Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Jaj, de ürülök. Sikerült feltenni a képet. Köszönöm a segítséget Rita!
Itt a másik is: [](http://www.kephost.com/image/ERg6)
Itt a másik is: [](http://www.kephost.com/image/ERg6)
Szia Éva!
Az azért durva, hogy egy oltástól mit nem kaphatnak el a kutyák egymástól igy, hogy ugyanazon tűvel van oltva mindegyik.
Régebben a férjem mesélte, hogy anno. náluk amikor mindenki egy helyre vitte a kötelező veszettség ellenire a kutyáját oltatni, akkor egy tűvel úgy letudták az egészet, mint a pinty!
Ahogy megláttam Dodit, az első reakcióm az volt, hogy jujj de szép! Nagy madár!
Ügyes vagy, hogy sikerült a képeket feltenni !
Az azért durva, hogy egy oltástól mit nem kaphatnak el a kutyák egymástól igy, hogy ugyanazon tűvel van oltva mindegyik.
Régebben a férjem mesélte, hogy anno. náluk amikor mindenki egy helyre vitte a kötelező veszettség ellenire a kutyáját oltatni, akkor egy tűvel úgy letudták az egészet, mint a pinty!
Paggy!
Még olvasni is sok volt ezt a listát. Dolgos napok várnak rád. Ezt a tésztát te követted el? Magad gyúrtad úgy értem? Spenótos? Én is készültem, de nem jutottam el odáig. A férjem cukros lett, nagyon diétázik. Minimális tésztát ehet. Mióta kiderült alig ettünk tésztát. Én meg glutén érzékeny lettem. De már sikerült 1x ehető hajdina tésztát gyúrnom és 1x egész jó rizs nokedlit. Nekem a nokedli volt e kedvencem. A férjem és a fiam a spagettit szerették. Ja és Dodi is verhetetlen spagetti evésben. Nagyon ügyesen tudja enni.
Jó éjszakát mindenkinek!
Még olvasni is sok volt ezt a listát. Dolgos napok várnak rád. Ezt a tésztát te követted el? Magad gyúrtad úgy értem? Spenótos? Én is készültem, de nem jutottam el odáig. A férjem cukros lett, nagyon diétázik. Minimális tésztát ehet. Mióta kiderült alig ettünk tésztát. Én meg glutén érzékeny lettem. De már sikerült 1x ehető hajdina tésztát gyúrnom és 1x egész jó rizs nokedlit. Nekem a nokedli volt e kedvencem. A férjem és a fiam a spagettit szerették. Ja és Dodi is verhetetlen spagetti evésben. Nagyon ügyesen tudja enni.
Jó éjszakát mindenkinek!
Éva,Éva!Remélem még elérlek.GRATULÁLOK A FOTÓFELTÉTELHEZ!
A tészta az ebédem lett volna,mert pénteken nem ettem szénhidrátot a fogyókúrám miatt ,ezért az Oalszországból ajándékba kapott tésztát be akartam falni.DE A CICÁM nyaldosta össze/a kis "szemétke" lenyalta az olivaolajat és kész/.Na most már megyek aludni. 

f.ági írta:Szia Éva!
Köszi a dicséretet, örülök is neki. A képet is a napokban próbáltam először. De nem sikerültek olyan jól. Ma találtam ki, hogy a kamerához közel teszem és akkor élesebb lesz a kép. Ezekkel meg vagyok elégedve. Most már többet teszek fel róla. Nem nagy madár. Látod a kezemhez viszonyítva, csak közel tettem a monitorhoz. Vadgerle nagyságú. Az ablakunkba szokott szállni kívülről egy gerlepár minden tavasszal udvarolni. Pont egyforma a nagyságuk. Ritát gyorsan megkérdeztem, hogyan kell feltenni a képet. Azonnal segített is, így már ezt is tudom. Köszönöm.
Nálunk is úgy történt az oltás, ezért kapta el a kutyusom. Az a veszélyes benne, hogy az agyat támadja meg. Szerencsére nem lett semmi baja az agyának. 17 évet élt velem.
Paggy írta:Éva,Éva!Remélem még elérlek.GRATULÁLOK A FOTÓFELTÉTELHEZ!
Köszönöm.
Én jártam úgy, hogy akkor még az anyu főzött és ludaskását akart csinálni. Ahhoz ugye le kellet fejteni a csontról a főtthúst. Az egyik edénybe fejtette a másikba a csontot tette, majd szólt hogy vigyem ki a csontot a kutyáknak. Én meg olvastam és siettem volna. Felkaptam és szaladtam az udvarba a kutyákhoz. Bele is öntöttem azzal a lendülettel az edényükbe. Csak akkor lett gyanús a dolog, hogy nem ropogott a foguk alatt, sajnos a lefejtett húst adtam a kutyáknak. Nem írom le, hogy az anyu mit mondott)))) Nem dicséret volt.
Jó pihenést!
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép és egészséges hetet kívánok.
Marcsi

