Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 4. 21:28

Ugyanez,de a bazilika jobban látszik.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 4. 21:29

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 4. 21:35

Az Andrássy úti paloták díszei:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 4. 21:36

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 4. 21:37

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 4. 21:38

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 4. 21:40

A 15 éve romos Balett Intézet:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 4. 21:41

De ilyen gyönyörű az erkélye:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 4. 21:42

Tudjátok,az Operát tatarozzák:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 4. 21:43

Néhány méregdrága táska:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 4. 21:44

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 4. 21:46

Ez egy GUCCI táska/szerintem SZÖRNYŰ!!!/
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 4. 21:47

Beültünk bűnözni a párommal a MŰVÉSZ cukiba:
Képnearest ibc bank
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 4. 21:48

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 4. 21:49

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 4. 21:51

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 4. 21:53

Ez ma az utolsó.Majd szebbett és jobbat májusban.Kata mindjárt írok.Paggy
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 4. 22:15

Kedves Kata!Együttérzek Veled.Nehéz a szülőkkel,főleg,ha már ránkszorulnak.Türelmetlenek ,akarnokok lesznek.DE NEHÉZ NEKIK IS,akik egész életükben önállóak voltak,most ránkszorulnak ,s mi nem tudjuk úgy és akkor csinálni,ahogyan és amikor ők szeretnék.Bosszantó és idegesítő lehet.Meg, ÚR ISTEN,MI LESZ VELEM?-gondolhatják./Már én is észrevettem,hogy a szeretett lányom türelmetlenkedik ,ha kérek valamit.Pedig nem kérek,csak nagyon néha./Kata!MÁST NEM TUDOK ÍRNI,MINT HOGY A SZOKOT HUMODODAT PRÓBÁLD MEG ELŐVENNI!Ne reagálj mindenre,ne vedd magadra !Anyukám a halála előtt 3 nappal még szapult engem,miközben éppen a popsiját töröltem. Szellemileg ép volt,mégis....Tudtam, az a baja,hogy odáig ritkán volt beteg , MEGLEPTE,SŐT MEGIJESZTETTE AZ ÁLLAPOTA.
Szép álmokat!Paggy O:-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 5. 6:46

Jó reggelt!Jöttem a kávémmal,hogy átnézzem mit írtam tegnap.Este már nagyon fáradt voltam ,így nem javítottam ki a hibáimat.
Előtte azonban az időjárásjelentés:Kép
Szép vidám \:D/ :flower1: napot !Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. március 5. 15:53

phű kezdhetem előlről...hozom a képeket...ma megúsztam 4 talicska szénnel, főzéssel, meg más apró házimunkával..holnap aztán megint hajrá mert holnap jön a szippantós , tech. malőrje miatt nem tudott jönni...
Kép
Kép
Kép
ez volt a tegnapi..és a maiak itt következnek...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
hihetetlen, mintha a földig érnének a felhők,...vagy mintha tornádó akarna jönni...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
ennyi a képekből.

Paggy, gyönyörű képeket hoztál..a táskával kapcsolatban egyetértek nekem sem tetszik. annál inkább a sütemény! nagyon guszta ..ha végeztem csinálok egy mákos gubát..nem igazit, de mégis édesség...még nem ebédeltem, mert csak egy adagot hoztam haza hogy Csemetém enni tudjon...
apu ma aranyos volt, úgyhogy ment minden mint a karikacsapás...lehet tegnap magába szállt. rájött, hogy igazam volt.! De a lényeg a békességen és a szereteten van Látja, hogy tényleg igyekszem, és ha tiz kezem volna sem fér több a dolgokba mint amennyi. ;) :D :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2019. március 5. 16:03

Sziasztok!! Kellemes délutánt!! ...már akit el nem fúj a szél...))

