Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 25. 19:38

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 25. 19:40

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 25. 19:43

Végül a visszadhatatlan hősi dal Kínáról:
Kép
Sziasztok.Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. január 25. 19:53

Köszönöm a sok látnivalót a kóstolnivalót meg tuti ki nem hagytam volna! Biztosan nagyon jól érezted magad! :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. január 29. 16:55

Hogy végre hozzak egy kis friss képet ;) :D
Kép
Kép

Kép
azt hiszem ez a grimasz mindent visz :)) :)) :))
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
:D :ymhug: :x :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 30. 11:15

Sziasztok!Először szeretnék Kata gratulálni,hogy ismét sikeresen kimozdultatok,másodszor,mert fényképeztél.Írd meg merre jártatok,mi ez a szép épület!/Különösen az erkély,fogalmam sincs ,hogy hívják az erkélydíszítést,majd megnézem /Tetszik a fotó,ami az épület sarkáról készült.Nehéz úgy állni,hogy minden látszódjon.Harmadsorban pedig,tényleg Samuka grimaszolt.Vajon elege volt a sétából,vagy unta a mama fényképezését?Mit csináltatok?Kedves Kata,nagyon köszönöm a képeket. :flower1: :littlehearth: @};-
Lányok!Vaciláltam rajta írjak-e a tegnapi dokumentumfilmes fesztiválról.Nem azért,mintha nem lett volna érdekes,hanem,fogalmam sincs kit érdekel ez a sok pesti progrtam.Azután eldöntöttem,hogy bár én nagyon örülnék,ha hallanék sok vidéki eseményről,látnék szép képeket,de hát nem erőszakoskodhatok .Viszont a jó és érdekes dolgokat szerintem meg kell osztani./mellékesen néha olyan fényképezjhetnékem van,ha szépen süt a nap egy hát ablakára,vagy esteledik és sejtelmes sziluettje lesz a fáknak,de lebeszélem magam/
Tehát,most mindjárt készítek egy beszámolót a tegnap látott filmről.JA ÉS LEVETTÉK A GIPSZEM ÉS RETTENTŐ CSÁLÉN ÁLL A KAROM.FOGALMAM SINCS,HOGY LESZ EBBŐL HASZNÁLHATÓ VÉGTAG/
Igyekszem jó beszámolót csinálni,közben még a csarnokba is kell mennem,ezért csak késő délután teszem fel.
Szép napot!Itt vacak az idő,barátságtalan.
Hű valamit elfelejtettem:Csütörtökön a Művészetek Palotájába /MÜPA/,megyek holdújévi koncertre.Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. január 30. 13:19

szia Paggy, majd a gyógytorna fog sokat segíteni, már ha legalábbis elküldtek, meg a masszázs, de az is csak nagyon óvatosan...csak annyira, hogy az izmok újra életre keljenek a többheti alvás után. Szóval vigyázz magadra, és ne akarj azonnal de mindent most rögtönt alakÍtani, mert annak is meglesz a böjtje...az meg ugye nem hiányzik. Legközelebb hozom majd a képek ismertetőjét, ez egyébként a Baross út,egyik legfontosabb kereszteződése. A kedvenc kis cukker boltunkba mentünk be, meg az Arrabonába, gyógynövényboltba, bankba...szóval olyan ügyintézős dolgunk volt. Csak annyi, hogy a busszal mentünk be, de befelé meg kellett szakítani az utat, és az nagyon kizökkentette...de azért aranyosan viselkedett, csak nem mertem későbbre hagyni..és a bankkal kezdtem, de jól is tettem, mert talán 5 percet ha vártunk... :D , Onnantól már szabad volt a pálya.. :D
Mivel nem nagyon járunk most ki, így nem is figyelem annyira a programokat, de tény, hogy Győr is mindig tele van eseményekkel.
Legyen szép napja mindenkinek! :D :ymhug: :x :movingflower: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 30. 13:57

Köszönöm Kata a jóanácsot.IGYEKSZEM.
Előbb jövök,mert este megint megyek moziba és ezt elfelejtettem/ :)) /
Ez a beharangozó,kissé eröltetett DE IGAZI JÓ RENDEZVÉNYT!!!!!!REKLÁMOZ
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 30. 14:01

