Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Kritikán aluli!!!!!Nem megy át.Közben már porszívóztam,főztem.Fütyül rám a telefonom.most már indulnom kell.Marad az 1 kép.Üdv.
sziasztok! Tegnap olyan fáradt voltam, és annyira kíváncsi a filmre, hogy elhalasztottam ide kitenni a képeket. Ma nem kell kimenni szerencsére..jóból is megárt a sok/k/!
De nincs mese, bírni kell...
. Csak már ez a kazánrakás maradhatna már el, erre milyen idő van itt..
. Na mindegy, ez a pár nap igen szép idő ami volt igen elkényeztetett bennünket.

ennyi volt a mese mára...

ennyi volt a mese mára...

Kedves Kata és kedves Lányok!
Kata.
TÜNDÉK a cicák!!!!Különösen szép vágott szeme van a cirmosnak,jó kis vidám életük lehet apukádnál.Gondolom elkél a ház körül a cica,mert egér és patkány akad mindenhol bőven,még a városban is.HOGY VAN APUKÁD?Még nem szabad neki eröltetnie.Mit kell rakni a kazánba?Fát vagy szenet?Samuka mit szól a sok "kiránduláshoz"?
Jók a képek: a borostyán alól kikukucsdkáló szem a fán/talán segítéget kér/,a bozót mögött látszó,kertvégi fenyő és a szép vörös levélke.Minek a bimbója van a fotón?Te biztos jól ismered a kertet.Köszönöm a képeket.
Lányok!Ma 3 képet hoztam.Üdv:Paggy
Kata.
TÜNDÉK a cicák!!!!Különösen szép vágott szeme van a cirmosnak,jó kis vidám életük lehet apukádnál.Gondolom elkél a ház körül a cica,mert egér és patkány akad mindenhol bőven,még a városban is.HOGY VAN APUKÁD?Még nem szabad neki eröltetnie.Mit kell rakni a kazánba?Fát vagy szenet?Samuka mit szól a sok "kiránduláshoz"?
Jók a képek: a borostyán alól kikukucsdkáló szem a fán/talán segítéget kér/,a bozót mögött látszó,kertvégi fenyő és a szép vörös levélke.Minek a bimbója van a fotón?Te biztos jól ismered a kertet.Köszönöm a képeket.

Lányok!Ma 3 képet hoztam.Üdv:Paggy
Szia Mindenki!
Kata!, Ezek a cicmicek nagyon szépek! A cirmos is, a fekete is. A cipőfoglaló pedig igazán leleményes.
A fekete cica fiatal? Olyan hatalmasnak néz ki, de lehet, hogy csak a felvétel miatt.
Paggy kérdéseire én is várom a választ
Nagy területet kell felügyelned, remélem apukád sokkal jobban van már. Hangulata?
Paggy! Mikor láttam a csuklód, az első reakcióm az volt, hogy: úratyám! Ez gyógyult?? Dagadt, vagy csak ilyen? Fáj még? Időjárást megérzed vele?
Nem irigyelleka cipekedés miatt.
Én épp a napokban vágtam magam megint vissza arra a szintre, hogy irány Pest csontkovács. Pedig két hete voltunk és fél évente jutunk csak fel.
Nem szabad cipekednem se a térdem, se a csipőm miatt. Nem kell hosszan, csak a piacon a bevásárolt dolgokat a biciklihez vinni. Azt meg ugye nem messze zárom le. Na mindegy. Most vásárlás stop van részemről.
Nagyon tetszik az éjszakai lámpás képed.
Megint nagyon jó videókat tettél fel. Sorrend lesz: dalai láma, kinai, majd koreai video megnézése.
Itt borzalmas idő van. Fúj a szél de nagyon délután szakadt az eső, majd hószállingózás volt, már - 1,8 fok van. Brrr, mi lesz reggelig...
Kata!, Ezek a cicmicek nagyon szépek! A cirmos is, a fekete is. A cipőfoglaló pedig igazán leleményes.

