Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. december 1. 18:07

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. december 1. 18:08

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. december 1. 18:10

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. december 1. 18:11

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. december 1. 18:13

A 4. perc után érdemes nézni,az már nem a megnyitó.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. december 1. 18:48

Kedves Kata!Találtam egy oldalt,ahol Samukának szülinapra lehetne kis zenélő dobozt venni.Virtuálisan küldök neki egyet.
Kedves Samuka! Ugyan nem tudom mikor van a szülinapod.ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG! :ymparty: :littlehearth: :flower1:
Válassz a dobozokból egyet!Üdv:Paggy
http://www.holdnaputan.hu/zenedoboz.php

MEG LEHET HALLGATNI,CSAK TEKERD LE A KIVÁLASZTOTT DOBOZNÁL ÉS RÁKATTINTVA MEGHALLGATHATÓ!!! :littlehearth:
Na most már végképp megyek.Minden ígéretem /fotók/megtartottam.Üdv,üdv Paggy %%-
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. december 1. 21:11

Kedves PAGGY, KÖSZÖNÖM A JÓKÍVÁNSÁGOT SAMUKÁNAK, MA VOLT A SZÜLINAPJA...Már lefeküdt, de holnap megmutatom neki amit küldtél...szép és kellemes estét. A képeket köszönöm, érdekes témákat hoztál.. :x :ymhug: :flower1: :littlehearth:

Gyorsan bekukkantottam a zenedobozba...fantasztikus, biztos hogy fogok vásárolni... :ymblushing: :x
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. december 1. 21:16

Elfelejtette, írni, hogy a bizsukkal bajban lennék, egyrészt a választék bősége, másrészt nem tudom, bírná e a bőrö,. bár egyik másikat fel lehet venni garbóra is hogy kívül legyen... ;) :D

fréziák.kész őserdő már ami ott van, olyan hírtelen lettek nagyok, hamarosan virágozni fognak... :D Állítólag komolyzenétől is szépen nőnek.. ;) :D :x :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. december 2. 17:19

Fotelból,azaz szieszta a gép mellett:
Tegnap nem volt időm meghallgatni kedvenc műsoromat az UTCAFRONTOT.Ma az archívumból előkerestem.2 érdekesség jön
Egy francia építész Bretagne-ban egész falvakat épített át.Cél: a fenntarthatóság ,az ottlakók jól érezzék magukat,a természethez közeliség.A cikk az epiteszforum.hu-n jelent meg:
http://epiteszforum.hu/az-epiteszeknek- ... -szolgaloi
A másik még érdekesebb számomra. A MAGYAR ZENE HÁZA
Liget projekt-utálom,hogy beépítik a Ligetet,DE állítólag ,HAMÁR MINDENKÉPPEN,LESZNEK EGÉSZEN ELFOGADHATÓ,SŐT KÜLÖNLEGES ÉPÜLETEK.Ilyen lesz a MAGYAR ZENE HÁZA.
Most leírok néhány mondatot,amit hallottam,de az egész meghallgatható a klubradio.hu musorok utcafront 2018.12.01.második hanganyagán.Majd beteszek egy linket.
Részlet a riportból,csak úgy ahogy hallottam és igencsak kiragadva,DE ÉRDEKES!
Magyar Zene Háza-japán tervező iroda nyerte el a dizájn terveket,hozzájuk kapcsolódik a magyar TIMPANON ÉPÍTÉSZIRODA ,ami a generál kivitelező és összefogja az alvállalkozókat is-3 évig folyt a tervezés,kiemelt szempont volt,hogy ne kelljen fát kivágni.-Hatalmas üvegfelületű épület/belmagasság 8-9 méter- hullámzó,lebegő parabola alakú üvegtető-1 szint 3000 négyzetméter-az épület nagy része a pincében/ahol nem kell fény /9 méter mélyen/-egyébként a földszintre a természetes fény fénykutakon érkezik be-sokféle funkció-magában a tetőben könyvtár,oktatási terek-az épület cölöpökön nyugszik,de mivel ez mocsaras terület,magas a talajvíz,le kellett horgonyozni,hogy "ne ússzon el" ,a felhajtó erő kilökné.A LIGET szívében van,bárhonnan jössz fákkal találkozol.A természetes és a mesterséges egymásba folyik.2,5 év múlva lehet használni.Most beteszem a japán tervező iroda videóját.Üdv.Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. december 2. 17:41

