környékén, de mindig csak egyet. Még nagyon félénk, a többi madártól is megriad:
Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Én pedig beteszem a mai büszkeségemet a csuszkákat! Már eddig is láttam az etető
környékén, de mindig csak egyet. Még nagyon félénk, a többi madártól is megriad:
Sziasztok.
Kata nekem olyan karácsonyosak mindig ezek az esti képek. Nagyon szeretek kinézni a sötétbe és a meleg sárga ablakokkal nekem még nyáron is olyan karácsonyos hangulatom, érzetem támad.
Paggy mennyien élvezik felétek a havat. Öröm látni a sokadalmat. Nálunk is megmaradt sőt még délelőtt is esett. De csak olyan latyakos. Szerintem nem sokáig fog megmaradni.
Gabóci csodaszépek a képeid. Tényleg meg van kavarodva a természet. Felénk is látni még nyíló rózsát a szélvédett helyeken.
Köszi a szép képeket: Éva
Kata nekem olyan karácsonyosak mindig ezek az esti képek. Nagyon szeretek kinézni a sötétbe és a meleg sárga ablakokkal nekem még nyáron is olyan karácsonyos hangulatom, érzetem támad.
Paggy mennyien élvezik felétek a havat. Öröm látni a sokadalmat. Nálunk is megmaradt sőt még délelőtt is esett. De csak olyan latyakos. Szerintem nem sokáig fog megmaradni.
Gabóci csodaszépek a képeid. Tényleg meg van kavarodva a természet. Felénk is látni még nyíló rózsát a szélvédett helyeken.
Köszi a szép képeket: Éva
Rita! Épp ma néztünk ebéd közben egy természetfilmet és ott volt szó a csuszkákról. Azon morfondíroztam, hogy az etető környékén mikor fognak megjelenni és sikerül-e lekapnod őket. Hát sikerült! 
Most látom csak ahogy visszalapozok Éva szépséges papagáját! De jó, hogy nagy képeket sikerült csinálni!!
Éva, szokott játszani a játékaival?

Most látom csak ahogy visszalapozok Éva szépséges papagáját! De jó, hogy nagy képeket sikerült csinálni!!
Köszi Rita, hogy máris feltetted a képeket. Olyan kis aprónak és elveszettnek tűnik ebben a nagy kalitban. Pedig nem is annyira kicsi. Sajnos csak kaliton keresztül lehet fotózni, mert nem szereti az idegeneket. Mindenkit megtámadna. Szerintem ez is területvédés, mert csak az ivarérés után alakult ki. Kicsinek még engedte magát fogdosni, símogathatták idegen látogatók is. Pedig a fotós fiú és családja vigyázott rá amikor nyaraltunk. De még így sem barátságos vele. Előző madarunkra is szintén ők vigyáztak és a hétvégére már a feleség vállán ült. Hát a Dodit nem lehetett kivenni. Pedig ő kézzel nevelt volt az előző meg nem. Annyira sajnálom ilyenkor. Neki is sokkal jobb lenne, ha nem csak engem szeretne. Férjem épp ma mondta, hogy olyan elesett amikor nem vagyok a szobában.
Szépek a csuszkáid. Legalább mi is megismerjük őket. Nem csak könyvekből. Tényleg nagyon jó, ideális helyen laksz.
Köszönöm szépen. Szép estét!
Szépek a csuszkáid. Legalább mi is megismerjük őket. Nem csak könyvekből. Tényleg nagyon jó, ideális helyen laksz.
Köszönöm szépen. Szép estét!
Egy zöldküllő párt is láttam. Az egyik a szomszéd szőlőkarója tövében fürdött a hóban,
aztán felrepült az egyik karóra,. Ekkor jött a párja, az meg az almafára ült fel. Egy darabig
nézelődtek, majd elmentek. Ez egy harkályfajta, de jóval nagyobb, mint a nagy fakopáncs.
Na, honnan videóztam le őkelmét? Vadászhelyemről a konyhaablakból, csak most nem balra
kellett fordulnom, mint az ölyvnél és a nagy fakopáncsnál, hanem jobbra:
(csak ide teszem ki ezt a videót, a fb-ra nem, mert annyira nem szalonképes)
aztán felrepült az egyik karóra,. Ekkor jött a párja, az meg az almafára ült fel. Egy darabig
nézelődtek, majd elmentek. Ez egy harkályfajta, de jóval nagyobb, mint a nagy fakopáncs.
Na, honnan videóztam le őkelmét? Vadászhelyemről a konyhaablakból, csak most nem balra
kellett fordulnom, mint az ölyvnél és a nagy fakopáncsnál, hanem jobbra:
(csak ide teszem ki ezt a videót, a fb-ra nem, mert annyira nem szalonképes)
Éva! De jó hogy visszalapoztam...kihagytam volna Dodit! Milyen nagy papagájotok van.! Gyönyörű őkelme.Bizony én félnék ilyent tartani...eléggé harcias tud lenni. A gyerek miatt is nem kockáztatok, így kigyönyörködöm magam a képeiteken.
Gabóci, kihagytam Garfildet is, pedig olyan cuki abban a hóbarlangban!
Rita, csuszkát még én sem láttam élőben, úgyhogy aranyos kis villantó ez a kismadár! Jövő hétre miden tanárnak egy kalappal a humorból, hogy a félévi hajrát kibírjátok!

