Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá

Az első tér a Kálvin tér ,a Fővám tér a hídnál van.
IDÁIG JUTOTTAM A GÉPEM MEMORIÁJÁVAL.Nem mondom,hogy nagyon érdekes videók,csak egy kis pillanatkép ma reggelről.Szép napot!Paggy

MEGYEK TÜNTETÉSRE DU 5-re AZ OKTATÁSÉRT az Operához TANÁR-DIÁK együtt a korszerűbb oktatásért.
Sziasztok Lányok!Hát senki sincs itthon?Megint velem lett tele az oldal,pedig még szeretnék két videót és néhány képet feltenni.de akkor majd holnap.Csak ma olyan sűrű nap volt a reggeli kocsikázás és a délutáni tüntetés miatt.reménykedem,hogy nem azért vagytok távol,mert túl sok képet tettem fel!Mindegy ,majd jövök.....de 3 kedvcsinálót becsempészek.Paggy
[img]https://www.kephost.com/images/2018/03/15/SAM_7823.jpg[/img

hAZAFELÉ ...BOLTKIRAKAT:

hAZAFELÉ ...BOLTKIRAKAT:
Paggy! Mi Egerben voltunk. Még csak most néztem meg a videókat. Épp itt vagyok a fórumban.
Csak azért írok, hogy nem vagy egyedül, én is itt vagyok.Holnap nagy vendégsereg lesz nálunk,
úgyhogy akkor sem fogok tudni érdemben itt lenni. A fotóimat még megnézegetem, aztán
lefekszem, mert elfáradtam.
Mondtam hogy ne foglalkozz azzal, hogy mennyi képet vagy videót teszel ki, és soha ne gondolj
olyasmire, hogy miattad nem akarnak írni a fórumra, mert ez butaság!!!!
A várban fotóztam ezt a hátizsákos kutyust:

Csak azért írok, hogy nem vagy egyedül, én is itt vagyok.Holnap nagy vendégsereg lesz nálunk,
úgyhogy akkor sem fogok tudni érdemben itt lenni. A fotóimat még megnézegetem, aztán
lefekszem, mert elfáradtam.
Mondtam hogy ne foglalkozz azzal, hogy mennyi képet vagy videót teszel ki, és soha ne gondolj
olyasmire, hogy miattad nem akarnak írni a fórumra, mert ez butaság!!!!
A várban fotóztam ezt a hátizsákos kutyust:

Rita!Voltam a diáktüntetésen,arról hoztam videókat.Olyan kis FIATALKÁK még!Tiszták és esetlenek.Sok pedagógus is volt.Nem politizálni akarok,csak a hangulata miatt.Reggel felteszem.Paggy
Paggy! Reggel amíg nem kellett elmenni itthonról, követtem a Budapesti helyszíni tudósításodat, akkor még csendes volt a város... hogy mennyit változot délutánra, majd megnézem holnap a videódban.
Képek a mai ünnepi hangulatról

Ma is lement a nap!
A helyszín ugyanaz, az erkélyről fotózva.

Képek a mai ünnepi hangulatról

Ma is lement a nap!

