Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
MÉG EGY GYORSAN GYORSAN.tUDJÁTOK AZ ELMÚLT ÉVBEN IS VOLT A BARÁTNŐM LÁNYAINAK SZÜLINAPJA ABBAN A CUKROS CUKRÁSZDÁBAN.válasszatok helyszínt NEKEM,HOVÁ HÍVJAM MEG ŐKET!üDV:pAGGY
iTT A LEHETŐSÉG:
https://welovebudapest.com/toplistak/10 ... ratnokkel/
iTT A LEHETŐSÉG:
Paggy írta:MÉG EGY GYORSAN GYORSAN.tUDJÁTOK AZ ELMÚLT ÉVBEN IS VOLT A BARÁTNŐM LÁNYAINAK SZÜLINAPJA ABBAN A CUKROS CUKRÁSZDÁBAN.válasszatok helyszínt NEKEM,HOVÁ HÍVJAM MEG ŐKET!üDV:pAGGY
iTT A LEHETŐSÉG:
Nekem tetszik a LE PETIT BISTROT, mivel nem vagyok édességpárti, ha az lennék akkor CHOUCHOU-t választanám
Szia Paggy!
Mivel mind ismeretlen volt számomra, végig kerestem az interneten a potenciális találka kinálatokat.
Legelsőre a reakcióm az első helyen emlitett Vintage garden volt.
Aztán túl fehérnek találtam. Nézelődtem tovább, egyenlőre keresés nélkül, csak az általad feltett oldal képeit. Nagyon tetszett még a mozaikos is, de a látványkonyha, bár nagyon érdekes lehet, engem csak a kajaszag miatt tántorit el.
A szálloda felső szintje is csábitónak tünt első látásra. Innen inditottam a keresgélést.
Mindegyik felvetett helyben van valami különlegesség. Pl. ennyi inycsiklandozó gofrit még életemben nem láttam.
A szálloda felső szintjén biztos gyönyörű lehet a kilátás, kérdés milyen időt fogtok ki.
A kis francia helyet is nézegettem, de a végleges választásom az első gondolat, a legelső hely lenne. Persze, ha én mennék.
Gyönyörű képek vannak a teraszról, biztos ott ülnék kint.
Az oldalukon feltett ételek, sütik..., hát igazából az is megfogott.
Kiváncsi leszek a döntésedre.
Mivel mind ismeretlen volt számomra, végig kerestem az interneten a potenciális találka kinálatokat.
Legelsőre a reakcióm az első helyen emlitett Vintage garden volt.
Aztán túl fehérnek találtam. Nézelődtem tovább, egyenlőre keresés nélkül, csak az általad feltett oldal képeit. Nagyon tetszett még a mozaikos is, de a látványkonyha, bár nagyon érdekes lehet, engem csak a kajaszag miatt tántorit el.
A szálloda felső szintje is csábitónak tünt első látásra. Innen inditottam a keresgélést.
Mindegyik felvetett helyben van valami különlegesség. Pl. ennyi inycsiklandozó gofrit még életemben nem láttam.

A szálloda felső szintjén biztos gyönyörű lehet a kilátás, kérdés milyen időt fogtok ki.
A kis francia helyet is nézegettem, de a végleges választásom az első gondolat, a legelső hely lenne. Persze, ha én mennék.
Gyönyörű képek vannak a teraszról, biztos ott ülnék kint.
Az oldalukon feltett ételek, sütik..., hát igazából az is megfogott.

Kiváncsi leszek a döntésedre.

