Ez a szerzeményem.ATélapó mindkettőnknek "hozza"holnap du-

Szilvia333 írta:Sok Boldog Mikulás napját mindenkinek,utólag is![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Paggy írta:Jó estét Lányok!
Szilvi és Kata!Ne legyetek betegek!!!Illetve ne sokáig!Irigylem az igazi mézet,mert amit én itt veszek,tele van cukorral.Alig tudom begyúrni a mézestésztám.Szilvi!nagyon kíváncsi vagyok a lila fokföldire.Alkalomadtán légyszi fényképezd le!Jó kis képeket lehet csinálni egy szerény ,szégyenlős ibolyáról.Vagy egy karakteres egyed őkelme?Kata!Nálunk a szmog miatt nem olyan vacak a hideg.A szél néha fújdogál a házak között,de különben elvagyunk.Milyen sütije volt Samukának?Kap valamit a Télapótól?
Lányok!Ma este 8 után hozok néhány képet.Most értem haza az unokázásból,nemsokára jön a párom a munkából , még megyek kutyát sétáltatni.-Szóval érdekes képeket hozok a mai szerzeményeimről.Pletykálok:
Az adomány bolt fele jöttem haza , egy elegáns autóból valaki kosárnyi könyvet hozott.Hűha,gondoltam, meg kell nézni!!!!Tehát ,hiába a piacra kellett volna sietnem ,elcsábultam. TALÁLTAM 400 ft-ért egy teljesen új NAGYMAMA-UNOKA sütőkönyvet,gyönyörű fotkkal,valamint egy kis fára kasírozott életképet , még néhány pici csészét.Tehát este mutatom a könyvet,mert GYÖNYÖ)RŰŰŰŰŰŰŰŰ.
Most megyek zöldpaprikát tölteni az imént gyártott körözöttel.8 után jövök.Paggy
Ja és Lilla sejtelmesen mosolygott,mikor szóba hoztam a Télapót./ Ma éjjel jön/Már majdnem azt gondoltam ,mindent megtudott a suliban,de NEM.Titokban elárulta,hogy mintha látta volna a Télapó bundáját, a 7-s buszon ültünk,csak azért aggódott, most nagy elterelések vannak a városban,így nehéz lesz a rénszarvasoknak kiismerni a " járást" éjszaka.
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 28 vendég