Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 6. 20:54

MÉG EGY KIS NAPOZÁS,MAJD IRÁNY HAZA VILLAMOSSAL:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 6. 21:09

KEDVES LÁNYOK!ENNYIT MÁRA,MEGYEK KATA KÉPEIT NÉZEGETNI.PAGGY
ELSZÁLLT,AMIT ÍRTAM.
eLŐSZÖR:
ÁGIKA!MI TÖRTÉNT?MEGÉLEZTÉTEK A KÉST/ÉN AKKOR ELVÁGOM/?BIZTOSAN NAGYON FÁJ,MEG AZ EMBER MAGA ELŐTT LÁTJA.
Brrrrrrr! #:-s %%- %%- %%- x_x Gyógyítsd magad! :flower1:
Kata!Még mindig gyönyörű a tőzike.Látom a képeken Samuka is élvezi a napsütést.Nem írtad ,mit tud csinálni ,amíg Te dolgozol?Látom készül az üvegház.Mi kerül bele?És egyáltalán,hogy lehet ennyi vakondtúrás mellett kertészkedni?Talán bele kell foglalni az ágyásba.A!1 -tólvakondtúrás-A/2-ig saláta stb.Kedves Kata,köszönöm,hogy hoztál képeket. :flower1: :littlehearth: :flower1:
Lányok!Most megittam 1 dl vörösbort,annyira megbolygatott a nap./veszekedéd az új lakóval.NEM SZERETEM!!!!!De olyan nagyon nyomul,hogy muszáj volt.Na szóval,vettünk egy üveg Egri Bikavért és zsupsz lehajtottam egy kis pohárral./NEM SZOKTAM GYAKRAN BOROZGATNI/Most megyek filmezni.Jó éjszakát!Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 6. 21:48

:flower1: %%- @};-
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. március 7. 7:31

Ágikám nagyon vigyázz magadra, nemrég halt meg itt egy anyuka, mert megvágta a kezét a késsel, és azt hitte ha lekezeli ok...és először azt hitte benáthásodott, majd influenza...hiába mondta a férje, hogy menjen orvoshoz..majd feldagadt a keze...s mire bementek az orvoshoz, másnapra már összeomlott, vérmérgezést kapott. azt hitte a borogatás majd segít, 3 kiskorú maradt árván...azóta is a fejem fogom..hogy ilyen banális sérülésbe is bele lehet halni, ha a jelentkező tüneteket nem ismeri fel az illető. rettenetes ami történt. azóta ha megvágom magam...mert azért előfordul mindig figyelem nem fut e csík...az árulkodó jel és azonnal rohanás tetanuszért! Nem azért írtam, mert okosabb akarok lenni, hanem mert ettől a tragédiától nem tudok szabadulni...Nálam is a kasza hajszálon múlt. még most is beleborzongok.. :-o

Paggy, köszönet a pesti kirándulásért, a villamos is nagyon tetszett, milyen korán lehetett, hogy alig voltak még a villamoson. :) ;) .
azóta már biztos fel is avattátok a szőnyegeket. Nagyon kellemes színűek lettek!

Mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánok... :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. március 7. 20:15

Sziasztok!
Köszönöm az aggódásotok, megmaradok. :-) Kata, figyelni szoktam a csikot, jobb mindenre felkészülni.
Önélezős ollóval vágtam egy éket a mutató ujjamba, vagyis egy V alakot. Még nem is vérzett, ahogy leszoritottam, igy mára, meg a kristály hatására odaforrt. :-) Az önélezős olló recés, nagyon csúnya sebet tud vágni. Én voltam a hibás,belegondoltam beszélgetés közben egy olyan szituációba, ahol önhibámon kivül én voltam a hibás a másik fél gondolkozása alapján. Rég történt, de akárhányszor eszembe jut dühöngök magamban egy kicsit. Most ez lett az eredménye. Otthon nem is mondtam, csak a végeredményt, a vágást. :-)

