Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. február 24. 7:06

szia Paggy, szép reggelt, itt -7 fok van és nem igen megy majd 3 fokig fel. De ez van. Nagyon csini vagy a képen, jól sikerült. ;) :D .
szép vasárnapot mindenkinek! :x :D :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. február 24. 8:52

Sziasztok!
Paggy! Még nem néztem végig a Mao-ról szóló videót, de hamarabb elolvastam a hozzáfűzött szöveget. Na most mondjam,hogy én is elhittem?
Lényeg, hogy a mai világban tényleg mindenhez kicsit szkeptikusan kell hozzáállni. Mivel azonban olyan részletek is vannak pl. ebben a videóban, amiről már olvasott az ember, vagy hallott valahol, nagyon nehéz kiszűrni az igazságot.
Eszembe jutott a roswelli ufó esete is, bár a kettő közötti párhuzam azért nem az igazi :))

Nagyon jó az esti - gondolom- sétálós képed.
Én 22.00-kor Ödönt kivíve már a nagyon meleg kabátom is felvettem, mert egyszerűen úgy éreztem befagy a fenekem.
Ma 8.00-kor -4 fok volt, addig hagyott az ebszerzet aludni, de hallottam a mocorgásán,hogy már a végsőket rugja az éhhalál felé. :-)
Tegnap kocsonyát csináltam, örülve a hidegnek, mert kitettem és egy óra eltelte után ehető is volt. Mindez fél egytől du. számitva.
- csak ne ugorna ki a gyomrom tőle, mikor eszem belőle :-) -

Viszont kiderült mire is jó még a ruhaszáritó:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. február 24. 9:20

Ági jót derültem a ruhaszárítós ötleteden..de miért is ne! szerintem remek ötlet.Ha maradt még , fénypostával kérnék én is egy tányérral,mert nagyon guszta...Ödön nem szokta kiszolgálni magát ilyen inyencségek tálalása láttán? ;) :D :ymhug: :x :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. február 24. 9:42

Szia Kata!
Van még, küldöm! :-)
Javultál már az esés óta? Jobban vagy?

Ödön folyamatosan a lábam alatt volt minden egyes tányér kihordásánál. Meg is igértem neki egy fenékbillentést, ha ráejtem. :-)
Ő nem ehet ilyeneket, most is a mágnesen van a máj programon, mert a szteroid totál leamortizálta. Igy már tudom mitől volt totál feldagadva azon a részen. Már nagyon szépen lement neki, de van még a máriatövis magos gyógyszerből, remélem rendbe jön.

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 24. 13:49

Lányok!Hű,de fincsi van a képen/kocsonya/És persze a szépszemű ÖDÖN!!!! :littlehearth: :flower1:
ESTE JÖVÖK, írok ...ÉS MEGLEPETÉSKÉNT :o) FOTELSPORTOLNI FOGUNK!!!!!Nem árulom el,majd jövök.Most Lillával vagyunk/tanul én meg addig kalózkodom/Üdv MINDENKINEK!!!!!!!!!és SZÉP DÉLUTÁNTPaggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. február 24. 14:39

sziasztok! A kezem nem köszönte meg az esést..hosszú folyamat lesz de majd meggyógyul...pillanatnyilag a billentyűkezelésnek is örülök, hogy ez már megy :D .
Látom Ödönkének milyen jó sora van, és féloldalt ott a strázsa, úgyhogy gondolom szökésről szó sem lehet..Igen csak alázatosan könyörög azokkal az okos kis szemeivel... :ymblushing: ;;) hátha kezelés után esik egy falat a kocsonyából... 8-|
Paggynak meg jó kis kalózkodást kívánok... :)) :ymhug: :x :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. február 24. 19:02

Lányok!
Meghoztam a vacsit! :-)