Kedves Gabóci!Hát ez az,mennyivel szebb,meghittebb az ünnep egy kisebb városban,mint a nagyvárosban.A képeken is átjön a hangulata.Még a zászlók színei is élénkebbek,a díszruhába öltözött szereplők,a huszárok és a közönség,mind-mind emelkedettebb hangulatot árasztanak.Gyerekkori emlékeim jönnek elő március 15-ről.Köszönöm szépen,hogy betetted a fotókat.
Itt nálunk már jópár éve csak a politikáról,az ellenségeskedésről,a cirkuszokról szól ez a szép nemzeti ünnep.SAJNOS.Eddig nem jártam tüntetésre,mert gondoltam ,egyrészt az egészségügyön kívül nem tudtam állást foglalni,hogy melyik oldalra álljak,másrészt ,ennyi állat gazdájaként,ha futni kell és lassú vagyok,dutyiba zárnak,mi lesz az állatokkal?Most azért mentem el,mert érintve vagyok, mint volt pedagógus.Ezer éve azt gondolom,ez így nem mehet tovább.Az oktatás sok helyen nem XXI. századi.Nem a tábla ,hanem MINDENBEN MÁSRA LENNE SZÜKSÉG.Csak ahhoz a társadalom is kell.Először is ,a szülőkkel meg kell értetni,hogy mennyire fontos a gyerekekkel való igazi törődés.A törődés időt igényel és lemondást a saját időnkről.Persze, ha olyan rossz helyzetben vagyok,hogy alig keresem meg a kenyérre valót,akkor nincs idegem a gyerekkel konfliktusba kerülni.Inkább legyen ,amit akar.ÉS ITT JÖN AZ ÁLLAM FELELŐSSÉGE és a VEZETŐK PÉLDAMUTATÁSA.Amilyen viszonyok most vannak,ki akar erőfeszítést tenni,mikor csak valakinek a rokona,barátja ,boldogul és még egyéb........Ezért hát kimegyek egy pártatlan tüntetésre.IGEN változás kell az oktatásban és ezen keresztül a VILÁGBAN. TESSÉK RENDESEBB EMBERNEK LENNI,HA ELVÁLLALTAD AZ ORSZÁG VEZETÉSÉT-!MINDEN OLDALRA GONDOLOK!!!!!!Most pedig beteszek videót a tegnapi tüntetésről és képet is.Még gyerekek ezek a fiatalok,most tanulják ,hogy kell csinálni.Estlenek.Idő kell!Üdv:Paggy
Itt nálunk már jópár éve csak a politikáról,az ellenségeskedésről,a cirkuszokról szól ez a szép nemzeti ünnep.SAJNOS.Eddig nem jártam tüntetésre,mert gondoltam ,egyrészt az egészségügyön kívül nem tudtam állást foglalni,hogy melyik oldalra álljak,másrészt ,ennyi állat gazdájaként,ha futni kell és lassú vagyok,dutyiba zárnak,mi lesz az állatokkal?Most azért mentem el,mert érintve vagyok, mint volt pedagógus.Ezer éve azt gondolom,ez így nem mehet tovább.Az oktatás sok helyen nem XXI. századi.Nem a tábla ,hanem MINDENBEN MÁSRA LENNE SZÜKSÉG.Csak ahhoz a társadalom is kell.Először is ,a szülőkkel meg kell értetni,hogy mennyire fontos a gyerekekkel való igazi törődés.A törődés időt igényel és lemondást a saját időnkről.Persze, ha olyan rossz helyzetben vagyok,hogy alig keresem meg a kenyérre valót,akkor nincs idegem a gyerekkel konfliktusba kerülni.Inkább legyen ,amit akar.ÉS ITT JÖN AZ ÁLLAM FELELŐSSÉGE és a VEZETŐK PÉLDAMUTATÁSA.Amilyen viszonyok most vannak,ki akar erőfeszítést tenni,mikor csak valakinek a rokona,barátja ,boldogul és még egyéb........Ezért hát kimegyek egy pártatlan tüntetésre.IGEN változás kell az oktatásban és ezen keresztül a VILÁGBAN. TESSÉK RENDESEBB EMBERNEK LENNI,HA ELVÁLLALTAD AZ ORSZÁG VEZETÉSÉT-!MINDEN OLDALRA GONDOLOK!!!!!!Most pedig beteszek videót a tegnapi tüntetésről és képet is.Még gyerekek ezek a fiatalok,most tanulják ,hogy kell csinálni.Estlenek.Idő kell!Üdv:Paggy
Sajnos véletlenül letöröltem az esti óriáskerekes fotóimat,amit hazafelé készítettem,ezlrt beteszek egy linket.Szép napot kívánok MINDENKINEK!Paggy
http://budapestvideo.hu/video/budapest- ... pest-ejjel

http://budapestvideo.hu/video/budapest- ... pest-ejjel
Gabi! Tényleg olyanok a képeid, mintha egy újság tudósításából származna.
Milyen jó élénkek a színek!
Paggy! Még nem voltam tüntetésen. Megnéztem a videókat.
Érdekes volt ennyire közvetlenül, általad bemutatva látni, hogy hogy néz ki belülről. Nyomasztó.
Csak pár szép kép Egerből. Szerencsére akkor esett jobban, amikor ebédeltünk. A várban sétálva
már napot is láttunk.
Eszembe jutott Marcsi, mert mi is megnéztük a város alatt húzódó alagútrendszert. Soha nem
áldoztunk eddig rá pénzt, most is csak azért, mert újra elkezdett esni. Nem bántuk meg. Jól
szórakoztunk a túravezető szövegein. Jól éreztük magunkat ott is.
És persze eszembe jutott B.Marika és Kriszti, akik ebben a csodaszép városban élnek. Eger mindig
elvarázsol... még esőben is:

Milyen jó élénkek a színek!
Paggy! Még nem voltam tüntetésen. Megnéztem a videókat.
Érdekes volt ennyire közvetlenül, általad bemutatva látni, hogy hogy néz ki belülről. Nyomasztó.
Csak pár szép kép Egerből. Szerencsére akkor esett jobban, amikor ebédeltünk. A várban sétálva
már napot is láttunk.
Eszembe jutott Marcsi, mert mi is megnéztük a város alatt húzódó alagútrendszert. Soha nem
áldoztunk eddig rá pénzt, most is csak azért, mert újra elkezdett esni. Nem bántuk meg. Jól
szórakoztunk a túravezető szövegein. Jól éreztük magunkat ott is.
És persze eszembe jutott B.Marika és Kriszti, akik ebben a csodaszép városban élnek. Eger mindig
elvarázsol... még esőben is:

A várban... jó magasan!