Mindenkinek nagyon szép és egészséges hetet kívánok.
Marcsi

sziasztok! visszanéztem egy kicsit a képeket, elolvastam a lemaradásomat, és erről jut eszembe, hogy a mai képeket meg nem tettem még ki!
Sikerült a Kodályra kimenni, gyógyszertár, stb. el is fáradtunk mire oda vissza sétáltunk. Szegénykém annyira buszozni akart volna, de kivételesen nem volt velem a hátizsák, és nem szeretek hazardírozni. a legfontosabb igazolvány így nem volt velünk. De gyönyörű időt fogtunk ki végre!
Örülök Éva sikerének, hogy Dodit életnagyságban látni, szép kis színe és milyen nagyot mutató lakja van...mindenesetre, tiszteletet parancsoló
Remélem Ödönke a mai nappal még jobban van!
Paggy, jól megnevettettél, a kutyussétáltatás nagyon édes, de hogy még a macsekod is +-ban vigyáz a vonalaidra!!!
.
Kifeküdtem
.
Lányok olyan jó a hangulat itt a fotók közepette! Megyek a képeimért és hozom...

https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5ADF4877[/img]

na körbeértem...
Sikerült a Kodályra kimenni, gyógyszertár, stb. el is fáradtunk mire oda vissza sétáltunk. Szegénykém annyira buszozni akart volna, de kivételesen nem volt velem a hátizsák, és nem szeretek hazardírozni. a legfontosabb igazolvány így nem volt velünk. De gyönyörű időt fogtunk ki végre!

Örülök Éva sikerének, hogy Dodit életnagyságban látni, szép kis színe és milyen nagyot mutató lakja van...mindenesetre, tiszteletet parancsoló

Remélem Ödönke a mai nappal még jobban van!
Paggy, jól megnevettettél, a kutyussétáltatás nagyon édes, de hogy még a macsekod is +-ban vigyáz a vonalaidra!!!

Kifeküdtem

Lányok olyan jó a hangulat itt a fotók közepette! Megyek a képeimért és hozom...

https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5ADF4877[/img]

na körbeértem...
Sziasztok!
Kata nagyon szép virágokat sikerült lekapnod. Tiszta tavaszi épek. Nálunk is virágzik a mogyoró a szélvédett helyeken. De már aranyeső bokrot is láttam virágozni. Az úttest és bicigli út közé van ültetve. Ma délután rendesen melegem volt hazafelé. Reggel sem volt hideg nagyon.
Használtan vettük a kalitot. Amazoné volt. Nem sokáig használta. Szerintem szeret benne lenni. Igaz, hogy 2x akkora, mint az előző kalitja volt. Az sem volt kicsi. Az van most kint az erkélyen és így csak a madarat kell vinni, ha napoztatni akarom.
Egy aranyos videót hoztam.
https://www.nlcafe.hu/baba/20180128/cuk ... a-papagaj/
Kata nagyon szép virágokat sikerült lekapnod. Tiszta tavaszi épek. Nálunk is virágzik a mogyoró a szélvédett helyeken. De már aranyeső bokrot is láttam virágozni. Az úttest és bicigli út közé van ültetve. Ma délután rendesen melegem volt hazafelé. Reggel sem volt hideg nagyon.
Használtan vettük a kalitot. Amazoné volt. Nem sokáig használta. Szerintem szeret benne lenni. Igaz, hogy 2x akkora, mint az előző kalitja volt. Az sem volt kicsi. Az van most kint az erkélyen és így csak a madarat kell vinni, ha napoztatni akarom.
VidékiÉva írta:Sziasztok!
aranyos...de én is veszélyesnek érzem...