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 24. 20:28

HŰHAHŰHA!!!!!Egész nap finomságok.Lányok Megjöttem és kb 15 percig eltart minden,amig felteszem a you tubére ,amit hoztam.Azután ESZÜNK,TORNÁSZUNK és ...NEM UTOLSÓ SORBAN GYÓGYÍTÓ ZENÉT KERESEK.MINDJÁRT JÖVÖK.Paggy
Visszaértem.
Kata!Sajnálom,hogy "egy cipőben járunk"a csuklód miatt.Elég vacak lehet!Mit csinálsz vele,hogy javuljon?FEKETENADÁLYTŐ!!!!!!!!! és pihentetés./Ja persze,mikor annyi a dolgod!A sógornőd nem tud segíteni ilyenkor?/A lábad rendben van?Csak a BIZAKODÁS és az IDŐ segít.Küldök mindjárt egy kis jókedvet. :)) :)) :)) \:D/ \:D/ \:D/ :flower1: :littlehearth: :ymparty:
Ági!Nagyon jól néz ki a kocsonya.Jól bepaprikázva szereted?Gondolom a fokhagyma bántja a gyomrod!Nekem is a kedvencem egy kis esetes almapaprikával.Most semmit nem ehetek/gasztroenterológus diétát rendelt/de nézni azért szabad a kocsonyát.Köszi,hogy hoztál képet.-Ödönnek szép szeme van és csodálom a fegyelmezettségét.Az én kutyáim biztos csak akkor feküdnének ott,ha mellettük ülnék.
Ödönnekbiztos engedelmességi vizsgája van. :littlehearth: :flower1: ÉS köszönöm a pizzát is,úgy beleharapnék.SZERETEM NAGYON.
LÁNYOK!KÖszönöm a képeket. :flower1:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 24. 21:06

Most jön a meglepetés.MÁRMINT NEKEM VOLT REGGEL MEGLEPETÉS:
Felhívott reggel a lányom,amikor átfagyva sétáltattam a kutyákat,hogy jönnek értem és elvisznek valahová.Mivel meg kell becsülni a találkozásokat,gyorsan hazamentünk és etetés után ,15 perc múlva,lent vártam őket a kapuban.Furcsa volt,hogy reggel 9-kor az egész család /3-an/a kocsiban ültek,de gondoltam, biztos színházjegyet vettek meglepetésként.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 24. 21:11

Kiderült ........ÉS MOST EGY KÉRDÉS KÖVETKEZIK:
Voltatok-e már kosármeccsen?Szeretitek-e a kosárlabda sportot?
ÉN NAGYON-Sopronban gimnazistaként a lányok a SMAFC kosárcsapat meccseire jártak fiúkat bámulni./soproni egyetemi kosárcsapat/
Na tehát a lányom tudja ,hogy régen ,hogy szeretttem és felpakolt engem is ,hogy a XI.kerületi BEAC pályára menjünk el meccset nézni
Kép
Kép
„Nem a Váci utcában találhatja meg a tanulóifjúság mulatságának saját otthonát; foglalja le hegyeinket akár a Bakonyig kirándulásainak, a Rákos mezejét játékainak, és a Duna habjait evezősversenyeinek. Itt, barátok közötti versenyekben, mulatva fogja megszerezni az ifjú azt a kincset, amely férfivá avatja: az akarat erejét, a kitartást a küzdelemben.”
(báró Eötvös Loránd)

Eötvös Loránd 50 éves korában, a Budapesti Tudományegyetem rektoraként - az angolszász hagyományokat követve - megalapította az egyetem sportklubját, a BEAC-ot.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 24. 21:17

Ez így néz ki.Elhúzható függönyökkel 3 versenyrészre szabható:
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 24. 21:19

És én erre gondoltam.Mármint a BEAC híres NBI-ben játszó kosárcsapatára:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 24. 21:26

NA DE ÚGY, DE ÚGY MEGLEPŐDTEM!!!!!!
Elfelejtettem,hogy Lilla sportiskolába jár,ahol a BEAC is képviselteti magát.Lillát,bár első osztályos és magas kislány,valamint elég jó labdaérzéke van,kiválasztották 2 másik elsőssel, a kosárcsapatba,ahol harmadikos és negyedikes lányok játszanak.ÉS MA MENT ELŐSZÖR MECCSRE.Kedves Lányok!Hoztam egy rövid videót a meccsről.Nem Lilla miatt,hanem hogy milyen komolyan játszanak már alsó tagozatban a gyerekek.Lillus még csak "botladozik" a pályán,de hiszen először van.Szóval nem miatta,hanem egy kis "esti fotelsportolás" miatt hoztam.
Ő az a copffal:
Spoiler: mutasd
timg.cc/Ff2FKép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 24. 21:30

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 24. 21:32

Mára ennyit hoztam.Nagyon-nagyon el leszek foglalva,mert a lányomék festik a házat és sokat kell segítenem /nem a festésben! :)) /
Mindenkinek szép estét és napokat!Üdv:Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. február 24. 22:02

Szia Paggy!
Nagyon aranyos Lilla, ahogy ott áll fekete mezben, nadrágban és néznek valamit. Remélem a videón is megtaláltam. :-)
Nekem újdonság ez az elhúzható függönyös pálya, de szuper megoldásnak tartom. Mindenki oda ül a lelálón, ahol épp szurkolni akar.
Én hadilábon állok a labda sportokkal, bár általános iskolában betettek a kézilabda csapatba. Nagyon nem szerettem, de mivel a tanár kedvence voltam, a frász se tudja miért, igy nem menekülhettem. Öttusázni viszont jól tudtam. :-)
A fiam korizott még gimiben is. 4.-es volt, mikor EB-n, majd VB-n voltunk vele.
A kép az EB-n készült Dániában. Ő van pont középpen.

