Gabi! A kövirózsa a tartójával együtt nagyon harmonizál! Ez kifejezetten kövirózsáknak való?
Vagy csak úgy összehoztátok őket? Klassz ötlet volt! Mindig tanul valamit az ember.
Szilvia! Látom magam előtt, ahogy ide-oda bólogatsz a szüleid előtt, miközben dobverőt majszolsz!
Örül apukád a jó minőségű focinak? Na, ez 2:1-ben volt! A kép is minőségi és a foci is. Végül is
nincsenek ott a magyarok.
Ági! Még egyszer köszi az útibeszámolódat! Itt a faluban lakik egy tanár házaspár (nem kollégáim,
másik iskolában dolgoznak). Ők voltak három éve Kínában, egy családtagjuk meghívására, de ők csak
Sanghajban voltak. A te beszámolód érdekesebb volt, mivel képeken is láthattuk, merre jártál.
Sünike cuki! Az én falumban megszokták már, hogy mindig nyakamban a fényképezőgéppel látnak.
Néha ajánlgatnak nekem fotótémákat, amiket udvariasan elhárítok, de néha élek is vele, de csak
nagyon néha.
A levendula nem a kedvenc illatom, de azt a szép színű italt, amit készítettél megkóstolnám szívesen.
Már megdicsértelek, hogy azon ritka nők közé tartozol akik még tésztát gyúrnak! Anyukám még csinálta,
anyósom is, viszont velem megszakadt ez a vonal.
Kata! örülök, hogy végre jó híreket is olvasok tőled az egészségeddel kapcsolatban! Ahogy mondtam
a múltkor, közülünk te engedheted meg legkevésbé magadnak, hogy bajod legyen.
Nem tudom, mi van nálunk, de a fotós szemem nagy változásokat vesz észre. Nincsenek olyan felhők,
napkelték, mint ezelőtt. Pedig korán kelek, de vagy köd van, vagy sűrű felhő, vagy nincs felhő, ami
szintén baj, mert azok teszik látványossá a napkeltéket. napközben sem olyanok a felhők, amiket
érdemes lenne lefotózni. Megüt a guta! Mind hozzátok megy?
Gabi! Ági! Mindkettőtök fája selyem akác, vagy valami hasonló, nem? Most nincs időm a neten utánanézni.
Paggy! Én nem fogok soha leszokni a netről, meg sem próbálkozom vele, úgy sem sikerülne. Függő vagyok,
de nagyon! Jó múzeumozást!
Megyek vissza az íróasztalomhoz, már nem sok van hátra a mára tervezett munkából! Mivel nekem
most nincsenek saját fotóim (napokig be volt borulva és esett) ezért egy kedves ismerősöm fotóival
fogok ékeskedni. A Kanári-szigeteken készültek: