Van képem hozzá

MinGi

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: MinGi » 2018. október 2. 14:15

Barátnőm kísérletezett a házi nevelésű gyömbérrel, eredménye egyenlőre csak virág formájában
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. október 2. 18:54

szia Paggy, milyen jó hangulatú és érdekes a különböző napszakban és éjjel fényképezett virágkompozíciód...Ebbe ugyancsak bele lehet habarodni... :D
MinGi! csodás az a gyömbér a virágjával, nem is tudtam hogy így néz ki! Remélem hozol még majd róla.... :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 2. 19:13

Kedves MingGi!MILYEN ÉRDEKES EGY NÖVÉNY,KÍVÁNCSI VAGYOK MI LESZ BELÖLE.Köszönöm,hogy feltetted.Paggy
Hoztam egy meglepetést.Mindjárt.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 2. 19:20

ALULJÁRÓ MARX TÉR MA DU Milyen nemzetiségű az énekes????
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. október 2. 22:15

Kislányok! Úgy látom, végleg elvesztem. Nincs időm visszaolvasni a lemaradásom. Évának szorítok, hogy minden rendben legyen, sok pozitív energiát küldök neki. \m/
Paggy! Annyi változatos, színes színfoltot hoztál ide a topikba, csak győzzem kapkodni a fejem. Azok a rózsás kompozícióid nagyon tetszenek. Örülök a kísérletező kedvednek.
Vasárnap este jöttem haza Észak-Erdélyből. Nagyon csodálatos utunk volt, több száz képet csináltam, kiválasztani azokat amit a fb.-ra feltettem sem volt kis feladat. Ide csak mutatóba teszek be néhányat, majd folyamatosan hozom. :-h

Első állomásunk Nagyszalonta volt, ahol a szoborparkot néztük meg. Ennek a Kossuth szobornak egyetlen másolata Clevelandban van.
Háttérben a református templom.

Kép

Kép

Következő állomásunk Nagykároly, a Károlyi kastély.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Már megint nem tudom visszafogni magam, nagyon sok képet teszek fel. :( ;) De olyan nehéz választani!!!!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. október 3. 8:35

Gabóci, köszönöm a sok képet, én nem sokallom, hozzál csak minél többet. tudod a fotelturistának minden új és gyönyörűséges... :D :littlehearth:
Nekem itthon a még fiatal koromban a nászutat kivéve mert akkor eljutottam Miskolcig, Debrecen volt. Úgyhogy a létező összes gyönyörűséget hazánkról, vagy Erdélyből, csak innen látom, mert a személyes képek sokkal többet mondanak egy egy utazási irodához képest. Úgyhogy nyugodtan tegyél fel még ide is...amikor kedved szottyan... :ymhug: :x :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 3. 9:07

Szia Gabi!Végre-végre,hogy hazaértél , hoztál gyönyörű képeket!Nagyon sok fotót tegyél fel ,s ha lehet, írjál hozzá minél többet,mert így részese lehetünk az utadnak!Most csak bekukkantottam,de holnap este jövök , tüzetesen megnézek mindent!!!!!!!!!Valahogy azt gondolom a fórumról,hogy nemcsak kapcsolat, esztétikai élmény,hanem sok ismeretet szerezhetünk egymástól.Teljesen egyetértek Katával,ezzel is kitágul a világ,jobban befogadtató az élmény ,ha személyes.Köszönöm szépen előre is.Üdv.Paggy
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. október 3. 13:12

Kata58 írta:Gabóci, köszönöm a sok képet, én nem sokallom, hozzál csak minél többet. tudod a fotelturistának minden új és gyönyörűséges... :D

Kata! Te fenn vagy a fb-on, oda nagyon sokat tettem ki, és majd apránként írok hozzájuk kísérő szöveget is.
Spoiler: mutasd
Ella Szegi néven
Paggynek is van fiókja, csak nem látogatja
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2018. október 3. 13:33

Kata58 írta:Gabóci, köszönöm a sok képet, én nem sokallom, hozzál csak minél többet. tudod a fotelturistának minden új és gyönyörűséges... :D :littlehearth:
Nekem itthon a még fiatal koromban a nászutat kivéve mert akkor eljutottam Miskolcig, Debrecen volt. Úgyhogy a létező összes gyönyörűséget hazánkról, vagy Erdélyből, csak innen látom, mert a személyes képek sokkal többet mondanak egy egy utazási irodához képest. Úgyhogy nyugodtan tegyél fel még ide is...amikor kedved szottyan... :ymhug: :x :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Kata jól vihogtam ezen a mondatodon.
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2018. október 3. 15:18

A gyömbér virág közelről, a baloldali "bimbó" még ki fog nyílni.
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. október 3. 21:37

Sziasztok!

