Ő nem színes, csak szürke fehér, fekete sipkával:
Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Nagy örömömre sikerült egy barátcinegét levideóznom!
Reggeli "takarmányozás után". Az etetőben fekete napraforgó van.
Rita! Nálatok írtó nagy forgalom van az etető körül. Jó neked megfigyelni őket. Köszönöm, hogy legalább így részem lehet benne. Innen a lakásból szinte egyáltalán nem látok madarakat, tegnap a Körösparton is csak néhányat. Ott nagyon nehéz fotózni őket, mert pillanatok alatt elrepülnek.

A fakopáncsot csak a kopogásáról vettem észre magasan a fán.

A fakopáncsot csak a kopogásáról vettem észre magasan a fán.

Jó estét Lányok!De jó látni a sok szép természetfotót!Festeni biztos nem lehetne olyan rózsaszín égboltot mint Gabóci fotóin!Kedves gabóci,viszont még ennél is szebbek az ágak közt üldögélő madárkáid.Teleobjektívvel csinálod,vagy közelről figyelsz? Megállsz egy helyen és nem mozdulsz,vársz míg odarepül valaki?Egyébként még nem tudom ,régóta fényképezel?Emlékszem Rita feltette a falára a legjobb képeit.Neked is van fényképfalad?Nekem fényképtáblám van,erre kerülnek az aktuális legjobbak.Most még üres.Köszönöm a képeket.
Rita!Megint leselkedhettem az etetőnél!Gyönyörűek.Nekem most a kékcinke lett a kedvencem.A töltött virslit holnap este megcsinálom.Köszönöm.
Mégis inkább elkezdem felrakni az egyvelegemet,mert az állatok itt horkolnak mellettem és most ráérek,holnap fene tudja mennyi időm lesz.
Több dolgot hoztam.BŐ LÉRE ERESZTVE,de mindenki annyit nézzen meg belőle,amennyi belefér.Kb 30 perc alatt felkerül minden.Paggy
Rita!Megint leselkedhettem az etetőnél!Gyönyörűek.Nekem most a kékcinke lett a kedvencem.A töltött virslit holnap este megcsinálom.Köszönöm.
Mégis inkább elkezdem felrakni az egyvelegemet,mert az állatok itt horkolnak mellettem és most ráérek,holnap fene tudja mennyi időm lesz.
Több dolgot hoztam.BŐ LÉRE ERESZTVE,de mindenki annyit nézzen meg belőle,amennyi belefér.Kb 30 perc alatt felkerül minden.Paggy
Budáról Pestre egy esős napon:
URL=http://kepkezelo.com/]
[/URL]

A KEPHOST NEM MŰKÖDIK.Nem tudom a kepkezelőt lekicsinyíteni.BOCSÁNAT
[/URL]

sziasztok! Megint egy csodás madárvilágban gyönyörködhettem Rita és Gabóci jóvoltából. Köszönöm a élményt!
Ne Aggódj Paggy, addig is pihenj egy kicsit, vannak időszakok amikor a technika ördöge be akar kavarni, csapj a körmére!

Mire elküldtem a hozzászólást már tettél is fel képeket. Köszönöm...láthatóan ott sem élvezik az esőt!

Ne Aggódj Paggy, addig is pihenj egy kicsit, vannak időszakok amikor a technika ördöge be akar kavarni, csapj a körmére!

Mire elküldtem a hozzászólást már tettél is fel képeket. Köszönöm...láthatóan ott sem élvezik az esőt!

L=http://kepkezelo.com/]
[/URL]

