Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Köszönöm a gyönyörű képeket, és a videót, félig meg is néztem, holnap befejezem. Nagyon kedves kisugárzása van a papnak...
jó volt hallgatni amiről beszélt.
A capuccinó biztosan finomra sikeredett.

A capuccinó biztosan finomra sikeredett.

sziasztok-itt szakad a hó-tegnap és ma "korcsolyáztam és sieltem"az ország 2 vjelentős kórháza ambulanciájának elérése közben,ugyanis mindegyik hatalmas területen van és kontrollra menve a betegek ott csúszkálnak/ráadásul traumatológia is/,mert nincs elég ember a takarításra-SŐT,MA ÉN SEGÍTETTEM EGY TŰSARKÚ CSIZMÁS LÁNYNAK,mert a bevásárlókocsimmal/húzós/ mentem,így nem 2 lábam és 1 nem törött ketem volt,hanem 2 kerekem és egy letámasztóm-szóval jött a csajszi a 15cm-es csizmájában,illetve sikongatott ,hogy elcsúszik,mondtam menjünk-mit menjünk,ARASZOLJUNK-együtt-MEGÚSZTUK-mikor kiértünk a kapuba eléjött a pasija,s láttam meg volt győződve ,hogy milyen rendes a lány.mert segített nekem-aranyosak voltak
remélem ti sem csúsztatok el és a szép hóesést csodáljátok.nemsokára csinálok egy fotót innen a jó meleg szobából,de előbb főzök egy fincsi citromos teát-üdv.paggy

remélem ti sem csúsztatok el és a szép hóesést csodáljátok.nemsokára csinálok egy fotót innen a jó meleg szobából,de előbb főzök egy fincsi citromos teát-üdv.paggy
mielőtt a képek jönnek-szóval nem én vagyok a történeteimben az ügyeletes hyper-szuper ,hanem egy sokszori balfékségét öniróniával elviselni próbáló valaki-mármint én---JA, MOST JUT AZ ESZEMB,NAGYON KEDVELEM PÁLFERI ATYÁT,minden celebsége ellenére, sok bölcs dolgot mond- katolikus pap,MENTÁLHIGIÉNÉS SZAKEMBER-Ő MONDTA, EMLÍTETTE EGY TÖRTÉNETÉBEN :
-egy nyugtalan VALAKI voltam és 50 éves koromra ,egy nyugodt,életvidám SENKi lettem-
most jöjjenek az esti ,pesti/budai/képek:

-egy nyugtalan VALAKI voltam és 50 éves koromra ,egy nyugodt,életvidám SENKi lettem-
most jöjjenek az esti ,pesti/budai/képek:

Kedves Paggy, jókat derültem a "modern lány " effektusom, még a könnyem is kicsordul ahogy elképzellek benneteket ..szegény hős
. Mindenesetre látszólag jól vizsgázott...gondolom megköszönni már nem is merte, mert fél hogy lebukik...
. Egyébként tegnap vagy tegnapelőtt bent voltunk a városban, nekem próbáltam csizmát venni, ami nem jött össze, de nem tudtunk a Baross útról rákanyarodni a Dm-hez, mert a két áruház között egyszerűen korcsolyapálya volt. Úgyhogy csak a Rossmanba mentünk be egy pillanatra, de ott is úgy, hogy alig fértünk el a két hóbucka, pontosítok jeges hóbicka között átlépni a már takarított részre. Itt már alig maradt hó, mert ami volt nagyjából elmosta az eső..legalábbis Adyvárosban...amit nem azt csak azért, mert le volt fagyva...Ma nem megyünk sehova..
Köszi paggy, az életvidám képeket, aranyosak a cicák, és a csendélet is...Ablakból ami szép mindig felértékelődik.

Köszi paggy, az életvidám képeket, aranyosak a cicák, és a csendélet is...Ablakból ami szép mindig felértékelődik.

szia kata és sziasztok fórumtársak-először kata-hogy tudsz bevásárolni ebben az időben?végül sikerült jó cipőt venned?ha lehet kérünk szép ételfotókat -jobb kedve lesz az embernek egy szép fotótól/finom étel-aranyszínű tea-kis kávé reggeli fényben/
lányok-fiúk!milyen idő van az országban,nem küldenétek be néhány havas képet?
hétvégén hozok fotókat- semmi kiállítás, csak életképek!-
most hallom a rádióban MÁTÉ BENCE természetfotós----évekig készül 1 képre-volt,hogy 56 órát töltött egy leshelyen,amikor vízalatti /téli/képet készített.MÁRCIUS 31-ÉN TART EGY ELŐADÁSTaz eddigi munkájáról.mindjárt teszek be tőle egy képet-üdv-paggy
lányok-fiúk!milyen idő van az országban,nem küldenétek be néhány havas képet?

hétvégén hozok fotókat- semmi kiállítás, csak életképek!-
most hallom a rádióban MÁTÉ BENCE természetfotós----évekig készül 1 képre-volt,hogy 56 órát töltött egy leshelyen,amikor vízalatti /téli/képet készített.MÁRCIUS 31-ÉN TART EGY ELŐADÁSTaz eddigi munkájáról.mindjárt teszek be tőle egy képet-üdv-paggy
először a világ legnagyobb természetfotós versenye a BBC írja ki-ide is ad be pályázatot MÁTÉ BENCE
http://www.origo.hu/tudomany/20131016-w ... tokon.html
http://www.origo.hu/tudomany/20131016-w ... tokon.html
MÉG VALAMI A KRUMPLIFŐZELÉK PÁPAI PÁROSSAL főzése elött:
https://welovebudapest.com/2019/01/09/e ... a-fotokon/
https://welovebudapest.com/2019/01/09/e ... a-fotokon/
szia Paggy, köszönöm a szép képeket..ha muszáj, lemegyek a kisboltba, de igyekszem ha lehet meghozatni...a nehezét...karton tej..stb, Csizmavásárlás nem sikerült, itt most esik az eső egész nap és fúj a szél...ha lemegy minuszba, rengeteg baleset lesz..itthon van liszt , élesztő ha minden kötél szakad sütök kenyeret...

Milyen jólesően pihen valaki, bár abban a hideg, nedves havas úton átmenni az is kész Művészet...itt ami felolvadt az fel is száradt, viszont egész nap nagyon erős és hideg szél fújt...de azért kaptunk kóstolóba egy kis napsütést is...