Kép

Sajnos az egyetem mellett Pesten ezt már nem tudta folytatni, bár sokan voltak a BME-n a " nagy " csapatból, voltak próbálkozások közös edzésre, de ott első volt a tanulás.

Ödönünknek nincs engedelmességi vizsgája, mert a gazdát kellett a végén már a tanfolyamon fegyelmezni, nem a kutyát, igy berágott és nem mentünk =))
Igazából az öregebb német juhászunkkal hatalmi harcot folytattak és Arthur meg akarta folytani, igy kerültünk egy éves kora után oktatóhoz. Annyira komoly volt a helyzet, hogy külön is voltak a végén. Kiderült, akkor van ez a harc az öregebbnél, amikor megjelenek. Féltékeny volt. 3 évig voltak igy,hogy az egyik a ház elején, a másik a kertnél őrizte a házat, időnként cserélve. Aztán Arthur meghalt gyomorcsavarban, igy Ödön egyedül maradt.
A mágnest már este nehezebben viseli, ott kell őrizni valamelyikünknek. Epe-máj-gyomor-sipoly- gyulladás programokon van egyenként, kb. 15 perces turnusokban. Sokkal jobban van már, de keményen ráálltunk a gyógyulásra most, a sipoly is sokkal-sokkal szebb a farka tövében.
- megyek adom is neki a máriatövis tablettát, mert tegnap elfelejtettem-

Amit Elthannak tettél be videót, az valami fantasztikus!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 25. 17:43

Kedves Ági!Nagyon menő a fiad a képen!!!!Pont ennek kapcsán gondolkodtam el azon,hogy jobb-e egy olyan edző,aki az életét rátéve a tanításra, kihajtja a gyerekből az eredményt és sikerélményhez juttatja,vagy aki megszeretteti vele a mozgást.Gyereke válogatja.AKI NYERNI SZERET,annak nem elég a bölcs edző.Pld. Lilla, bár nem rámenős kislány,nagyon felvillanyozza a siker/bármiben/Azt gondolom ,a kosársportban is rámenősnek kell lenni,mert különben nem jutsz labdához,ezenkívül ,gyorsnak,ügyesnek és eszesnek.Nem tudom Te mit gondolsz erről?Például én szívesen megyek elől,amíg a csapatot fel kell hozni,de utána jobban szeretek egy kreatív csapat tagja lenni.
Kíváncsi vagyok Lillus milyen lesz.
Nálunk is volt 2 kutyás story.Buta módon, hoztam a menhelyről a szálkás szőrű fiútacskóm mellé/ régebben /egy kölyök fiúkutyát.Ne tudd meg, szenvedés volt mindenkinek!A szálkás szőrű sokkal inkább foxiszerű és keményebb kutya ,mint a sima szőrű tacskó.Örök harc és frászolás .De nagyon szerettem őket :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: .15 évig élt a SAMU kutyám/szálkás tacskó/a másik nem volt tacskó /BOBÓ/,ő hamarabb elment. :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Ági!Köszönöm,hogy betetted a képeket.Üdv:Paggy
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2019. február 25. 18:22

Sziasztok kis lánykák! Paggy! Kata! Ági!
Elvesztem egy kicsit, no jó nagyon, annyi volt a munka, hogy csupán arra volt energiám, hogy film, felirat és már mentem is tovább.Ma olyan helyzetben voltam, hogy pár oldalt átnéztem, olvastam, gyönyörködtem.
Gratulálok nektek csajok sok szép fotót, infót tettetek fel.
Betegségek is voltak rendesen.Kérlek bennetek vigyázzatok magatokra és maradjatok egészségesek.
Szép estét kívánok nektek.Marcsi :)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 26. 11:09