Gabóci, kihagytam Garfildet is, pedig olyan cuki abban a hóbarlangban!
Rita, csuszkát még én sem láttam élőben, úgyhogy aranyos kis villantó ez a kismadár! Jövő hétre miden tanárnak egy kalappal a humorból, hogy a félévi hajrát kibírjátok!

Sziasztok!Most ment a tanítványom/német/
Kata!Nagyon-nagyon szépek az este színei.Egész félelmetes részleteket látok bennük.Sajnálom ,hogy így el vagy zárva a külvilágtól.Csak ki kell várni a jobb időket.Biztos sok szép képet nézegetsz ,meg érdemes utazási blogokat is.Anyukám "popsijában rakéta"volt, állandóan menni kellett vele.Télen meg utazási blogokat olvastattam vele.Eléggé bevált.Nem buta és leépült nő volt. Magamra is úgy gondolok,hogy majd virtuálisan tudok esetleg utazni .Drukkolok,hogy minél előbb legyen liftetek.Köszi a képeket.-Jövő pénteken valami nagyon izgis helyre megyek.Remélem nem fog esni,hogy szép képek készüljenek.
Kedves Éva!ARANYOS,ARANYOS madarad van.Végre láthatjuk megint.Milyenek a szokásai a szerelmen kívül?Mit eszik?Szépek a tollai,biztos finomakat kap.Nyáron ti is kiteszitek az erkélyre a kalitkát?Köszönöm szépen ,hogy elküldted a képeket és Ritának a kirakást.
Ági!Próbáld meg a panorámát légyszíves!Olyan kíváncsi vagyok.Képzeld,otthon a lakásban gyakoroltam.pld a konyha mosogatás előtt SZUPER LETT?de nem mertem senkinek megmutatni .
A jövő hét kicsit zűrös lesz,mert Lilla még itthon marad /hasmenésen lázas betegsége volt,már lábadozik/ma találkoztunk és annyit nevettünk,hogy
megfájdult a hasunk.Na kaptunk is az anyjától/a lányom/!!!!Szép estét MINDENKINEK!Paggy
Kata!Nagyon-nagyon szépek az este színei.Egész félelmetes részleteket látok bennük.Sajnálom ,hogy így el vagy zárva a külvilágtól.Csak ki kell várni a jobb időket.Biztos sok szép képet nézegetsz ,meg érdemes utazási blogokat is.Anyukám "popsijában rakéta"volt, állandóan menni kellett vele.Télen meg utazási blogokat olvastattam vele.Eléggé bevált.Nem buta és leépült nő volt. Magamra is úgy gondolok,hogy majd virtuálisan tudok esetleg utazni .Drukkolok,hogy minél előbb legyen liftetek.Köszi a képeket.-Jövő pénteken valami nagyon izgis helyre megyek.Remélem nem fog esni,hogy szép képek készüljenek.
Kedves Éva!ARANYOS,ARANYOS madarad van.Végre láthatjuk megint.Milyenek a szokásai a szerelmen kívül?Mit eszik?Szépek a tollai,biztos finomakat kap.Nyáron ti is kiteszitek az erkélyre a kalitkát?Köszönöm szépen ,hogy elküldted a képeket és Ritának a kirakást.
Ági!Próbáld meg a panorámát légyszíves!Olyan kíváncsi vagyok.Képzeld,otthon a lakásban gyakoroltam.pld a konyha mosogatás előtt SZUPER LETT?de nem mertem senkinek megmutatni .
A jövő hét kicsit zűrös lesz,mert Lilla még itthon marad /hasmenésen lázas betegsége volt,már lábadozik/ma találkoztunk és annyit nevettünk,hogy
megfájdult a hasunk.Na kaptunk is az anyjától/a lányom/!!!!Szép estét MINDENKINEK!Paggy