Várhatóan jövő nyár elején nyitja meg kapuit ötcsillagos luxusszállodaként a Ferenciek terei Párisi Udvar, melyet a jövőbeli üzemeltető Mellow Mood Hotels megbízásából egy 12,5 milliárd forintos beruházás keretében újítanak meg.
A Mellow Mood Hotels célja, hogy a hotel Budapest három legjobb ötcsillagos szállodájának egyikévé váljon. A hotel 110 szobájának - ebből 18 lakosztály - nagy része a belső udvar köré szerveződik majd, öszesen öt szinten. A hátsó szárnyban hotelszobákat, spa-t, masszázst és wellnesst, illetve egy konferenciaszintet terveznek. Az épület tetején egy rezidenciaszintet alakítanak ki két, egyenként 250-300 négyzetméteres alapterületű lakosztállyal, melyekhez üveggel befedett belső udvar és zöld tetőterasz is tartozik majd
Átjárható lesz a passzázs
Az építkezés kezdete óta lezárt Petőfi Sándor utcát a tervek szerint idén novemberben nyitják meg újból. Az épület oda néző frontján alakítják majd ki a szálloda autóval is elérhető felszerelt főbejáratát. A jelenlegi rácsos kaput, mely nem élvez műemléki védettséget, elbontják, és egy üvegajtón keresztül lehet majd bejutni a lobbiba.
A Mellow Mood Hotels célja, hogy a hotel Budapest három legjobb ötcsillagos szállodájának egyikévé váljon. A hotel 110 szobájának - ebből 18 lakosztály - nagy része a belső udvar köré szerveződik majd, öszesen öt szinten. A hátsó szárnyban hotelszobákat, spa-t, masszázst és wellnesst, illetve egy konferenciaszintet terveznek. Az épület tetején egy rezidenciaszintet alakítanak ki két, egyenként 250-300 négyzetméteres alapterületű lakosztállyal, melyekhez üveggel befedett belső udvar és zöld tetőterasz is tartozik majd
Átjárható lesz a passzázs
Az építkezés kezdete óta lezárt Petőfi Sándor utcát a tervek szerint idén novemberben nyitják meg újból. Az épület oda néző frontján alakítják majd ki a szálloda autóval is elérhető felszerelt főbejáratát. A jelenlegi rácsos kaput, mely nem élvez műemléki védettséget, elbontják, és egy üvegajtón keresztül lehet majd bejutni a lobbiba.
Ezt okvetlenül nézzétek meg!
https://www.portfolio.hu/ingatlan/varos ... 51015.html
https://www.portfolio.hu/ingatlan/varos ... 51015.html
Spoiler: mutasd
z Egyetemi Könyvtár Budapest könyvtárainak egyike a Ferenciek tere 6. szám alatt; az Eötvös Loránd Tudományegyetemhallgatóinak és oktatóinak munkáját segítő tudományos intézmény és nyilvános szakkönyvtár. Latin neve Bibliotheca Universitatis.
A nagyszombati jezsuita kollégium bibliotékájaként alapította Oláh Miklós esztergomi érsek 1561-ben. Az Országos Széchényi Könyvtár megalapításáig gyakorlatilag országos könyvtárként működött. Történeti törzsgyűjteménye a nemzeti kulturális örökség része. Állománya több mint 400 éve folyamatosan bővül, nagysága meghaladja a 2 millió könyvtári egységet. 1949-ig volt gyűjtőköre enciklopédikus, ez után főleg a vallástörténet, vallástudomány, filozófia, közép- és újkori történelem szakkönyvtára lett. Gyűjteményéből rendszeresen szervez kiállításokat. Könyvállománya kb. 1 600 000 kötet, folyóirat-állománya kb. 220 000 kötet, csaknem 200 kódex, 300 középkori oklevél, 1200 ősnyomtatvány és 77 000 XVI-XVIII. századi könyv.
A könyvtár épülete 1876-ban épült eklektikus stílusban Szkalnitzky Antal tervei alapján. Dísztermének falait Lotz Károly és Than Mó
A nagyszombati jezsuita kollégium bibliotékájaként alapította Oláh Miklós esztergomi érsek 1561-ben. Az Országos Széchényi Könyvtár megalapításáig gyakorlatilag országos könyvtárként működött. Történeti törzsgyűjteménye a nemzeti kulturális örökség része. Állománya több mint 400 éve folyamatosan bővül, nagysága meghaladja a 2 millió könyvtári egységet. 1949-ig volt gyűjtőköre enciklopédikus, ez után főleg a vallástörténet, vallástudomány, filozófia, közép- és újkori történelem szakkönyvtára lett. Gyűjteményéből rendszeresen szervez kiállításokat. Könyvállománya kb. 1 600 000 kötet, folyóirat-állománya kb. 220 000 kötet, csaknem 200 kódex, 300 középkori oklevél, 1200 ősnyomtatvány és 77 000 XVI-XVIII. századi könyv.
A könyvtár épülete 1876-ban épült eklektikus stílusban Szkalnitzky Antal tervei alapján. Dísztermének falait Lotz Károly és Than Mó
Paggy írta:Kedves gabóci,viszont még ennél is szebbek az ágak közt üldögélő madárkáid.Teleobjektívvel csinálod,vagy közelről figyelsz? Megállsz egy helyen és nem mozdulsz,vársz míg odarepül valaki?Egyébként még nem tudom ,régóta fényképezel?Emlékszem Rita feltette a falára a legjobb képeit.Neked is van fényképfalad?Nekem fényképtáblám van,erre kerülnek az aktuális legjobbak.Most még üres.Köszönöm a képeket.
Paggy! Az én kicsi gépemmel csak zummolni lehet, és mire megtalálom a cinegét a fán, legtöbbször már elrepül. Galambokat, rigókat és varjakat könnyebb fotózni.

Nem szoktam kinyomtatni a képeimet, csak a laptopomon vannak.