Van képem hozzá

Rita
Adminisztrátor

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 4. 16:28

Paggy! Örülök, hogy ha még csak egy kicsit is, de jobban vagy! Szerencsére nekem még soha
nem volt bajom az epémmel, de tudom, hogy milyen kegyetlen tud lenni. Egy éven belül két
kolléganőmet kellett epekő miatt megműteni.

A kutyusok olyan édesek a kutyaszerkóban! A hangod a régi! Azon nem érződik, hogy nem
vagy jól.

Szégyellem, de engem a zene nem érint meg annyira, mint másokat. De tudom, hogy miért.
Mert nem szeretek "csak úgy" ülni, és "semmit nem csinálni". Filmet is ezért nem szeretek nézni,
de a sorozatokból sem tudnék egyszerre négy-öt részt megnézni. Nekem kell valamit közben
kezdeni a kezemmel például. A fordítást egész nap képes lennék csinálni. De ha csak a fülem,
meg a szemem van "lekötve", az nem köt le, nem elégséges annyi inger.
Sok évig énekkarban énekeltem, az rendben volt, mert bele voltam foglalva a zenébe, én is
"csináltam", nemcsak passzív részese voltam. Bonyolult ez, de én értem.
Ettől függetlenül biztosan nagyszerű előadás lesz a Koreai zene új illata. Kíváncsi leszek a
véleményedre!

Most rákattantam a verebekre. Olyan jópofák!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. március 4. 19:20

Lányok! Olyan jó volt olvasni, nézni, látni benneteket! :D Marcsikám azzal csupa finomság szívvel olyan jóllaktam képileg hogy csak na.
Viszont ma fellázadtam délelőtt és délután is csináltam pudingot! :D Ma erre aztán olyan lettem mint aki felvett egy úszógumit..ami még nem lenne baj, ha nem fájna!Szóval kicsit elmentek nálam máma otthonról.... :o) .
Paggy, tetszett a kis parkos videó és a séta! A hangodon egyáltalán nem hallani hogy beteg vagy még egy kicsit. Remélem a friss levegő neked is nem csak a kutyusoknak esett jól.
Ági, szorítok majd neked, legyen veled az Úr kegyelme, hogy könnyű tételt húzz és mindenhez adjon jó ötletet! :D .
Rita köszönöm a madaras videókat és a verebeket! Micsoda pillanatot kaptál el megint :)) Az a terpeszállás nem semmi! :)) :)) :)) .
Szép estét, és holnaptól kellemes hetet kívánok sok sok jó történésekkel! Kedden megyünk a városba, elszámolásra, hozok majd képeket! ui.: Legalábbis remélem! :D :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. március 4. 20:46

Sziasztok Lányok!

Jöttem kicsit pihenni!

Paggy! A kutyusokat látva először én is csodálkoztam, hogyan sétálgatnak egyedül. Utána rájöttem bizony jól nevelt ebek őkelmék. Na ezt Ödönnel nem lehetne megcsinálni. Jól be is vannak öltöztetve, se nem fáznak, se nem áznak. :-)
Remélem azóta még jobban vagy.

Köszönöm mindenki jókivánságát, nagyon igyekezni fogok. Kedden 8.00-15.00-ig ütemszerűen tart a dolog. Attól nem félek, hogy nem lesz tudás a fejemben, viszont olyan szinten leamortizálom ezt ha meglátom a feladatot, hogy semmi nem jut eszembe.
Ma a férjem meg is emlitette, hogy csodál, mert három hónapot számvitelből csak úgy ültem ott, mint aki holt kuka, nem értettem semmit.
Aztán találtam az interneten egy szuper volt tanárt, akinek online anyagai voltak. Későn, de jobb későn, mint soha. Sajnos Ödön is közbeszólt már mikor tanulni kellett volna, de most a hajrában úgy érzem amit tudtam megtettem a napi teendők mellett.
Nagyon bizom, de azt mondták itthon, ne essek kétségbe, ha nem sikerül. Sajnálnám , ha igy lenne, bár a nyakatekert kérdések kihámozásában még nem vagyok annyira profi, mint aki ebben dolgozik. Ezután még egy szóbeli lesz és utána jöhet gőzerővel Peking.
Na ez most jó kis monológra sikerült.

