Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
2 gyerek között itt pihenek 3 percet.FONTOS!Ági!Nálunk évekkel ezelőtt a másik kutyámnál problémák voltak a szövettannal.5 évig BÉRES CSEPPETadtam neki/emberit hígítva 1/4 C vitaminnal.A tálba kis víz bele a csepp és a c feloldva ,majd egy jó erős illatú kutyakonzervből egy teáskanálnyi a víz alá.Hogy megehesse ki kellet lefetyelni a cseppes vizet.elég hatékony volt a gyógyulásban.
Samuka biztosan csodát látott.mert úgy nézi a fát.
A lányom vörös haját mindenki elfogadta.Szép kislány volt ,de nem csináltunk majmot belőle.
RITA!Nagyon szépek a fotók.Köszönöm szépen a képeket.Üdv:Paggy
Samuka biztosan csodát látott.mert úgy nézi a fát.
A lányom vörös haját mindenki elfogadta.Szép kislány volt ,de nem csináltunk majmot belőle.
RITA!Nagyon szépek a fotók.Köszönöm szépen a képeket.Üdv:Paggy
Lányok!Szép reggelt!Megyek kutyát sétáltatni.Szilveszter délelőtt rá fogok érni , jövök nézegetni és hozok néhány érdekességet.Üdv:Paggy
Drága Gabóci, örülök, hogy túl vagytok a nehezén, és már az otthoni lábadozás zajlik! Igaza van Ritának, ilyenkor olyanok mint a kisgyermekek, esendőek, ápolásra szorulnak, és sok sok dédelgetésre! Remélem a későbbiek folyamán is minden rendben lesz gazdik örömére!
A nyakpárna nagyon nyerő klassz ötlet, ahogy a pillanatnyi fekhely rögzítése is!
Rita! Samuka szerencsére még nem dézsmálja a karácsonyfát, de még mindig változatlanul nem tud betelni vele!
.Viszont kap kézből egy -egy szem szaloncukrot, és van még kalács meg egyéb édesség, úgyhogy nem szorul rá a lopkodásra.
Gyönyörű nálad a havas utca, olyan szempihentető, az ember szinte érzi a természet tiszta illatát.
Tegnap nálunk szinte tavaszvolt erős széllel, most meg erős széllel utánam az özönvíz készülődik, holnapra pedig havat mond, de csak azért, hogy holnaputánra meg elolvadjon...most jut eszembe, hogy nem is tettem fel a facéra sem a tegnapi képeket és ide se..na megyek gyorsan korrigálom magam...pill...

a bútorról, ilyesmi lenne az elképzelésem...nem foglal nagy helyet, és aludni is lehet rajta...ha úgy alakul

A nyakpárna nagyon nyerő klassz ötlet, ahogy a pillanatnyi fekhely rögzítése is!
Rita! Samuka szerencsére még nem dézsmálja a karácsonyfát, de még mindig változatlanul nem tud betelni vele!

Gyönyörű nálad a havas utca, olyan szempihentető, az ember szinte érzi a természet tiszta illatát.

Tegnap nálunk szinte tavaszvolt erős széllel, most meg erős széllel utánam az özönvíz készülődik, holnapra pedig havat mond, de csak azért, hogy holnaputánra meg elolvadjon...most jut eszembe, hogy nem is tettem fel a facéra sem a tegnapi képeket és ide se..na megyek gyorsan korrigálom magam...pill...

a bútorról, ilyesmi lenne az elképzelésem...nem foglal nagy helyet, és aludni is lehet rajta...ha úgy alakul
Lányok nagyon lemaradtam a nézgelődéssel. Ünnepi előkészületek, kezdve a Kata szuper nézgelődő-bevásárló körútjával, Paggy csupa finomsága, és Ágitól egy kis egészséges itóka ajánló. Szép városi fotók Győrből és Pestről. Samuka rácsodálkozása a karácsonyi fenyőfára. Rita ködös, havas képeit Marcsi napsütéses Tiszai fotói egészítették ki. Kata szép felhős képei, mind-mind szuper látvány volt. Ahogy láttam Paggy állatkái is jól érezték magukat az ünnepek alatt, ahogy a mi Garfieldünk is megtalálta helyét a kanapén, vagy egy dobozban, ahonnan egy fél napig nem is jött ki.

