Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Sziasztok! Holnap jövök, mert ma hulla fáradt vagyok már mindenhez. Jó éjt mindenkinek.
Jó volt megint csatangolni Pesten
..Köszönöm a képeket, és amit írtál Paggy. Egyébként a jelek szerint megint sokfelé jártál..
.
Jut eszembe, ki győzött az ultiban?

Jut eszembe, ki győzött az ultiban?

Sziasztok!Kata!Ma és mától könnyű nekem Patrikkal,mert Józsi(bácsi) 1/2m 10-re jött ultizni.Nekem csak anyagbszerző szerepem volt.Virslit(olyant, mint régen evett-roppanóst)friss zsemlét,mustárt és alkohol mentes sört kellett vennem a "partyhoz".Meglepetésnek hoztam 4 adag gesztenyepürét a cukrászdából.NAGYON ÖRÜLTEK.Józsi bácsi egy bűbájos ember,nagy őszibarackosa volt Budaörsön.Még most is hátizsákos turista ÉS!!!!!!!!!MOST JÖN A LÉNYEG!!!!!Mindketten Újpesten nőttek fel.Úgy "csacsognak",nevetgélnek,örömködnek,hogy jó nézni és hallgatni.
Valamint Józsi bácsi fiának 7 üléses autója van,Ma délután felviszi őket/tolókocsistól/ a Gellérthegyre.CSAK EL NE ERESSZE!!!
Holnap pedig 4-es ultiparty lesz Józsi bácsi volt telekszomszédaival.ÖRÜLÖK,hogy jól érzi magát,Kati meg ide-oda röpköd a barátnői között.Szombat este megjönnek Münchenből Patrik rokonai ,majd együtt mennek vissza.Ennyit róla.MINDEN JÓ,ha a VÉGE JÓ.
Nálunk pedig 1 hét múlva kezdődik a tetőcsere+ házszigetelés+kerttervezés projekt.Nekem kell feügyelni a munkásokat.Nem szakmailag,hanem WC,kávé,üdítő ,kulcs és "lakásbehatolás"ellen.De azért néha ,ha a párom itthon lesz ,szabad leszek.ÉS a lányomék új házába megyek kertészkedni.Kb 2 hetente hozok képeket,de biztosan jövök nézelődni,mert kell a kikapcsolódás a lesötétített ablakok mögött.Most megyek csinálok képet és felteszem,majd este újra benézek.Üdv.Paggy

Nálunk pedig 1 hét múlva kezdődik a tetőcsere+ házszigetelés+kerttervezés projekt.Nekem kell feügyelni a munkásokat.Nem szakmailag,hanem WC,kávé,üdítő ,kulcs és "lakásbehatolás"ellen.De azért néha ,ha a párom itthon lesz ,szabad leszek.ÉS a lányomék új házába megyek kertészkedni.Kb 2 hetente hozok képeket,de biztosan jövök nézelődni,mert kell a kikapcsolódás a lesötétített ablakok mögött.Most megyek csinálok képet és felteszem,majd este újra benézek.Üdv.Paggy
Töröm a fejem:
Spoiler: mutasd
szia Paggy, örülök, hogy minden jól alakul...itt is ott is, és jó sok humorban van részed. A tetőcsere nem semmi munka lesz, és akkor még a porról nem is beszéltem. Ha még időben szólok, szájmaszk
bár itt nem lehet olyan jókat kapni mint Koreában...
Kíváncsi leszek majd a kéthetenkénti fotókra, képekre, beszámolókra.
Kisunoka igazán aranyos, azzal a kis felnőttes gondolkodással. Azért remélem nem sok oka lesz ráncolni azt a kis okos fejét. Örül már az iskola közeledtének? A táskája nagyon cuki azzal a lovas képpel.!
Tegnap túl fáradt voltam hogy hozzam a képeket...ügyintéztünk a városban...
Ma reggel ennyi fért ide...

Tegnap túl fáradt voltam hogy hozzam a képeket...ügyintéztünk a városban...

Ma reggel ennyi fért ide...