f.ági írta:Rita! Épp ma néztünk ebéd közben egy természetfilmet és ott volt szó a csuszkákról. Azon morfondíroztam, hogy az etető környékén mikor fognak megjelenni és sikerül-e lekapnod őket. Hát sikerült!
Szia Ági!
Persze, hogy szokott. Ezért néznek ki olyan leamortizáltnak. De nem szereti az újdonságot. Mindenhez nagyon lassan szokik hozzá, mindentől fél. Nem lehet megtanítani játszani, magától fedezi fel, találja ki, hogy mivel mit tud kezdeni. Le kell foglalja magát, hogy ne unatkozzon. Különben tolltépőssé válik. Ha újat kap, akkor először csak a kaliton kívül teszem neki olyan helyre, hogy lássa. Majd amikor beteszem hozzá akkor mindig messzire kikerüli, néha hetekig is. A kalit tetején meg a kaliban is van neki rendes faág. Azok nagyrészét már lehántolta. Lassan ki kellene cserélni őket. De az hónapokig is eltarthat. A fagolyókat nagyon szereti, ami bent van azokkal játszik is. Ami nem drótra van fűzve el is rágja a spárgát. A kalit tetején van neki olyan régi számológép felrakva. Több évig nem nyúlt hozzá. Már felmászik rajta, létrának használja, de még nem mozgatja a golyókat magától. Pedig szoktam neki mutatni. 2 nagy edényben vannak neki azok a játékok amik nincsenek rögzítve a kalitba. Tobozok, babilon gömb, fa ruhacsipesz, mézcsurgató. Amit könnyen meg tud fogni csőrrel. Ezeket naponta többször kidobálja. Tavaly fedezte fel, hogy a kalit aljában lévő újságokat is tudja rágcsálni. Sőt néha bebújik alá. Kint a szárítóra szoktam felcsipeszelni neki reklámújságot. Ha jó napja van akkor 1 nap alatt fecnikre szaggatja. Ez nagyon jó testedzés neki. Kapaszkodnia kell közben a drótba és minden izmát használja ahogy tépkedi. Tavasztól amíg jóidő van szoktam neki fűzfa ágat befűzni a rácsok közé, hogy rágja. Ez elég puha és könnyű rágcsálni, a vastagabbaktól fél. Azután kiürült wc papír gurigát szoktam neki dobálni, ha fent van a szekrény tetején. Lesből rárepül, elkapja a lábaival és lebombáz vele. De ez pár év alatt alakult ki. Először pici lyukacsos labdával kezdtünk, de az elég nagyot üt. A rongylabda is. Vannak neki gyerek csörgők és rágókák is felakasztva. Nekik is minél ingergazdagabb környezet kell, mint a pici gyerekeknek, csecsemőknek. Akkor fejlődik rendesen az érteli képességük.
Kedves Éva!De szép,mint egy gyerkőc!Jó,hogy vannak nekünk,soha nincs idő hosszan búslakodni.majd később ,ha lehet és lehetőséged lesz rá,légyszíves csinálj róla videót is.csak 1-2 percest.De csak ,majd egyszer.Köszönöm szépen a beszámolót és a képeket.Paggy
Köszi mindenkinek a dicséretet. Nekünk is nagyon tetszik, még mindig. Nagyon szeretem nézni ahogy tollászkodik. Ezt naponta többször is csinálja. Ez átlagban legalább 20 perc. A repüléshez fontosak, hogy jó állapotban legyenek a tollak. Az életük múlik rajta. Szerintem tisztában van minden egyes tollával. Én minden nap meghatódok, amikor rajtam kezd tollászkodni, mert ahhoz nagy bizalom kell, teljesen belemélyül. Most kezdenek kiesni a szárnytollai. Ilyenkor szerintem nehezebben repül, nincs olyan