Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 1. 0:49

Hua Yanjun-Zhu Changyao:Moon Reflected in the Er Quan
Zhu Changyao egyike Kína legendás erhu játékosainak,világklasszis virtuóz.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 1. 0:51

AZ EGYÜTTES:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 1. 1:00

A SIKER ÉS EGY PICI RÉSZ A RÁADÁSBÓL...Szép álmokat!Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. február 1. 7:21

szia Paggy, köszönöm a frissibe élményt, nem is csodálom hogy azonmód ki is tettél az élménypillanatokból. Egyébként nagyon csinos vagy a képen :x
Nagyon szép helyen volt a koncert, és kicsit ledöbbentem, hogy tényleg ennyi üres szék volt? vagy még nem érkezett meg mindenki? Azt hittem annyian lesznek hogy a lépcsőkön is ülni fognak! :D . Köszönöm az ismertetőket, mindenképp meghallgatom majd a videókat, nekem most még túl korán van.. :D .Ilyenkor nálam még nem szól semmi, mert nem tudom csemetém visszaalszik e vagy sem...úgyhogy ilyenkor olvasok, nézelődöm a neten.
További szép napot mindenkinek... :D :ymhug: :ymhug: :x :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 1. 10:00

Beugrottam kávéval:
Kata ez a videó közvetlen a klezdés előtt készült telefonnal:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 1. 10:21

Tehát maradt 1-2szabad hely.
Több dologról szeretnék írni gyorsan.
Találkoztam Birivel és hozott programfüzetet a Koreai Kulturális Központból.Mindjárt lefényképezem.GABÓCI,lesz valamilyen workshop a hanbokról/mindjárt beteszem../
És lesz a Tavasz Fesztivál keretében a Koreai Nemzeti Táncegyüttes A tinta illata c.előadása.Szeretnék elmenni.----------Ne higgyétek,hogy ennyi pénzem van,hogy mindenhova elmegyek!Egy csomó mindent ingyen hírdetnek.Meg a NETRŐL tájékozódom.Névnapra,anyáknapra,szülinapra kérem a jegyek árát.Most például voltam egy előadáson és a végén tesztelték ,hogy ki mit tanult.Nyertem egy 5000ft-os virágáruházi utalványt.Ezt csak azért írom le,hogy /és most "okoskodom" ELNÉZÉST/nem kell túl sok pénz ,ha idősebb korunkra is aktívak akarunk maradni.PERSZE LEHETŐSÉG KELL HOZZÁ.Nem kérkedni akarok vele,semmiképpen.Ráadásul,most igyekszem pótolni ,amit kihagytam.----Mindjárt teszek be képet.
Csináltam 1 képet a pénteken vásárolt függőmről.Igazi kincs,SZÉPSÉG!!!
Katának írom.Mindenképpen utánanézek az erkélydíszítésnek.GYŐR nagyon szép város.Reménykedem,hogy néha ,ha kijutsz,készítesz képeket.Kíváncsi lennék pld.a Rábára.NE VEDD ERŐSZAKOSKODÁSNAK!
Na jó,most hozom a képeket és megyek takarítani És macskaoltásra kell mennünk.Remélem a párom nem engedte ki.A múltkor is úgy jártam,hogy mire indulni kellett,ő kinyitotta "szegénynek" az ajtót,-Olyan keservesen nyávogott,hogy ki akar menni-Így azután elmaradt az oltás.Üdv:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 1. 10:29

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 1. 10:32

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 1. 10:33

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 1. 10:34

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. február 2. 9:23

Tegnapi beszerző utunk...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
:-bd :movingflower: :flower1: :ymhug:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 2. 16:18

