Sziasztok!
Azt hiszem simán átvészelem az időeltolódást.
Ami bosszant, hogy hiába mentünk - én rohantam az életemért

- napi kb 25 km-t, egyszer ettem, igaz kétszer sütit is, egy deka nem ment le rólam. A fiam azt kérdezte: anya, ezt hogy csináltad? Úgyhogy közöltem otthon a bandával, aki a súlyomra ezután megjegyzést tesz, az térdepel a kukoricán.
Lényeg, elolvastam ma mindent, igy töltögetek tovább. 412 db képet csináltam videóval együtt.
Gabóci! Borzalmas, mikor az embernek nem jó a szemüvege. Évekig küzdöttem a multis megszokásával, mire most itt nálunk a legdrágább helyen tudtak olyan szemüveget csinálni, amit hordani is tudok. Nem is csodálom a mostani árakat ismerve, hogy egy nyugdij ára elment.
AHogy változott fél éve a szemem, 4-et kellett csináltatnom. Mintha a fogam húzták volna.
Kata! Változatlanul a felhők szeliditője vagy.

Szépek! Jól elkapott pillanatok! Samukának nagyon tetszik a kendő a nyakában.
A virágok közül is gyönyörködtem egyik, másikban. A falra felfutós a szomszédból nálunk is átlógott, de Ödön annyira szerette, hogy totál lerágta, aztán a szomszéd néni kiirtotta. Sajnáltam.
Szilvia! De jó hallani Rólad!
A jég a kert réme! Remélem nagy kárt nem okozott! A másik rém meg a sok növényszivó kis dög. Bocsánat, de mi is küzdünk a gyümölcsfákon velük, de feladtuk. Hiába a vegyszer, ezek már mutánsok. Ahogy gyalogoltam mostanában a kis utcákon dolgozni, végig tele volt a szilvafák levele. Szinte már kiirthatatlanok.
Rita! Nagyon szép ez a cicus is!
A képeim sajnos ha nem kicsinyitem némelyiket megforditva jelenik meg a fórumon. Köszi a dicséretet, de a legtöbb képem vállalhatatlan, pedig isten bizony a tükör mást mutat

, de azért fogok betenni olyanokat is.

Az idő általában 33-38 fokra ment fel kb 50 %-os páratartalommal. Egyszer volt kis szemerkélés, de az utcákon a zöldet hatalmas vizágyúkkal ha nem is folyamatosan, de locsolták.
Átnézve a tegnapiakat még teszek be párat, ha nem unjátok.
LEmaradt a hutongról:
Mintha sikátorokban sétált volna az ember, máskor meg mintha a szegény negyed kellős közepén érézné magát. Kedvencem a következő kép, otthon még a fiúk meg sem nézték őket, csak az élménybeszámolót hallgatták nagy szemekkel.

Sok helyen dolgoztak igy a kirakatban. Nem tudtam rájönni mit kalapáltak. Nem mindig szerették,ha fényképezte őket az ember, ez is titokban készült.

Jöjjön a méltán hires durián gyümölcs. Bennem hatalmas volt az elhatározás, hogy megkóstolom. A hugom azt modnta, ha be merem vinni a szállodába, kicsuk. Igy otthagytam.

Disznó módon, a gyümölcsboltban mikor meghallották a beszédünket, triplán számoltak a pénztárnál. Ezt csak kint vettük észre. A szálloda melletti kisboltban a néni viszont nagyon aranyos volt.

jöjjön az első nap vacsija. Találtunk egy nagyon szép kis kinai éttermet, mondhatni szuper áron, igy négy nap ott vacsiztunk. Utána még 4,5 km volt a haza gyaloglás, igy le is jártuk a kaját. Mivel óriási adagokat esznek, jól is esett. Borzalmas mennyi kaját kikérnek ott egy személyre.
A nevüket, tartalmukat már csak kb-ra tudom, de itt mind csirkehúsos, szósszal és zöldségekkel leöntve. Hárman pálcikáztunk egy nem volt hajlandó, igy a repülőről elmentett műanyag készlettel vacsizott.

Igaz, hogy nem illik a más tányérjában kotorászni, de mindenki megkóstolta mindenkiét. Finom volt.

Ezt ettem én. Paradicsomosnak tünik a csirke darab, de csak hasonlitott hozzá izre. paprika és hagyma volt hozzá ropogósan, nekem nagyon izlett. Lehet kérni kellett volna hozzá rizst, de ezt is alig tudtuk megenni.

Itt gondoltam RÁd RIta és a Tészta útra!

Ehhez a padlizsános, borsós, kutya tudja milyen szószos ételhez adtak egy akkora tál tésztát, hogy ránézésre biztosak voltunk benne nem tudjuk megenni. - utána többször rendeltünk ilyet-
A tésztát ott csinálták. Olyan volt hosszra, mint a spagetti,d e laposabb és isteni finom, valamint olyan szinten tudtad beszippantani, hogy ihajj. Ez a mi spagettinkkel elképzelhetetlen lenne. Izre álom volt! Élvezettel ettem harmadnap amikor én is ezt kértem, sőt negyedik nap is

Szere ncsére egyik nap későn men tünk, mert ott este hatkor kezdődik a vacsi, igy láttam az egyik asztalnál hogy is veszik fel a tésztát, hogy haladjanak vele. Azt hittem nagy szám van, de én nem birtam akkora adagot kulturáltan enni, igy maradtam a szolidabb verziónál. Természetesen pálcikával.

Ez a kis kiegészités tartozott még hozzá az első naphoz.
Nagyon beleélem magam, mert a hatás nem múlik el még szerintem nagoyn sokáig, igy ha túl sok vagyok Nektek, nyugodtan szóljatok!!!