biztonságban. Ilyenkor olyan ingerlékeny. Majd a farktollait váltja. Ez az egyensúlyozáshoz kell neki. Hiányos tollazattal sebezhetőbbek. Magokkal táplálkozik főleg. Nagypapagájnak való eleséget veszek neki, mert az aprókat nem szivesen eszi. Főleg a szotyit eszi ki belőle. De van benne tökmag, mogyoró, zab, búza, kukorica, köles és valami nagyobb fekete amit nem is tud feltörni. A zabot elveszi a kezemből, de kiköpi utána. Kukoricát be szoktam neki áztatni, naponta pár szemet. De nem sokat, mert akkor úgy érzi, hogy eljött a fióka nevelés ideje. Fürtös kölest is kap, olyan 5cm-es darabot hetente párszor. Ezt nagyon szereti. Diót kap félbetörve, hogy kikelljen kaparnia magának. Naponta kap zöldséget és gyümölcsöt is. Alma, körte, banán, narancs, mandarin, kivi, eper, szilva, barackok, datolya, mazsola, szőlő, meggy, cseresznye. Répa, zöldség, karfiol, karalábé, sütőtök, retek, édes és sima burgonya, csöves kukorica, csicsóka, káposzta félék torzsája. Szereti a fokhagymát is kicsipegetni a héjából, de azt nem kaphat sokat. Fokhagymás pirítós héját szokott kapni, ha mi eszünk. A levesből is kap főtt zöldségeket. Kekszet is kap pici darabot, vagy a pizzából, kifliből, kenyér héjból. De a spagettit nagyon szereti, nagyon ügyesen tudja enni is. Amikor minek van szezonja éppen, azt kap. Ja a borsót is eszi. Főzve is, de legjobban hüvelyesen szereti meg a zöldbabot is. Paprika csumát szereti és az erőset is megeszi. Nyáron szoktam neki szárítani dinnyemagot. Azt frissen is szereti. Hetente szoktam neki máriatövis magot adni, kezemből eszi. Ez azért kell, hogy ne hájasodjon el a mája az olajos magvaktól. Ezt valami csemegének érzi, imádja, alig várja, hogy kapja. Hetente 2x pár csepp almaecetet kap a vizébe és szintén 2x kap madaraknak való vitamint is szintén a vizébe. Ezeket az okosságokat a papagájos fórumban tanácsolták. Ilyenkor télen reggelente pont besüt a kalitjába a nap. Szerencsénk van. Tavasztól viszont ki szoktam tenni az erkélyre a napra. Még a régi kisebb kalitja kint van, abban szokott ott napozni. A napfényből kigyűjt valamit a szemével, ami szükséges, hogy rendesen tudjon emészteni. Ha nem jut rendszeresen napfényhez akkor kellene venni speciális napfény lámpát, hogy ne alakuljon ki hiánybetegség. Ezeket is a fórumon tanultam. Mostanában már alig vannak ott, átmentek a fészbukra. Azon én nem vagyok.
Jó éjt mindenkinek.
Jó éjt mindenkinek.
Paggy írta:Kedves Éva!De szép,mint egy gyerkőc!Jó,hogy vannak nekünk,soha nincs idő hosszan búslakodni.majd később ,ha lehet és lehetőséged lesz rá,légyszíves csinálj róla videót is.csak 1-2 percest.De csak ,majd egyszer.Köszönöm szépen a beszámolót és a képeket.Paggy
Esetleg majd a géppel, ha megtanulom. Nincs okostelefonom.
Kedves Éva! Gyönyörű madár Dodi. Élvezet volt olvasni - majdnem mint egy videó - hogyan él, játszik, táplálkozik kis kedvenced. Érezni menyire szereted őt.
Köszönöm, hogy megosztottad velünk. 

