Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 20. 21:55

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 20. 21:59

https://www.dailymail.co.uk/travel/trav ... -fish.html
EZT AZ ÉPÍTÉSZFÓRUMON TALÁLTAM / A RÁDIÓBAN HALLOTTAM RÓLA./
Kata:Az Isten engem úgy segéljenre már biztos megyünk az Angyali üzletre várjuk a jegyet.Üdv.paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. január 21. 9:28

Sziasztok, szia Paggy, örülök, hogy eljutsz majd a filmvetítésre. A betett link a szállodáról érdekes, bár a mostani helyzet nem hiszem hogy majd sokáig
élvezhető lesz ...ha meglátom a ráját mindig kisebb rosszullét fog el, mindig eszembe jut annak a nagy állatbarátnak a rája simogatása, ami az életébe került. és árván hagyott két gyereket. Vajon mi van azóta a krokodil farmmal?!

Az esti képek hangulatosak lettek. Én annyira begubóztam, hogy este nem vagyok hajlandó kimenni semmiért..pontosítok sötétedéssel. Tehát mindegy hogy 5 vagy este 1o. óra. az mondjuk más, ha eleve uton vagyok és közben rám sötétedik, de itthonról már sehogy se.
Legyen szép napod! :ymhug: :x :-bd :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 21. 9:57

Kedves Kata!Hát ,tudod a kutyákkal este is kell sétálnom,egyébként a környékünk nagyon békés.Elhiszem,hogy télen este ,csak úgy ,nem megy ki az ember.Célnélkül, minek?Ezért lenne jó,a sok fotó,fotelból is látsz mindent!Mindnyájan bezárkózunk,bent is maradunk.Nehéz nekem, mindenhol különcnek tartanak,mert igyekszem nyitva maradni.Egyrészt magam miatt,másrészt ,hogy barátságos világban éljünk.Olyan elidegenült kezd lenni,pedig rajtunk múlik.Nem intimpistáskodni ,de azért szóba állni egymással./GONDOLOM én./Tehát csapjunk bele!!!!---
Itt süt a nap,de hideg van.Kezdődik egy új hét.Mindenkinek szép hetet! Kis vidámságot. \:D/ Bár Lillus lázas,de remélem hamarosan jobban lesz! %%- :littlehearth: Majd megyek hozzájuk.
Nekem ez a hét picit csendesebben alakul,a jövőhét viszon!!!!!!-GIPSZLEVÉTEL,Dok.Filmfeszt.Kínai Újévi Koncert/remélem így kell írni/
Ma hozok néhány állatos képet délután,mert megyek az állateledel boltba.Most pedig egy másik érdekességet teszek be.Na sziasztok!Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 21. 9:58

Szintén a rádióban hallottam róla:
http://epiteszforum.hu/utca-helyett-lakhatas
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 21. 17:12

Megjöttem,mindjárt hozom a képeket és egy kis videót.Azután csak hétvégén jövök,mert Lillushoz kell mennem ápolni.
Először-napfényes délelőtt:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 21. 17:20

A SZOMSZÉD KUTYUS,AKINEK CSAK A KERÍTÉSEN ÁT SZABAD UDVAROLNI,bár a múltkor megnyalintott a kapuban:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 21. 17:21

MOST PICIT VÁRNI KELL,AMÍG FELTÖLTÖM A VIDEÓT A YOU TUBÉRA.
A NYÚLKAJA VÁSÁRLÁS MELLETT ELINDUL A KOPSZ MALACKA KERESÉSE:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 21. 17:36

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 21. 17:38

DE CSAK ÍGY SIKERÜLT SEBTÉBEN LEFOTÓZNI:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 21. 17:38

MINDJÁRT JÖN EGY MÁSIK VIDEÓ:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 21. 17:53

befejezésül találtam egy igazi videót a malackáról.Sziasztok.Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 21. 18:46

MÉG EGY:

EZ EGY JÓ KIS SOROZAT:
Spoiler: mutasd
https://www.youtube.com/watch?v=J0W9i7IPCy8
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 21. 19:07