Rita! Gondoltam én,hogy vöröske cica szőrmebundáját a gép is szépiti. :-) Viszont még ha igy is van, gyönyörű egy egyed.
Elképzelem, amikor mész az utcán és követnek. :-) :-)
A terpeszes veréb nem semmi. Valahogy én az arcukat néztem, észre sem vettem volna, ha nem hivod fel rá a figyelmet.

Kata finom is a puding, ha az ember megkiván valami édeset, és gyorsan kész is van. Na most álmodozok. Van a fagyóba még málna, jól telepakolnám a vaniliás , vagy csokis pudingot vele. :-)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 4. 21:06

Azt már felfedeztem, hogy minimum kétféle veréb jár az etetőhöz. Utána néztem a
neten. Az egyik a mezei veréb, a másik a házi veréb. Ezek, amik a fenti képeken
szerepelnek, mezei verebek. Elárulja a barna sapkájuk és a fekete arcfoltjuk.

Az első a házi, a második a mezei veréb:

Kép Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. március 5. 0:25

Sziasztok lányok!
Gyors gyógyulást mindenkinek.
Ági jusson minden az eszedbe, ha olvasod a kérdést.
Jó pihenést mindenkinek!
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2018. március 5. 17:42

Kedves Lányok!!
Amennyit tudtam,utána olvastam ... sajnos ez a hidegfront betett nekem,melóba is úgy jártam mint egy hirdető oszlop,tapaszokkal tele,aztán itthon be a dunna alá reggelig,ráadásul a munkahelyen is megindult a papírhalom áradat.
A képek fantasztikusak!!! A cicákat nem lehet elégszer nézni !!! Fantasztikus kavalkád,.. és mennyiség egy helyen))) A madárkák is szívet melengető látvány!! .. kell is a mínuszuk között )))
Az én Gombócom 2 és fél hét után keveredett végleg haza,igen csak lerongyolódott állapotban,most itthon gyógyul,és csak eszik,meg eszik!!

Gyomár,te aztán egy igazi bevállalós csajszi vagy ,le a kalappal előtted!!!!!!

Paggy!! Részvétem a kutyusosd miatt!! :(( Mint törzskönyves epeköves,ajánlanám a Mezin Forte nevezetű remek készítményt,és némi almaecetes vizet,na meg a Collagol cseppeket.Mióta ezek jelen vannak az életemben,nyugodt szívvel falom a fokhagymát,és a nyers uborkát!!
Kata!! Magas vérnyomásra gyógyszer igen,de falugazdászunk leánygyermeke aki belgyógyász szakorvos,javasol még egy kis pálinkát is!! Nem deciszámra,meg rendszeresen,hanem csak hébe-hóba kortyocskát )))
Ágikám!! Ödönnek mielőbbi gyógyulást!! Szegényke,pedig már azt hittem mire újra ide keveredem,már azt fogom olvasni hogy újra egészséges,és szedi szét a lakást)))) Vizsgádhoz egy kalappal!!
Éva! Dodika elkezdett már vedleni,vagy már túl van rajta??
Gabóci!! Boldog Szülinapot!!

További szép estét!! ...Én most megyek és eltüzelek egy kisebb csalitost a kályhákban,mert hideg van!!!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 5. 20:55

Kata! Jól kitoltál velem! Kár volt a pudingot emlegetned! Azóta súg a fülemben! Holnap lesz egy
lyukasórám, elugrom a Coop-boltba, hátha lesz Norbi puding. Veszek egyet és boldogan meg
fogom enni.

Ági! Akkor holnap egész délelőtt, délben és délután is gondolni fogunk rád!!! És Pekingre is!!!
Most ez is súg a fülemben! De ezt nem tudok venni a Coop-boltban! Micsoda méreg!