Paggy írta:Gyorsan írok.Kedves Éva!IGEN ÖRÜLÖK,HOGY ELJUTOTTÁL A KIÁLLÍTÁSRA.Tudom nem egyszerű kimozdulni,De most küldök egy újabb izgalmas dolgot.Ingyenes ,de gyorsan regisztrálni kell.Mi megyünk az unokámmal.Nagyon jó szokott lenni.Rövid az előadás.9-kor vége van,tehát könnyű hazajutni.Max 4 jegyet lehet igényelni.Regisztrálsz és amikor mész ,bemondod a neved.a lap alján van a regisztráció.Üdv:Paggy
Holnap este jövök nézgelődni![]()
http://www.koreaikultura.hu/events/kore ... ancos-est/
Szia Paggy! Köszönöm. A tánc érdekelne is, de a koreai hagyományos zenét én csak zörgésnek hallom. Sajnos egyáltalán nincs hallásom. 2 hangot nem tudok megkülönböztetni. Nagy gond volt az énekórákon. Nagyon bosszantott mindig, hogy az éneket osztályozzák. Lehet, hogy nem sokan vagyunk hallás nélkül.((( Sajnos csak délelőtti programokat tudok látogatni, ebéd után már nem szoktam elmenni. Illetve, ha kötelező program van.
Paggy írta:MÉG EGY GYORSAN GYORSAN.tUDJÁTOK AZ ELMÚLT ÉVBEN IS VOLT A BARÁTNŐM LÁNYAINAK SZÜLINAPJA ABBAN A CUKROS CUKRÁSZDÁBAN.válasszatok helyszínt NEKEM,HOVÁ HÍVJAM MEG ŐKET!üDV:pAGGY
iTT A LEHETŐSÉG:
Én legjobban a High Note Skybart választanám. A kilátás, látvány miatt. Azután a spanyol tapasos Vicky Barcelona bárt. Én még nem ettem tapast meg kellene kóstolnom. Illetve úgysem tudnám, a gluténérzékenység miatt. De ezt nektek választottam. Amit semmiképp nem választanék a Le Petit Bistrot - egy falat Párizs. Ez csak mű, semmi sem eredeti. Le is írják, hogy a szörpök borok a balatonról érkeznek. A gofrizót meg azért nem tudnám ajánlani, mert a gofri maga elég édes, ezzel a töménytelen édességgel megrakva még plusszban, hát szerintem nincs olyan nő aki ezt meg bírja enni. Elnézést, de véleményt kértél, ez csak a saját eszmefuttatásom volt. Igaz, hogy én sem ismerem egyik helyet sem, csak a csatolt képek alapján beszéltem, gondolkodtam.
Ági! Nagyon guszta a currys csirkéd. A naan kenyérrel együtt. A fűszert már én is megvettem, mert nekünk túl fűszeres az indiai kaja. Azért gondoltam valami kevesebb fűszerrel rekonstruálni. Illetve a fiam kérésére valami lencsés, csicseris, sárgaborsós valamit elkészítettem. Az sem ütötte meg a várt mértéket. Ismerősei ajánlották, hogy finom, kikerestük a neten, de nem igazán jött be.
Lányok! Úgy örülök, hogy egy remek színházi előadást követően,
délután meg tudtam nézni én is a KKK kiállítását!
Fantasztikus volt élőben látni a régi és mai idők ügyes mesterembereinek keze munkáját. A sorozatokban mindig megcsodáltam a gyöngyházberakásos szekrényeket, dobozokat, stb.
Gyönyörűségesek voltak.
Paggy már sokat írt róla és tett fel képeket is, igyekszem azt megmutatni ami még nem volt.
Amíg vártunk a buszra, csináltam a környéken néhány képet.

A MOM-ban a Tradicionális koreai zenés-táncos est engem érdekelne, de sajnos este van, és 7 után már nincs vonatom haza, csak éjszaka.
Spoiler: mutasd
délután meg tudtam nézni én is a KKK kiállítását!

Amíg vártunk a buszra, csináltam a környéken néhány képet.

