Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Köszi Paggy a macsekos képeket, én félteném a billentyúzetem..tegnap ugyis bemondta az unalmast, nem tudom miért egy betű nem sok annyit nem engedett tovább írni..aztán fogtam újraindítottam erre már tudtam volna tovább de annyira kimerült voltam hogy feladtam és mentem lefeküdni.
Mi minden nap megeszünk egy vanília pudingot, még mindig olcsóbb mintha boltban vennék bármit is és tudom mit teszek bele....most meg éppen mogyorót nasiztam én is, Samu semmi ilyesmit nem hajlandó...pedig azt szívesen adnék..viszont a Nutella meg kedvenc...de egy évben csak kétszer van. karácsony és húsvét...a maradék év közben palacsinta töltelék...
Csak nem ér ide a szomszédom sem...jó lenne ha ránézne a torrentre mi a csudától nem jelzi a visszatöltést...maszívan 0-n áll a drágám én meg lassan megőszülök...

Mi minden nap megeszünk egy vanília pudingot, még mindig olcsóbb mintha boltban vennék bármit is és tudom mit teszek bele....most meg éppen mogyorót nasiztam én is, Samu semmi ilyesmit nem hajlandó...pedig azt szívesen adnék..viszont a Nutella meg kedvenc...de egy évben csak kétszer van. karácsony és húsvét...a maradék év közben palacsinta töltelék...
Csak nem ér ide a szomszédom sem...jó lenne ha ránézne a torrentre mi a csudától nem jelzi a visszatöltést...maszívan 0-n áll a drágám én meg lassan megőszülök...

Kedves Kislányok! Hétfőn és kedden Évának (Boszorkány) fontos vizsgálaton kell átesnie.
Ezen dől el, hogy később műthetik-e vagy sem. Mindkét napon gondoljunk rá sokat, sokszor,
küldjünk neki sok pozitív energiát, aki hívő közöttünk egy-egy imával segítse őt!
Csináltunk már ilyet, és akkor sikerült elérni, amit akartunk. Lehet, hogy semmi közünk
nem volt hozzá, de az is lehet, hogy volt. Vessük be magunkat még egyszer!
Minden jót, Éva! Drukkolunk!

Ezen dől el, hogy később műthetik-e vagy sem. Mindkét napon gondoljunk rá sokat, sokszor,
küldjünk neki sok pozitív energiát, aki hívő közöttünk egy-egy imával segítse őt!
Csináltunk már ilyet, és akkor sikerült elérni, amit akartunk. Lehet, hogy semmi közünk

Rita írta:Kedves Kislányok! Hétfőn és kedden Évának (Boszorkány) fontos vizsgálaton kell átesnie.
John Wesley számomra példakép...szeretem az írásait, prédikációit! drága Éva, adjon az Úr erőt, és kitartást...az orvosoknak pedig, és a nővéreknek legyen áldott a kezük mindenben bármit is cselekesznek! Jézus Nevében ÁMEN!

- boszorkany
Rita írta:Kedves Kislányok! Hétfőn és kedden Évának (Boszorkány) fontos vizsgálaton kell átesnie.
Nagyon-nagyon koszonom mindannyiotoknak.

Kedves Éva!
Küldeni fogom a pozitiv energiát! Szeretettel!
Küldeni fogom a pozitiv energiát! Szeretettel!
- boszorkany
Kata58 írta:Rita írta:Kedves Kislányok! Hétfőn és kedden Évának (Boszorkány) fontos vizsgálaton kell átesnie.
John Wesley számomra példakép...szeretem az írásait, prédikációit! drága Éva, adjon az Úr erőt, és kitartást...az orvosoknak pedig, és a nővéreknek legyen áldott a kezük mindenben bármit is cselekesznek! Jézus Nevében ÁMEN!![]()
![]()
![]()
![]()
Koszonom Katam es Neked is sok erot kivanok.

Paggy!
Aranyosak a macsekos, nyuszkós képek. Kutyusokat hiányoltam!
Az enyém itt húzza a lóbőrt a szobában. Éjszakai módban van már.
A spontán képek mind nagyon egyediek, nem is tudnék választani igazán.
A céklás kép: Gyönyörű lila szin, szemben a szuper egybe kés fémes hidegségével.
Az őszirózsáid nagyon tetszenek. A pára az üvegen mögötte, az is.
Aranyosak a macsekos, nyuszkós képek. Kutyusokat hiányoltam!

Az enyém itt húzza a lóbőrt a szobában. Éjszakai módban van már.
A spontán képek mind nagyon egyediek, nem is tudnék választani igazán.
A céklás kép: Gyönyörű lila szin, szemben a szuper egybe kés fémes hidegségével.
Az őszirózsáid nagyon tetszenek. A pára az üvegen mögötte, az is.