Paggy! Sajnálom ezt az orgona ügyet, nem is kérdezem a férjed mit szólt hozzá, ha már borhoz folyamodtatok.
Élvezettel né ztem a szép kék egű, napfényes képeid. Nagyon tetszett a postaláda, és ott a háznak a belseje.
Nálunk olyan fakó , kékesszürkés rongyszőnyegeket lehet kapni, hogy ihajj. Látva a Tieid, miért nem lehet ilyen vidám szinekkel is teriteni mindenhol a piacot? tetszettek. Remélem a kutyusoknak is :-)

Ma bolond szél volt felénk, alig birtam a biciklit tekerni, mert az ebédhez bármennyire nem akartam el kellett szaladnom a Tescoba.
Néztem is a széltérképet az időkép.hu-n.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. március 7. 20:19

Na, ezt meg kell osztanom Veletek:

"Középkorú akkor leszel, mikor két kisértésbõl annak engedsz, amelyik után hamarabb hazaérhetsz:)"

He-he, lehet, hogy van benne valami? :-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 7. 20:39

Kedves Lányok!Örülök,hogy Ti is túléltétek a bajokat.Eltart még egy ideig ,amíg a seb begyógyul igazán.A teteje hamar összeforr,de bent még dolgoznak a "munkások".
Holnap nőnap és kaptam a páromtól,illetve vettem magamnak későbbi elszámolással, egy szép rózsaszínű miniszegfűt.Majd mindjárt lefotózom ÉS MEGHÍVOTT HOLNAP EGY KISVENDÉGLŐBE EBÉDELNI./Holnap kap fizetést.Nagyon gáláns egy ember. :-bd /
Kedves Lányok!Most mindjárt csinálok fotót és esetleg 1-2-t,ha finom lesz a kaja a vendéglőben.NEM KÜLDENÉTEK VALAMI JÓ KIS ZENÉT,AMIT SZERETTEK?/you tube/Persze csak majd akkor,ha lesz időtök,mert bármikor jól jön egy jó zene.RÖPÍTI AZ EMBERT.
Holnap írok a környékbeli kínai vendéglősökröl.Beszélgettem velük.Most megyek fényképezni.ÉS hallgatom a rádiót mosogatás közben.
SZÉP ESTÉT!Paggy :flower1: :littlehearth: :flower1:
Ági!Jó a poén! :))
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 7. 20:54

Ő KOBAK és a ruhaszárítón szundikál:
Képclosest citibank branch to me
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 7. 20:55

"Ő" a nőnapi szegfűm:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 7. 20:57

"ŐK" pedig a holnap reggeli párizsi saláta alkotórészei /most csinálom :
Kép
Sziasztok ,szép álmokat!Paggy
A gluténmentes a reggelihez kell,nem a salátához.Csak odatettem.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. március 7. 21:09

sziasztok, behoztam filmezésben egy kis lemaradást...Nelli sorozatából.. befejeztem a bohócot, és megnéztem a Haicit is..úgyhogy ma nagyon megjutalmaztam magam. :)) :))
Paggy, gyönyörű szegfűt kaptál...és milyen kedves gesztus egy nőnapi ebédmeghívás! :ymblushing:
Ági, örülök hogy nem lett komolyabb gond, a többihez idő kell. Rettenetes volt jönni a gyerekkel az úton...apuéknál nincs járda, úgyhogy ahányszor autó jön mindig megállok. Csak most a szél igencsak nyomni akart, én meg a szó szoros értelmében időnként alig tudtam..pedig ez nem volt azért 7o-es se szerencsére. Apu leveleit az uton és a túloldal árkában találtam meg...Azzal meg még vissza is siettem. Ma csak főzöcskézés volt, apu is besegített...de nagyon nem tud enni sajnos. Holnap rántott csirke lesz azt rendelt...brrr. egészen leszoktam a panírozott dolgokról.. :-o
szép estét mindenkinek megyek én is aludni... :ymhug: i-) :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth: :x
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. március 7. 21:20

Paggy!
Hirtelen nem is tudtam mit is tegyek be, amit szeretek hallgatni. Ettől a kettőtől mindig feláll a szőröm és megszünik a világ, ha meghallom:

Az egyik ismerősömnek volt szerencséje élőben látni, hallani:

Nagyon szép Kobak! :-) TÖkéletes hely a pihenésre, amit kiválasztott! :-)
A szegfűd is tetszik. Van illata? Bár a virágosoknál olyan " öreges " már, de én mindig szerettem. Emlékszem, mikor falun nálunk törökszekfűkkel volt tele a házak előkertje.
Az extrudált kenyeret is beleteszed a salátába?? Kiváncsian várom az éttermi fotókat! Nagyon gáláns párod van! :-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 8. 11:31

Kedves Lányok!
Kata!Nagyon veszélyes az út szélén gyalogolni,még szélmentes időben is.Jó,hogy nem történt bajotok.Gondolom ,jó erősen fogtad Samuka kezét. :ympray:
Lehet rántott csirkét csinálni diós,szezámos,kukoricalisztes és ahogy a kínaiak csinálják ,sütőporos ,ételkeményítős panírral.DE TALÁN MÁR TE IS ÍRTÁL ERRŐL,jól emlékszem?Azt hiszem, sütőben sütötted zsírpapíron.Bár egészségtelen,de nagyon finom étel.Jó étvágyat! :)
Ági!Rúzsa Magdit,nem lehet nem szeretni,annyira őstehetség!!!Köszönöm mindkét zenét. :flower1: :littlehearth: :flower1:
Lányok!
Hoztam 2 fotót ,így délben.Az első, sétáltunk a kutyákkal , a házak mellett egy kis vadbarackfa van,már nyílnak a virágai:

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 8. 11:33

A másik kép lemaradt tegnapelőttről.Azért teszem be,mert elég jónak találom.Este jövök.Üdv:Paggy
Képthe closest woodforest bank
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. március 8. 13:53

Lányok, most nem hoztam képeket, viszont köszönöm amit ti hoztatok ma! Valamint a videókat is. Ruzsa Magdi nagy tehetség, de Máté Péter dalait amiket ő adott elő számomra nem überelhető...mert ha csak rágondolok is máris könnybelábad a szemem...hogy nem vigyázott magára, és ilyen korán elment...Nagyon hiányzik az előadásmódja, mondanivalója, mert az ő dalainak valahogy mindig volt egy mélyebb tartalma is, ha az ember nem csak a dallamra, hanem a szövegre is figyelt.!
Paggy, álomszép az a barackvirág..itt még nem láttam rajta..de jó, hogy jókor voltál jó helyen... :D ;) :x :-bd :movingflower: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 8. 19:16

Sziasztok!Mindjárt jönnek a képek és a szöveg.
Tehát,a lakótelep szélén van egy jó kisvendéglő,ahová néhanapján elmegyünk a párommal.Bár nagyon finoman főznek, az én szuper hobbyszakács vejemnek ez nem színvonal,így velük ALKALMANKÉNT(4x egy évben) nem ide járunk.Nem snassz neki,hanem mivel olyan jól főz, mint a HILTONBAN/de annyira akkurátusan,hogy nem győzöd kivárni(8 óra alatt kb. 85 fokon a marhapörkölt vaslábosban)mindig készít valami finomat,ha nem vendéglőbe hívnak meg..Tálalni is tud.Egyébként gazdasági szakember egy cégnél/könyvvizsgáló is/.Na szóval, MA MI KETTEN MENTÜNK NŐNAPOZNI DÉLUTÁN.Hozzá kell tennem,hogy a párom későn ért haza és én már nagyon éhes voltam.
Itt látható szemben a kis házikó,ahol a vendéglő van:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 8. 19:29

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 8. 19:31

Most beteszem a vendéglő egyik hivatalos linkjét,a képre kattintva benézhetsz,s azután az én fotóimat.
https://etterem.hu/negy-musketas-etterem
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 8. 19:33

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 8. 19:35

3 része van:egy nyári/itt most nincsenek asztalok/,a nagyobb rész/ezt mutatom.Valamilyen rendezvényre terítettek/,végül a benti,ahová most ültünk:
Képpnc banks near me that are open
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 8. 19:36

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 8. 19:38

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. március 8. 19:39