A MOM-ban a Tradicionális koreai zenés-táncos est engem érdekelne, de sajnos este van, és 7 után már nincs vonatom haza, csak éjszaka.
Hazaértem és lehet,hogy elkezdem a nézgelődést.Főleg pedig,hogy lenyugodjak.A lakásban letettem a kocsikulcsot valahol és nem találom.Szerencsére van pótkulcs,de nagyon mérges vagyok magamra.Na mindegy.
A végéről kezdem:
Még nem láttam semmit,csak hogy Gabóci megnéznéd a koreai táncestet.Szívesen vendégül látnálak,de 1 szobában szorongok a sok állattal.
Amit tudok,levideózok.
Most mindjárt jövök.Paggy

A végéről kezdem:
Még nem láttam semmit,csak hogy Gabóci megnéznéd a koreai táncestet.Szívesen vendégül látnálak,de 1 szobában szorongok a sok állattal.
Amit tudok,levideózok.
Most mindjárt jövök.Paggy
Visszaértem.Először meg kell osztanom azt az igazi örömöt,amit az élménybeszámolóitok olvasása és képeitek nézése után érzek.Milyen jó dolog ,teljesen át lehet élni ,mintha ott lennék.!!!!
Gabóci:Bihari kirándulás-Tényleg elég vacak időnek nézett ki .Eszembe is jutottál napközben,hogy biztos fáztok valahol.Gondoltam,valami kis szívmelegítőt biztosan vittetek magatokkal.
Zsáka:Nagyon szép a templom.Különleges az ötlet,hogy nagyon fiatal gyerekek ikonokat festenek.Vajon mennyire áll közel hozzájuk a téma?Persze szépek az ikonok.Napi használatos süteményes tálak és teáscsészék voltak a Rhedey- kúriában ?.Érdekes a színűk.Szívesen vendégeskedtem volna Bakonszegen a pogácsás, meleg teás fogadóban. Igazi figyelmesség!Későbbi képeden látható lósörényfésűt megmutatom Lillának.Biztos lesz egy ötlete,hogy neki is kell egy ilyen a hintalovainak,amik a rendes lovak helyett sorakoznak a lakásban, ugyanis, a lovait nem hozhatja haza a lovardából.
Köszönöm a képeket.
Kata:De jó, kimozdultál!Gyönyörűséges képek a Rábáról,valamint a kedves CSALÁDRÓL és RÓLAD.Helyes a baba!!!!
ÉS HURRÁ-HURRÁ!!"Tök jó" fotókat készítettél a telet túlélő árvácskákról.Köszönöm.
Éva!Szegény kis papagáj!Nekem nagyon kiszolgáltatottnak,esendőnek tűnik.NEM KELL A RUHA,csak ha fázik!
Rita!Igaza van Áginak,dölyfösnek "arcú" a cica.
Áginak a következő részben írok.
Gabóci:Bihari kirándulás-Tényleg elég vacak időnek nézett ki .Eszembe is jutottál napközben,hogy biztos fáztok valahol.Gondoltam,valami kis szívmelegítőt biztosan vittetek magatokkal.
Zsáka:Nagyon szép a templom.Különleges az ötlet,hogy nagyon fiatal gyerekek ikonokat festenek.Vajon mennyire áll közel hozzájuk a téma?Persze szépek az ikonok.Napi használatos süteményes tálak és teáscsészék voltak a Rhedey- kúriában ?.Érdekes a színűk.Szívesen vendégeskedtem volna Bakonszegen a pogácsás, meleg teás fogadóban. Igazi figyelmesség!Későbbi képeden látható lósörényfésűt megmutatom Lillának.Biztos lesz egy ötlete,hogy neki is kell egy ilyen a hintalovainak,amik a rendes lovak helyett sorakoznak a lakásban, ugyanis, a lovait nem hozhatja haza a lovardából.
Köszönöm a képeket.
Kata:De jó, kimozdultál!Gyönyörűséges képek a Rábáról,valamint a kedves CSALÁDRÓL és RÓLAD.Helyes a baba!!!!
ÉS HURRÁ-HURRÁ!!"Tök jó" fotókat készítettél a telet túlélő árvácskákról.Köszönöm.
Éva!Szegény kis papagáj!Nekem nagyon kiszolgáltatottnak,esendőnek tűnik.NEM KELL A RUHA,csak ha fázik!
Rita!Igaza van Áginak,dölyfösnek "arcú" a cica.
Áginak a következő részben írok.
Ági!Végre fotóztál ,kedves képek sikerültek!/CURRYS CSIRKE -máskor is /
Nekem is jobban tetszik a gayageum a koreai hagyományos zenében,de mivel szeretem a tangót,nekem még belefért az a felvétel.
Hamarosan utazol.Hűha,izgi!!!!!Azt hittem rövidebb a hajad , milyen fiatal vagy!Teljesen elámultam.Aranyos a kép.
A végére hagytam a kedves kis nyuszikat.Ti is dugdossátok a tojásokat?Ödön nem kóstolja meg mielőtt a gyerkőcök megtalálnák?
Nálunk előfordult,hogy mikor eldugtam az összest, a kajla párom leengedte az udvarra a kutyákat . A tojások legtöbbje össze lett nyomkodva és rágicsálva.Képzelheted,honnan vesz az ember 10 perccel a keresgélés előtt csokitojást?!Levittem egy csomó nyers tojást az udvarra , elhitettük Lillával,hogy a nyuszi csak délután ér ide , a tyúkocskák ide rakták neki az alapanyagot.Boldogan szedegette össze.
Lányok!Köszönöm az eddigi ötleteket /MinGinek külön/a szülinapi vendéglátásra.-----Még várom a többiekét is-----,majd megírom mi lett a végeredmény.
Mára ennyit.Üdv:Paggy
Nekem is jobban tetszik a gayageum a koreai hagyományos zenében,de mivel szeretem a tangót,nekem még belefért az a felvétel.
Hamarosan utazol.Hűha,izgi!!!!!Azt hittem rövidebb a hajad , milyen fiatal vagy!Teljesen elámultam.Aranyos a kép.