Szia Éva! Hát lesokkoltam,
, milyen sok mindent megeszik ez a Dodi és mennyi érdekességet megosztottál velünk. Élvezet volt olvasni, a sok eseményt, gondozást, hát tényleg nem nekem lenne való még felnőttként sem a papagáj, nekem elég így ennyi, amennyit megosztasz magatokról. Azokat élvezettel olvasom. De a jelek szerint nagyon okos és karakteres madár. De a tartás örömeit megtartom másnak
.
Mindenesetre köszönöm a beszámolót, és remélem kapunk még róla híreket!
Paggy, olvasom hogy unokád beteg lett. Jobbulást! Mi is sokat nevetünk itthon, amihez itt is hozzájárultok, ahogy a sorozatokat, napi élményeket elemzitek. A nevetés a legjobb orvosság, És ha attól fájdul meg a hasunk az nem is olyan nagy baj
.

Mindenesetre köszönöm a beszámolót, és remélem kapunk még róla híreket!

Paggy, olvasom hogy unokád beteg lett. Jobbulást! Mi is sokat nevetünk itthon, amihez itt is hozzájárultok, ahogy a sorozatokat, napi élményeket elemzitek. A nevetés a legjobb orvosság, És ha attól fájdul meg a hasunk az nem is olyan nagy baj

Ma reggel az iskolám mögötti parkban:

Sziasztok!
Most már lassan 11 éve él velünk. Nagyon szereti az egész család, de mindenki másképpen. Nincs vele olyan sok macera, a gondozási részét rutinból lehet csinálni. A kalit napi takarítása sem több 10 percnél. Hetente fél óra a nagytakarítás. Azután a kaját kicserélni már pillanatokba telik. Zöldséget magunknak is pucolok, amikor főzök. Akkor kap és még későbbre teszek félre neki. A gyümölccsel is így van. Amikor valaki eszik, akkor ad belőle neki is. Kívánja is, ki is követeli magának. Amikor mi eszünk, akkor ő is elkezd enni a kalitban. Ez szinte semmi plusz idő ráfordítás. A magokat kell neki külön megvenni. Ez 1 zacskó ami olyan 3 hét alatt fogy el. A vitamint évente elég megvenni. A többit ugye a miénkkel együtt vásároljuk meg. A játék vele meg annyi, mint amikor a kutyát le viszitek sétálni. Leírni tovább tart. De általában a kutya és macska tartást ismerik az emberek. Én sem ismertem a papagáj tartást, de a fiamnak a madarak voltak a kedvencei. Az előző madarunk egy rózsásfejű törpepapagáj miatt szerettük meg a papagájokat.
Most már lassan 11 éve él velünk. Nagyon szereti az egész család, de mindenki másképpen. Nincs vele olyan sok macera, a gondozási részét rutinból lehet csinálni. A kalit napi takarítása sem több 10 percnél. Hetente fél óra a nagytakarítás. Azután a kaját kicserélni már pillanatokba telik. Zöldséget magunknak is pucolok, amikor főzök. Akkor kap és még későbbre teszek félre neki. A gyümölccsel is így van. Amikor valaki eszik, akkor ad belőle neki is. Kívánja is, ki is követeli magának. Amikor mi eszünk, akkor ő is elkezd enni a kalitban. Ez szinte semmi plusz idő ráfordítás. A magokat kell neki külön megvenni. Ez 1 zacskó ami olyan 3 hét alatt fogy el. A vitamint évente elég megvenni. A többit ugye a miénkkel együtt vásároljuk meg. A játék vele meg annyi, mint amikor a kutyát le viszitek sétálni. Leírni tovább tart. De általában a kutya és macska tartást ismerik az emberek. Én sem ismertem a papagáj tartást, de a fiamnak a madarak voltak a kedvencei. Az előző madarunk egy rózsásfejű törpepapagáj miatt szerettük meg a papagájokat.
A színei pont ilyenek voltak. A 6. szülinapára kérte a fiam.Ő magától szelídült meg, de a kéztől félt. A fejemtől nem. Ha kint volt a vállamról bement a kalitba, magától. Nem kellett zavargázni. Oda tartottam a vállamat a kalit ajtajához és belépett. De nem foghattam meg betenni. Mi akkorák vagyunk nekik, hogy nem tudják, hogy a kezem vagy a lábam még én vagyok. Dodi is támadja a lábamat, zokniban is és mezítláb is. Combomon simán alszik, tollászkodik. De a bokámtól lefelé már ellenség.
Sziasztok!
Rita! Ez gyöngyörű, vagyis még annál is szebb!!!
Éva! Hú, hát nem semmi amit Dodival teszel, hogy jól érezze magát. Micsoda étel felhozatal! Az ember meg laikusan azt hiszi, hogy semmi dolog nincs a madarakkal az étel és viz cserélésen, helye takaritásán, játszáson kivül.
Véletlenül sem akarom, hogy negativan értsd, de szerintem többen gondoltuk ezt. Nagoyn jó, hogy ilyen részletesen irtál róla, mert legalább megismertük, hogy igy is lehet csinálni!
Ha sikerül még képet csinálni róla, én biztos szivesen nézegetem, meg olvasok róla ismét.
Éva! Hú, hát nem semmi amit Dodival teszel, hogy jól érezze magát. Micsoda étel felhozatal! Az ember meg laikusan azt hiszi, hogy semmi dolog nincs a madarakkal az étel és viz cserélésen, helye takaritásán, játszáson kivül.
Véletlenül sem akarom, hogy negativan értsd, de szerintem többen gondoltuk ezt. Nagoyn jó, hogy ilyen részletesen irtál róla, mert legalább megismertük, hogy igy is lehet csinálni!