Szilvia! Már csak a te Gombócod hiányzott ebből a cicakavalkádból! Nem tudom, neki milyen
kislányok jutottak, remélem megérte lerongyolódni értük. Az itteni banda cicakislánya nagyon
szép volt. Ma is csináltam róla fotót, ki fogom tenni.

A pálinkával egyetértek! Semmi mást nem használok. Szinte soha nem vagyok beteg, szóval
rászokás kizárva. Kívül, belül jó mindenre.

Reggel még -12 fok volt nálunk, de nappal már egész enyhe volt az idő. Holnaptól jön a melegedés!
Imádom!!!

Na, ezt csinálják a macsekok, amikor odajönnek hozzám, és én még nem indulok el. Először az
egyik kis fekete jött oda, elkezdett bohóckodni. Majd ezt meglátta a Szépséges Cicalány, leugrott
a kerítés tetejéről, ahol trónolt, és már ketten kellették magukat. Ez az a cicafiú, akinek nem
egyforma színű a két szeme:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 5. 20:55

Kép

Kép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2018. március 5. 21:13

Mivel mostanra már lepergett rólam a jég,így vissza kullogtam egy kis jó éjszakát kívángatásra,és mit kell lássak!!
Ci-ci-cicc!!! Tündériek !!!!! Jahh,így könnyű kérem,hogy beépített nerc bundával rendelkeznek !!!
Szerintem kiszagolták,hogy ha körülötted somfordálnak naaagy internet sztárok lesznek!! A macskáknak jók a megérzésük,és tévedtek talán???
Köszönöm szépen a képeket,már most vigyorgok a gyönyörűségtől és ez így is marad reggelig!!!
(Gombócomnak hihetetlen öngyógyító képessége van,okos a kis dög,tudja mi a jó neki,de sajnos lassan szedi össze magát,messze nem ilyen szép mint az itt felvonultatott hegyi modellek.Lehet hogy a levegő teszi hogy csupa kis mini hiúz,és mini párducok laknak felétek??)

Ági,még egyszer sok szerencsét holnapra!!! :-bd :-bd
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 5. 21:36

Szilvia! Akkor még egy ráadás!

Szépséges Cicalányt (most már) nem lehet eltántorítani. Rendületlenül jön utánam...
egy darabig. Azért írom, hogy "most már", mert pár napig rám sem bagózott. Csak
a fiúk érdekelték.

Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. március 6. 10:00

Ági! Drukkolok neked és küldöm az energiát! Sikerülni fog! :ympray:
Kép

Rita! Irigyellek a sok szép cicáért. ;;) Valószínüleg ott minden házban van, csak ki kell menned az utcára, én csak véletlenül találkozom velük séta közben. :) Ők már érzik a tavaszt! :ymblushing:

Ez még őszi kép.
Kép

Állandó fotóalany: Garfield kinn és benn. ;;)
Kép

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. március 6. 12:34

Gabóci!Ez szenzációs,mármint Garfield!A képernyő alatt szundikál,popsin ül,kukucskál,nagyon édes.Karakteres.A temészete is ilyen???? :)) :flower1:
Rita!Nekem nagyon tetszenek a kis fekete cicák.Nem válaszoltál arra,hogy mi lesz a szaporulattal?Nálatok nem népesítették még be a falut?Mindegyik gyönyörű!!!Köszi a képeket.
Nagyon drukkolok Gabinak! %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%-
Erősen diétáznom kell/krumpli,krumpli,rizsnyák,kamilla tea,zsírtalan zöldségleves.....belecsempésztem 1 levél bazsalikomot 1/ :) 2liter krumplilébe
És csináltam egy evés helyetti képet a páromnak készülő pulykafasirtról.Üdv:Paggy
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. március 6. 17:20

Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek a szurkolást. Túl vagyok rajta, de nagyon-nagyon fáradt vagyok.