Kedves Mindenki!
Leírnám,hogy milyen programjaim lesznek,ami esetleg Titeket is érdekel majd,s azután futok a városba.....
Tehát:Járok egy biokertész tanfolyamra.Nem nagyon komoly,csak ,hogy a gyakorlatot megszerezzem az itthoni dolgokhoz.Havi 1x Szentendrén a SKANZENBAN lesz márciustól.Esetleg, ott tudok fényképezni.---Megyek a Koreai Nemzeti Táncszínház előadására áprilisban és május 5-én egy "VADLESEN A TERÉZVÁROSBAN" nevű sétára Lillával.Ffényképezőgéppel a kezünkben kő,bronz és egyéb anyagból lévő díszítéseket keresünk.Ezen kívül, el szeretnék menni a BUDAPEST 100-ra idén is.Júniusban lesz MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA,remélem ekkorra megnyitják a Szépművészeti Múzeum újabb szárnyát,ahol az engem érdeklő dolgok vannak.Biztos l még egyéb érdekesség is adódik,s tudok majd fotózni.
Kedves Lányok!
Nem azért írom,hogy Ti is fényképezzetek,ha van kedvetek,mert én itt VALAKINEK képzelem magam,hanem,hogy legyen ez egy olyan hely/szerintem!,ahová BE LEHET TÉRNI.Tudom ,kicsit sokat raktam fel az elmúlt 2 évben,de egyrészt öröm volt,másrészt gondoltam,ha mindenféle témát felvetek,akkor találok társakat.Nem kell kilépni a lakásból és jópofa fotókat lehet készíteni.pold.egy csésze,egy sötétből előbukkanó világító óra....Magamba szálltam,mert azt gondoltam: EZ NEM MEGY,CSAK ITT BOHÓCKODOM,de mégis jónak tartom a helyet a találkozásra. \:D/ \:D/ \:D/ @};- Tehát Lányok!Sok beszédnek/írásnak/sok az alja,megyek a bankba,a gyógyszertárba és a csarnokba,valamint szalad a lakás és még délután gyógytorna.Sziasztok.Paggy :flower1: :littlehearth: :flower1:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. február 26. 14:18

szia Paggy, sok sikert a rohangálós naphoz..nekem is sikerült behoznom az egyik lemaradásunkat, Psziho Samunak gyógyszerfelírás..kicsit leszedték a fejem, hogy csökkentettem az adagját.. :ymblushing: de én így láttam jónak...na mindegy...az viszont biztos, hogy gyógyszer nélkül nem lehetne kipróbáltam és inkább nem kommentelem rém volt mindkettőnk számára.
A lényeg ezen is túl vagyunk, 12o- napra megvan a gyógyszere..
Megyek irány a konyha mindjárt kész az ebéd...szép napokat mindenkinek itt most végre hétágra süt a nap és déli szél fújt mikor úton voltunk, oda vissza is gyalogoltunk, elég is volt mára :D :)) :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. február 26. 21:13

Sziasztok Lánykák!
Tegnap kiütöttem magam, igy csak ma jelentkezem.
Bőrgyógyászhoz mentem s.o.s-be, mert megmutattam a férjemnek a szemem alatti bizékét, ami pár hónapja nőtt, na azonnali hatállyal el lettem küldve dokihoz. - halkan jegyzem meg csak, hogy nagyon gyanús volt ez a fibróma szerűség, totál be voltam tojva, már mindent gondoltam, igy a vége úgy is az lett volna-
Egy éjszaka alatt már el is temettem magam, szerencsére másnapi telefon után már aznapra kaptam időpontot. Na de addig..., én átéltem a földi kinok kinját. Lényeg, virusos szemölcs, átnézett mindenhol, aztán abban egyeztünk meg, mivel van egy keloidom, igy a szemem alatt és még két helyen leszed olyat ami zavar és ha nem lesz keloidos a gyógyulás után, akkor lehet még kivánságom, mitől akarok megszabadulni.
Nem is volt semmi bajom, mig szedte, de mire hazaértem közel voltam az ájuláshoz, vérnyomás egekbe szökött, igy elég ramatyul voltam. Szerintem még Ödön is sajnált. :-)
Az ok: én balga megnéztem mit szedett le, külön kértem, utána meg az egyik helyét is áttanulmányoztam,ami egy lyuk lett. Legközelebb nézi meg az aki.....
Na, de megmaradtam és itt vagyok :-)

Paggy! Érdekes ez a sport, ki az egyéni versenyzést, ki a csapatot szereti. Nálunk az egyéni vált be. Aztán már amikor már jönnek a nagy versenyek, netalán EB és tovább, na akkor kezd el a helyzet komolyodni, éleződni. Nem folyok bele, de elég gusztustalan dolgok kerekedhetnek ki belőle. Ezért is értem meg azokat a nagy neveket, akik kitálalnak, otthagyják a sportot, hiába érnek el szép eredményeket.
Szerencsére Zoltánt hidegen hagyták ezek a dolgok, én anyatigris lázongtam, de mi mindig azért mentünk, hogy nyerjünk. Hiába mondta az edző Zoltánnak, hogy a megjelenés a fontos. A gyerekemnek más volt a véleméyne és meg is tett érte mindent. Korcsoportjában a mai napig is neve van, mondom én a büszke anyuka. De ez már a letünt korszaka, a kitartása megmaradt, máshol kamatoztatja.
Kivánom, hogy Lillának megmaradjon a sport szeretete és ne vegyék el a kedvét tőle, csinálja azért, mert szereti.
A korcsolyába, volt az jég, vagy görkori, már a szülők többsége szinte versenylovat nevelt a gyerekéből
Jó hosszúra sikerült a monológom a sportról :-)

Kiváncsian várom majd a leirt programjaidróla beszámolókat!