A bazilikát soha nem hagynánk ki:

A bazilikát soha nem hagynánk ki:

sziasztok! Szia Paggy. Nekem is most volt időm megnézni a videókat, képeket. Még a helyi képeket sem láttam. Jó kis városi sétát csináltál, még jó hogy ilyen kevesen voltak az utakon kedvencem a rakpart, és a várnegyedre rálátás...
A kirakatok is szépek a porcelán nálunk nem lenne biztonságban. Elég nekem ha alkalomadtán egy egy gyönyörűségre rácsodálkozhatok.
Gabóci, nagyon hangulatosak a képek gyönyörűek a korabeli öltözetek!
Rita, remélem jól éreztétek magatokat Egerben. A hátizsákos kutyus megnevettetett, ha nem hívod fel a figyelmet, lehet észre sem veszem
A városi képek és a várban levők sok mindent elevenítenek fel bennem is! gyönyörűek. Egernek van egy soha nem múló esszenciája, gondolom az őseink helytállásának nyomai minden évben érződnek.

elfelejtettem leírni, hogy az orgona az egyik gyengém...Ha meghallottam gyerekként az orgonaszót a templomban mindig beszöktem hallgatni...akkor még nem kutyáztam és zongoraóra előtt mindig volt egy fél órám...
A kirakatok is szépek a porcelán nálunk nem lenne biztonságban. Elég nekem ha alkalomadtán egy egy gyönyörűségre rácsodálkozhatok.
Gabóci, nagyon hangulatosak a képek gyönyörűek a korabeli öltözetek!
Rita, remélem jól éreztétek magatokat Egerben. A hátizsákos kutyus megnevettetett, ha nem hívod fel a figyelmet, lehet észre sem veszem

A városi képek és a várban levők sok mindent elevenítenek fel bennem is! gyönyörűek. Egernek van egy soha nem múló esszenciája, gondolom az őseink helytállásának nyomai minden évben érződnek.

elfelejtettem leírni, hogy az orgona az egyik gyengém...Ha meghallottam gyerekként az orgonaszót a templomban mindig beszöktem hallgatni...akkor még nem kutyáztam és zongoraóra előtt mindig volt egy fél órám...

Paggy írta:Sziasztok Lányok!Hát senki sincs itthon?Megint velem lett tele az oldal,pedig még szeretnék két videót és néhány képet feltenni.de akkor majd holnap.Csak ma olyan sűrű nap volt a reggeli kocsikázás és a délutáni tüntetés miatt.reménykedem,hogy nem azért vagytok távol,mert túl sok képet tettem fel!Mindegy ,majd jövök.....de 3 kedvcsinálót becsempészek.Paggy
hAZAFELÉ ...BOLTKIRAKAT:
Szia Paggy!
Köszönöm ezt a szép körsétát, városnézést. Ritkán járok budán, akkor is csak tömegközlekedek. Jó korán keltél, hogy ilyen korán már meg tudd csinálni a felvételeket. Gondolom este jól kifáradtál a tömeg miatt a tüntetésen. Engem legalábbis nagyon tud fárasztani a tömeg. Nem is tudom miért. Nagyon szépek ezek a herendik is, de én is csak kirakatban gyönyörködöm bennük. Férjem van nagyon oda értük, ennek ellenére nincsen nekünk.
Paggy írta:Kedves Gabóci!Hát ez az,mennyivel szebb,meghittebb az ünnep egy kisebb városban,mint a nagyvárosban.A képeken is átjön a hangulata.Még a zászlók színei is élénkebbek,a díszruhába öltözött szereplők,a huszárok és a közönség,mind-mind emelkedettebb hangulatot árasztanak.Gyerekkori emlékeim jönnek elő március 15-ről.Köszönöm szépen,hogy betetted a fotókat.
Nem szoktam politizálni, de ez a vezetői példamutatáshoz passzol: https://magyaridok.hu/belfold/hadhazy-a ... t-2876577/
Biztosan olvastátok, hallottátok.