Hogy hogy sikerült? Nem tudom. A legjobban az bánt, hogy a gép előtti munka, amit kisilabizáltunk az egyik csajjal és jól, hogy mi fog jönni, a gépem állandó hibája miatt, miszerint nem enged könyvelni közben, nem úgy sikerült, ahogy kell. Javitva persze nem lett. Mert nem lett szólva.
Itthon jó sokszor megcsináltam, hogy rögzüljön, ott meg bakfitty.
A pdf-be mentésekkel is gond volt, ráadásul a rendszergazda aki ott volt, elkezdi nekem magyarázni, hogy ha nem működik, akkor mit kell átállitani.
Hát akkor gondoltam amit gondoltam.
Úgyhogy fél ötre értem haza, hulla fáradtan.
Várt Ödön és a család, akik hősiesen kitartottak, főleg Ödön, mig haza nem érek. Tegnap este visitva sir, ha fel kell állnia. Kezelések tömkelegét kapja, nem tudom mi lesz. Ha már áll, nincs gond a menéssel, de azt a hangos sirást, a szivem szakad meg.
Lehet mondani, miért nem adok neki fájdalomcsillapitót. A gyomra és a gyomorcsavar miatt, meg a kikészült nyálkahártya miatt az első műtét után nem akarom terhelni. Mára kapott haladékot, mennyit változik mire hazaérek. Sokat javult, de folyamatosan majdnem a mágnesen és a kristály előtt van.

Ma az interneten ez jött velem szembe. Olyan jót nevettem rajta. És milyen igaza van. =))

Kép

Paggy! Nagyon guszta még igy félkész állapotban is a fasirt.
Újhagyma, vagy mi van benne zölden?

Gabóci! Valami csúcsszuper Garfield ülő helyzetben. Bocs, mint egy vén kofa. :-)
A tetőmászás is nagyon tetszett, Remélhetőleg simán leért.

Rita, ismét megcsodáltam a cicmiceidet. Az a lány cica annyira szép! :-)
Hátadra kellene a kamerát kötni, ha lehetséges volna és úgy felvenni, hogy követnek. :-)
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2018. március 6. 19:38

Rita írta:Szilvia! Akkor még egy ráadás!

Szépséges Cicalányt (most már) nem lehet eltántorítani. Rendületlenül jön utánam...
egy darabig. Azért írom, hogy "most már", mert pár napig rám sem bagózott. Csak
a fiúk érdekelték.

[b]Bizony,bizony,a pasikba is bele lehet unni egy idő után!!!![/b] =)) =)) =)) =)) =)) =))
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. március 6. 19:38

Szia Ági!Jaj de jó,hogy túl vagy rajta!Jó nehéz lehetett, mindenki azt meséli vért izzadott.Az egyik régi barátom matematika szakos volt az ELTÉN.Azt mondta HŰHA!!!!Tovább is izgulok a sikeredért.MOST PIHENJ ÉS LAZULJ!Izgalmamba az előző hozzászólásomban DRUKKOLOK GABINAK-ot írtam.Neki is drukkolok,ha kell :littlehearth: ,de az Áginak szólt.Ödönnek minden jót.Remélem a gondos ápolás csak jófelé tereli a dolgokat!Szép estét! :ymapplause:
Kedves Gabóci!A múltkor lemaradt a köszönet,hogy tettél be képet az unokáidról.Milyen jó látni őket!Lilla is sokat nőtt és már kisnagylány,de azért ha este ott vagyok mindig mondja :-Nagyi,feküdj kicsit mellém!Olyan megnyugtató,ha itt vagy.-Hát erre mindig agyon cucujgatom.Gondolom a TE kicsikéid már nem igénylik ezt,de biztos még át lehet őket ölelni.
Ma voltam először messzebb el/Lilla torna/,jó fáradt vagyok.Üdv:Paggy
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2018. március 6. 19:42

Gabó !!
Annyira irigyellek hogy Garfild ott lehet ahol csak akar!!

Ági!!
Nyugi,szerintem sikerült az a frány vizsga!!!!