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. december 2. 18:27

Szuper a beszámoló...köszönöm! Azért meglátszik hogy japán a tervező, abszolúte környezetbarát :ymhug: :-bd :x :flower1: :littlehearth:
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2018. december 3. 19:39

Kedves Kata!!
Olvasom milyen különleges napon van Samuka születésnapja !!
Utólag is Sok Boldog Szülinapot neki !!
Kép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2018. december 3. 19:44

Paggy,úgy látom eldöntötted hogy frézia erdővé változtatod a lakást!!
Sok szerencsét hozzá!!
Sajnos az én növénykéim kissé megritkultak,mert ez évben több Fokföldi ibolyám is elpusztult.Jelenleg 5 darab van,ám a korall virágaim eldöntötték hogy pótolják a kiesést,ugyanis vadul elkezdtek tőről kihajtani,mi több az Aloevera hajtások is nagyon jól érzik magukat.Jelenleg 4 kis bébi szorong egy cserépben,tavasszal majd kapnak külön kuckót)))
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. december 4. 9:45

Kedves Szilvia, köszönjük a finom virtuális tortát! :x :D :littlehearth:
A virágaid meg úgy látom örülnek a helynek, gondolták kipótolják ami hely keletkezett... :D :D
Eddig legjobban sűltnek ízlett legjobban a batáta..de nekünk csak piros lett. így viszont már nincs is sült gesztenye hiányom, remekül kipótolja :D .

az új jénaiból alig bírtam kivenni a kenyeret..meg kell próbálnom másik élesztővel, mert más hiba nem lehetett...nem is kelt meg ahogy szokott. :(( :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. december 4. 10:21

Hahóhahó!Kedves Szilvi!Igen-igen,kaptam a páromtól egy növénynevelő lámpát,amiről /LEDES NÖVÉNYNEVELÉS/régebben tettem be cikket.Majd meglátjuk a hatékonyságát.Szeretem a fokföldi ibolyákat.Állítólag nagyon sokféle árnyalatban kapható.Neked milyen van?
Mostanában már kevesebb a munkád?Kézimunkázol,vagy esetleg más hobbid van?Szép napot!
Kata!Képzeld idén nem lehet kapni normális gesztenyét,bár nagyon drága,de minden évben veszek 1/2 kg-t ,így hiányolom.
Minden gesztenye belül vagy gombás,vagy összeszáradt.Gondoltam talán Nálatok van.
Lányok hajnalban kellemes idő volt,de zuhogott az eső.Hálóingben kiléptem az erkélyre és csináltam fotókat.Teszek be képet,csak hogy legyen a fórumon fotó.
Talán a hétvégén megyek a belvárosba , csinálok képeket,így a télapóra ígért fotók, picit késnek.Majd meglátjuk,még bármi lehet!Hatnak nálam a "lassító"gyógyszerek.Üdv:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. december 4. 10:24

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. december 4. 10:25

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. december 4. 10:26

Így néz ki nappal:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. december 4. 10:27

Egy titkos kép:
Spoiler: mutasd
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. december 4. 10:34

ELFELEJTETTEM ,FONTOS!!!.Katának küldöm:

http://www.kulinarisvilag.hu/hun/cikkek ... telfotozas
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2018. december 4. 21:29

Kedves Paggy,nem kevesebb a munkám,sőt életveszélyes mivel reggel én érkezem először,és jégcsap az iroda,ráadásul érkezés után lever a víz,elő a hajszárító(MINDÍG VELEM VAN) és a mini törcsi kendők,meg a hajlakk(EZ IS VELEM) és ha délután mikor hazaérek,és reggelre kutya bajom,akkor nyertem magamnak még egy napot hapcik,és torokfájás nélkül))
Eddíg még mindig megfáztam minden évben,de most valami más!!
Nem akarom elkiabálni,de 3 hónapja,vettünk pár üveg termelői akácmézet itt a szomszédunkból,és hozzá propolisz tinkturát.Bőszen eszegetni kezdtem a mézet,reggel két kanálka,este pár csepp tinktura,és ezeddig prímán bírom a gyűrődést... Na de még előttem az ó év)))
Lila színű ibolyáim vannak,és mint mondtam ez az év katasztrófa !! Most van egy levél leszúrásom,és eddig még minden oké,mostanában várom a hajtást.Március Április körül,próbálok újakat hajtani akkor lesz majd földem mert akkor már palántázok is az ablakba paradicsomot és paprikát.
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2018. december 4. 21:35