Ági, Ödönke hogy érzi magát a műtét után? Most lehet egy kicsit kényeztetni bent ugye?
Nálunk is legtöbbször borult, szürke az idő, ráadásnak egy kis esővel. Tegnap kivételesen egy kicsit kisütött a nap. Délelőtt mentem a körmöshöz, olyen sötét fellegek voltak, a napocska nem tudott kibújni.

Egy óra múlva, pedig gyönyörű verőfényes nap.

Ági, Ödönke hogy érzi magát a műtét után? Most lehet egy kicsit kényeztetni bent ugye?
Nálunk is legtöbbször borult, szürke az idő, ráadásnak egy kis esővel. Tegnap kivételesen egy kicsit kisütött a nap. Délelőtt mentem a körmöshöz, olyen sötét fellegek voltak, a napocska nem tudott kibújni.

Egy óra múlva, pedig gyönyörű verőfényes nap.

Egy hete du. 3-kor már megy le a nap.

Este egy kis hó is esett, éppen csak megfestette a járdát.

Szent este ilyen volt a naplemente és az ég.

Fények

Este egy kis hó is esett, éppen csak megfestette a járdát.

Szent este ilyen volt a naplemente és az ég.

Fények

Jó hajnalt!Gondoltam kihasználom az időt,ha már felébredtem korábban.
Kedves Kata!Ez a kép SZUPER!!![url][/url]https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26047544_1748368025208131_3737485621745098809_n.jpg?oh=5e88071f72c578c2e390db6f6f6e5ad6&oe=5AF6D20F
Kedves Kata!Ez a kép SZUPER!!![url][/url]https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26047544_1748368025208131_3737485621745098809_n.jpg?oh=5e88071f72c578c2e390db6f6f6e5ad6&oe=5AF6D20F
Kedves Gabóci!Már megint bénáztam a képberakásnál /Katánál/ezért csak leírom:csodásak a szentestés naplementék.Biztosan erős szél lehetett másnap.Még két nagyon tetsző fotó: a havas sétálós,ahol áttűnik a fény az erkély korlátján.Szép!A másik a gyönyörű karácsonyfád.Valódi- vagy műfa?Gabóci!.Gondoltam sok a dolgod.Kicsit rosszul érzem magam,mert többször betettem Lilla unokám fotóját és talán túl személyes lesz így,de úgy gondolom ,mint a festményeknél,ha tudok valamit a készítőjéről,átélhetőbb.Jól vannak az unokáid?Biztosan szép karácsonyod volt.Garfield annyira cuki!!!!!!!Köszönöm a képeket.
Lányok!Tegnap Lillával és a másik nagymamával az Erkel Színházban voltunk délelőtt.Lilla karácsonyra tőlünk színházjegyet kapott a DIÓTÖRŐRE.
Lányok!Tegnap Lillával és a másik nagymamával az Erkel Színházban voltunk délelőtt.Lilla karácsonyra tőlünk színházjegyet kapott a DIÓTÖRŐRE.
És most egy kis aranyos ,vicces link következik mindjárt.Sajnos bár én nagyon szeretem a táncot,a balettot is ,bevallom őszintén, a DIÓTÖRŐ már idejétmúlt.A zene nagyon szép /Csajkovszkij/.Szilveszter napján hozok még egy virtuális városnézést és egy kis érdekességet.Most a babyk:
sziasztok! Szép reggelt mindenkinek!
Paggy, gyönyörű karácsonyi ajándékot kapott Lillácska, majd ha Samu is itt lesz, lejátszom neki a diótörőt, nekem is anno nagy kedvenc volt!
Gabóci nálatok is fantasztikus égi képek ill. időjárás volt..egyik pillanatban az ember majd lefagy a másikban meg szinte sétálva fagyizhatna..bár itt közben meg olyan erős szél van, hogy alig bírtam a reggeli képeket megcsinálni...
Garfild milyen klasszul kihasznál minden pihenőhelyet, mondhatnám a kényelem nem ismer határokat!
. Karácsonyfátok és még az erkély üvege is csodás!
. Nekünk meg 17 év után lett élő fánk, és bizony nagyon elszoktam a diszítéstől...
- Na meg mivel váratlanul ért az ajándék, nem is volt meg minden kellő mennyiségben, de sebaj, így is aranyos lett szerintem, és Samuka öröme mindent felülír!
.
Hozom a kora reggeli képeket is.akkora szél van, hogy alig bírtam megint tartani a telefont.
.

