és főleg egyetértek veled a csomagolás témában.Pazarlásnak tartom a sok szép színes papírt eldobni.De nagyon kedvesek,amiért ilyen szeretettel vannak egymás és a család iránt.A barátaimmal szokás volt ilyen jópofa ,hasznos ajándékot adni.Tetszik.Pld nálunk a DÉDI a Stuttgártvan élő másik unokájától egy pici gyógyszervágót kapott.Ott filléres dolog,nem tudom itt kapható-e?
Kedves MINDNYÁJAN itt is megköszönöm a 2-szeres születésnapi virágot.Köszönöm szépen.
csináltam ma néhány képet.Mindjárt felrakom.
ÉS HOLNAPTÓL GYILKOS FOGYÓKÚRÁM LESZ,mert már...........Üdv:paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 26. 19:15

url=http://www.kephost.com/image/EPPy]Kép[/url]
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 26. 19:15

CSATA UTÁN A KONYHA ÉS A SZOBÁM:
Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 26. 19:26

Jaj Paggy............................nyitom az ablakot, hátha maradt még abból a finomságból.Egyik kedvencem. :)) :)) :)) Olyan bájos konyhád van, és az a terítő..nekem is van, de most nem fértem hozzá! :) ;) Na talán jövőre sikerül..
szombaton h igaz, nem leszek itthon majd csak késő este, Majd elmesélem hol voltam nehogy előre igyak a medve bőrére! :D .
az én konyhaasztalom még tájkép csata után állapotban van, pedig már sokat rakodtam...úgyhogy arról nem küldök képeket!
Sziasztok, szép álmokat! :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. december 27. 13:42

Paggy írta:Karácsonyi anya-lánya társas:

Kép

Kedves Paggy!
Nekem is van egy történetem a vörös hajról.
A 80 években amikor bekerültem a férjem családjába, akkor mindenki tudta, hogy a lányok vörös hajjal születnek.
A férjemnek van egy bátyja neki egy vörös hajú lánya, van egy nővére Ő maga vörös, illetve az ő lánya is vörös hajjal született.Úgy gondoltam, hogy most eljött az én időm és nekem is lányom lesz szintén vörös hajú lesz.Erre 1994-ben megszületett Zsuzsi lányom szőkés-barnán.Nagyon csalódott voltam.Itt ért vége a családi vörös vonal.Tehát csak csodálni tudom a lányod és unokád.
Igaz az azért még az igazsághoz tartozik, hogy Ők azért nem élik meg ennyire jól.
Szép napot kívánok.Szegeden ragyogó gyönyörű nap van, és dolgozom.Marcsi :)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 27. 16:39

Kép
Kép
Kép
rájöttem, hogy nem hoztam ezeket a képeket...Samuka le nem vette napokig szinte a szemét a fáról... :D

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. december 27. 17:06

Sziasztok!

Hát sirva fakadok, rossz ablakot töröltem és a hozzászólás elszállt, mint a győzelmi zászló.

Rita! Nagyon szép a madárkád.
Paggy! Én is nyitom az ablakot, és csatlakozom az éhezők köréhez, ha elkezded. :-)
Kata! Olyan szép éjszakai fényt csinál a fátok, nem csodálom,hogy Samuka el van ragadtatva tőle.

Nálunk Ödönnek sikerült a műtét ez a pozitiv, negativ pedig,hogy várunk a szövettanra, mert nem szép volt amit kivettek.
Én nagyon bizom benne, de azért elkel a pozitiv energia neki, még ha csak gondolatban is.
Kint kezdtük a hideg 15 fokban az éledezést itthon, most meg már bent van a szobámban. Jó fiú, nem sir, alszik.

Kép

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. december 27. 17:22

Lányok! Sok a restanciám itt a fórumban, de igyekszem majd behozni a lemaradásomat. ;)

Ági! Megértem a mérgedet, hogy elszállt a hozzászólásod, én is többször jártam már így.
Jó, hogy túl vagytok a műtéten, reméljük nincs semmi komolyabb probléma. Szegény Ödön, olyan szomorúak a szemei, biztosan megviselte a műtét. Problémamentes teljes gyógyulást kívánok!
Jópofa ez a nyakpárna, mennyivel humánusabb, mint a tölcsér. :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 27. 18:10

Most megint csak beugrok, mert rástartoltam a ML 7. részére, de muszáj pár sort írnom
Ödönkéhez! Igen, Ödönke lett az Ödönből, mert most olyan, mint egy beteg kisgyerek.
Elesett. Egyem meg a szívét! Tényleg nagyszerű az a nyakpárna! Minden jót kívánok neki!
Jó gazdijai vannak, hamar meg fog gyógyulni, a többire meg nem kell gondolni!

Kata! Samukának a szemében csillognak a karácsonyfa égői. Nagyon édes! Nem akart
hozzányúlni? Vagy a szaloncukrot levenni?

Paggy! Nagyon mutatósak a gyertyatartók is, de a süti sem marad el mögöttük! Tiramisu
lenne? A vörös hajúak sokszor a gúnyolódások céltáblái, főleg kis korban, pedig nagyon
szépek tudnak lenni, és legfőképpen különlegesek! Én mindig irigyeltem őket.

Marcsi! Hátha a lányodnak vörös hajú gyermeke születik majd! Bár olvastam, hogy generációkat
is átugorhat.

Gabi! Várjuk a fotókat! Nálunk ma is eszméletlen köd volt! Már negyedik napja!

Még két kép a reggeli utamról szintén visszanézve. Az elsőhöz hasomlót többször hoztam
már:

Kép

Kép

Vissza: “Társalgó”