Paggy írta:SZIASZTOK LÁNYOK!ELŐSZÖR SZILVINEK ÍROK,MERT SÜRGŐS-szóval ERŐSZAKSZERVEZET DOKTOR ÚR RÁMFÖRMEDT ,AMIKOR AZ ELSŐ HÉT UTÁN ,KONTROLLRA MENTEM,HOGY NE MERJEM FELKÖTNI A KAROM, A VÉRKERINGÉS FENNTARTÁSA MIATT, PRÓBÁLJAM TARTANI ,VAGY TEGYEM A FEJEM TETEJÉRE, VAGY TARTSAM A MÁSIKKAL . CSINÁLJAK VÁLLKÖRZÉSEKET , MOZGASSAM AZ UIJJAM.mondanom sem kell ,az első időben, majd be to......tam a fájdalomtól.néha felkötöttem,ha elfáradt a vállam és a felkarom,amit fekete nadálytővel kentem.a sötétkék ég világos volt a csuklómból, fene tudja hogyan, "felszivárgó"könyököm és felkarom feketéskékjéhez képest . 4 NAP ALATT A FNADÁLYTŐ TELJESEN ELTÜNTETTE,-SZÓVAL ,MÁSFÉL HÉT KÍNLÓDÁS UTÁN NEM FÁJT,TUDTAM VALAMENNYIRE TARTANI,KIS SZÜNETEKKEL.de erőt kifejteni még nem tudok .csicsás 6500ft-os gipszem vanÍ/könnyűÍ,/nagy néha felkötöm fél órára.már majdnem jól vagyok,csak most kezd alatta viszketni.kínai evőpálcával vakarom.még 10 nap van a 6 hétből,egy vékony könyvet már elbírok,de a söprés még nem megy.JA, írt fel csonterősítőt ,14 ezerért/nem váltottam ki/, diót ettem és főleg magnéziumot +B vitamint. ennyit rólam- 1 kézzel ágyaztam,tusoltam,kutyát sétáltattam,főztem,csak vágni nem tudtam.a hagymát a nagykéssel fejbecsaptam,felrepült a polcra,leverte a vázát a virággal,a víz a kézitáskámban lévő könyvelésre ömlött és elmosódott egy nagy összegű számlán a tinta,majd átáztatta a jogosítványom papírtokját-ÉS OTT MEGÁLLT, ALATTA, EGY OLDALZSEBBEN,MINT EGY PARÁNYI TÓBAN - NEM VICC!!!!!-ITT VOLT A KEDVENC CSOKIS KARAMELLÁM/1 szem dugi/.na neki nem lett semmi baja,mérgemben megettem :((

Szia Paggy!
Ne haragudj, de nekem nagyon vicces volt ez a mini pillangóhatás. Elnézést, de láttam magam előtt a történteket. Az anyunak rossz volt a lába. Amíg nem járt bottal naponta elesett. Néha többször is. Legtöbbször annyira nevettünk rajta, néha mindketten a földön, mert fel akartam segíteni. Legtöbbször azért a megkönnyebüléstől nevettünk, hogy megint nem történt komolyabb baj. Hét kész anyagi csőd egy betegség. Nagyon okosan helyettesítetted a csonterősítőt. A kínai, koreai sorozatokban még csontlevest szoktak főzni. Biztosan láttad már és eszedbe jutott. Ha nem akkor, azt is főzhetnél. Jót tesz. Ezt a pár napot már kibírod, ha ilyen sokat sikeresen leküzdöttél.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. január 21. 19:19

Köszönet a képekért és a videókért. :D Nálam a meztelen dolgok nem nyerőek, de képen aranyos, annyival be is érem. Az a kutyus nekem Tervuerennek tűnik nem német juhásznak! Lillácskának is jobbulást kívánok! :ymhug: :x :-bd :flower1: :littlehearth:
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 21. 19:30

Paggy írta:KEDVES ÉVA-hát nem mindennapi,amin átmentél! NAGYON-NAGYON TOLERÁNS VAGY,mert nem kiabáltál a szomszédokkal.ELHISZEM,HOGY AZ IDEGEIDRE MENTEK.van úgy,összejön az embernek-PROBLÉMAGÓCOK-NÉZEM A KÍNAI SOROZATOK IDILLISZTIKUS KÉPEIT,AMIK MINDIG HATALMAS ÉLETHALÁLHARCOK UTÁN LÁTHATÓK/PRINCESS AGGENS és a többi/mi is így vagyunk,TÚLÉLJÜK,S EGYSZER MAJD NEM,DE REMÉLJÜK ,AZ ODÉBB LESZ! ;)) -
JÓ VOLT BEPILLANTANI EGY "MADARAS CSALÁD" ÉLETÉBE.vidám,izgalmas és zűrös állatokkal lakni.A LÉNYEG KIMARADT:
SZERETETTELJES ÉLET :littlehearth: KÖSZÖNÖM SZÉPEN A BESZÁMOLÓT.
KEDVES KATA!GYÖNYÖRŰ AZ ÉGBOLT!!!!ÖRÜLÖK,HOGY SIKERREL JÁRTÁL ÉS SAMUKA IS JÓL VOLT.Pihend ki magad!!!!A csizmaügyben osztom a véleményed,érdemes jót venni,mert az még kopottan is hasznosabb,mint a csicsás vacak. :flower1: :littlehearth: Paggy

