Megnéztem. HIHETETLEN GAZDAG VILÁG,CSODÁLATOS,ÉRDEKES!!!
Csak másfél oldalt írtam,megállítva a videót,hogy mit akarok mégegyszer megnézni.A HAZASZERETETRE nevelés részének kellene lenni az ilyen videóknak.Elmenni ,megcsodálni mindent.Nemegyszer kell látni!!!
Sorolhatnám a rengeteg dolgot:Békés:kosárfonás- voltunk látogatóban a tanítványaimmal,amikor kosárfonást tanultunk az iskolában; Bónisné legendája-boszorkányként elégették.....
Gyula:a XVI.századi gótikus téglavár ; hősiessége a török ellen;meg kell nézni kik volta a HARRUKELEK/?/;a gyulaik szorgalma-a csatornaásás
Balog Józsefről olvasni-a KOLBÁSZKÉSZÍTŐ,akinek terméke még Párizsba is eljutott-Wenkcheim/?/-kastély.....Erkel.....
Békéscsaba:szlovák tájház-postaállomás-vasútállomás-Munkácsy ide járt le EMLÉKHÁZ????????
Szabadkígyós:pompás kastély -4 ép,52 szoba,365 ablak Ybl Miklós.......
Most nem írok le mindent.NÉZZÉTEK MEG A VIDEÓT,GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!
Kedves Gabóci!Az első a köszönet,hogy feltetted és KÖSZÖNET A KÉSZÍTŐKNEK

,a második,ezt írtam sokszor.a vidék csodás gazdagsága,értékei.Budapestről csak a saját benyomásaimat tudom küldeni.Próbálom a hatalmas várost érzékelni,megélni.Milyen jó lenne és jó,hogy az egész országot láthatnánk /-juk/De az is jó,ha csak pillanatképet az életünkből vagy csak pár fotót bármiről,ami érdekel minket.Köszönöm szépen mégegyszer.
MÁS:Kedves Lányok!Mostanában nem leszek túl aktív,mert vissza kell fogjam magam .Végre megtaláltam a nyugalom fonalát.De azért megyek ide-oda , fotózok is közben.Meg, szeretnék jobban elmélyülni majd a közeli képekben,ugyanis, a távoli képek nekem nem nagyon mennek.Ebben a videó segít.Szóval,fotózzatok és fórumozzatok minél többet!-írja ezt egy szószátyár fórumtag/én/
Most már jó reggelt!Paggy