Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 12. 18:22

a kezem még 3 hétig gipszben lesz-vacak,de igyekszem- a hagymavágás még nem megy-ja és
Spoiler: mutasd
a bugyifelhúzás a jobb oldalon

ÉVA-PRÓBÁLJ MEG SZÉP KÖZELIKET CSINÁLNI-csak ötlet-szép teáscsésze vagy alma-kíváncsi vagyok NAGYON A KÉPEIDRE!!!!!!! MOST MEGYEK KUTYÁZNI-ÜDV-PAGGY
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 18:24

Tavaly az első hóról a konyhából készítve.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 12. 18:27

HŰŰŰŰŰ,DE SZÉP,MINT EGY FESTMÉNY,NAGYON ÜGYES VAGY ,JÖVÖK VISSZA FÉL ÓRA MÚLVA NÉZEGETNI
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 18:28

Paggy írta:a kezem még 3 hétig gipszben lesz-vacak,de igyekszem- a hagymavágás még nem megy-ja és
Spoiler: mutasd
a bugyifelhúzás a jobb oldalon

))) Igen. Ilyenkor látszik, hogy mennyire kell mindkét kéz. Hát az még elég sok idő. Utánna meg még tornáztatni kell majd. De majd mekkora lesz az örömöd, hogy újra rendesen tudod a mindennapi tevékenységeket is csinálni.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 18:30

Paggy írta:HŰŰŰŰŰ,DE SZÉP,MINT EGY FESTMÉNY,NAGYON ÜGYES VAGY

Köszi. Nagyon sokat kiselejtezek. Nem azt látom a telefonban amit akarok. Vagy nem úgy látom. Ezért nem mindig az sikerül amit akarok.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. január 12. 18:33

Sziasztok, nagyon jók lettek az ablakból való képek... Ilyenkor ilyen a fényviszony. Csak egy tipp, próbáld ugyanazt vakuval is..aztán majd meglátod melyik jobb. Más...ma sem mentünk sehova, délután úgy elaludtam, hogy fél 5-kor ébredtem és még csak most ebédeltünk rendesen..bár ez már inkább estebéd volt.Samu hagyott aludni..biztos lesz valami az időjárással. Na majd meglátjuk. szép estét mindenkinek! :x :ymhug: :movingflower: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Éva, milyen gyönyörű és éles a tavalyi kép...szuper. Nálunk locspocs van, de ha jra fehér lesz a táj, csinálok képeket. pillanatnyilag annyira tele van a telóm hogy nem tudok rá tölteni... :(( :x :movingflower: :flower1: :littlehearth:
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 18:38

Nem tudom, hogy mennyi látszik belőle. Azt vettem le, hogy nálunk épp a legnagyobb fagyban metszik a fákat. Télen. Kíváncsi vagyok, hogy mi marad meg ezekből a fákból. Amikor lementünk láttuk, hogy be van kenve sebkezelővel, de szegény fának éppen elég lenne épen is átvészelni a kemény fagyot. Nemhogy friss csonkolással.
Kép
Főzés közben hallottam a berregést. Mondom mintha valahol fát vágnának. Hát kinézek és látom, hogy pont előttünk.((
Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 18:43

Kata58 írta:Sziasztok, nagyon jók lettek az ablakból való képek... Ilyenkor ilyen a fényviszony. Csak egy tipp, próbáld ugyanazt vakuval is..aztán majd meglátod melyik jobb. Más...ma sem mentünk sehova, délután úgy elaludtam, hogy fél 5-kor ébredtem és még csak most ebédeltünk rendesen..bár ez már inkább estebéd volt.Samu hagyott aludni..biztos lesz valami az időjárással. Na majd meglátjuk. szép estét mindenkinek! :x :ymhug: :movingflower: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Éva, milyen gyönyörű és éles a tavalyi kép...szuper. Nálunk locspocs van, de ha jra fehér lesz a táj, csinálok képeket. pillanatnyilag annyira tele van a telóm hogy nem tudok rá tölteni... :(( :x :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Biztosan nagyon fáradt voltál. Megérdemelted a pihenést. Néha kell azt is. Nektek is szép estét.
Igaz, hogy friss a telefonom, de én csak pár képet őrzök rajta. Ha kimásoltam a gépre, akkor kitörlöm a telefonból.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 18:48

Annyira irigyeltem a szebbnél szebb naplementés képeiteket, hogy én is csináltam gyorsan. Ez is még decemberi.
Kép
Picivel később
Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 19:09

Paggy írta:vágd fel bal kézzel
Kép

Paggy nagyon ügyes vagy. Nekem nem menne bal kézzel. Nagyon guszta a hal. is. Az ilyet a férjem szereti. Mi csak a filéket esszük a fiammal. Ritkán, de azért szoktam neki egészet is sütni. De azt is csak sütőben.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. január 12. 19:11

szia Éva, nagyon szép lett az is! nálam most olyan sötét van, hogyha nem égnének az utcai lámpák csak lesnék! :-o . :x :movingflower: :flower1: :littlehearth:
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 19:25