Sziasztok!Szia Kata!Hű,de sok finomság van a képen!Mandarin----a kép vonzó,azt érzi az ember mindjárt beleharap-Vajon édes ,vagy savanykás?Vettél belőle,esetleg az egész ládányit hazacipelted?Savanyúsaág---jó nagy üveg.-Ekkorával az a baj,hogy hamar meg kell enni,mert hol tárolod,ha felnyitod?Szereted az ecetes paprikát?Nekem a kedvencem,de kicsi tottyadt legyen!!!
Jó drága a cukkini és a padlizsán.Az utóbbit ilyenkor már nem szabad venni,mert keserű és éretlen.....VÉGÜL MIT VÁSÁROLTÁL?....
Most mindjárt "körbenézek" Győrben.A vicces az ,hogy 45 éve mindig átutaztam rajta Sopron felé és alig ismerem.Viszont sokkal jobb,ha valaki által ismeri meg az ember.Na "megyek" és majd "jövök" vissza.Addig is köszönöm a képeket.Főleg erkélynézőben leszek.Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 2. 16:22

Hű,mindjárt mit találtam!!!Beteszem,amíg olvasom,hátha TITEKET is érdekel.
https://regigyor.hu/belvaros/negy-erkelyes-sarok/
Kép
a házakat mind a négy sarkon zárt erkély díszíti.

Ez a hazai viszonylatban is ritka és rendkívül jellegzetes utcaképet alkot.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 2. 16:32

Spoiler: mutasd
Győr történelmi, művészeti emlékei között rangos helyet foglal el a Liszt Ferenc út 20. szám alatti barokk palota. Az épület története évszázadokra nyúlik vissza, hiszen már a középkorban katonai családok lakták a ház elődjét. Tőlük került a Zichyek tulajdonába. Az 1703-ban készített telekkönyv szerint már egyetlen gazdája gróf Zichy István, a Győri Lovasság parancsnoka.

Az épület Győr sok művészi ízléssel épített barokk háza közül kiválik. Északi homlokzata erősen klasszicizáló hatást kelt. A díszes bejárati kapu két oldalán görnyedő atlaszok hordozzák az erkélyt. Az erkélyek közötti fülkében barokk szoborcsoport: a Szent-család.

A házegyüttes legrégibb, egyben legértékesebb része a saroképület. Sarkán hengeres, zárt erkély. Ezek a zárt erkélyek az egész Kárpát-medencében leginkább Győr jellemzői. Az otthon üldögélő jómódú polgárasszonyok és lányok az erkély oldalsó ablakaiból szinte észrevétlenül szemlélhették az utcai járókelőket, s mert az erkély látószöge 270°-ra nyitott, három utcára is tekinthettek. A lépcsőházból balra nyitott ajtót díszes barokk kerettel, két oldalt párkányt hordozó óriásokkal vették körül. Az emeleti termek ablakmélyedéseiben látható - az 1800-as évek elejéről származó - festett díszítések mellett legjelen-tősebbek az erkélyre néző szoba barokk stílusú freskói. Ezek a freskók részben a kor szórakozásait, részben pedig bibliai jeleneteket örökítenek meg
.
Kép
A felső képről van szó.DE HOL VAN A KATA ÁLTAL LEFÉNYKÉPEZETT ERKÉLY?MINDJÁRT
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 2. 16:57

Megvan!Vasmacska cégéres ház/VASMACSKA-HÁZ/
Képsoftware screenshot
Sokat nem írnak róla,csak hogy 2 emeletes .Keresem tovább.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 2. 17:11

Most nincs több időm.VAJON MIÉRT LÓG OTT A VASMACSKA CÉGÉR?Üdv és szép estét!Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. február 2. 17:42

Paggy írta:Most nincs több időm.VAJON MIÉRT LÓG OTT A VASMACSKA CÉGÉR?Üdv és szép estét!Paggy

látod ez a kérdés még nem is jutott eszembe...Nagyjából mindent vettem, mandarint, zöldséget babot, tojást, a többi majd ha olcsó lesz és szezonja.
:D :ymhug: :x :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth: .
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 3. 13:55

Sziasztok!Ma ezt találtam:
https://www.joy.hu/new-york-arcai-110274
1 képet kiválasztottam.Majdnem mind közeli fotó.

