Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 27. 15:44

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 27. 15:46

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. február 27. 20:44

Sziasztok Lánykák!
Beteszem ma a festett, szines szilvafa virágaim. Mindenki ledöbbenve figyelte a mestert, mit művel a vörös szinű festékkel. Elképzelhetetlennek tünt, hogy bármi hasonlót is tudnánk csinálni.
Az lett a vége, hogy három ember közül - kb húszból- az egyik az enyém volt, amit megmutatott a többieknek.
Háááát.... , de ha azt mondja jó, akkor biztos van benne valami. A fiamnak tetszett, a férjem csak nézett kia fejéből, mikor meglátta. Nem merte mondani, hogy na ez aztán mi akar lenni? :))
A lényeg, hogy sejtelmesnek kell lennie, szabályosság a szirmokban nincs, pusztán arra kell figyelni, hogy hol sötétebb és hol világosabb, amit vizzel értünk el.

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. február 27. 20:50

Paggy!
Nagyon aranyosak a kutymorgóid! Élvezik ők is már a jó időt. Szép napsütéses idő volt arrafelé. Nálunk is sütött a nap, de biciklin simán el lehetett a kabátot viselni. Holnap még melegebb lesz a jósok szerint.
Nagyon elfáradtam ma, ahogy jöttem este hazafelé úgy gondoltam megérdemlek egy finom tortaszeletet. Bementem az útközbeni cukrászdába, igaz zárás előtt 5 perccel. Bár ne tettem volna és tartottam volna magam ahhoz, hogy ide még egyszer nem megyek. Azt az undok pofát amivel rám néztek. Na nem hagytam magam, megkérdeztem, hogy ugye a torták el vannak már pakolva? - mintha nem láttam volna :)) - Az egyik azért megkérdezte, hogy milyet szeretnék. Elmondtam, és kocka alakú joghurtos áfányás szeletet hozott ki, amit biztos nem választottam volna kinézet alapján. Mivel teljes elhatározás volt a bűnözés ma, igy megkockáztattam egy vicces beszólást: Köszönöm, muszáj volt tortát kérnem, mert ma ezt megérdemlem. Hát ők nem találták viccesnek. Én se mikor megettem. Na lényeg: fél évre megint elég a cukrászdai süteményből.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 27. 21:26

Kedves Ági!Nagyon szép!Szinte olyan mint a régi kínai festményeken.Imádom nézegetni az ilyen régi képeket.ÜGYES VAGY!!!!!!!
A PINTERESTEN VAN RENGETEG RÉGI KINAI FESTMÉNY/meg újabb is/láttad?Örülök,hogy van a fórumon egy tehetség! :ymparty: :ymparty:
Máskor is,amikor csak időd engedi,"hozd el ",,szívesen nézegetem/-jük/.
Néha kell bűnözni.Főleg ,ha fáradt vagyok,akkor jön elő és majdnem mindig elbukom.Annyit fejlődtem,hogy most már csak picikét.Pld.az egyszer már bemutatott csokis karamellát mindenki nagyon szereti,abból 3-t megtartok,hogy ne legyen több.
Megkeresem a PINTERESTET és beteszem.KÖSZÖNÖM NAGYON,hogy elhoztad. :flower1: :littlehearth: :flower1:
Kedves Mindenki!Szép estét!Üdv:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 27. 21:30

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. február 27. 21:52

Ági, csodás az a festmény...annyira tetszik.. A beszámolók is a kutyusos napsütéses képek is..holnap jövök majd én is beszámolóval..jó éjt mindenkinek! ;;) :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 28. 14:40

HŰHA!Lányok!Tényleg a találkozások napja volt a tegnapi! :ymparty: :ymparty: :ymparty: /ÖRÖMHÍREK/
A mai 3 fényképem következik:
Az elsőn a MENTES/glutén,laktóz/ nevű újságon egy szuper fogkrémet fényképeztem-Ezt használom/fehérít és leveszi a fogkövet is/Csodás.ÁMDE ,kis bonyodalom történt vele az éjszaka.Egy kis bigyó/afta/ volt a számban,mert véletlenül megharaptam a nyelvem,s gondolta itt ez a hyper-szuper fogkrém,bekenem vele,azt is biztos fertőtleníti.ÍGY IGAZ,de elaludtam a fogkrémmel a számban.Az afta eltűnt,de a torkomban lévő baktériumflórár is kinyírta az éjszaka ,így reggel égő torokkal ébredtem és most már köhögök is.Már másodszor csinálok ilyent.Hát nem egy hü......e vagyok?DE A FOGKRÉM KIVÁLÓ,a gyógynövényboltban vettem.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 28. 14:58

A második egy, régebbi fotómon látható ,barátom kedvenc levesét megtaláltam a MENTES újságban.Beteszem.S már indulok is LILLÁÉRT.
Szép napot!Paggy

Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 28. 15:20

Általában NEM OLVASOM el a pletykákat,de most még van 5 percem és találtam valamit,ami alátámasztja a vélekedésem ,hogy az utolsó pillanatunkig/már ha nincsenek fájdalmaink és van hol lakni//lehet kis boldogságokat keresni.Betszem a linket,meg fogtok lepődni,legalábbis én igen:
http://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magya ... e=strossle
Most már szaladok.Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. február 28. 16:02

Sziasztok!
Paggy! Köszönöm a betett linkeket a festményekről. Nézelődtem :-) Azokat szeretem igazán, amik feketével, néha pici szinnel vannak festve.
Rákerestema fogkrémedre, mert érdekelt valami. Megnyugtató választ kaptam: fluoridmentes. Fogok venni egy ilyet kipróbálásra. Csontvesztés van a fogaimnál, ami a tudomány mai állása szerint csak odázható, nem gyógyitható. Igy én már pihenni megyek a napi hajtás után fél évente a fogorvoshoz kezelésre. Mondjuk mindig megdicsér, hogy másnak már nem lennének fogai. :-)
Összetevői a fogkrémnek:
Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Gel gy , Propolis , Menthol , Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract a I eo I h I gy , Sodium Saccharin , Sorbitol h 1 1 , Benzoic Acid ta
Szerintem nem biztos ám,hogy ettől van. Reggelente ugyanezt művelem, mint ami Nálad van. Le van véve a fűtés a szobámban Ödön bundája miatt, lehet túl sok a torkomnak, nem tudom. Utána napközben megjavulok :-)

Nagyon szép idő van még ma is. Érzi a fejem is, fáj, mint a....
Kiteregettem ma, remélem meg is szárad a ruha halmaz estére. Sok év után kaptam nemrég egy száritógépet. Ezzel volt a kálvária a webáruházban.
Aki még nem látta mit szed ki a ruhákból, beteszek róla egy képet. - egyik ismerősöm kérte, még nem töröltem ki a telefonról-
Számomra borzalom, hogy por, is van a kimosott ruhákban még. A szöszre azt mondom, rendben, a ruha szerencsére nem fogy el tőle :-)
Viszont nekünk kutyásoknak nagy pozitivum, hogy a szőrt is összeszedi még, meg a hajszálakat.

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 28. 19:17

Sziasztok!Hazaértem,s bekukkantottam.--Jesszus Ági!Tényleg rengeteg szöszmöszt,szőrt összeszed.Nálunk még tragikusabb a dolog a sok állat miatt.Egyébkénz jóformán alig van műszál körülöttem,mert minden "felvillanyoz".Köszönöm,hogy utánanéztél a fogkrémnek.LEHET,igazad van és nem attól.A párom mindig felcsavarja a cirkó érzékelőjét,én meg le.Állandóan fázik,nekem meg a kutyákkal melegünk van.Ezenkívül száraz lehet a levegő,dacára a virágoknak.
Lányok, hoztam esti képeket és esti linket.Mindjárt.mert meg kell nézni a sistergő kuktát.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 28. 19:24

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 28. 19:25

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 28. 19:27

Mire átértünk a túloldalra este lett/5 perc/.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 28. 19:28

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 28. 19:30

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 28. 19:31

Ma esti utolsó.A kép délután készült.Szép estét!Paggy
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. február 28. 19:33

A link:
https://www.klonblog.com/uv-body-painti ... wand-wird/
Majdnem elfelejtettem Lányok!
FONTOS!!!
Mi a véleményetek a KUKTÁRÓL,mint energiatakarékos ,egészséges táplálkpzás elősegítő,gyors eszközről?
KLIMAVÉDELEM tárgykörében rengeteg előadást hallgatok.
A kukta a LUSTA HÁZIASSZONYOK segédeszköze,DE ROPPANT HASZNOS,
A krumpli 10 perc,a rizs 5 perc és minden egyéb sokkal rövidebb idő alatt készül el.RÉGEN UTÁLTAM,de kaptam egy újat karácsonyra és azóta a KEDVENCEM LETT.A húsleves kivételével mindent lehet benne csinálni.No jó ,madártejet még nem csináltam,de egyebeket igen.
Most már megyek,mert kész lett a kuktában főtt babgulyás , kirakom hűlni.Holnapra ez lesz ebéd a páromnak.SZÓVAL KUKTA. \:D/
AZT HISZEM RITÁNAK IS VAN VALAMILYEN .
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. február 28. 21:12

Holnap jövök...ma kidőltem... :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 2. 10:37

Sziasztok!Itt Budapesten szépen süt a nap,de elkél a kabát.

Elszállt,amit írtam!!!
Most már megyek,a SORS KEZE. :-h :-h :-h
Kitty itt fekszik az asztalon.Üdv:Paggy
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 2. 17:31

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 2. 17:33

Kép