A végére hagytam a kedves kis nyuszikat.Ti is dugdossátok a tojásokat?Ödön nem kóstolja meg mielőtt a gyerkőcök megtalálnák?
Nálunk előfordult,hogy mikor eldugtam az összest, a kajla párom leengedte az udvarra a kutyákat . A tojások legtöbbje össze lett nyomkodva és rágicsálva.Képzelheted,honnan vesz az ember 10 perccel a keresgélés előtt csokitojást?!Levittem egy csomó nyers tojást az udvarra , elhitettük Lillával,hogy a nyuszi csak délután ér ide , a tyúkocskák ide rakták neki az alapanyagot.Boldogan szedegette össze.
Lányok!Köszönöm az eddigi ötleteket /MinGinek külön/a szülinapi vendéglátásra.-----Még várom a többiekét is-----,majd megírom mi lett a végeredmény.
Mára ennyit.Üdv:Paggy
TRA-TRA-TRA, Lányok!Indul a FRÉZIASZEZON
A cserepek betűkkel vannak jelölve..A végén mindenki kap egy csokor fréziát a kiválasztott cserépből és beleteheti a saját virtuális vázájába.A feladat/aki játszik/ 5db 3 betűből álló,értelmetlen szót kérek.ezek lesznek a cserepek, melyekből választhatod a csokrod.Azért kell 5 ,hogy variálható legyen,ne legyenek egyformák.......MOST JÖJJENEK A BETŰK:
: J
É
R
L
Í
S
Várom a játékosok jelentkezését!
Üdv a "SZERVEZŐ BIZOTTSÁG"nevében:Paggy

A végére egy történet.Fürdetek egy 94 éves bácsit ,amíg a családja külföldön van.A feleségével él.Nem akart kikelni az ágyból.Azt mondta,csak akkor jön fürdeni,ha a hátamon viszem be a fürdőbe.mert olyan gyenge..Szegényke egész sovány,de azért nem bírtam volna el.Mondtam a hátamon nem bírom el,de kitámogatom.Nagy nehezen belement.Fél óra alatt ki is értünk,megfürödtünk.Mikor végeztünk ,csengettek.A Tesco rendelés érkezett és hozott két gyönyörű csokor virágot és egy kölnit.Nem értettem,azt hittem a pasi eltévesztette,de nem,a bácsi rendelte a feleségének meg nekem húsvétra . Meg is locsolt,mert hétfőn nem találkozunk.
MEGHATÓDTAM.
Ehhez mit szóltok?
A cserepek betűkkel vannak jelölve..A végén mindenki kap egy csokor fréziát a kiválasztott cserépből és beleteheti a saját virtuális vázájába.A feladat/aki játszik/ 5db 3 betűből álló,értelmetlen szót kérek.ezek lesznek a cserepek, melyekből választhatod a csokrod.Azért kell 5 ,hogy variálható legyen,ne legyenek egyformák.......MOST JÖJJENEK A BETŰK:

A végére egy történet.Fürdetek egy 94 éves bácsit ,amíg a családja külföldön van.A feleségével él.Nem akart kikelni az ágyból.Azt mondta,csak akkor jön fürdeni,ha a hátamon viszem be a fürdőbe.mert olyan gyenge..Szegényke egész sovány,de azért nem bírtam volna el.Mondtam a hátamon nem bírom el,de kitámogatom.Nagy nehezen belement.Fél óra alatt ki is értünk,megfürödtünk.Mikor végeztünk ,csengettek.A Tesco rendelés érkezett és hozott két gyönyörű csokor virágot és egy kölnit.Nem értettem,azt hittem a pasi eltévesztette,de nem,a bácsi rendelte a feleségének meg nekem húsvétra . Meg is locsolt,mert hétfőn nem találkozunk.

Paggy írta:TRA-TRA-TRA, Lányok!Indul a FRÉZIASZEZON
: J
É
R
L
Í
S
![]()
A végére egy történet.Fürdetek egy 94 éves bácsit ,amíg a családja külföldön van.A feleségével él.Nem akart kikelni az ágyból.Azt mondta,csak akkor jön fürdeni,ha a hátamon viszem be a fürdőbe.mert olyan gyenge..Szegényke egész sovány,de azért nem bírtam volna el.Mondtam a hátamon nem bírom el,de kitámogatom.Nagy nehezen belement.Fél óra alatt ki is értünk,megfürödtünk.Mikor végeztünk ,csengettek.A Tesco rendelés érkezett és hozott két gyönyörű csokor virágot és egy kölnit.Nem értettem,azt hittem a pasi eltévesztette,de nem,a bácsi rendelte a feleségének meg nekem húsvétra . Meg is locsolt,mert hétfőn nem találkozunk.MEGHATÓDTAM.
Ehhez mit szóltok?
Szia Paggy!
Én is meghatódtam volna a bácsin. Igazi gavallér még az öregúr. Nekem volt segítségem egy ápolónő járt hetente 2x az anyuhoz. Akkor fürdettük mi is. Járókerettel kimentünk a fürdőszobába. Középre beállt és mi kétoldalról mostuk. Azután műanyag székre beült a zuhany alá és a haját is meg tudtuk mosni. Nekünk is szinte le kellett vetkőznünk, így is elég vizesek lettünk. De jókat röhögtünk közben. Fürdés után meg megmasszírozta, hogy ne legyen felfekvése. Mást mindent meg tudtam csinálni körülötte, de ez nagy segítség volt, mert ugye kellemetlen lett volna neki, ha a férjem van ott fürdetésnél.
Akkor a betűk: JRL, ÉÍS, SJÍ, LSÉ, ÍRÉ, Köszönöm szépen, előre is.
Gabóc! Én is azért voltam kíváncsi, a sorozatok miatt ezekre a szekrénykékre, tárgyakra. De még jóval előtte is a könyvekben olvastam a lakkdobozkákról, meg hogy japánban ilyenekben csomagolják az ebédet a férjeiknek az asszonyok. Elámultam az élethű kidolgozáson. Ezeket mind kézzel készítették, tökéletesek, tényleg művészek.

SZIASZTOK LÁNYOK!

Micsoda gyönyörűség az a 3 szél frézia! Gratulálok Paggy!
Gabóci, Te meg hoztad a tavaszt a gyönyörű virágokkal.
Itt meg néha akkora széllökések vannak, hogy az ablak belerezonál ..hol esik hol meg eláll.
Hozom akkor a képeket, amiket ma csináltam...még mielőtt elfogyott és elvitelre lettek volna ítélve.

ez az apué már el is vitte

ez pedig a saját
megkezdve...

itt a vége...