Kata58 írta:szia Éva, nagyon szép lett az is! nálam most olyan sötét van, hogyha nem égnének az utcai lámpák csak lesnék! :-o . :x :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Már itt is teljes a sötétség. Délelőtt még esett egy kis hó. Végre kicsit tartósan, pár napig megmaradt a hó.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 19:26

Paggy írta:sziasztok-ma január 6. van-
Január 6-a, vízkereszt napja a legnagyobb és legősibb keresztény ünnepek egyike.
https://ng.hu/kultura/2019/01/06/vizker ... ek-unnepe/

Köszi. Ilyenkor jövök rá, hogy mennyit felejtettem. A templon nagyon szép.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 12. 19:33

ÉVA,nagyon jók a képek-a 2. naplemente!!!!!!!!!és élesek még a házak is-mindenképpen foglalkozz vele,mert irtó jókat csinálsz :flower1:
KATA-NEM BAJ,HOGY SZUNDÍTOTTÁL,lehet éjszakai maratonozni!Holnapra hideget jósolnak. :flower1: :littlehearth:
Kedves Ági!végre-végre,hogy megjöttél-először ÖDÖN-GONDOLKODTAM RAJTA MIT LEHETNE csinálni.nálunk 36 éve ,amikor a sebészeten nővérkedtem,mindig alulról töltötték fel a sipolyt-gézcsík gyógyszerbe mártva,hogy ne a teteje záruljon be és egy gennyzsacskó legyen,azután minden kezelésnél hidrogénperoxiddal mostuk ki,majd picit rövidebb gézcsík került bele-végül lassan javult-EGYÉBKÉNT NEM CSINÁLTAK BAKTÉRIUMTENYÉSZTÉST?
NAGYON HELYES KIS MADÁRKÁD VOLT AZ ABLAKNÁL-EMLÉKSZEL RITA VIDEÓIRA?MI ÚJSÁG SZEGEDEN?AZT olvasom,hogy TE IS sok finomságot vásárolsz-megvan még a kedvenc árusod/egy pasi volt,nem?/idén nem utazol sehová?-gondolom ÖDÖN MIATTnem nagyon-ÉN IS ILYEN CIPŐBEN JÁROK,NAGYON IDŐSEK A KUTYUSAIM,még kórházba sem szeretnék menni 1 napra se,mert nem hagyom itt a félős süket és vak ANGYALKÁIMAT/mert szerintem az állatok segítő,tanító angyalok/ :flower1: :littlehearth: üdv MINDENKINEK-PAGGY
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 19:35

Paggy írta:Képscreen shot tool

Nagyon szeretem ezeket a téli képeket. Különösen este. A havazás és a lámpák fény olyan meghittséget sugároz nekem.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 19:42

Paggy írta:ÉVA,nagyon jók a képek-a 2. naplemente!!!!!!!!!és élesek még a házak is-mindenképpen foglalkozz vele,mert irtó jókat csinálsz :flower1:
KATA-NEM BAJ,HOGY SZUNDÍTOTTÁL,lehet éjszakai maratonozni!Holnapra hideget jósolnak. :flower1: :littlehearth:
Kedves Ági!végre-végre,hogy megjöttél-először ÖDÖN-GONDOLKODTAM RAJTA MIT LEHETNE csinálni.nálunk 36 éve ,amikor a sebészeten nővérkedtem,mindig alulról töltötték fel a sipolyt-gézcsík gyógyszerbe mártva,hogy ne a teteje záruljon be és egy gennyzsacskó legyen,azután minden kezelésnél hidrogénperoxiddal mostuk ki,majd picit rövidebb gézcsík került bele-végül lassan javult-EGYÉBKÉNT NEM CSINÁLTAK BAKTÉRIUMTENYÉSZTÉST?
NAGYON HELYES KIS MADÁRKÁD VOLT AZ ABLAKNÁL-EMLÉKSZEL RITA VIDEÓIRA?MI ÚJSÁG SZEGEDEN?AZT olvasom,hogy TE IS sok finomságot vásárolsz-megvan még a kedvenc árusod/egy pasi volt,nem?/idén nem utazol sehová?-gondolom ÖDÖN MIATTnem nagyon-ÉN IS ILYEN CIPŐBEN JÁROK,NAGYON IDŐSEK A KUTYUSAIM,még kórházba sem szeretnék menni 1 napra se,mert nem hagyom itt a félős süket és vak ANGYALKÁIMAT/mert szerintem az állatok segítő,tanító angyalok/ :flower1: :littlehearth: üdv MINDENKINEK-PAGGY

Köszi. Nem tudom, hogy hogyan kell vele fókuszálni. Majd meg kell kérdeznem. Vakuzni is magától szokott, gondolom érzékeli mikor kell. Okosabb mint én.))))