Lányok,Lányok!Törülközőbe csavartan,kávéval/capuccino/a kezemben, félfenéken ülök itt ,mert mindjárt mennem kell.DE bekukkantottam.Nagyon gyorsan átfutottam a képeket.Éva,de jó végre veled látni a kedvencedet!Most már ne hagyd abba a fotózást és feltevést!Köszönöm szépen.
Kata!Nagyon jók a képek!Hol fotóztad a virágokat?CSINÁLJ minél többet,mert vidám ságot visz a szürkés reggelekbe.!Samukát üdvözlöm.Még viccesen sem írhatom ilyen fiatalembernek ,hogy Samukát "csókolom",mert frászt kapna.KÖSZI A FOTÓKAT.
Lányok! Tegnap rengeteget fotóztam, majd hozom, jó dolgokat láttam.Ezenkívül kiötlöttem valamit előbb, a TUS alatt.Óvodás vagyok, azonnal "mondanom" kell.Mit szólnátok ,hozzá,ha csinálnánk egy virágzó fa pályázatot?Nem első,meg második helyezett,hanem galéria.?Minden városban ,faluban van fa és lehet kedvenc is.Hátha még idecsábítanánk néhány kedves embert vele az EZORITUSUBS egyéb helyeiről.Mindig ötletelek,de ha nem tetszik sebaj!Most gyorsan teszek fel 1 szem képet,hogy ne jöjjek üres kézzel.Na eddig tartott a kávém,megyek,majd jövök.Üdv a CSAPATNAK és köszönöm,hogy elnézőek vagytok velem a szószátyárságom miatt.
Paggy
Hol található ez a dombormű és mit ábrázol?Segítségül :nyugdíjjal kapcsolatos hely /a megfejtést is felteszem egy link formájában/

Kata!Nagyon jók a képek!Hol fotóztad a virágokat?CSINÁLJ minél többet,mert vidám ságot visz a szürkés reggelekbe.!Samukát üdvözlöm.Még viccesen sem írhatom ilyen fiatalembernek ,hogy Samukát "csókolom",mert frászt kapna.KÖSZI A FOTÓKAT.
Lányok! Tegnap rengeteget fotóztam, majd hozom, jó dolgokat láttam.Ezenkívül kiötlöttem valamit előbb, a TUS alatt.Óvodás vagyok, azonnal "mondanom" kell.Mit szólnátok ,hozzá,ha csinálnánk egy virágzó fa pályázatot?Nem első,meg második helyezett,hanem galéria.?Minden városban ,faluban van fa és lehet kedvenc is.Hátha még idecsábítanánk néhány kedves embert vele az EZORITUSUBS egyéb helyeiről.Mindig ötletelek,de ha nem tetszik sebaj!Most gyorsan teszek fel 1 szem képet,hogy ne jöjjek üres kézzel.Na eddig tartott a kávém,megyek,majd jövök.Üdv a CSAPATNAK és köszönöm,hogy elnézőek vagytok velem a szószátyárságom miatt.

Hol található ez a dombormű és mit ábrázol?Segítségül :nyugdíjjal kapcsolatos hely /a megfejtést is felteszem egy link formájában/

Ezt pedig Gabócinak küldöm:Ilyen helyekre is eljuthat az ember a BUDAPEST 100 programmal.Minden évben más a kiemelt.
https://welovebudapest.com/2015/04/19/a ... est100-on/

https://welovebudapest.com/2015/04/19/a ... est100-on/
szia Paggy, köszönöm a linkeket, és el is olvastam a sok érdekes infót.