Gabóci, Te meg hoztad a tavaszt a gyönyörű virágokkal.

Itt meg néha akkora széllökések vannak, hogy az ablak belerezonál ..hol esik hol meg eláll.

Hozom akkor a képeket, amiket ma csináltam...még mielőtt elfogyott és elvitelre lettek volna ítélve.

ez pedig a saját

itt a vége...
Négy oldallal vagyok lemaradva, azt már nem fogom tudni behozni. De gyorsan, kulcsszavakkal
kulcsképekkel reagálok a sok szépre-jóra, amit írtatok, és feltöltöttetek:
Ezek a képek a kedvenceim:

Jó, hogy Katát elvitték a kedves rokonok egy kis kikapcsolódásra!
Ági arca olyan könyvelős, nem?
Paggy tortája guszta, és szakácskönyvbe illő képet csinált róla. Az a zöld az! Nagyszerű, hogy Éva, Paggy
és Gabi is meg tudta nézni a kiállítást! Nagyon-nagyon tetszett a zsákai görögkatolikus templom! Milyen
jól áll neki az a kék szín! A kostemetű igazi kuriózum. A belvíz szörnyű, minket is fenyeget. Már látni a
jeleit! Kata és Gabi virágai könnycseppeket csalnak a szemembe! Nálunk még alig van kinyílt virág, de
már tényleg tavasz van! Az Ági kis kék virágja biztos, hogy veronika, de hogy melyik??? Jó sok van belőlük.
Ami nálam szokott nyílni, az majd jóval később fog. Ahogy Éva is, én is a High Note Skybart választanám.
Természetesen a magasság és a kilátás miatt. Hogy ezek a fréziák milyen kis haszontalanok! Betűsoraim:
JÉR, LÍS, ÉRL, ÍSJ, RLÍ

kulcsképekkel reagálok a sok szépre-jóra, amit írtatok, és feltöltöttetek:
Ezek a képek a kedvenceim:

Jó, hogy Katát elvitték a kedves rokonok egy kis kikapcsolódásra!

Paggy tortája guszta, és szakácskönyvbe illő képet csinált róla. Az a zöld az! Nagyszerű, hogy Éva, Paggy
és Gabi is meg tudta nézni a kiállítást! Nagyon-nagyon tetszett a zsákai görögkatolikus templom! Milyen
jól áll neki az a kék szín! A kostemetű igazi kuriózum. A belvíz szörnyű, minket is fenyeget. Már látni a
jeleit! Kata és Gabi virágai könnycseppeket csalnak a szemembe! Nálunk még alig van kinyílt virág, de
már tényleg tavasz van! Az Ági kis kék virágja biztos, hogy veronika, de hogy melyik??? Jó sok van belőlük.
Ami nálam szokott nyílni, az majd jóval később fog. Ahogy Éva is, én is a High Note Skybart választanám.
Természetesen a magasság és a kilátás miatt. Hogy ezek a fréziák milyen kis haszontalanok! Betűsoraim:
JÉR, LÍS, ÉRL, ÍSJ, RLÍ

Kata, addig írtál, amíg én is a hozzászólásommal foglalatoskodtam, ezért külön írom, hogy
milyen nagyon guszta a sütikéd! Jóbi Évának írtam a fb-on a gyönyörű kalácsához, hogy ilyenkor
egy kicsit még sajnálom, hogy én már nem eszem ilyesmit, ugyanakkor nagyon büszke is vagyok
magamra, hogy a cukrot teljesen, a fehér lisztet meg 90%-ban száműztem az életemből.
Találtam egy újabb nagyszerű képfeltöltős oldalt. Elolvastam a szabályzatot, és ha be van
valaki regisztrálva, ha nincs, feltölthet bármennyi képet, és az örökre fent is marad....
ha azt akarja, mert a feltöltésnél lehet választani olyat is, hogy csak adott ideig maradjon
a kép a helyén, majd tűnjön el. Nyolcféle méretből lehet választani.
https://postimg.org
Erdei iszalagok a lemenő nap fényében tündökölve (a fenti oldalról feltöltve):