Kata! Örülök, hogy Samukával sikerült a dolgokat elintézni. Talán, hogy jön a jóidő, neki is jobb kedve lesz kimozdulni otthonról.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 27. 11:54

Kedves Ági!Mindenképpen komolyan kell venni még a szemölcsöket is,mert laikusként elbagatelizálhatjuk a dolgokat.AZ ÖSSZES SZŰRÉSRE EL KELL MENNI!!!!!
A sporttal kapcsolatban leírtakat sejtettem,ezért morfondíroztam én is.
Lányok!Itt süt a nap és 17 fok van.Sajnos ,sajnos takarítanom kell.Állatok nélkül könnyebb,de vacak lenne,így viszont soha nincs vége.Mindig van koszos etetőtál,por és szőr,de mindig nyávog,ugat,nyuszog rád valaki.Soha nincs helyed egymagadnak a fotelban, az ágy végében kuksolhatsz,a billentyűzet lecsúszik a macskáktól az asztalról,mert kinyújtózva alszanak,ÉS mikor bevonulnál a wc-be magányoskodni,ráül egy teknős a lábadra vagy az ajtó alsó szellőzőjén bemancsozza a lábát,hogy /hálisten-a fene egye meg/soha ne legyek egyedül.A nyuszkók, a párom rengeteg virága közötti, nagyon tágas ketrecében kuksolnak,de naponta a konyhában /felmosható/órákat szaladgálnak./külön szoba/.Ágnes asszony SEMMI hozzám képest ,annyit mosok.Ott lengenek az erkély korlátján a lepedők,takarók
Egyébként nem panaszkodom,mert VIDÁM és BOLDOG élet ez.Azt mindenki tudja,hogy a VÉGE persze nagy,nagy bánat,de sok év jutalom után el kell viselni. :ymhug: :littlehearth: :flower1:
MOST MÁR TÉNYLEG MEGYEK,mert vár a lapát és a partvis .Sziasztok.Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. február 27. 13:21

Szia Paggy!
Jót vigyorogtam az irásodon, mert éppen akkor fejeztem be a szőrtelenitő felmosást. :-)
Utána teregettem Ödön fertőtlenitett lepedőit, törlőkendőit, meg a gépet mindezek után. :-)
Szerencsére a wc-be nem bejáratos, tudja, ha oda megyünk, az számára várakozás a nappaliban. Lehetne erről regényt irni, de jól van ez igy. Néha álmodozom mi lenne, ha lenne még egy német juhász mellette. Mondtam is itthon, akkor kergülnénk meg, két nagy kutyával bent. Régen ezt el nem tudtam volna képzelni, mindig azt hittem borzalmas büdi van ott ahol bent vannak, legyen az bármilyen állat. Ez a feltevés azért megdőlt, ahogy gyakoroljuk mi is.

Szűrések nálam nem maradhatnak el, épp ma voltam a mammográfia eredményért is. Ez a szem alatti borzalom, ha megmaradt volna olyannak, ahogy indult, nem is aggódtam volna, de nem tette. Lényeg, nincs ott már, a többi meglévő meg rendben van.

Nemsokára indulok a festészetre. M ég kicsit gyakorolnom kellene, mert arra sem volt időm a két hét alatt. Mindenki viszi a saját ecsetét, a vékonyat még be kellene avatnom a virágokhoz, mert én eddig a nagy ecsettel dolgoztam.
Ha lesz erőm estére teszek fel képeket, mit alkottunk, vagy hova fejlődtünk. :-)
Szép napsütéses napot mindenkinek. Ahogy gépelek, figyelem a cinegéim az etető körül, mert ilyenkor élénkül meg a banda. Kár, hogy a szúnyoghálótól nem lehet normális felvételt késziteni, mert igazi hierarchia szerint működik náluk a sorrend.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 27. 15:42

Kutyaséta a napsütésben:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 27. 15:43

Kép

Vissza: “Társalgó”