Ha sikerül még képet csinálni róla, én biztos szivesen nézegetem, meg olvasok róla ismét.

Rita írta:Ma reggel az iskolám mögötti parkban:
Szia Rita!
Gyönyörű színek. Csodaszép lett.
Köszi.
Éva, minden kivánságom igy teljesüljön! 
Érdekes volt megtudni, hogy a boka már ellenség.

[quote="f.ági"]Sziasztok!
[/quoteS
Szia Ági!
Nekem nem tűnik olyan soknak. A papagájos fórumon nagyon sok jó példát láttam. Onnan rengeteget tanultam. Leveleztünk is, szenegáli gazdákkal, amikor tanácstalanok voltunk. Rögtön segítettek. Ti is megveszitek a kutyáknak, macskáknak is a kaját, játékot, állatorvoshoz is viszitek. Ez is ugyanolyan csak madárral. De én sem gondoltam volna, hogy lehet velük játszani is. A fiammal még bújócskáztak is. A ceruzáján ült amikor írt. De szívesen írok róla, pláne ha szívesen olvassátok.

Szia Ági!
Nekem nem tűnik olyan soknak. A papagájos fórumon nagyon sok jó példát láttam. Onnan rengeteget tanultam. Leveleztünk is, szenegáli gazdákkal, amikor tanácstalanok voltunk. Rögtön segítettek. Ti is megveszitek a kutyáknak, macskáknak is a kaját, játékot, állatorvoshoz is viszitek. Ez is ugyanolyan csak madárral. De én sem gondoltam volna, hogy lehet velük játszani is. A fiammal még bújócskáztak is. A ceruzáján ült amikor írt. De szívesen írok róla, pláne ha szívesen olvassátok.
f.ági írta:Éva, minden kivánságom igy teljesüljön!
Látod még a gondolatodat is kitalálom.))))
Igen. Én mindig úgy gondolom ezt, hogy én sem látok teljes egészében egy hegyet, vagy dombot esetleg egy magas fát. Mindig csak azt látom ami közvetlenül előttem van. Neki a lábfejem már nincs nagyon képbe. A kalit aljától nem látja. A földön meg nem szokott lenni. 2 kezemen meg tudnám számolni, hogy a 10 év alatt hányszor volt a földön.
VidékiÉva írta:Nekem nem tűnik olyan soknak.
Igen, ezért is irtam, hogy milyen jó, hogy belelátunk egy papagáj mindennapjaiba is. Van egy ismerősöm, aki egyszer mesélt a sajátjáról, pl, hogy kell kiválasztani egy papagájt. Majdnem nyitott szájjal figyeltem.

Személy szerint azt is úgy elnézegetném, amikor rendezi a tollait. Régebben történt már a hidegek beáltával egyszer egy nagy koppanást hallottunk az üvegajtónál. Egy papagáj szállt neki, aztán úgy nézett kis be is fejezte a pályafutását. Behoztuk, ott már feléledt, mivel nem messze van tőlünk a Vadaspark, felhivtuk őket és befogadták. Érdeklődtünk a környéken, de úgy nézett ki senki madara volt.
sziasztok! Jó volt olvasni benneteket!
. Ági, lehet hogy valaki szellőztetett és kiszökött az ablakon..csak nem a közvetlen környezetben. Mindenesetre, legalább jó helyre került!
Rita, az a naplemente csodás..köszönöm! Olyan erős a fénye, mint egy autó hátsó lámpája, mely azt mondja vigyázz...

Rita, az a naplemente csodás..köszönöm! Olyan erős a fénye, mint egy autó hátsó lámpája, mely azt mondja vigyázz...