Paggy!!
Oké hogy pulyka fasírt,de tojás van benne,az meg nem épp epebarát. Azt tudod ugye,hogy sok folyadékot kell innod?? Kitartás,és gyógyulj meg!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. március 6. 20:30

Szilvi!A páromnak csináltam/újhagymaszárral,hogy tavaszias legyen/,én le se bírnám nyelni.csak rizsnyákot és krumliázalékot eszem.Aranyos vagy a Mezim Fortét felirtam.Chollagol van itthon.Ma elcsábultam egy kávéskanál yoghurttal.De még ég a belsőm.Köszönöm az aggodást.Paggy
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. március 6. 21:09

Ágikám! Örülök, hogy túl vagy rajta! :ymblushing: Biztos nagyon kimerültél, most pihenj egy nagyot, azután majd jöhet a szóbeli! :-ss
Ödönt nagyon sajnálom, micsoda fájdalmai lehetnek, pedig gondos gazdija mindent megtesz a gyógyulásáért. 8-|

Paggy! Értettem, hogy csak elírás volt, nem nekem szólt az üzeneted. Vigyázz magadra, még sokáig oda kell figyelned mit eszel, iszol! :-o A tornával is csak óvatosan, ne terheld magadat ha nem esik jól! #:-s

Rita! a macska kinézetű madaras képeidet is imádom!

Remélem a pár nap kemény fagy után ez már csak emlék lesz. Jelenleg esik az eső, olvad, hamarosan csónakázhatunk. :(

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 6. 21:22

Ági! Sikerülni fog! Ennyi ember drukkolt érted, nem veszhetett kárba! Ha Ödön is jobban lenne,
az lenne a teljes siker! Érte is szorítunk!

Jót nyerítettem a nap mondásán!

Ahogy visszanéztem a videót, mintha szuszognék rajta nagyokat. Mondom, mi a fene,
nem szoktam ilyen hangosan szedni a levegőt. Csak arra tudok gondolni, hogy dombon
felfelé háttal menve nem volt egyszerű a dolgom, és annyira koncentráltam, hogy el ne
essek, hogy még szuszogtam is hozzá. Tényleg a hátamra kéne szerelni a fényképezőt.

Gabi és Szilvia! Már vagy két éve fotózunk, de ezeket a hosszú szőrű macsekokat még csak
most láttam, azonnal le is fotóztam őket. Ahogy írtam, az a néni, akihez átjártak, és szinte
ott laktak, meghalt, így most már otthon laknak, ott viszont nem benti cicák, ezért látom
őket gyakrabban.

Azt az érdekes orrú, hosszú szőrű fiú cicust nem is láttam többet. Ami cicákat látok, azokat
le is fotózom, ha egy helyben vannak.

Mostanában verébben és cinegében utazom. A kék cinege a legédesebb madarak egyike!
Meg sem látszik, hogy ablakon keresztül készült.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 6. 21:22

Gabi! Garfieldetek is kezd karakteresedni! Én csak külső fotókat tudok hozni a cicákról, Paggy
és te vagytok a belső fotó felelősök. Jó őket huncutkodás, játék, alvás, ÜLÉS (szenzációs az a
kép) és HÁZTETŐN JÁRÁSközben is látni. Az az ülős kép nemcsak a helyzet és a humora miatt
klassz, hanem a fény-árnyék játék is nagyon tetszik rajta.

Közben írtál, jó, hogy mondod a kis szemtelen jómadarakat. Ide még nem is tettem ki őket.
na, majd mindjárt!

Nálunk is esős, borongós, ködös idő volt, de legalább nem volt hideg! Már ezt is nagyon bírtam!

Paggy! Nem tudom, mi lesz a szaporulattal. Talán pénteken találkoztam a gazdival, de ezt
elfelejtettem megkérdezni. Ha újra látom őket, rákérdezek.

Nagyon sajnállak a kényszerű diéta miatt! Mit lehet ilyenkor csinálni a diétán kívül? Csak a
gyógyszer van még? És mikor lesz az, hogy már ehetsz mindent, mint eddig?

Ha nem szeretnél olyan ételekről olvasni, amit nem ehetsz, akkor ne olvasd tovább, amit
írtam. Csak a fasírtodról jutott eszembe, és hátha jó ötletet tudok adni valakinek.