milyen nagyon guszta a sütikéd! Jóbi Évának írtam a fb-on a gyönyörű kalácsához, hogy ilyenkor
egy kicsit még sajnálom, hogy én már nem eszem ilyesmit, ugyanakkor nagyon büszke is vagyok
magamra, hogy a cukrot teljesen, a fehér lisztet meg 90%-ban száműztem az életemből.
Találtam egy újabb nagyszerű képfeltöltős oldalt. Elolvastam a szabályzatot, és ha be van
valaki regisztrálva, ha nincs, feltölthet bármennyi képet, és az örökre fent is marad....
ha azt akarja, mert a feltöltésnél lehet választani olyat is, hogy csak adott ideig maradjon
a kép a helyén, majd tűnjön el. Nyolcféle méretből lehet választani.
https://postimg.org
Erdei iszalagok a lemenő nap fényében tündökölve (a fenti oldalról feltöltve):

Sziasztok lányok.
Rita! Ezek az iszalagok olyanok, mintha menyasszonyi ruhában lennének. Ahogy átsüt rajtuk a fény.
Gabóci annyira szép így egy kupacba ez a sok tavaszi virág.
Kata nagyon szépre sikeredett a bejglid. Az ízére sem lehet panasz, ahogy a mellékelt ábra mutatja. Az utolsó morzsája is eltűnt.)))
Paggyi megunhattalan ez a frézia. Csodás színei vannak.
Rita! Ezek az iszalagok olyanok, mintha menyasszonyi ruhában lennének. Ahogy átsüt rajtuk a fény.
Gabóci annyira szép így egy kupacba ez a sok tavaszi virág.
Kata nagyon szépre sikeredett a bejglid. Az ízére sem lehet panasz, ahogy a mellékelt ábra mutatja. Az utolsó morzsája is eltűnt.)))
Paggyi megunhattalan ez a frézia. Csodás színei vannak.
Sziasztok Lányok!
Gabóci,gyönyörűek a szabadban nyíló virágaid.Itt a TAVASZ!
Rita!CSODÁLATOS KÉP!!!!!!!!!!!!Elmentettem.
Drága Kata!Nagyon-nagyon köszönöm a bejgli fotókat.Az egyik olyan éles,hogy majdnem beleharapta,TÉNYLEG.Aranyos Samuka jóízűen falatozik.Kata!
KÉRLEK,ne hagyd abba a közeli fotózást,mert minden közeli képed éles ,élvezetes!A legutóbbi is a kinti virágokról , a családról nagyon tetszett/ezt már írtam a múltkor/A CSEVEGŐBEN lévő asztalfotót honnan vetted?Hangulatos.
Éva!Nem haragudj,ha sok pesti programot írok.Tudom,ha az embernek nincs rendben az egészsége,nem ez a legfontosabb.Az előbbi szövegem ellenére a TE figyelmedet is felhívom a BUDAPEST 100-ra.Idén kis tereket választottak a városban.Mellékelem még egyszer az alaplinket és a terek jegyzékét
Kedves Lányok!Mint már írtam,ápolónő lettem plusz elfoglaltságként.Egyébként 20 évesen szereztem hozzá végzettséget is,DE HOL VAN AZ MÁR?
Sokkal kevesebb az időm,mégis jövök majd nézegetni ,hozok fotókat /jó kis programok lesznek/.Lehet,hogy azonnal nem tudom megnézni a feltett képeiteket,de mindenképp örömmel fogom kicsit később nézegetni .
Most megyek gombapörköltet tálalni,ketten HÚSVÉT ide vagy oda ez az ebéd.Holnap lesz a DÉDIS ÓRIÁSI TRAKTA, csinálok képet.Tegnap felhívott és hosszan sorolta ,mi minden készül.Boldoggá teszi,ha megeteti a családját.Julika főz,DÉDI eldicsekszi,hogy milyen isteni az ő/mármint a DÉDI/sóletje.Kedvesen nagyotmondó.Egyébként szellemileg PENGE,csak néha túloz.Egy vicceset elmesélek a vagányságáról:
70 éves koráig vezetett,jól.A belvárosban dolgozott ,mindenhová autóval ment,ezért szuperül tudott pici helyre is parkolni.Ha nem engedték át az egyik sávból a másikba,leengedte az ablakot , pillogva odaszólt a kamionosnak is:
-Engedj be MUCIKÁM!-és beengedték.
Ennyit most.ÜDV:Paggy
ÉVÁNAK MINDJÁRT.
Gabóci,gyönyörűek a szabadban nyíló virágaid.Itt a TAVASZ!