Képimg upload
És milyen Győr,Szeged,Békéscsaba,Esztergom arca?
Budapest arcát /sokfélét/már ismeritek.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 4. 9:17

Sziasztok!Aki Budapestre jön és valamilyen érdekes programon akar résztvenni,ajánlom : welovebudapest.com -t
Kiemelés :https://welovebudapest.com/program/muzeum-februar
https://welovebudapest.com/program/valy ... auna-2019/ /erről már tettem be képet a 444 jó hekly Budapesten c.könyvből
Ezt sajnos kihagyom,holnap lesz:
https://welovebudapest.com/program/peki ... -kuo-feng/
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 7. 6:21

Jó reggelt MINDENKINEK!/aki már fent van/
Csak benézek,hogy mi újság.Hát nem sokan jártatok erre.de jó lenne néhány fotót látni!
Megosztom a ma hajnali tapasztalatom.Éppen lehuppantam picit a gép mellé,hogy valami kis bíztatást szerezzek a rengeteg tortúrához/orvosok tömkelegéhez kell menjek az következő 10 napban/,amikor is ÚJRA rádöbbentem valamire:
Rengeteg önzetlen ember munkájából részesedem.RITA :littlehearth: :flower1: ,BIRI :flower1: :littlehearth: és az Ázsia Ékkövének összes fordítója :flower1: :littlehearth: EZER és EZER KÖSZÖNET ÉRTE ^:)^ ^:)^ ^:)^
MILYEN JÓ,HOGY SOKAN VANNAK és az is ,hogy lehetőségem van "idejárni".Szóval HUSSSS! a nyavajgásnak az orvosok miatt,gyerünk fényképezni!Legalább elütöm vele a várakozás,szorongás idejét.
Ma reggel csak 1 fotót hoztam.Sietnem kell ,de azért felteszem.Estére hozok többet.MINDJÁRT.Egyébként az alvóknak:JÓ SZUNDIKÁLÁST!Üdv:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 7. 6:41

Hú,de nehezen ment át a telefonomról!!!Most már rohannom kell.SZISZTOK./Egy szép fa,amit gyakran fényképezek nyáron./
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. február 7. 7:20

sziasztok! már én is fenn vagyok, 3 óra alvás után..brr.Nagyon szép a reggeli kép. Itt akkora dér van, mintha hó esett volna! és -6 fok.
Mennem kell majd délelőtt macskákat etetni, stb. aput most viszik az ultrahangra, mert annyira begörcsölt a veséje, hogy mentőt kellett hívnia.
Ágy nem jutott neki, csak hordágy. Talán mire indulok, többet tudok. Majd valahogy megoldom a helyzeteket... :) :ymhug: :-bd :littlehearth:

túl van a műtéten, és a körülményekhez képest jól van. Holnap reggeltől ez a gépem nem lesz..majd csak vasárnaptól...Úgy néztem volna valamit innen a fórumból... :( ;;) Hát majd vasárnap,,, :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 7. 19:46

Kata szia!Megjöttem,mindjárt írok.DE JÓ,HOGY APUKÁD TÚL VAN A MŰTÉTEN!!!!!!!Kis idő kell még,amíg a cicáim megetetem.A borzalmas kórházi viszonyok közt,NAGY SZERENCSE,HOGY SIKERÜLT A MŰTÉT.Most sok erőt kívánok NEKED , belső nyugalmat és MINDEN RENDBEN LESZ!!!!! %%- %%- %%- Amíg nem leszel gépközelben,addig is gondolunk RÁD , én személy szerint is küldök egy kis optimista energiát :littlehearth: :flower1: :flower1: :flower1: :flower1: :flower1: :flower1: :flower1: :flower1: :flower1: :flower1: :flower1: Gondolom kiköltözöl apukád házába addig.Üdvözlöm a cicákat.APUKÁDNAK GYORS GYÓGYULÁST,mert nagy szükség van rá!!!
Írjál,amint tudsz!Üdv:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 7. 20:30

Fényképek.Mas egész nap a rendelőbe rohangáltam./3x/,így láttam a Móricz Zsigmond körteret különböző időpontokban.Most telefonos térfotók következnek.
Reggel fél 8.Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 7. 20:34

Vissza: “Társalgó”