közben lekapcsolták a villanyt, látszik milyen deresek az autók, azt hittem először hogy esett egy kis hó
Ennyi fért a kora reggelbe..szép napot mindenkinek!

Gabóci nálatok is fantasztikus égi képek ill. időjárás volt..egyik pillanatban az ember majd lefagy a másikban meg szinte sétálva fagyizhatna..bár itt közben meg olyan erős szél van, hogy alig bírtam a reggeli képeket megcsinálni...
Garfild milyen klasszul kihasznál minden pihenőhelyet, mondhatnám a kényelem nem ismer határokat!

Hozom a kora reggeli képeket is.akkora szél van, hogy alig bírtam megint tartani a telefont.

közben lekapcsolták a villanyt, látszik milyen deresek az autók, azt hittem először hogy esett egy kis hó

Ennyi fért a kora reggelbe..szép napot mindenkinek!

Sziasztok Lánykák!
Jöttem pihenni és élvezkedni a képeken.
Azt hiszem a képhost szórakozik velem, másodjára s zállt el miatta rövid időn belül a hozzászólás, meg persze a bénaságom miatt .
Kata, olyan jó,hogy megtalálod a szépet abban is, hogy nem t udtok annyit kiszakadni otthonról, mint amennyit szeretnél.
A fényképezőgép, vagy telefon csodákra képes. Szépek a képeid.
Nálunk minden évben igazi fenyőfa van véve, mert a fiúk nem engednek belőle.
Én egyre jobban sajnálom a sok kivágott és kidobott fát.
Ödön jobban van már az első nap után, a sebe a fenekén nagyon érzéken még. Bár mit várok ekkora műtét után... Már elővettem a régi besárgult lyukas lepedőket is, mert minden a mosógépbe került ma, ugyanis még levedzik a seb szépen. Itt a képen tűri a kristály gyógyhatását bebujva a székem alá, mert muszáj már tanulnom is.

Gabóci! Nálunk kb ugyanilyen az idő, mint Nálatok. A szél kicsit most már csendesedett, de mikor kimegyünk egészségügyi sétára, hát muszáj totál felöltöznöm a kertbe is, mert megfagyok.
Garfield cicusotok mellett biztos senki nem unatkozik.
Nagyon szép esti fényt ad a fátok!
Örülök én is mikor ilyen rózsaszinű ég alját látok. Olyankor mindig Rita jut eszembe, hogy de jó, nálunk is van élőben, nem csak az ő képein látjuk ezt a csodaszépséget. Bár az övét azért nem tudjuk űberelni.
Paggy! Megnéztem a videókat. Hát ezek a kislányok tünemények. Még pelusos a nagyja. Jót vigyorogtam, mikor az egyiken lógott a bugyogó rész, mert nála már hiányzott a kitöltés.
Jöttem pihenni és élvezkedni a képeken.
Azt hiszem a képhost szórakozik velem, másodjára s zállt el miatta rövid időn belül a hozzászólás, meg persze a bénaságom miatt .
Kata, olyan jó,hogy megtalálod a szépet abban is, hogy nem t udtok annyit kiszakadni otthonról, mint amennyit szeretnél.
A fényképezőgép, vagy telefon csodákra képes. Szépek a képeid.
Ödön jobban van már az első nap után, a sebe a fenekén nagyon érzéken még. Bár mit várok ekkora műtét után... Már elővettem a régi besárgult lyukas lepedőket is, mert minden a mosógépbe került ma, ugyanis még levedzik a seb szépen. Itt a képen tűri a kristály gyógyhatását bebujva a székem alá, mert muszáj már tanulnom is.

