Éva!
Paggynak igaza van, jó volna látni a papagájodat! Régen irtál róla, már akkor rájöttem milyen keveset tudok róluk. Igazán ilyenkor ismeri meg őket az ember jobban, ha testközelből hall róluk.
Paggy!
Hát ezeken a lábakon jót mosolyogtam itt magamban. Igy úgy néznek ki, mintha cipő is lenne rajtuk.
Marcsi!
Ez alj nélküli túrós lepény, édes. A másik fajtát sósan, kaprosan ettem, csináltam is már, de mi inkább édesszájúak vagyunk.
Az indiai étteremből elég sűrűn szoktunk házhoz rendelni. Nálunk a currys csirke tojásos rizzsel a menű olyankor, mikor a férjem nincs itthon és végre ehetünk ilyet a fiammal, mert a ház ura még a szagát sem birja.

))
Mindig megfogadjuk,hogy rendelünk mást is - - igy nekünk kényelmesebb nap közben hazarendelni délben, mint elmenni - , de annyira finom, hogy rácsábulunk mindig. Néha van hozzá rendleve lencseleves. Kicsit sűrűbb, másabb izű, de finom, mint a mienk. Ettünk már tandariban sült lepényt is, az is jó, valamivel volt töltve.
A koreia étteremben nem irtad, hogy a salátába kellett tenni a húsos ételt, és azok szószok voltak, mártogatni kellett, amik még a tálcán voltak?
Szilvia!
Nekem mamám sütött mindig ilyen sütit, másabb is volt mint az enyém. Emlékszem a nagy fekete tepsire, meg a fatüzelésű kályha sütőjébe tette be, hát másként is sült meg, mint igy. De én nagyon szeretem, nálunk is elfogy.
Ez olyan kuriózum, mint a túróval töltött lángos. Itt Szegeden nem is igazán hallott róla senki az ismerettségi körömben. A fiamnak van egy haverja Orosházáról. Én is oda jártam anno gimibe. Sütöttem a lángost neki, és ott áradozott, és ő az egyedüli, aki tudta mi a töltött lángos.
Gyors ránéztem az itteni indiai étterem süti kinálatára, de sajnos nincs amit irtál.
Lányok, olyan jó, hogy ide " hazajön " az ember. Most hogy kifolyik a szemem a monitor előtt atanulástól, meg egyebektől ez a pihi, hogy jövök nézelődni.