https://poppymuhely.com/
KUTYÁS BARÁTOM MENYÉNEK AZ ÜZLETE
KUTYÁS BARÁTOM MENYÉNEK AZ ÜZLETE
Annyi, de annyi lemaradásom van, hogy az csak na!
Van igazolásom! Ha nem jönnének haza a gyermekeim március elején, nem rohannék
ennyire a Memory fordításával (sietnék, mert izgalmas, de nem lóhalálában), de így
muszáj. Ha nem tudnám befejezni addigra, majd két hétig nem tudnék újabb feliratokat
kitenni, és az nagyon rossz vicc lenne, egy ilyen izgalmas sorinál.
Szóval már csak 9 rész, és sokkal többet jövök ide is.
Jelenleg késő estig fordítok, és hajnalban, négy-fél öt felé kezdek el a hozzászólásokra
válaszolni. Hamarosan szülői értekezlet, félévi értekezlet, farsang, és egy iskolai szintű
szülői értekezlet fogja lefoglalni négy délutánomat. Ilyen esetekkel is számolnom kell,
ezért, amikor tudok, fordítok.
A Paggy meghatározása szerinti teknőcmintás cicus testvérek szoktak ebben az ablakban
ülni, de most ezt a nagyon szép macsekot találtam ott.

ennyire a Memory fordításával (sietnék, mert izgalmas, de nem lóhalálában), de így
muszáj. Ha nem tudnám befejezni addigra, majd két hétig nem tudnék újabb feliratokat
Jelenleg késő estig fordítok, és hajnalban, négy-fél öt felé kezdek el a hozzászólásokra
válaszolni. Hamarosan szülői értekezlet, félévi értekezlet, farsang, és egy iskolai szintű
szülői értekezlet fogja lefoglalni négy délutánomat. Ilyen esetekkel is számolnom kell,
A Paggy meghatározása szerinti teknőcmintás cicus testvérek szoktak ebben az ablakban

Sziasztok!
Paggy éppen tavaly voltunk a Fiúmei úton egyeztetni a nyugdíjhoz az éveket. Nem volt jól kiszámolva, kihagytak éveket. Nagyon szép ez az épület. A linken is elolvastam. Azok az üvegablakok a nagyteremben csodaszépek lehetnek, de az egész rész ahová nem is engedik be az ügyfeleket.
A klinikákon van az a kórház együttes. Sebészet, nőgyógyászat, belgyógyászat. Régi az épület, kicsit elhasznált már. Lassan folyik a felújítás. De ott is olyan gyönyörűek az ólomüveg ablakok, bejárati ajtók, kerítés. Jó lenne, ha meghagynák az eredeti kinézetet és csak megújítanák, de az sokkal tovább tartana.
Paggy éppen tavaly voltunk a Fiúmei úton egyeztetni a nyugdíjhoz az éveket. Nem volt jól kiszámolva, kihagytak éveket. Nagyon szép ez az épület. A linken is elolvastam. Azok az üvegablakok a nagyteremben csodaszépek lehetnek, de az egész rész ahová nem is engedik be az ügyfeleket.
A klinikákon van az a kórház együttes. Sebészet, nőgyógyászat, belgyógyászat. Régi az épület, kicsit elhasznált már. Lassan folyik a felújítás. De ott is olyan gyönyörűek az ólomüveg ablakok, bejárati ajtók, kerítés. Jó lenne, ha meghagynák az eredeti kinézetet és csak megújítanák, de az sokkal tovább tartana.
Rita írta:Annyi, de annyi lemaradásom van, hogy az csak na!
Szia Rita!
Köszi, hogy ennyire a szíveden viseled a fordítást. Pedig rengeteg munkád van és még a háztarás is. Nem is tudom, hogy mikor tudsz pihenni. Ne hajtsd túl magad. Vigyázz magadra.
Köszönöm Rita a cicókát, gyönyörűséges! Én is hoztam egy kis szempihentetőt...

időnként eltűnik a belváros az emelkedő felhőtömb miatt, mintha hegy jönne felénk..

és az elkészült vacsora ...utolsó bárányhúsból...Samukát jól megszívattam, csak most készült el...

anya nyáriasított!!!

időnként eltűnik a belváros az emelkedő felhőtömb miatt, mintha hegy jönne felénk..

és az elkészült vacsora ...utolsó bárányhúsból...Samukát jól megszívattam, csak most készült el...

anya nyáriasított!!!