Marcsi! 30-án kezdődik a szabadságunk. Még nem mondtam nektek, de 14-én lesz a lányom esküvője
Angliában. Nagy az izgalom. A párja angol, és maradnak Angliában, továbbra is ott fognak élni.
Ági! Igen, a bogarak! Szeretem őket (mármint fotózni). Már várom, hogy elutazzak, mert akkor mást
is tudok fényképezni. Itthon csak rovar, cica, virágok és pár tyúkocska jut osztályrészemül. Általában
a nagy objektívemmel zoomolva fotózom a lepkéket, rovarokat, cicákat, madarakat, mert így nem kell
közel mennem hozzájuk, és nem ijesztem el őket.
Szegény Ödönke! Mindig csak betegséggel kapcsolatban olvassuk a nevét, de mostanában nem emlegeted
az orvost, akkor szerencsére nincs nagyon rossz állapotban. Én is láttam a fb-on ezt a könyvet. Kíváncsi
vagyok, mennyire fogjátok tudni hasznát venni. Ha az embereknek jók a gyógynövények, az állatoknak
is jónak kell lenniük.
Nem voltam még soha a Kanári-szigeteken. Régen imádtam a tengerpartot, ma már az aktív pihenést
szeretem jobban. Menni, nézni, menni, nézni.
A videóba csak belenéztem, és máris hangosan röhögtem: "...akkor jöhet a kínai WC felfedezése, ahova
nem biztos, hogy beakarsz menni strandpapucsban, mert utána kénytelen leszel levágni a lábad."
Végig fogom nézni, mert már három perc után nagyon tetszik a srác stílusa, de most mennem kell, majd
délután folytatom.
Iskolába menet (tegnap):