sziasztok Lányok mindenkinek szép reggelt, itt süt a nap!
Kedves Pggy, köszi a linket, átnézem majd, lehet a telefonnal is okosabb leszek..

aranyos vagy hogy minden vonatkozásban gondolsz ránk is!
Természetesen kizárt, hogy valakit is elfelejtsünk. Ha visszajöttél majd belecsapsz a közepébe, vagyis egyszerre nézed az éppen frisset, és visszamenőleg majd a lemaradást apránként. Úgyhogy nincs veszve semmi. Csak időeltolódással fogod bepótolni a lemaradást. Érezd jól magad a táborban!
Marcsi, biztosan jól kifáradtál az esküvőben, remélem a fiatalok kitalálnak neked valami extrát hogy kipihenhesd magad!

.
Ági, Te pedig lassan startolsz is..Izgulok érted rendesen..ezt mindig átélem amikor valamelyik ismerős még ha csak a netről is de kimegy az országból. Nem tudom miért van ez, de ugyanezt átélem Ritánál is. szóval szorítok értetek rendesen Remélem csupa pozitív élménnyel gazdagodva érkezel majd haza.
Éva, engem meg még nem hívtak be január óta, azóta is görcsbe van a gyomrom, nehogy az legyen hogy valaki megint meghamísitotta volna az aláírásom hogy nem vettem át az értesítőt! volt már ilyen, alig tudtam újraindíttatni a vizsgálatot és visszakapni a papíromat. ez kb 17 éve volt. tehát nem mostani balhé, de ha eszembe jut, ma is kiráz a hideg! Az volt a szerencsém, hogy a vizsgálatokat megcsináltattam, hogy meglegyen minden, így erre hivatkozva, ha nem akartam volna menni bizottság elé minek törtem volna magam a papírokkal?!?
Na mindegy ...ezen át kell esni..Laci anno vakon, félig lebénulva kellett menjen a bizottság elé ez is bő 1o -14 évvel ezelőtt volt...úgyhogy no com.
Mennem kell készülődni, ma kezdődik a masszázs és előtte el kell menjek a postára azért a fránya igazolványért!