Kata kedves,mi is nagyon szeretnénk a sült édes burgonyát,de most diétázunk!! Majd ha a mamimnak meg lesz a cukor felülvizsgálat akkor majd lesz eszem iszom))) Addig mag van hajdina meg köles meg párolt karfiol))
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. december 5. 8:45

Kedves Paggy, köszönöm az érdekes képeket, és az infókat...gyorsan el is olvastam a linket, egyszer majd kipróbálom azt a photoshoppot is.. :D
Szilvia! Pont az a jó az édesburgonyában, hogy remek a diétához, cukrosoknak meg egyenesen ajánlott. Sokkal inkább mint a mi burgonyánk. Persze ez nem azt jelenti, hogy azzal kell jóllakni, de a fehér változatot pűrének, főzeléknek egyaránt társítható, ellensúlyként meg pl brokkoli...párolva..
Anno én meg azért kellett abbahagynom a barátnőm segítését amikor szórólapozott, mert minden egyes alkalommal arcüreg,vagy homloküreg gyulladásom lett..Úgyhogy ilyen időkben utálok még kimozdulni is, mert az rendben, hogy az ember felöltözik kintre, de a boltban meleg van, a buszon meleg van...kilépsz a hidegre brrr. leizzadva. Állítólag ha ragtapasz van a cipőtalpon nem csúszik vagy egy rossz zokni a cipőorron...
vigyázz magadra, és mindenki vigyázzon magára... :x :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. december 5. 18:13

Jó estét Lányok!
Szilvi és Kata!Ne legyetek betegek!!!Illetve ne sokáig!Irigylem az igazi mézet,mert amit én itt veszek,tele van cukorral.Alig tudom begyúrni a mézestésztám.Szilvi!nagyon kíváncsi vagyok a lila fokföldire.Alkalomadtán légyszi fényképezd le!Jó kis képeket lehet csinálni egy szerény ,szégyenlős ibolyáról.Vagy egy karakteres egyed őkelme?Kata!Nálunk a szmog miatt nem olyan vacak a hideg.A szél néha fújdogál a házak között,de különben elvagyunk.Milyen sütije volt Samukának?Kap valamit a Télapótól?
Lányok!Ma este 8 után hozok néhány képet.Most értem haza az unokázásból,nemsokára jön a párom a munkából , még megyek kutyát sétáltatni.-Szóval érdekes képeket hozok a mai szerzeményeimről.Pletykálok:
Az adomány bolt fele jöttem haza , egy elegáns autóból valaki kosárnyi könyvet hozott.Hűha,gondoltam, meg kell nézni!!!!Tehát ,hiába a piacra kellett volna sietnem ,elcsábultam. TALÁLTAM 400 ft-ért egy teljesen új NAGYMAMA-UNOKA sütőkönyvet,gyönyörű fotkkal,valamint egy kis fára kasírozott életképet , még néhány pici csészét.Tehát este mutatom a könyvet,mert GYÖNYÖ)RŰŰŰŰŰŰŰŰ.
Most megyek zöldpaprikát tölteni az imént gyártott körözöttel.8 után jövök.Paggy
Ja és Lilla sejtelmesen mosolygott,mikor szóba hoztam a Télapót./ Ma éjjel jön/Már majdnem azt gondoltam ,mindent megtudott a suliban,de NEM.Titokban elárulta,hogy mintha látta volna a Télapó bundáját, a 7-s buszon ültünk,csak azért aggódott, most nagy elterelések vannak a városban,így nehéz lesz a rénszarvasoknak kiismerni a " járást" éjszaka.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. december 5. 19:14

Samukának is megjött a Mikulás, de majd csak holnap reggel kapja meg...xd. Csokis sütemény volt a szülinapi ajándék... :ymhug: :x :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Vissza: “Társalgó”