Bár rengeteg jó és komoly film van a fesztiválon,valamint Kata egy másik filmet választott,amit majd ma este fogok megnézni,mégis egy félig humoros/fekete/,félig nagyon is reálisnak lázszó filmről írok.
Részlet a Pesti Estben megjelent ismertetőből:
So Help Me God
Isten engem úgy segéljen
Jean libon,Yves Hinant dok/?/filmje-a kérdfőjelet én írtam
Ez nem mozi,ez a valóság,ami rosszabb.
A rendkívüli és a maga nemében egyedülálló vizsgálóbírónő,Anne Gruwez valódi bűnügyi nyomozások kulisszatitkaiba enged nekünk betekintést.Méghozzá úgy,hogy mellette ülve végighallgatjuk a gyanúsítottakat.Kivel így ,kőkeményen,kivel empatikusan beszél.Egyszerre igazságos,bátor..
(A filmet, két Belgiumban sztár szatirikus- sorozatrendező készítette,ezért érzem én nem teljesen hitelesnek.Majd meglátjátok a szereplők arcát,nem ráncolják a homlokukat,a tekintetük érzelemszegény.Bár azt állítják a rendezők,hogy a szereplők tudtával,beelergyezésével forgattak,nem hiszem el,hogy nem betanult szöveg.
A bírónő gyilkosságokban,prostitúcióban,bántalmazásban nyomoz,sőt kihallgat egy sexszolgáltató hölgyet is,részletesen elmesélteti vele mit csinál dominaként.,Olyan mintha csak egy forgatókönyv által megkonstruált filmet látnánk.NEM MONDOM,hogy néha nem vigyorogtam vagy szörnyülködtem,de semmiképp nem hittem el.
Esetek.Bevándorló család ,senki sem dolgozik, betegállományban vannak/férfi-5 éve 1x megverték most még idegorvosi kezelésre jár-asszony régi balesete miatt fejfájása van...../Másik:visszaeső bűnös-kirabolt egy öregembert a bankautómatánál-Harmadik.anya ,aki meggyilkolta a fiát,mert sátánnak nézte ,LÁTJUK AZ ASSZONYT,AHOGY VALLOMÁST TESZ.-Negyedik.prostituáltakat gyilkoltak meg,vajon ki a 4 gyanúsított közül ?Végignézünk EGY EXUMÁLÁST,A BÍRÓNŐ NAPERNYŐVEL,,LÁTJUK A HALOTTAT IS-Bemutatja a bírónőt vezetés közben,majd otthon a jópofa patkányával,más esetben egy formalinban ázó levágott kezet mutogat a balfék rendőröknek.
Ezt a filmet játékfilmként megnézem volna,de így csak "jópofa" ötletbörze lett.Kínos is volt utána a rendezőkkel való beszélgetés,mert ők állították,hogy ez a valóság.Semmit nem tettek hozzá,csak forgattak.HÁT NEM TUDOM.Semmennyire nem éreztem tragikusnak az igazán szomorú eseteket,csak mintha egy Agatha Christie filmet látnék.Mindenesetre,mások komolyabb alkotásokat láttak és a mozicsarenokban sokan lelkendeztek.Várom a többi alkotást és az eredményhirdetést.Mindjárt teszek be egy linket,részlet a filmből.Üdv.Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 30. 14:03

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. január 30. 16:00

Köszönöm a linkeket..sajnos tényleg ez a valóság...elmegy egy m...3-4 feleséggel stb...a többit nem is mondom, de az ügyésznőt sem ejtették a fejére, tud jelbeszélni..xddd
azért köszönöm, hogy megnézed a filmet és majd beszámolsz róla..nagyon kíváncsi vagyok. Kellemes időtöltést! :x :ymblushing: :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 30. 21:44

HÁT NEM!!!!!!!!!!!!!!!A FENE EGYE MEG,LEKÉSTEM A FILMET!!!!!!!!!!!!!!ELMENT A BUSZ AZ ORROM ELŐTT.15 PERCET VÁRTAM,MAJD AZ ALULJÁRÓBAN VEREKEDÉS VOLT ÉS A RENDŐRSÉG LEZÁRTA A RÉSZT.ENNYIRE ROSSZUL VÉGZŐDÖTT A NAP. :(( :(( :(( :((
Reménykederm,hogy még vetítik,vagy a NETEN MEGTALÁLOM.JA ÉS HAZAÉRVE NEM TALÁLTAM A KAPUKULCSOT/a párom éjszakásÍ/a szomszédoktól kellett elkérni a pótkulcsot.
Még csak ezt találtam:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 30. 21:51