Paggy,köszi szépen a szép képeket "drága" fővárosunkról !! Nem tudom mennyibe kóstál ez a fehér műbőr szatyor,de a dizájn kitalálója nem sokat agyalhatott rajta,illetve tuti hogy lekoppintotta a külalakot!! Végy egy tábla szurkosvászont,varrd össze zacskó alakra,majd egy cipőárral lyuggasd ki akkurátusan)))) :-bd :-bd
Kép
Most kezdem felvarázsolgatni azt az 1-2 képet amit a telómmal csináltam,remélem nem sokára elétek tárhatom.
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2019. március 5. 16:17

Szia Kata!!
Olvasom hogy nálatok is zajlik az élet!! Remélem hamar kihevered az orr sérülésedet!! Tudom mennyire fájhat,jártam már én is hasonlóan,Tullképpen nincs már mára egyetlen porcikám sem ami ne tört vagy zúzódott volna az évek során))) Apuddal meg veszekedj amennyit csak lehet!! Addig boldog az ember amíg veszekedhet velük !!!!!!!!!!!!

Anyukám balesete nagyon össze kovácsolt minket!! Apukám még mosogatni is megtanult,igaz csak most a mai napra !! Felspanoltam magam a melóhelyemen,hogy ha ma hazajövök akkor ihaj-csuhaj adok a mosatlan edénynek ;bár az is igaz hogy ezeddig nem volt nap hogy én éjszakára mosatlan edényt hagyjak,még ha este 8 órára is de mindíg elpucoltam a mosatlant,kivéve a tegnapi napot,mert a fejem majd szét durrant,mint ma is,akkora szélvihar van kint; szóval mosogatási szándékkal felvértezve fújt haza a szél,és meghökkenve tapasztaltam hogy volt mosatlan tányér,nincs mosatlan tányér!! Apukám büszkén mondta hogy ő volt az elkövető,anyukám pedig mellette volt az irányító)))) \m/ \m/ \m/ \m/
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. március 5. 16:27

Sziasztok Lánykák!
Jöttem egy kicsit pihenni. :-)
Paggy! Osztom Kata véleményét, miszerint én is a süteményre szavazok! :-) Naagyon guszta! :-)
Ma legédesebb délutáni álmomból költöttek fel - Ödön ugyanis hajnal háromkor úgy gondolta ki kell mennie, igy hulla vagyok-, mert megint rossz lóra tettem egy webáruháznál Ödön élelmezése ügyén. Egyszerűen Trovet nyulas tápot nem horror áron raktárról létezhetetlen kapni. A májára is kellene a máriatövises gyógyhatású szer, természetesen ez sem horror áron, mint itt Szegeden. Igy le lett mondva a majd fél hete leadott rendelés, mert most jut eszükbe, hogy egy hét múlva lesz táp. Szerencsémre a szokásos helyet felhivtam, mert ott is érdeklődni lehetett csak a termék felől, igy le is csaptam a két nagy zacsi táppal.
Amúgy meg az eszem áll meg. Hányszor hall az ember olyat, hogy terméket visszahív egy cég. Szerintetek a bolt visszaküldi? Hát sejtésem van a mai észrevétel után. ugyanis máshonnan rendeltem meg legutóbb a kajáját, mert hiánycikk volt a s zokásos helyen. Kibontva piszok büdi volt, de nyulas és alleriára adják ugye. Na, ma rákérdezve kiderült, hogy a cég visszahivott egy szériát, mert melegen zárták zacsiba és benedvesedett. Az agyam dobom el, komolyan. A gyártó visszaveszi és mégis eladják.

Nagyon szép a mai reggeli napsütéses cserepes virágos képed. Telefonon néztem meg először, alig vártam utána, hogy nagyban gyönyörködjek benne. :-)

Kata, változatlanul felhővadász vagy. Gyönyörű, hatalmas szépségek!
Örülök,hogy kicsit jobb lett mára apukád hozzáállása a dolgokhoz. Én a szó szoros értelmében megkergülnék otthon. Tudom, nem szép leirni, de anyukámnak mindenről ellentétes véleménye van, mindez borzalmas természettel társitva. Nagyon igyekszem, hogy én ne legyek ilyen, mert hát azért az ember örökli örökölheti ezeket a dolgokat is. Amikor néha észreveszem magamon a jeleket, gyorsan le is ülök magammal beszélgetni :-)
Samuka nem makacskodik mikor indultok a buszhoz?
Cicák nem szelidülnek? Biztos nem tesz jót a sok cipekedés, emelés kint a ház körül Neked.