Én is csináltam ma magamnak fasírtot. Nagyon kevés zsemlét tettem bele, és főtt tojás volt
a köret mellé. Bár már módjával eszem krumplit és rizst és nagyon ritkán tésztát is, de ha
lehet kikerülöm őket. Az almás husimnak egyszer már betettem ide a receptjét és a képeket
az elkészítéséről. Ott meg kell sütni az almakarikákat a sütőben és úgy az elősütött csirke
mellekre halmozni. Na, én csak úgy szoktam magamnak almakarikákat sütni és az is nagyon
fincsi köretnek. Főtt tojással együtt királyi étek. Holnap csinálok is vagy három almából
a maradék fasírthoz.

Ez is ablakon keresztül készült. Így várják reggel és délután a kaját. A cinegék nem gyűlnek
így össze, csak a verebek.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 6. 21:36

Beteszem a két jómadarat is. Az etető mögötti kis vörös a szomszédomé, Margitkáé.
A testvérével együtt fogadta be. Kicsi még, azért bírta el az orgona ága. Eddig még
soha nem jött át hozzám, ez volt az első, és rögtön a madaraimra vetett szemet:

Kép

Ez pedig nem más, mint Karakteres Szürke Cica. Ő sem járt még soha nálam, vagyis
nem láttam még. Ő meg a szalonnára vetett szemet. Jól látszik, hogy én bent vagyok,
ő meg kint. Megdöbbent, amikor meglátott... én is:

Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. március 7. 18:02

Sziasztok Lányok!
Rita mekkora arc ez a karakteres szürke. Tényleg látni a képén a rökönyt.))) Csodaszép fotók. A kékcinke is tűéles, csodaszép.

Én is különlegességet hoztam nektek. Baglyot és macskákat. Kölön is mindegyik különlegesség, de egy lakásban élnek, szabadon. Nézzétek meg a videót is, érdemes.
https://www.nlcafe.hu/ezvan/20160113/so ... ka-bagoly/
http://hvg.hu/itthon/20160117_Baglyot_h ... _magyar_no
Fent vannak a facén is. Ott is érdemes nézni, más mint a cikkekben. https://www.facebook.com/ChatsdeSophie/
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. március 7. 18:07

Ági, bztosan sikerült az a vizsga. Sokat dolgoztál érte.
Ödönnek mielőbbi gyógyulást. Nagyon rossz ez a tehetetlenség, hogy nem tud segíteni az ember. Sok erőt mindkettőtöknek.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. március 7. 18:14

Rita! El is felejtettem, hogy a cinkék az oduban, fészekben különálló családokat alkotnak. A szülők gondozzák és nevelik az utódokat, néha 2 költést is 1 nyáron. De a verebek csapatokban élnek. Ezért nem látni olyan cinke csapatot sehol, mint ahogy a verebek mindig tömegben láthatók.
Valamelyik évben az unokatestvéremék postaládáját szemelték ki odúnak a cinkepár. Ki kellett írni a ládára, hogy nehogy bedobjanak valamit.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. március 7. 18:22

Paggy, Kata jobbulást.
Ezt csak magamnak írtam ki. Gondolom nektek is jó lesz a bélflóra helyreállítására. Az egész cikk arról szólt, hogy a tv-ben is reklámozott pre és probiotikumokban nincsenek vagy alig vannak az emberi bélflórát alkotó baktériumok. Tehát nagyjából felesleges szedni őket. Itt van amik valóban tartalmazzák.
Antibiotikum kúra után bélbaktériam flóra helyreállítására 2 féle csak a hatásos:
Nem szoktam termékeket nevén nevezni, de most úgy gondolom, hogy nem árt, ha tudjuk, konkrétan mivel állunk szemben. (Nem fizetnek a reklámért!)
Én (jelenleg) két megfelelő és könnyen beszerezhető készítményről tudok: ezek a Protexin Balance és a Dr. Chen patika Probikum7 kapszulája.
… és a gyerekek? Nincs külön gyerek probiotikum, legfeljebb csak hatásos reklám!

Remélem tudtam segíteni.

Vissza: “Társalgó”