Hát nem tehetnek róla, hogy ilyen szakikat fogtak ki. Komolyan sajnáltam őket, mert pár évig gyűjtögették a felújításra a pénzt. A nagymamájával is beázás miatt kötöttünk barátságot. Még akkor nem voltunk beköltözve. Éppen szereltük a konyhát. Minden frissen festve. Nyitjuk az ajtót és tócsák az előszobába, konyhába. Először azt hittük, hogy nálunk lett csőtörés. Majd megláttuk a plafonon a foltokat. Akkor már sejtettük, hogy nem nálunk volt a baj. Viszont kiderült, hogy nem is a felettünk lévőtől áztunk, mert ő is beázott. Tehát még feljebbről. Aztán együtt intéztük a biztosítót. Ez talán már a 6. beázásunk volt. Nagyjából 12 éve lakunk itt. Az előző lakásunk a 9. emeleten volt. Ott nem áztunk be soha. De meg voltunk győződve, hogy a felettünk lévő szerelget és barkácsol szabadidejében. Hát nem, de mi onnan hallottunk a hangot. Remekül vezeti a panel a hangot és a vizet is. A felújításra meg mindenkinek sor kerül, ha valaki lakik valahol. Nekünk az idén muszáj lesz a villany vezetékeket kicserélni. Remélem a többieknek is lesz türelmük hozzá.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 21. 19:41

Paggy írta:LÁNYOK!most reggel átnéztem az esti írásomat,így most ,a kávéivás alatt, itt vagyok.FONTOSNAK tartom a következő hírt,ezért beteszem a linkjét:
https://player.hu/tech-3/egy-napot-elt- ... n-termett/
SZÉP NAPOT,hétvégén jövök.ÜDV:PAGGY

Elég rövid élete volt szegénynek. Sajnos nekem az jutott eszembe, hogy a földet már sikeresen tönkre tettük. Keresni kell egy újabb áldozatot.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 21. 19:48

Kata58 írta:sziasztok! most keltem fel nemrég, jól elaludtam, gondoltam ébresztőnek jövök ide a fórumba..olvasom Paggy óráját, visszaforgatom...és keresem az ujjadat, nézem nézem, mondom magamnak nem találom..mire meglátom a 12- és egy óra tájékán..szóval ennyit az ébrenlétről =)) =)) =)) =)) .
Túl sokáig filmeztem és utána olvastam. s reggel aztán meg is van a bőjtje.! Itt nem volt hó most, de hideg van. Jó szórakozást a filmhez, kíváncsi leszek a választásodra... :ymhug: :x :-bd :flower1: :littlehearth:

Szia Kata! Nem vagy egyedül. Én is valami dísznek gondoltam az órán. Nem esett le, hogy újjat látok. SZép hangulatosak ezek az esti képek. Én is próbálkozom, de sikerülnek jól. Szeretem az esti fényeket a sötétből. Nekem olyan otthonos, hívogató, barátságos.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 21. 19:49

Az első is nagyon tetszik, de ez a reflektoros a kedvenc.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 21. 19:55

Kata58 írta:Sziasztok, szia Paggy, örülök, hogy eljutsz majd a filmvetítésre. A betett link a szállodáról érdekes, bár a mostani helyzet nem hiszem hogy majd sokáig
élvezhető lesz ...ha meglátom a ráját mindig kisebb rosszullét fog el, mindig eszembe jut annak a nagy állatbarátnak a rája simogatása, ami az életébe került. és árván hagyott két gyereket. Vajon mi van azóta a krokodil farmmal?!

Az esti képek hangulatosak lettek. Én annyira begubóztam, hogy este nem vagyok hajlandó kimenni semmiért..pontosítok sötétedéssel. Tehát mindegy hogy 5 vagy este 1o. óra. az mondjuk más, ha eleve uton vagyok és közben rám sötétedik, de itthonról már sehogy se.
Legyen szép napod! :ymhug: :x :-bd :flower1: :littlehearth:

Én úgy emlékszem, hogy a lánya folytatja az apja munkásságát. Szerintem a tv-ben láttam, régebben. Ha a krokodil vadászra gondolsz aki természetfilmeket forgatott az állatokról. Nevét nem tudom sajnos.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 21. 20:04