Rita!CSODÁLATOS KÉP!!!!!!!!!!!!Elmentettem.
Drága Kata!Nagyon-nagyon köszönöm a bejgli fotókat.Az egyik olyan éles,hogy majdnem beleharapta,TÉNYLEG.Aranyos Samuka jóízűen falatozik.Kata!
KÉRLEK,ne hagyd abba a közeli fotózást,mert minden közeli képed éles ,élvezetes!A legutóbbi is a kinti virágokról , a családról nagyon tetszett/ezt már írtam a múltkor/A CSEVEGŐBEN lévő asztalfotót honnan vetted?Hangulatos.
Éva!Nem haragudj,ha sok pesti programot írok.Tudom,ha az embernek nincs rendben az egészsége,nem ez a legfontosabb.Az előbbi szövegem ellenére a TE figyelmedet is felhívom a BUDAPEST 100-ra.Idén kis tereket választottak a városban.Mellékelem még egyszer az alaplinket és a terek jegyzékét
Kedves Lányok!Mint már írtam,ápolónő lettem plusz elfoglaltságként.Egyébként 20 évesen szereztem hozzá végzettséget is,DE HOL VAN AZ MÁR?
Sokkal kevesebb az időm,mégis jövök majd nézegetni ,hozok fotókat /jó kis programok lesznek/.Lehet,hogy azonnal nem tudom megnézni a feltett képeiteket,de mindenképp örömmel fogom kicsit később nézegetni .
Most megyek gombapörköltet tálalni,ketten HÚSVÉT ide vagy oda ez az ebéd.Holnap lesz a DÉDIS ÓRIÁSI TRAKTA, csinálok képet.Tegnap felhívott és hosszan sorolta ,mi minden készül.Boldoggá teszi,ha megeteti a családját.Julika főz,DÉDI eldicsekszi,hogy milyen isteni az ő/mármint a DÉDI/sóletje.Kedvesen nagyotmondó.Egyébként szellemileg PENGE,csak néha túloz.Egy vicceset elmesélek a vagányságáról:
70 éves koráig vezetett,jól.A belvárosban dolgozott ,mindenhová autóval ment,ezért szuperül tudott pici helyre is parkolni.Ha nem engedték át az egyik sávból a másikba,leengedte az ablakot , pillogva odaszólt a kamionosnak is:
-Engedj be MUCIKÁM!-és beengedték.
Ennyit most.ÜDV:Paggy
ÉVÁNAK MINDJÁRT.
Éva,ha megnyitod,a jobb oldalon görgesd ,így láthatod a résztvevő tereket,házakat.Még nem lehet regisztrálni.mi valószínüleg budai tereket és 1 pestit nézünk meg.CSINÁLOK KÉPET ÉS VIDEÓT.üDV:PAGGY
http://budapest100.hu/aktualis/
Paggy írta:Éva,ha megnyitod,a jobb oldalon görgesd ,így láthatod a résztvevő tereket,házakat.Még nem lehet regisztrálni.mi valószínüleg budai tereket és 1 pestit nézünk meg.CSINÁLOK KÉPET ÉS VIDEÓT.üDV:PAGGY
Szia Paggy!
Hát a kerületben lehet, hogy elmegyek szétnézni. Köszi a linket.
Biztosan nem fogsz unatkozni. Az eddigiek mellé mindig találsz elfoglaltságot.