Kedves Boszorkány!Innen is rengeteg szerencsét kívánok Neked!
KÜLDÖM AZ ENERGIÁT!Paggy

Kedves Lányok!Az eljövendő 2 hetem kissé tömény lesz./unoka,német...... /meg egy csomó izgalmas dolog is. Az október hónap a látványról fog szólni,tekintetbe véve a programjaimat,majd megosztom.Üdv.Paggy
Kedves Évi!
Kérlek vigyázz magadra.
Marcsi
Kérlek vigyázz magadra.

Marcsi

Visegrádi fotók a fellegvárban készültek.Az első pedig a Megyeri híd, olyan szép, hogy nem tudtam ellenállni neki.
Spoiler: mutasd
Marcsikám, köszönöm ezt a szép fénykép kavalkádot,ha már nem jutunk el, legalább így gyönyörködhessünk benne. A történelmi szösszenetet is elolvastam és lehet szégyen, de nem is tudtam egy két dologról...de ez most pótolva lett

Marcsi!
Köszönöm a beszámolót, szép helyen jártatok. Mindig is szerettem a várakban barangolni, bár mostanában nem volt rá lehetőségem. A történelmi hiányosságaim én is pótoltam.
Főleg a korona ellopásával kapcsolatban. 
Köszönöm a beszámolót, szép helyen jártatok. Mindig is szerettem a várakban barangolni, bár mostanában nem volt rá lehetőségem. A történelmi hiányosságaim én is pótoltam.

Kedves Marcsi!Nagyon szép a táj,s jók a fotók./Nagyon kíváncsi vagyok Szegedre is
/Bámulatos ez a Duna-kanyar!Az előző képeknél írtad,hogy a fiad és a menyed is Veled voltak,s együtt ebédeltetek.Öröm a családdal töltött idő,főleg,ha ritkán adatik meg.Milyen gyakran látod őket?Köszönöm szépen a képeket.Paggy

Paggy írta:Kedves Marcsi!Nagyon szép a táj,s jók a fotók./Nagyon kíváncsi vagyok Szegedre is![]()
![]()
/Bámulatos ez a Duna-kanyar!Az előző képeknél írtad,hogy a fiad és a menyed is Veled voltak,s együtt ebédeltetek.Öröm a családdal töltött idő,főleg,ha ritkán adatik meg.Milyen gyakran látod őket?Köszönöm szépen a képeket.Paggy
Szia Paggy!
Kérdésedre válaszolva Szeged az egyik legszebb és legbarátságosabb város számomra.Egyetemi város lévén hatalmas a nyüzsgés, nálunk mindig történik valami, és fantasztikus látni, hogy az ideiglenesen itt élő fiatalok is nagyon jól érzik magukat.Biztos sokat számít, de mivel sokat süt a nap (Napfény városa)elég sok vidám ember él itt.No persze nem akarom ezzel mondani, hogy mindig mindenki happy, főleg ha a sok fesztivált vesszük van hangoskodás rendesen, de ez így van jól.
A fiamékkal havonta egyszer találkozunk, de most van előttük egy óriási döntés, hogy maradjanak Pesten vagy leköltözzenek vissza Szegedre.
Szép napot kívánok neked.
Marcsi

Kedves Marcsi'"Csúnya" vagy,mert méginkább kedvet csináltál Szegedhez.Nem tudok elmozdulni Budapestről,csak max 2órára,mert öregek a kutyáim és 5 macskám van+2db 31 éves szabadon kószáló teknősöm , 2 örökölt nyuszim.Ugyan kire bízhatnék ennyi állatot?Nem áldozat vagyok,hanem önként vállalt ,boldog rabszolga.Még a lányom itthon lakott évente 2 x anyukámmal 2 napos túrát tettünk az országban,a többi 1 napos volt/összesen 9 óra,mert ez a max,amit kibírtak a kutyák pisilés nélkül/.Rengeteg virága volt,főleg kaktuszok......Tehát nem tudok utazgatni messzire,amíg az állataim élnek és utána pedig.....Mindnyájan[/spoiler] ismeritek,milyen egy közeli barátot elveszteni.Marcsika!Ha lesz kedved hozzá,örömmel veszem a képeid,mert nagyon szépeket csinálsz.

Spoiler: mutasd

Kedves Lányok!Nem tudom magamba tartani,de a jövő hétre egy "szépséges" dolgot hozok /titok!!!/,ami ÖRÖM,hogy találtam hozzá egy fényképező társat.Mindjárt küldöm neki az eddigi adalékokat a témához,majd futok a konyhába,mert bár tündéri a párom,2x12 órázott , a mosogatás maradt /a kezem olyan,hogy eddig nem tudtam gumikesztyűt húzni a vágott sebem miatt/Szóval elképzelhetitek,mi van a konyhában.....!Sziasztok.Paggy
Öt perces próbálkozás a virágfotózáshoz-délutáni fény és...

Öt perces próbálkozás a virágfotózáshoz-délutáni fény és...