Gabóci! Nálunk kb ugyanilyen az idő, mint Nálatok. A szél kicsit most már csendesedett, de mikor kimegyünk egészségügyi sétára, hát muszáj totál felöltöznöm a kertbe is, mert megfagyok.
Garfield cicusotok mellett biztos senki nem unatkozik.

Örülök én is mikor ilyen rózsaszinű ég alját látok. Olyankor mindig Rita jut eszembe, hogy de jó, nálunk is van élőben, nem csak az ő képein látjuk ezt a csodaszépséget. Bár az övét azért nem tudjuk űberelni.

Paggy! Megnéztem a videókat. Hát ezek a kislányok tünemények. Még pelusos a nagyja. Jót vigyorogtam, mikor az egyiken lógott a bugyogó rész, mert nála már hiányzott a kitöltés.

Paggy! Szeretem én is a balettot, de a Hattyúk tavánál éreztem úgy ahogy Te, nem nyújtja már azt az élményt ami az emlékeimben él. Tütüben és némelyik még pelenkában, a mini baby balerinák viszont nagyon édesek voltak.
köszönöm.
Mindig valódi fenyőfánk van, ilyen volt a tavalyi is, azzal a különbséggel, hogy tavaly luc, az idén pedig ezüst fenyőnk van, 10-12 éves meg még régebbi díszekkel.

Ági!
Azt olvastam és a rádióban is hallottam, hogy a műfenyők és a művirágok sokkal jobban károsítják a környezetet, mert nem vagy nagyon lassan tudnak lebomlani, ezért kérték, hogy a temetőkbe se vigyenek ilyet. Ezeket a fenyőket meg direkt erre termesztik.

Mindig valódi fenyőfánk van, ilyen volt a tavalyi is, azzal a különbséggel, hogy tavaly luc, az idén pedig ezüst fenyőnk van, 10-12 éves meg még régebbi díszekkel.

Ági!
Azt olvastam és a rádióban is hallottam, hogy a műfenyők és a művirágok sokkal jobban károsítják a környezetet, mert nem vagy nagyon lassan tudnak lebomlani, ezért kérték, hogy a temetőkbe se vigyenek ilyet. Ezeket a fenyőket meg direkt erre termesztik.
Csak beugrottam, bővebben legközelebb!
Amikor elváltunk a volt férjemmel, már a legkisebbem is majdnem 18 éves volt. Amíg el nem
kerültek itthonról, addig még én is élő fát vettem, de amióta már egyikük sem lakik velem,
azóta műfám van. A díszek nagyját a Tescoban vettem.
Az első képen csak a kislámpám ég az íróasztalomnál (fordítok), a másikon a mennyezeti is ég.

Amikor elváltunk a volt férjemmel, már a legkisebbem is majdnem 18 éves volt. Amíg el nem
kerültek itthonról, addig még én is élő fát vettem, de amióta már egyikük sem lakik velem,
azóta műfám van. A díszek nagyját a Tescoban vettem.
Az első képen csak a kislámpám ég az íróasztalomnál (fordítok), a másikon a mennyezeti is ég.

Lányok! Elképesztően változékony az időjárás, ami persze a közérzetemet is befolyásolja. Tulajdonképpen ma csak a fákról akartam képet feltenni, a többi csak úgy becsúszott. Ma reggel csodaszép napsütésre ébredtem, gyorsan lementem, hogy néhány képet csináljak napsütésben a Körösparti öreg mohás tölgyfákról, de nem sikerült.
Alig értem oda, elment a nap, beborult, és hideg szél fújt. A képeket nézve nem lehet eldönteni, hogy tavasz vagy ősz van.

Alig értem oda, elment a nap, beborult, és hideg szél fújt. A képeket nézve nem lehet eldönteni, hogy tavasz vagy ősz van.

Gabóci!
Hát ezért érdemes volt lemenni! Csodaszép képek decemberben!
Az utolsó különösen érdekes. Ez kint volt a szabadban??
f.ági írta:Gabóci!
Ági! Itt az utcán minden évben tesznek egy pár díszt erre a fenyőre.
sziasztok! újra jöttem egy kicsit leskelődni, Gabóci képei megint mindent tarolnak! Hát én sem mondanám meg, hogy tavasz vagy ősz van, pedig december...a hiradóban micsoda szélsőséges időjárások vannak. Még itthon is. Tegnap villámlott dörgött esett, Nem hittem volna.
A madárkáid tünemények, micsoda jó pillanatban mentél le...még a naphiány sem volt vészes..
milyen megható, hogy kint is tesznek ki gömböket és nem törik össze...mókás így fényképezve....
Rita fenyőfájáról meg nem mondtam volna hogy nem élő, gyönyörűen van feldíszítve!
Ági, örülök, hogy Ödönke egyre jobban van! aranyos, ahogy a széked alatt kúrálja magát, szépen engedi a kellemes sugarakat!

A madárkáid tünemények, micsoda jó pillanatban mentél le...még a naphiány sem volt vészes..

Rita fenyőfájáról meg nem mondtam volna hogy nem élő, gyönyörűen van feldíszítve!
Ági, örülök, hogy Ödönke egyre jobban van! aranyos, ahogy a széked alatt kúrálja magát, szépen engedi a kellemes sugarakat!

Hú Lányok!Csodaszép képeket csináltatok.Mindenkinek milyen szép fája van,nekem meg csak egy kis mohakoszorú fenyőágakkal.Lillának otthon úgy is hatalmas,itt meg macskák,kutyák,teknősök,nyulak,növények.Imádja ezt a dzsumbujt."A nagyi kupijánál nincs jobb a világon".sajnos ezt a kupi szót én ejtettem el és azóta mindig ezt mondja.
Nagyon tetszenek a díszek.Van egy kis régimódiság bennük.Jó,hogy nem csak az új csili-vili.Örülök Ödön lábadozásának ,mármint hogy jobban van.Az én kutyáim is állandóan a székem alatt csücsülnek.Magas státuszú hely,mert sorban állnak ,hogy elfoglalhassák.
Gabóci!Szinte természetfotós szintű egyik-másik képed/a rügy és a díszben tükröződés/.
Ritának is köszönöm a szép saját fa fotót.
Ma majdnem rosszul jártam.az angyalkám mentett meg,ugyanis kipróbáltam a napsütésben lefényképezni a szilveszteri koktélokat és fel is hajtottam őket.Majd fél óra múlva átjött a szomszéd csípős kolbásszal és disznósajttal.Ebből is ettem pár falatot.Újabb fél óra múlva hazajött a párom "CSAK NEKEM,CSAK MOST" hozott 1db tejszínes sütit.A városból cipelte.Na képzelhetitek ezek után!!!A gyomrom meg egyebek.Persze, nem bánom ,mert így jobban kezdődik a fogyókúra.Ez volt a határnap.Sziasztok ,vasárnap jövök egy jó kis egyveleggel.Paggy
Nagyon tetszenek a díszek.Van egy kis régimódiság bennük.Jó,hogy nem csak az új csili-vili.Örülök Ödön lábadozásának ,mármint hogy jobban van.Az én kutyáim is állandóan a székem alatt csücsülnek.Magas státuszú hely,mert sorban állnak ,hogy elfoglalhassák.
Gabóci!Szinte természetfotós szintű egyik-másik képed/a rügy és a díszben tükröződés/.
Ritának is köszönöm a szép saját fa fotót.
Ma majdnem rosszul jártam.az angyalkám mentett meg,ugyanis kipróbáltam a napsütésben lefényképezni a szilveszteri koktélokat és fel is hajtottam őket.Majd fél óra múlva átjött a szomszéd csípős kolbásszal és disznósajttal.Ebből is ettem pár falatot.Újabb fél óra múlva hazajött a párom "CSAK NEKEM,CSAK MOST" hozott 1db tejszínes sütit.A városból cipelte.Na képzelhetitek ezek után!!!A gyomrom meg egyebek.Persze, nem bánom ,mert így jobban kezdődik a fogyókúra.Ez volt a határnap.Sziasztok ,vasárnap jövök egy jó kis egyveleggel.Paggy
Szia Paggy!
HÁt remélem már jobban vagy! Össze lehetne bennünket kötni
Én tegnap éjfélkor jártam igy. Megkivántam két falatot anyukám által sütött fokhagymás lapockából. Erre, hogy ne legyen bűntudatom ittam egy kiskanál szűz máriatövismag olajat. Hát azt hittem nem érem meg a reggelt. Ráadásul Ödön sem volt igazán jól még, nálam aludt, én meg nem tudtam, hogy kibéreljem a wc-t, vagy gyertyázzal, lámpázzak,..
Végül a kristályaim közül tettem a hasamra egyet, az jó szokott lenni és tudtam aludni. Akkor megfogadtam holnaptól húsmentes napokat tartok.
Ennek eredményeképp ma gulyás lett az ebéd kolozsvári szalonnás töpivel készitett túrós tésztával.
HÁt remélem már jobban vagy! Össze lehetne bennünket kötni