Paggy írta:Kedves Kata!Hát ,tudod a kutyákkal este is kell sétálnom,egyébként a környékünk nagyon békés.Elhiszem,hogy télen este ,csak úgy ,nem megy ki az ember.Célnélkül, minek?Ezért lenne jó,a sok fotó,fotelból is látsz mindent!Mindnyájan bezárkózunk,bent is maradunk.Nehéz nekem, mindenhol különcnek tartanak,mert igyekszem nyitva maradni.Egyrészt magam miatt,másrészt ,hogy barátságos világban éljünk.Olyan elidegenült kezd lenni,pedig rajtunk múlik.Nem intimpistáskodni ,de azért szóba állni egymással./GONDOLOM én./Tehát csapjunk bele!!!!---
Itt süt a nap,de hideg van.Kezdődik egy új hét.Mindenkinek szép hetet! Kis vidámságot. \:D/ Bár Lillus lázas,de remélem hamarosan jobban lesz! %%- :littlehearth: Majd megyek hozzájuk.
Nekem ez a hét picit csendesebben alakul,a jövőhét viszon!!!!!!-GIPSZLEVÉTEL,Dok.Filmfeszt.Kínai Újévi Koncert/remélem így kell írni/
Ma hozok néhány állatos képet délután,mert megyek az állateledel boltba.Most pedig egy másik érdekességet teszek be.Na sziasztok!Paggy

Jó hetet neked és mindenkinek. Az unokádnak gyors gyógyulást. Remélem ez nem az influenza.
Én is a napokban beszálltam a liftbe és egy ideg nő volt ott. Kiszállás előtt megdicsértem a parfümjét. Kérdeztem, hogy most költöztek ide, mert még nem láttam? Mondtam, hogy érezzék jól magukat. Hát nagyon meglepődött. Pedig csak pár szó, nem kerül semmibe és máris jobban éreztük magunkat mindketten.
Felénk rügyeznek az orgonák. Majd a napokban felteszem. Ez volt az első kinti képem.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 21. 20:44

VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2019. január 21. 21:21

Paggy írta:MINDJÁRT JÖN EGY MÁSIK VIDEÓ:

Köszi a videókat Paggy. Nagyon gyönyörű éles képet csinál a telefonod. Én még nem próbáltam ki. Az axolotl kétéltű, gőte féle, ha jól emlékszem. Nekem sem nagyon tetszenek a kopasz állatok. Azok inkább csak allergiásaknak való, aki mégis nagyon szeretne állatot tartani. DE nagyon kényes a bőrük. Kiszárad és naponta többször is krémezni kell, meg napvédőzni. Ezt kutyák macskák kapcsán láttam a tv-ben. Nem tudtam, hogy nem ehetnek magokat a hörcsögök. Én az állatkertben láttam őket. Van nekik elkerítve egy nagy tér. Egész falu van csinálva nekik házakkal, iskolával, templommal. Az nagyon tetszett. Ja tényleg azok tengeri malacok voltak. Bocsi.

Érezzétek jól magatokat Lillával. Mielőbb gyógyuljon meg.

Jó éjszakát!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 22. 7:39

Jó reggelt!Most csak egy "3kortykávés"bekukkantásra jöttem.Először Katának/már próbálok 2 kézzel gépelni/Még nem néztem utána milyen a Tervueren?Ez egy új fajtanév?Majd este megnézem.Egyébként ,hátul olyan szürkés a szőre.-Itt hideg van.Ki vásárol ma nálatok?
Mikor mész el Samukával legközelebb?Szép hetet!!!! :flower1:Igyál finom ,illatos levendulateát!!!Kérek majd egy képet, :littlehearth: Hogy néz ki ,ha lefőzed?
Éva!Köszi a sok jótanácsot.A csontlevesre emlékeztem,meg is fogom a héten csinálni.-Éva ,ne hagyd abba a telefonos fotózást!Úgy tetszettek nekem a képeid.-Rokonlelkek vagyunk,ezt a liftes történetedre írom.Aranyos ,ahogy a parfűmjét dícsérted.Gondolom,hogy megdöbbent először a hölgy.Egyébként ,szereted a finom parfűmöket?Inkább azt kérdezem ,milyen illatot szeretsz? :movingflower: :flower1: %%-
Ismeritek biztos azt a játékot:
-Ha gyümölcs lennél,mi lennél?
-Ha állat lennél ,mi lennél?/Esetleg ki?/
-Ha tárgy lennél,mi lennél?
SZÓVAL TI KIK, ILL.MIK LENNÉTEK?
Gyümölcs/én/:édes fekete szeder.
Állat/én/:vagy egy olyan ma divatos kis disznó vagy kutya /tacskó/
Tárgy/én/:karosszék
KÉPEKKEL CSAK HÉTVÉGÉN JÖVÖK,DE REGGELENTE BEKUKKANTOK.ÜDV MINDENKINEK,AZOKNAK IS AKIK CSAK BENÉZNEK IDE.Öröm nézegetni egymás képeit és olvasni a kommenteket. :flower1: %%- Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 22. 7:52

GYORSAN HOZTAM MÉG EGY KIS LÁTVÁNYT A HIDEG TÉLI REGGELEN:
https://roadster.hu/2019-legjobban-vart-epuletei/

Vissza: “Társalgó”