Ennyit mára.JÓ ÉJSZAKÁT!Paggy :-h :flower1: (-|
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. január 30. 22:16

Hát sajnálom hogy így alakult, de jó hogy neked nem lett azon kívűl bajod, hogy elkéstél, és a kulcskaland. Majd bepótoljuk valahogy , mert ezt én is mindenképp meg akartam nézni...jó éjszakát mindenkinek! Most ért véget az Istentisztelet...csak bekukkantottam.. :x :ymhug: :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth: i-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 30. 22:22

Kata visszajöttem,mert a barátnőm hívott,hogy valahol meg lehet majd nézni.PAGGY
nagyon FÁRADT VAGYOK A ROHANGÁLÁSTÓL.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 31. 10:22

Kedves Mindenki!Tegnap nagyon elfáradtam , a rohangálás miatt kicsit fáj a karom .DE, mivel már régen megvettem a mai NAGY KÍNAI KONCERTRE a jegyet,mindenképp elmegyek.Majd utána jegelem magam,mert már megint "túlfutottam".A mai koncert biztosan szép lesz,igyekszem némi kóstolót hozni.Talán sikerül,mert az erkélyen ülök.Sajnos a tegnapi nap balul ütött ki és lemaradtam a filmről,de a barátnőm ismerőse esetleg segít valahol megnézni.A baj az,hogy a barátnőm se látta,mert kint várt rám,nála voltak a jegyek. EZ VAN. :(
Ha érdekel TITEKET a "híradás" a koncertről, vagy ma éjjel ,de inkább holnap délelött ,felteszem/ha lesz mit/.Talán március még ilyen mozgalmas/februárban orvosokhoz járok+ gyógytorna/Vacak, nem tudok addig jógázni,mert még felállni sem tudok rendesen kar nélkül a földről.Ezért jobb a sov ány embereknek,nem kell súlyokat emelni .Na elég a panaszkodásból!SÜT A NAP. :) Minden jót MINDENKINEK!Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. január 31. 10:29

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. január 31. 10:48

Kellemes koncertezést. Itt akkora köd van, hogy alig látszik az Ifjúság krt. és a Parkról már nem is beszélve. Várom hogy mikor győz a napsütés... :D :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 1. 0:29

Hahó ,biztos mindenki alszik!Nem baj,gyorsan felteszem ,mert reggel dolgom van.
Szóval megjöttem egy csodás koncertről.Ott nem lehetett videózni,de képeket hoztam és a zenekar által előadott műveket megtaláltam a you tube-on.TEHÁT HAJRÁ!!!!Ha akartok résztvenni egy fél koncerten...Mindjárt.Paggy
Művészetek Palotája ma este:
Képpost images
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 1. 0:33

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 1. 0:34

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 1. 0:35

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 1. 0:36

Spoiler: mutasd
Kép

Az idei koncertsorozaton egy egészen friss,a nagyközönség előtt 2017 decemberében debütált együttes a SZOCSOUL KINAI ZENEKAR képviseli a kinai hagyományokat
Szocsua az egyik legrégebbi múltra visszatekintő kínai város./csaknem 1000 éves kertjeit a klasszikus kínai kertművészet kiemelkedő példájaként emlegetik és az ország legnevezetesebb turisztikai látványosséágai közé ttartozik,valamint rengeteg csodálatos buddhista és taoista temploma van,a várost behálózó csatornák felett hangulatos hidak ívelnek át,,deaz óriási felhőkarcolók is hozzátartoznak a város képéhez.Szocsua napjainkra Kína egyik leggatzdagabb városa.A város önkormányzata és a nagy high-tech cégei közösen alapították meg a zenekaert,amely elsősorban a Jangce folyótól délre eső területek zenei tradicióit igyekszik ápolni.A számos neves zenészt felvonultató,90 tagú együttes repertuárjában klasszikus darabok és tradicionális ihletésű művek éppúgy szerepelnek.A zenekar művészeti vezetője és dirigense PANG KANG,aki Kijevben végezte a karmesterképzőt/egyedüli ázsiaiként egy neves intézményben/.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 1. 0:41

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 1. 0:44

Program/többek közt/:
Wang Danhong:Makaói capriccio /Makaó kínához csatolásának évfordulójára/SZERINTEM SZUPER ,HALLGASSÁTOK MEG!

Vissza: “Társalgó”