Én tegnap éjfélkor jártam igy. Megkivántam két falatot anyukám által sütött fokhagymás lapockából. Erre, hogy ne legyen bűntudatom ittam egy kiskanál szűz máriatövismag olajat. Hát azt hittem nem érem meg a reggelt. Ráadásul Ödön sem volt igazán jól még, nálam aludt, én meg nem tudtam, hogy kibéreljem a wc-t, vagy gyertyázzal, lámpázzak,..
Végül a kristályaim közül tettem a hasamra egyet, az jó szokott lenni és tudtam aludni. Akkor megfogadtam holnaptól húsmentes napokat tartok.
Ennek eredményeképp ma gulyás lett az ebéd kolozsvári szalonnás töpivel készitett túrós tésztával.
Szilveszter előtt gyorsan felteszem a töltött virsli receptjét, és a képeket az elkészítéséről,
hátha valaki kedvet kap hozzá. Jó étvágyat!
20 dkg trappista
8 virsli
egy egész tojás
egy pici pirospaprika és őrölt bors (só nem kell bele!)
Én hat virsliből csináltam, maradt is egy kis töltelék. Holnap még készítek hozzá, és újabb
virsliket töltök meg a gyerekek újévi fogadására.
Hosszában jó mélyen bevágtam a virsliket:

Lereszeltem a sajtot, majd beletettem az egész tojást, a piros paprikát és a borsot. Ezután
lazán, de alaposan összekevertem az egészet (maradjanak meg a sajtszálak, ne keverjünk
krémet belőle). Puha volt a sajt, morzsálódtak le nagyobb darabok, de az nem érdekes:

Jó dagadtra töltöttem a virsliket. Próbáltam már kiskanállal is, de az ujjam a legjobb eszköz.
Már nem is fér el mind a hat egymás mellett:

Előmelegített sütőben 15 percig sütöttem. Melegen a legjobb!

hátha valaki kedvet kap hozzá. Jó étvágyat!
20 dkg trappista
8 virsli
egy egész tojás
egy pici pirospaprika és őrölt bors (só nem kell bele!)
Én hat virsliből csináltam, maradt is egy kis töltelék. Holnap még készítek hozzá, és újabb
virsliket töltök meg a gyerekek újévi fogadására.
Hosszában jó mélyen bevágtam a virsliket:
Lereszeltem a sajtot, majd beletettem az egész tojást, a piros paprikát és a borsot. Ezután
lazán, de alaposan összekevertem az egészet (maradjanak meg a sajtszálak, ne keverjünk
krémet belőle). Puha volt a sajt, morzsálódtak le nagyobb darabok, de az nem érdekes:
Jó dagadtra töltöttem a virsliket. Próbáltam már kiskanállal is, de az ujjam a legjobb eszköz.
Már nem is fér el mind a hat egymás mellett:
Előmelegített sütőben 15 percig sütöttem. Melegen a legjobb!
Rita! Nagyooon guszta, megkóstolnám, de ebéd után vagyok, már nem fér.
Holnap ki fogom próbálni.

Köszönöm a receptet, ki fogom próbálni, legalább én is viszek bele valami újdonságot!

Lányok! Ma csodás napsütés volt, de délutánra lehült az idő. Egy perce csináltam ezeket a képeket.