A fekete cica fiatal? Olyan hatalmasnak néz ki, de lehet, hogy csak a felvétel miatt.
Paggy kérdéseire én is várom a választ

Nagy területet kell felügyelned, remélem apukád sokkal jobban van már. Hangulata?
Paggy! Mikor láttam a csuklód, az első reakcióm az volt, hogy: úratyám! Ez gyógyult?? Dagadt, vagy csak ilyen? Fáj még? Időjárást megérzed vele?
Nem irigyelleka cipekedés miatt.
Én épp a napokban vágtam magam megint vissza arra a szintre, hogy irány Pest csontkovács. Pedig két hete voltunk és fél évente jutunk csak fel.
Nem szabad cipekednem se a térdem, se a csipőm miatt. Nem kell hosszan, csak a piacon a bevásárolt dolgokat a biciklihez vinni. Azt meg ugye nem messze zárom le. Na mindegy. Most vásárlás stop van részemről.
Nagyon tetszik az éjszakai lámpás képed.
Megint nagyon jó videókat tettél fel. Sorrend lesz: dalai láma, kinai, majd koreai video megnézése.
Itt borzalmas idő van. Fúj a szél de nagyon délután szakadt az eső, majd hószállingózás volt, már - 1,8 fok van. Brrr, mi lesz reggelig...
sziasztok lányok...a cicák mind fiatalok, a kis fekete a kedvencem, de nem hagyja magát megsimogatni. Apu ma behívta őket enni, olyan idő volt! /nem semmi tőle/ Egyébként én meg ma akkorát estem hogy mind a két térdem vérzett, még a bokám is, a kezemmel nem tudom megtámasztani az ajtót. Hogy hogy lesz ebből kazánrakás nem tudom..mert az tuti hogy még a fél vödör szenet sem bírnám most el. soha rosszabbkor nem jöhetett volna ez a baj, de lehet már túl voltam hajtva és ez a kényszerszünet..nem örülök neki. Ketten is alig bírtak felsegíteni...annyira fájtak a térdeim..meg a tenyerem. na mindegy ez van..Kellett nekem ezekben a szélrohamokban levinni a szemetet! csak egy picit botlottam meg, csak a széllökés olyan jó o-es akkorát lökött rajtam, hogy eltaknyoltam..csak néztem ki a fejemből, hogy ez most mi volt. Óriási mázlim volt, hogy nem jött autó, mert ha balról jött volna azt hiszem kilapított volna annyira váratlan volt ez az esés
...Ja és beleültem a pocsolyába...gondolhatjátok..hogy néztem ki
Na ezentúl ha negyvennél erősebb az szél, nincs az a helyzet hogy kimenjek az tuti..eddig csak a jeges út volt a tiltott listámon most már a szél is..
na mindegy ezt is túléltem..most már egy picit jobban vagyok amig nem mozgok hajolok vagy fordulok. azt hiszem az éjszakai alvásom sem lesz unalmas..
almafa meg dió van ott hátul, amire rákérdeztetek...

ui a videókra bekukkantottam, de mindenképp megnézem mert amit láttam az tetszett...köszi az élményt!

Na ezentúl ha negyvennél erősebb az szél, nincs az a helyzet hogy kimenjek az tuti..eddig csak a jeges út volt a tiltott listámon most már a szél is..
na mindegy ezt is túléltem..most már egy picit jobban vagyok amig nem mozgok hajolok vagy fordulok. azt hiszem az éjszakai alvásom sem lesz unalmas..

almafa meg dió van ott hátul, amire rákérdeztetek...

ui a videókra bekukkantottam, de mindenképp megnézem mert amit láttam az tetszett...köszi az élményt!

