Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Nem nagyon jönnek át a telefonomról,ezért beteszek mégegy linket.ja és nagyon kedves ügyvédnőnk volt.
https://irodahaz.info/kiado-iroda/Ybl-P ... apest/432/
https://irodahaz.info/kiado-iroda/Ybl-P ... apest/432/
Paggy!
Ez a lépcsőház gyönyörű! Fantasztikus lehetett belépni kintről egy ilyen szépségbe. Nagyon tetszik a második feltett irodai képed falán a tapéta. Gondolom az volt. A bambuszok jutottak hirtelen az eszembe.
A tolóajtó is szép üvegmintázatú.
Gyors rákerestem erre a városra, ami azért volt most meglepetés, mert nemrég fejeztem be az egyik új ismerősömnek a tájékoztatást, élményeket Kínáról, mert oda szeretnének menni három hétre.
Ez a lépcsőház gyönyörű! Fantasztikus lehetett belépni kintről egy ilyen szépségbe. Nagyon tetszik a második feltett irodai képed falán a tapéta. Gondolom az volt. A bambuszok jutottak hirtelen az eszembe.

Gyors rákerestem erre a városra, ami azért volt most meglepetés, mert nemrég fejeztem be az egyik új ismerősömnek a tájékoztatást, élményeket Kínáról, mert oda szeretnének menni három hétre.
Most pedig jó éjt MINDENKINEK!

Milyen érdekesek ezek a lefelé kukucskáló szobrok.
Az ablakokat nézve, meg olyan érzésem van, mintha kerengőkben sétálna az ember. Nagyon szép!
Az ablakokat nézve, meg olyan érzésem van, mintha kerengőkben sétálna az ember. Nagyon szép!
Ági,tényleg elküldöm a "szuvenír térképeket"ILLETVE RENDESEN LEFOTÓZOM,HA ÚGY JOBB.Írd meg kell-e!Részletesen le tudom napvilágnál fotózni.
gyönyörűek a képek..elgondolkodtam, hogy az a sok gyönyörű lépcsőházi virág-levél mintákat mennyi idő letakarítani..szerintem ide már külön személyzet kell. üdítő látvány a tisztaság is...

Ági! Csak sóhajtozni tudtam a gyönyörűségtől a rajzok alapján. Nagyon nagyon ügyes vagy!

Paggy írta:Ági,tényleg elküldöm a "szuvenír térképeket"ILLETVE RENDESEN LEFOTÓZOM,HA ÚGY JOBB.Írd meg kell-e!Részletesen le tudom napvilágnál fotózni.
Szia Paggy!
Nagyon szeretem bogarászni az ilyen témát, képeket. Ha lesz időd és energiád, akkor szívesen veszem, ha elküldöd. De tényleg,csak ha lesz időd!
Na meg persze fájditani vele a szivem.

Ági!Most futnom kell az orvoshoz,de délután lefotózom.SZIASZTOK LÁNYOK!
Paggy
ÁGI LEFOTÓZTAM ,ESTE JÖVÖK.RENGETEG DARABBÓL KELL MAJD ÖSSZERAKNI.MÉG CSAK GUANGZHOU KÉSZ Paggy

ÁGI LEFOTÓZTAM ,ESTE JÖVÖK.RENGETEG DARABBÓL KELL MAJD ÖSSZERAKNI.MÉG CSAK GUANGZHOU KÉSZ Paggy