Kedves Kata!Igazán köszönöm a sok szép és érdekes képet valamint azt,hogy a sok dolgod és gondod mellett fényképeztél.Ma mentem a csarnokba beszerezni a tengernyi állatomnak az ennivalót. Ilyenkor mindig átkelek a Dunán.Olyan szép és boldogságot adó dolog látni ezt a szép várost.És ugyanilyen nézegetni a fotókat,amit az ország más részeiből küldtök.Milyen jó nekem,hogy részese legetek ennek!Köszönöm szépen Nektek.
Kata!Most rettentő fáradt vagyok,mert 3-kor keltem így csak átfutottam a képeket.Szeretném este megnézni rendesen és akkor reagálok.
Lilla már első osztályos és nagyon szeret iskolába járni. Jó,hogy nem 6 évesen ment,hanem 7 éves korban!Lovagol,kosarazik,számítógépes tanfolyamra jár.Nem mi eröltetjük,hanem ő akaja.Ha egyszer kimarad a lovaglás ,boldogtalan.Nagyon szereti az állatokat.
Most megyek tovább a dolgaimat intézni.Remélem Te is sikeresen hazaértél a torturádról!Este jövök nézelődni.
A lényeget elfelejtettem.Hajnalban fasirtot gyártottam a páromnak.Különlegesre sikeredett,FINOM LETT.De miért?
Kivettem a pulyka-marhadaráltat a mélyhűtőböl.Letakartam egy mélytányérral /csak!!!!/Gondoltam reggelre kienged.Hajnali 3-kor óriási
csörömpölés.Kimásztam az ágyból,s mit látok?Az egyik cicám szájában a félig jeges hűs,a végén lóg a műanyag zacskó.Rákiabáltam,erre megijedt és beszaladt a franciaágy alá a hússal./dupla ágy és ott morgott,mert mindenki rástartolt a húsra.a macsaka más mint a kutya,engedelmesség ügyében,tehát VESZETT FEJSZE
Most mi legyen?Maradt a tálon a hús még fel nem engedett része-gyorsan
kipótoltam párolt sárgarépával!!!!felengedtettem és megcsináltam fasirtnak-Mire minden kész lett, a macskák már horkoltak az ágyon.Jó csúnyákat mondtam rájuk,de őket nem zavarta, horkoltak tovább-EZÉRT FÁRADT VAGYOK,de most mennem kell.Üdv:Paggy

Kata!Most rettentő fáradt vagyok,mert 3-kor keltem így csak átfutottam a képeket.Szeretném este megnézni rendesen és akkor reagálok.
Lilla már első osztályos és nagyon szeret iskolába járni. Jó,hogy nem 6 évesen ment,hanem 7 éves korban!Lovagol,kosarazik,számítógépes tanfolyamra jár.Nem mi eröltetjük,hanem ő akaja.Ha egyszer kimarad a lovaglás ,boldogtalan.Nagyon szereti az állatokat.

Most megyek tovább a dolgaimat intézni.Remélem Te is sikeresen hazaértél a torturádról!Este jövök nézelődni.
A lényeget elfelejtettem.Hajnalban fasirtot gyártottam a páromnak.Különlegesre sikeredett,FINOM LETT.De miért?
Kivettem a pulyka-marhadaráltat a mélyhűtőböl.Letakartam egy mélytányérral /csak!!!!/Gondoltam reggelre kienged.Hajnali 3-kor óriási
csörömpölés.Kimásztam az ágyból,s mit látok?Az egyik cicám szájában a félig jeges hűs,a végén lóg a műanyag zacskó.Rákiabáltam,erre megijedt és beszaladt a franciaágy alá a hússal./dupla ágy és ott morgott,mert mindenki rástartolt a húsra.a macsaka más mint a kutya,engedelmesség ügyében,tehát VESZETT FEJSZE