Kedves Lányok!
Először is egy FÁNKFESZTIVÁLT ajánlok nektek,főleg azért hogy nosztalgiázzak.Anyuval 10 évig jártuk az országot majdnem minden hétvégén.Sok-sok szépet láttunk.Most már főleg Budapest utcáit rovom és innen küldöm a képeim.Csorog a nyálam,ha egy szép vidéki várost látok vagy valami izgalmas eseményről hallok.Amit most beteszek az Nagykanizsán lesz.Érdemes megnézni az elmúlt évi nagyon jóhangulatú videójukat és a sok finom fánkot/képről!!!!!!!!/https://www.programturizmus.hu/ajanlat-fankfesztival-nagykanizsa.html
Szóval azért tettem be ezeket,mert nálunk Budán is lesz febr.9-11.,de közelsem ilyen hangulatos.Bár erősen fogyókúrázom,azért elmegyek,mert valami brazil fánkot mutogattak és azt meg szeretném kóstolni és/lekoppintani,de CSITT,el ne áruljatok!/
Most Lillát őrzöm és a játék után levest főzök,amire várni kell.Ő pedig legózik.Jól elvagyunk.Holnap már megy oviba.
Rita!Gyönyörű a NAPOD.Hogy tudsz így szembefényképezni?
Évától rengeteg ismeretet szereztem a papagájokról.Nagy örömmel olvastam,élvezetes volt!!!!!!Köszönöm,köszönöm.Hétvégén jövök.Szép napokat.Paggy
Először is egy FÁNKFESZTIVÁLT ajánlok nektek,főleg azért hogy nosztalgiázzak.Anyuval 10 évig jártuk az országot majdnem minden hétvégén.Sok-sok szépet láttunk.Most már főleg Budapest utcáit rovom és innen küldöm a képeim.Csorog a nyálam,ha egy szép vidéki várost látok vagy valami izgalmas eseményről hallok.Amit most beteszek az Nagykanizsán lesz.Érdemes megnézni az elmúlt évi nagyon jóhangulatú videójukat és a sok finom fánkot/képről!!!!!!!!/https://www.programturizmus.hu/ajanlat-fankfesztival-nagykanizsa.html
Szóval azért tettem be ezeket,mert nálunk Budán is lesz febr.9-11.,de közelsem ilyen hangulatos.Bár erősen fogyókúrázom,azért elmegyek,mert valami brazil fánkot mutogattak és azt meg szeretném kóstolni és/lekoppintani,de CSITT,el ne áruljatok!/
Most Lillát őrzöm és a játék után levest főzök,amire várni kell.Ő pedig legózik.Jól elvagyunk.Holnap már megy oviba.
Rita!Gyönyörű a NAPOD.Hogy tudsz így szembefényképezni?
Évától rengeteg ismeretet szereztem a papagájokról.Nagy örömmel olvastam,élvezetes volt!!!!!!Köszönöm,köszönöm.Hétvégén jövök.Szép napokat.Paggy
Paggy, jól kiszúrtál velem...
. még nem kész az ebéd,kolozsvári káposztát csinálok oldalasból, és még majdnem egy óra mire tálalni is tudom.
Erre Írsz a fánkfesztiválról. Életem legfinomabb fánkjait anyai nagyanyám csinálta, sajnos nem sajátítottam el gyerekként.
.
Igaz, mire mentünk hozzá addigra mindig kész volt, de ha nem volt 5o db akkor egy se.akkor még körülültük az asztalt, néha 1o-en is...olyankor persze volt az a fánk 1oo is, de nem emlékszem, hogy maradt volna hogy hazahozzunk belőle. És persze a lekvár is olyan igazi nagymamaféle lekvár volt...a kedvenc a csipke, feketeribizlis és a barack természetesen. De az első kettőt csak úgy kanállal is imádtam enni!
A videót mindenesetre köszönöm...

Erre Írsz a fánkfesztiválról. Életem legfinomabb fánkjait anyai nagyanyám csinálta, sajnos nem sajátítottam el gyerekként.

Igaz, mire mentünk hozzá addigra mindig kész volt, de ha nem volt 5o db akkor egy se.akkor még körülültük az asztalt, néha 1o-en is...olyankor persze volt az a fánk 1oo is, de nem emlékszem, hogy maradt volna hogy hazahozzunk belőle. És persze a lekvár is olyan igazi nagymamaféle lekvár volt...a kedvenc a csipke, feketeribizlis és a barack természetesen. De az első kettőt csak úgy kanállal is imádtam enni!

A videót mindenesetre köszönöm...

- Szilvia333
Ágikám,együtt örülök veled Ödönke eredménye miatt!! Még sokáig ugasson,erőben egészségben!! Ödönre,és a vizsgádra!!