Gabóci! Tegyél fel minél több képet a kirándulásról! Én is szeretem nézegetni, bármerre jártok!
MinGi! De szuper! Napi szinten gyömbér fogyasztók vagyunk, ültetni is akartam már, de még nem fajult odáig a dolog. Micsoda virága van, szinte hihetetlen!
Paggy! Te vagy közüllünk a kisérletező. :-) Az oldalam furdalta nagyon ez a zseblámpás dolog. Elkezdtem a kinyilt hibiszkuszt fotózni. Egyik kezembe a bicikli lámpa, másikban a telefon, mire odajött a fiam, hogy anya mit csinálsz? A hangsúly az megért egy misét. :-)
Lényeg, segitett, igy nem kellett egy kézzel bénáznom. Ez lett belőle.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. október 3. 22:01

fági, Marcsi, Mingi jót derültem én is mert az a zseblámpás dolog igen klassz lehetett, ugyanis én sem tudok egy kézzel képet csinálni... :)) :)) . De legalább a legénykéd segített...
Képzeljétek azt hittem ma kedd van, és nyugodtan filmeztem...és lemaradtam a szerdai alkalomról...meg WX-ról is, pedig írt nekem..de úgy látszik ma káposztalé volt az agyamban..túl sok élmény ért ma úgy látom. .Holnap vérvétel Samukának, remélem tényleg eljutunk végre... ;) :x :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
annyira tetszik a hibiszkusz..na meg a gyömbér így kinagyítva...hihetetlen milyen varázsuk van ezeknek a növényeknek... :))
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. október 3. 22:04

Gabóci5 írta:
Kata58 írta:Gabóci, köszönöm a sok képet, én nem sokallom, hozzál csak minél többet. tudod a fotelturistának minden új és gyönyörűséges... :D

Kata! Te fenn vagy a fb-on, oda nagyon sokat tettem ki, és majd apránként írok hozzájuk kísérő szöveget is.
Spoiler: mutasd
Ella Szegi néven
Paggynek is van fiókja, csak nem látogatja

Gabóci dárga vagy, holnap megyek oda is leselkedni ! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 3. 23:08

Sziasztok!Mégis ideértem.Mindjárt nézegetek,de először a szöveg:
MinGi-gyömbér:nagyon szép közelről. Látszik,hogy egy élőlény ,nem egy szép zöld IZÉ.Ha lenne végtelenített kamera,akkor a lassú fejlődését követhetnénk.de lehet,hogy ha mindennap lefotóznád és egymásután néznénk,nagyon-nagyon érdekes lenne.Örülök,hogy ismét felraktad,köszönöm.
Ági:Bár most ez egy aranyos próbálkozás volt,hidd el csodákat lehet művelni a fénnyel.Nem okoskodom,csak láttam sok megvilágítást és próbáltam is.nem tudom emlékszel-e a régebbi fotóimra,ahol ezt gyakoroltam?Teszek fel 1-2-t,azért,hogy ne hagyd abba!Nem sok idő és az a titka,hogy valamilyen dobozra ráteszed a zseblámpát,sötétet csinálsz és ide -oda huzigatod a dobozt.Lehet alulról megvilágítani,egy szalvétát vagy PZS-t teszel a lámpa elé.a folyosón felkapcsolsz egy lámpát és beszűrődik a fény.Nagyon köszönöm és örülök,hogy kipróbáltad,szép lett!!!!nagyon érdekelnek Gabi fotói,de előtte gyorsan teszek fel az előbbire illusztrációt,azután "utazok" Gabival.Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 3. 23:11

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 3. 23:17

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 3. 23:20

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 3. 23:22

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 3. 23:24

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 3. 23:25

Na ennyit erről,de ezeknél sokkal több és néhány szebb is van ,csak most nem akarok képtömkeleget hozni.Megyek Gabit nézni.Jó éjt!Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 3. 23:38

Gabóci!Hú,de gyönyörű a Károlyi kastélyban a tapéta !Elegáns is pompás is egyben.A tálalószekrény ismerős nekem,a Nagytétényi kastélymúzeumban láttam hasonlót,ÖRÖK DARAB!!Gabóci köszönöm a képeket és az eligazitót.Kerestem a képeid a F:B-n.Nem találtam a többi utiképet.Szívesen nézegetném a többit is! Lehet , én vagyok nagyon béna,amiért nem találtam.
Kedves Kata!Gondolom,már alszol,de SOK SIKERT A HOLNAPI ORVOSHOZJUTÁSHOZ!Paggy

Gabi!Ezt láttad? A VIKIN VAN
https://www.viki.com/tv/35759c-master-in-the-house
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. október 3. 23:48

Paggy! Ha rámész a fb-omra,baloldalon van, hogy fényképek, rákatt. és ott kiválasztod az albumot. Itt megtalálható az összes fotóm albumokba rendezve. Remélem sikeresen igazítottalak útba. Jó nézgelődést! :)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 3. 23:59

Gabi!Köszönöm szépen,mindjárt megyek.KÖZBEN KAPTAM EGY INFÓT TOVÁBBÍTOM:
Pécsen,Szegeden , Debrecenben valamint Budapestem KOREAI FILMFESZTIVÁL
http://2018.koreaifilm.hu/
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 4. 0:08

Gabi!Bocs,de ott most is csak a régebbieket találom,a mostani erdélyit nem.
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. október 4. 6:52

Paggy! Bocsi! Most jutott eszembe, hogy csak az ismerőseim láthatják. Először jelölj vissza légyszíves. :)

Vissza: “Társalgó”