kipótoltam párolt sárgarépával!!!!felengedtettem és megcsináltam fasirtnak-Mire minden kész lett, a macskák már horkoltak az ágyon.Jó csúnyákat mondtam rájuk,de őket nem zavarta, horkoltak tovább-EZÉRT FÁRADT VAGYOK,de most mennem kell.Üdv:Paggy
Kata!Megjöttem és megnézetm a képeket.
Jé, én a Rábát ,átutazóban, nem egy ilyen szelíd kis folyónak láttam,aminek a partján üldögélni lehet!Nagyon barátságos hely háttérben a templomtoronnyal.
Rákerestem a tűzoltóság előtt álló szoborra,hogy közelebbről megnézzem .NEM TALÁLTAM MEG.Talán az erkélyről esik le ott valaki.?Szt Flórián áll a tetején vagy egy angyal?
Ami valóban nagyon tetszik,az a sok kos torony a ház tetején,a pici erkély és a RENGETEG ÉRDEKES STUKKÓ.Vajon az a félelmetes nőalak kit ábrázol,vagy mit jelképez?Némelyik láncot,más pedig horgonyt formáz.Köszönöm szépen a képeket.
Samuka is Veled volt?Vettél cipőt?
Hoztam 2 képet a délutáni felhőkről. Szép estét !Paggy
Jé, én a Rábát ,átutazóban, nem egy ilyen szelíd kis folyónak láttam,aminek a partján üldögélni lehet!Nagyon barátságos hely háttérben a templomtoronnyal.
Rákerestem a tűzoltóság előtt álló szoborra,hogy közelebbről megnézzem .NEM TALÁLTAM MEG.Talán az erkélyről esik le ott valaki.?Szt Flórián áll a tetején vagy egy angyal?
Ami valóban nagyon tetszik,az a sok kos torony a ház tetején,a pici erkély és a RENGETEG ÉRDEKES STUKKÓ.Vajon az a félelmetes nőalak kit ábrázol,vagy mit jelképez?Némelyik láncot,más pedig horgonyt formáz.Köszönöm szépen a képeket.
Samuka is Veled volt?Vettél cipőt?
Hoztam 2 képet a délutáni felhőkről. Szép estét !Paggy
sziasztok! Úgy látszik a macskák tettek róla, hogy még véletlenül se tudd magad kialudni.
. Micsoda kópék! neked meg egy kicsit drága lecke volt. nem betegedtek meg a jeges hústól?
Más..
sógornőm mint mindig ha kemény helyzet van teljes valójában segít amiben tud..ma lemondta a betegeit, hogy velem lehessen, és bizony elkelt a segítsége. Most már mindegy, az élet megy tovább.
gondolkodtam rajta, hogy megosszam e ezt a dolgot, de nem akartam utólagosan magyarázkodni..mert ez végül is magánügy, csak a mi kis csoportunk itt képről elbeszélésről ismerte őt, így úgy gondoltam talán így ez lesz számára a legjobb búcsúztató. Mert tudott a fórumról, Mert időnként majd falra mászott, ha fél pillanatot várnia kellett rám egy kép miatt.
Még mindig hihetetlen, és már egyszer véletlenül megcsörgettem, mert a szokás nagy úr, mindenhonnan ki kell töröljem majd.
Na megyek manókámhoz...azt hiszem ő is igencsak elfáradt...

Más..
sógornőm mint mindig ha kemény helyzet van teljes valójában segít amiben tud..ma lemondta a betegeit, hogy velem lehessen, és bizony elkelt a segítsége. Most már mindegy, az élet megy tovább.

gondolkodtam rajta, hogy megosszam e ezt a dolgot, de nem akartam utólagosan magyarázkodni..mert ez végül is magánügy, csak a mi kis csoportunk itt képről elbeszélésről ismerte őt, így úgy gondoltam talán így ez lesz számára a legjobb búcsúztató. Mert tudott a fórumról, Mert időnként majd falra mászott, ha fél pillanatot várnia kellett rám egy kép miatt.
Még mindig hihetetlen, és már egyszer véletlenül megcsörgettem, mert a szokás nagy úr, mindenhonnan ki kell töröljem majd.

Na megyek manókámhoz...azt hiszem ő is igencsak elfáradt...

szia Paggy, nem tudom most így kit is ábrázol a hölgyemény a képen, de majd még megyünk arra sétálni...a cipővásárlásból meg nem lett semmi...de majd lesz, mert most már lesz rá időm...ezentúl magamra is.
Milyen komoly felhők voltak..nem lett ott zápor belőle?
Mi is fantasztikus felhőt láttunk, de most nem olyan volt a helyzet, hogy fényképezkedjek, de majd legközelebb!

Milyen komoly felhők voltak..nem lett ott zápor belőle?