Ó, Kata! Gyógyulj! Fáradtan, kimerülten tud az ember olyan dolgokat művelni, amit álmában nem gondol. Én is csak kiküldöm Ödönt a dolgát végezni, ki nem megyek most ebbe a szélbe, minuszba. Iszkol is vissza, utálja a szelet. Pedig már azt hittük itt a jó idő. Frász se gondolta, hogy minuszok jönnek már nyolc körül, meg ekkora szél, eső lesz még hozzá.
Kedves Lányok!JAJ,JAJ!Kata!Jesszus,mi történt Veled?Tudom egyedül kell boldogulnod,de PONT ezért legyél óvatosabb!Jó kis pihentetés szükséges.Nem maradtok kint apukádnál?jó lenne kis segítség!Nincs szomszéd?Nálunk "összedolgozunk" a házban.Aki beteg,annak segítenek a szomszédok.VÉD ÉS DACSZÖVETSÉG.Mégegyszer VIGYÁZZ LEGKÖZELEBB!!
Ági!Hát már Te is,pedig vékony és fiatal vagy!Nem szabad cipekedni,hanem a BANYTANK.Már évek óta jópofa kisebb ilyen húzóskocsival vásárolok.Az IKEÁBAN lehet kapni vidám zsákot hozzá.LÁNYOK,LÁNYOK TI ÉS TI ,akik a fórumon vagytok NE LEGYETEK BETEGEK!Jó lenne,ha nem erről szólna az életünk:
-Jaj a szivem,a tüdőm , a lában,a karom.................!
Fáj a csuklóm,de azt mondták mosogassak sokat.A mosogató medencéjében tornásztatom a kezem.NA ENNYIT A BETEGSÉGEKRŐL.
Ma megint jó kis rádióműsorok voltak pld. KÍNÁRÓL.A kérdés :Félnünk kell-e Kínától?Akar-e a világ ura lenni?
Mellékelem a linket.
Érdekes helyekre megyek májusban,majd megírom.
Most megyek teregetni,de előtte a rádiólink.Üdv:Paggy

Ági!Hát már Te is,pedig vékony és fiatal vagy!Nem szabad cipekedni,hanem a BANYTANK.Már évek óta jópofa kisebb ilyen húzóskocsival vásárolok.Az IKEÁBAN lehet kapni vidám zsákot hozzá.LÁNYOK,LÁNYOK TI ÉS TI ,akik a fórumon vagytok NE LEGYETEK BETEGEK!Jó lenne,ha nem erről szólna az életünk:
-Jaj a szivem,a tüdőm , a lában,a karom.................!

Fáj a csuklóm,de azt mondták mosogassak sokat.A mosogató medencéjében tornásztatom a kezem.NA ENNYIT A BETEGSÉGEKRŐL.
Ma megint jó kis rádióműsorok voltak pld. KÍNÁRÓL.A kérdés :Félnünk kell-e Kínától?Akar-e a világ ura lenni?
Mellékelem a linket.
Érdekes helyekre megyek májusban,majd megírom.
Most megyek teregetni,de előtte a rádiólink.Üdv:Paggy
Paggy! Ennyi erővel mondhatták volna a mosogatás helyett, hogy merülj el a fürdőkádban és úgy mozgasd a kezed.
Remélhetőleg javulni fog ahogy az idő telik!
Nagyon aranyos vagy a vékonysággal, meg a régebben emlitett fiatalsággal.
50 voltam tavaly. Tehát a tinikorszakom már elmúlt. 
Sajnos ezt a sok nyavalyát anyukámtól örököltem, de küzdök és kezelem magam itthon mágnessel, kristállyal, lámpával, mikor mivel, megvan,hogy mire mi a jó. Orvos nagyon régen látott, remélem igy is marad.
Kínával kapcsolatban: Hát ez jó kérdés, amit feltettél, feltettek. Amiről mi is beszélgettünk, mikor kint voltunk, az az volt, hogy minden be van kamerázva, minden nyomon követhető. Ezt bizonyitotta, mikor a társunk kamera szettjét célirányosan a nagy reptéren az egyenruhás őr odahozta. Pedig nagyon messze volt az ellenőrző pont. Ugyanigy az utcákon is: nagyon sok volt a sétáló rendőr, utcákon kamera, nem csak az épületeken, hanem tereken, fákon... Mondjuk este sem éreztük magunkat veszélyben, totál biztonsággal gyalogoltunk. Viszont ott van amire az ember nem gondol: Ha netalán bármi miatt a hatóságokkal összetűzésbe kerül, hát attól mentse meg a jóisten szerintem. Az egyik férfi a társaságból akart hozni haza fák termésének magját. Viszont tiltott bármi ilyen dolog, igy mondtuk neki, jobb lenne,ha nem kockáztatna. Le is tett róla.
Világuralom? Hát jó kérdés, és nem is alaptalanul.
Remélhetőleg javulni fog ahogy az idő telik!
Nagyon aranyos vagy a vékonysággal, meg a régebben emlitett fiatalsággal.