Szilvia! Várom a képeket. A cicádról elfelejtettem kérdezni, remélem jól van!
A fehér táska nekem is szemet szúrt. Épp gondolkoztam rajta, hogy lehet még a piacra sem vinném ki. :-)
Jajj de aranyos apukád a mosogatással. :-) Szinte látom lelki szemeim előtt őket összedolgozni :-)
Nálunk szerencsére nincs szél. Nekem a szivem nem szereti. A fejem a napot, a vérnyomásom az időváltozást. MÉg jó, hogy ennyivel megúszom. :))
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2019. március 5. 16:41

Szia Ágikám!!
Akkor te is jól tudod mi macera van a férfinéppel,főleg ha kajáról van szó!! Apukám is csak most szembesült az étel készítés valódi mibenlétével))) :-?? :-??
Kissé ki ábrándítalak,nem házilag vágtuk a malackát,mi több egy macskán kívűl nincs semmi jószág!! Úgy ahogy a nagykönyvben meg van írva,kiválasztotta anyukám a telepen,és ott vágták le,mi több fel is darabolták ahogyan azt kértük.Csakhogy haza jött a vér,(15-20 liter) és abból én abárolt hagymás vért csináltam,na meg haza kellett szállítani a darabokat és a darált húst, ami igénybe vette a háztartásunk minden műanyag kádját amit azaddig a szüreteken használtunk.Voltak feldolgozási műveletek amit nem a hentessel csináltattunk,hanem apukámmal ketten pecsmegeltünk össze.Egyik délután ezt,másikon azt csináltunk,szóval lassan lassan a fagyasztóba került aminek oda kellett kerülnie.A füstre is fog kerülni jócskán,elvileg azért is vettünk egész disznót.Másik nagy ösztönző dolog volt az egészben,hogy élősúlyban csak 350 forint volt kilója!! Ez bizony "Egyszer volt Budán kutyavásár" szitu volt,hisz az üzletekben a velő nélküli csontnak kilója is többe van!!!

Vakondok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na abból kijutott nekünk bőven!!!!! Még decemberben is mikor csonttá volt fagyva a föld,még akkor is feltúrtak a drágák!! Alighanem egy vakond túrista csoport volt,mert 45 darab túrást számoltam össze,és ez két héten keresztül csak szaporodott!! Nem szóltam volna egy rossz szót sem rájuk,ha ezt a kertben csinálják,de ezek a pázsit alatt duhajkodtak!!!! Na de nem szabad ítélkeznem,hiszen ők csak a kaja után mennek,vagyis a férgek meg más ehető cuccok után)))) [-x [-x [-x Már vettünk is fű magot pótlásnak,legalább felújítjuk az egész táblát)))) %%-
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. március 5. 17:18

Szilvia! Szuperül csináltátok a disznóvágást! :-) Az ára meg fantasztikusan jó. Én , mikor Ödönnek főztem jó erős csontlevest az izületei miatt el is ájultam, hogy mennyi a sima csont kilója. Egy ilyen nagy malackának már az elcsomagolása is órák kérdése. Én mindig szépen elrakom, egyik fiók csirke, másik disznó, meg zöldség és társai. Amikor viszont kell a hely összepakolom őket, na olyankor van káosz, hogy mit hova tettem. Mondjuk kb. fél évente veszünk frisset, addig elfogy amit hozunk. Szoktál frissen töltött káposztát, pörköltet főzni is, vagy azt meghagyod akkorra amikorra eszitek is?
Vakondék nálunk is a fű alatt túrnak, fene az izlésüket. Bezzeg a gyümölcsfák alatt sima minden. Még az a jó, hogy Ödön nem ugrik rájuk. Igy is kitöröm már lassan a nyakam, mikor kutyakakit szedek.

Vissza: “Társalgó”