Az biztos, hogy nagyon jót tesznek vele, ha velünk vannak.
http://www.origo.hu/tudomany/20181214-a ... azdit.html
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 12. 19:43

KATA ÉS ÉVA!NEM BAJ , hogy sötét az este,mert bent meleg van és ég a lámpa.NÁLUNK A KUTYÁK HORKOLNAK,a cicák a lakás különböző pontjain hevernek,békés az este.JA ÉS MINDJÁRT BERAKOK 3 KÉPET, NAGYON FINOMAT CSINÁLTAM,ADDIG :-h
KACSMÁJ LIBAZSÍRBAN SÜTVE
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 12. 19:58

ezt nem szabad "DE CSAK A KEDVETEKÉRT!!!!! :)) "MÉZ ÉS HÁZI SZILVALEKVÁR 1 KENYÉREN-ESKÜSZÖM 1 HETE NEM ETTEM KENYERET!!
Képbaby boy names 2015 unique
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 12. 20:01

végül egy közeli kép

Kép
szép estét!paggy
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 20:43

Paggy írta:és most jön ő:
http://matebence.hu/
EGY KIRAGADOTT KÉP A FENTI HONLAPRÓL:
Kép

Nagyon szépek a pesti havas képek. De mi is láttunk a férjemmel délelőtt olyan nőt akin titokzokni félcipő lábszárközépig érő nadrág volt. Normális az ilyen?
De én teljesen elvesztem Máté Bence képeinek nézegetésében. Varázslatos. Szinte minden képe tökéletes. Ez az esti sorozat mégis a kedvencem. Párat lementettem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
A 2 utolsó az daru inkább. Van neki más állatról is ilyen fény körvonalú. Nem tudom, hogy csinálja, de nagyon tetszik
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 20:51

Paggy írta:ezt nem szabad "DE CSAK A KEDVETEKÉRT!!!!! :)) "MÉZ ÉS HÁZI SZILVALEKVÁR 1 KENYÉREN-ESKÜSZÖM 1 HETE NEM ETTEM KENYERET!!
Képbaby boy names 2015 unique

Ne is mond. Én 1,5 éve. Illetve el voltam bambulva és novemberben 2 szelet kenyeret bekaptam. Már a 2.-nál tartottam mire rájöttem, hogy nem szabadna ennem. Akkor már minden mindegy alapon benyomtam a harmadikat is. Majd teszek fel képet a karomról. Holnap lekapom. Beszélgettünk és letették elénk a szendvicset és valahogy automatikusan a többiekkel együtt nyúltam érte. Elég egy pillanatnyi dekoncentráció és több mint 1 éves kemény diétám kárba veszett.(((
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 20:58

Paggy írta:időjárásjelentés:
Kép

Végre egy kis havas kép. Úgy élveze, hogy kinézek reggel és még van hó. Pedig ónos esővel fenyegetnek. Na az nagyon nem kellene. Délelőtt itt is szépen sütött a nap. De nekünk is kerülőket kellett tenni, hogy a letakarított úton tudjunk menni. Délutánra beborult.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 21:01

Paggy írta:Kép

Ha minden igaz akkor az előtte lévő sarkon van az ázsia bt. Én oda szoktam menni vásárolni. De a csarnokba is benézek akkor, ha már elmentem addig.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 21:07

Paggy írta:Kép

Ha meg nem sértelek vele, banyatank a neve. Nekem is ilyen van pár éve. Nagyon hasznos. 96 óta elnyűttem párat. Apósom kapta, de nem használta. Én meg éppen nem emelhettem 2kg-nál többet, így elkértem. Azóta családtag nálunk. Néha 2 karton tejet is rápakolunk. Azt szoktam mondani, hogy autónk nincs csak kocsink. Nekünk tényleg nagy segítség.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 12. 21:17

f.ági írta:Ez még a szokatlan jó időben készült, csak nem volt időm feltenni:

Kép

Ödönről egy mosolygós kép:

Kép

Ma megreformált bundás kenyér volt a vacsora. :-)
A street kichen oldalán sok jó ötlettel szoktam találkozni.
A bundáskenyért úgy sütötte, hogy előtte két kenyérszelet közé vékony sajtot és felvágottat tett. Én a tojásba még tejfölt szoktam tenni. Azt hittem majd szétesik, de tökéletesen lehetett forditani. Finom lett. Legközelebb csak sajttal próbáljuk ki.

Ági jobbulást Ödönnek. Mit mondanak be fog gyógyulni neki? Az én keverék kutyámnak egy patkány fél éves korában kikaparta az egyik szemét. Illetve belekapart. Soha nem gyógyult be rendesen, mármint váladékozott. Pedig azonnal vittük az állatorvoshoz. Kapott is injekciót, gyógyszert, kenőcsöt. Addig amíg az anyja élt ő tisztogatta neki. Azután én mostam neki kamillateával. 17 évig élt velünk. Nálunk született. Még mindig hiányzik.

Vissza: “Társalgó”