Sajnos ezt a sok nyavalyát anyukámtól örököltem, de küzdök és kezelem magam itthon mágnessel, kristállyal, lámpával, mikor mivel, megvan,hogy mire mi a jó. Orvos nagyon régen látott, remélem igy is marad.
Kínával kapcsolatban: Hát ez jó kérdés, amit feltettél, feltettek. Amiről mi is beszélgettünk, mikor kint voltunk, az az volt, hogy minden be van kamerázva, minden nyomon követhető. Ezt bizonyitotta, mikor a társunk kamera szettjét célirányosan a nagy reptéren az egyenruhás őr odahozta. Pedig nagyon messze volt az ellenőrző pont. Ugyanigy az utcákon is: nagyon sok volt a sétáló rendőr, utcákon kamera, nem csak az épületeken, hanem tereken, fákon... Mondjuk este sem éreztük magunkat veszélyben, totál biztonsággal gyalogoltunk. Viszont ott van amire az ember nem gondol: Ha netalán bármi miatt a hatóságokkal összetűzésbe kerül, hát attól mentse meg a jóisten szerintem. Az egyik férfi a társaságból akart hozni haza fák termésének magját. Viszont tiltott bármi ilyen dolog, igy mondtuk neki, jobb lenne,ha nem kockáztatna. Le is tett róla.
Világuralom? Hát jó kérdés, és nem is alaptalanul.
Itt a link.21.33tól indul a Kínáról szóló rész.A sárga ablakdarabra kell kattintani,úgy megy tovább.Először indítsd el,majd a sárgára kattintani.
https://www.klubradio.hu/adas?hanganyag_id=1954
MATULA TAMÁS KÍNASZAKÉRTŐVEL BESZÉLGET A SZERKESZTŐ
ZÁRÓKÉP MA ESTE:

https://www.klubradio.hu/adas?hanganyag_id=1954
MATULA TAMÁS KÍNASZAKÉRTŐVEL BESZÉLGET A SZERKESZTŐ
ZÁRÓKÉP MA ESTE:

sziasztok! Édesek a cicák ahogy már eltették magukat holnapra
.
Ma a pihengetésé lesz a főszerep...
Kína kérdésével kapcsolatban egyébként kíber tekintetben mindenképp igen a válasz..apu telefonján még azt is utána tudod nézni, hogy merre ment é mennyit. Magyarul nincs ma már semmi titok. Egyéként a Hetek c folyóirat is foglalkozott ezzel a témával. Ahogy a Hit rádió külügyi rovata is. Nagyon érdekes műsorok hangzanak el abban is..

Ma a pihengetésé lesz a főszerep...
Kína kérdésével kapcsolatban egyébként kíber tekintetben mindenképp igen a válasz..apu telefonján még azt is utána tudod nézni, hogy merre ment é mennyit. Magyarul nincs ma már semmi titok. Egyéként a Hetek c folyóirat is foglalkozott ezzel a témával. Ahogy a Hit rádió külügyi rovata is. Nagyon érdekes műsorok hangzanak el abban is..

Sziasztok!Újfent rádióból és you tube-ról.Ajánlatom/ma hallottam és este megnézem/MINDENKI AGYON DÍCSÉRI.CSAK /60 perc!!!!/
Aki még nem hallott róla, először nézze meg,mint majd én,s csak utána nézzen utána a tényeknek!
Este 9 körül "találkozunk"/ha megnéztem/és ha van kedvetek.
Betszem a linket.Üdv:Paggy
Címe:Az igazi Mao
Aki még nem hallott róla, először nézze meg,mint majd én,s csak utána nézzen utána a tényeknek!
Este 9 körül "találkozunk"/ha megnéztem/és ha van kedvetek.

Címe:Az igazi Mao
Spoiler: mutasd
"A HITELES FORRÁSOKNAK NAGYON KELL ÖRIZNI MAGUKAT,HOGY AZOK IS MARADJANAK." /idézet a rádióműsorból/