Ó ISTENEM KATA!Rettenetes.Nagyon sajnálom.....Nem is tudom mit írjak.Veled érzek...Csak azt érzékeltem,hogy mennyire jó gyereke vagy te apukádnak,nagyszerű ember .Őszinte részvétem.Itt vagyok,ha szomorú vagy ,ha akarsz róla írni meghallgatom.Be fogok nézni állandóan,hogy tudjam rendben vagy-e.Csak butaságokat hordanék össze.Mégegyszer Veled érzek.Paggy 

Drága Paggy, köszönöm szépen...látod nekem az is vigasz, hogy el tudom terelni a gondolataimat. és remélem a fáradtságtól majd rögtön elalszom.
.
A tegnapi éjszakám volt az első nyugodt éjszaka, hosszú idő óta. Most Samukámra kell kicsit jobban odafigyelnem, mert megdöbbentően csendes...mint aki töpreng magában, hogy hova lett a papa, mert bementünk a korházba és nem találkoztunk vele. Tegnap még beszélt hozzá, papa alszol, papa fáj? Ma semmi..még az sem hogy éhes vagyok , nekem kellett figyelnem erre is. Megyek is most ránézek hogy elaludt e mert akkor a tv. kikapcsolom, hogy a fénye ne zavarja...
. Pill.
alszik ezerrel...még jó hogy idejekorán beadtam az esti gyógyszert, mert így nem kell amiatt felébresztenem.

A tegnapi éjszakám volt az első nyugodt éjszaka, hosszú idő óta. Most Samukámra kell kicsit jobban odafigyelnem, mert megdöbbentően csendes...mint aki töpreng magában, hogy hova lett a papa, mert bementünk a korházba és nem találkoztunk vele. Tegnap még beszélt hozzá, papa alszol, papa fáj? Ma semmi..még az sem hogy éhes vagyok , nekem kellett figyelnem erre is. Megyek is most ránézek hogy elaludt e mert akkor a tv. kikapcsolom, hogy a fénye ne zavarja...

alszik ezerrel...még jó hogy idejekorán beadtam az esti gyógyszert, mert így nem kell amiatt felébresztenem.

Öleld át a fiad és aludj jól!Gondolok Rád!Paggy 

Paggy írta:Öleld át a fiad és aludj jól!Gondolok Rád!Paggy
Köszönöm, és neked is jó éjszakát...

Kedves Kata!
Őszinte részvétemet küldöm neked és Samukának!
Egyszer tettél ki apukádról egy fotót és azt is megírtad, hogy hány éves. Nem akartam elhinni.
Éveket letagadhatott volna! Nem hagyta el magát, erős volt és tevékeny.
Majd vissza fogom olvasni, hogy miket írtál, mert nem vagyok képben. Sajnos ide már nem
jutok el.
Ha befejeztem a most futó sorozatomat, újra abbahagyom a fordítást egy időre (egy hónapot
leszek Angliában, utána meg a nagyobbik fiam esküvője lesz), és akkor itt is többször tudok
majd jelentkezni.
Minden jót kívánok Neked és Samukának!

Őszinte részvétemet küldöm neked és Samukának!
Egyszer tettél ki apukádról egy fotót és azt is megírtad, hogy hány éves. Nem akartam elhinni.
Majd vissza fogom olvasni, hogy miket írtál, mert nem vagyok képben. Sajnos ide már nem
jutok el.
Ha befejeztem a most futó sorozatomat, újra abbahagyom a fordítást egy időre (egy hónapot
leszek Angliában, utána meg a nagyobbik fiam esküvője lesz), és akkor itt is többször tudok
majd jelentkezni.
Minden jót kívánok Neked és Samukának!

Kata! Megrendülve olvastam a rossz hírt, hogy Apukád elment! Fogadd őszinte részvétem Samukával együtt!
Valóban ahogy Rita írta, sokszor csodáltuk tevékenységét és munkabírását, most már megpihenhet. Nyugodjon békében!
Neked megnyugvást kívánok!

Rita írta:Egyszer tettél ki apukádról egy fotót és azt is megírtad, hogy hány éves. Nem akartam elhinni.
Valóban ahogy Rita írta, sokszor csodáltuk tevékenységét és munkabírását, most már megpihenhet. Nyugodjon békében!
Neked megnyugvást kívánok!
Katám! Régen jártam erre és most megdöbbenve olvasom, hogy Édesapád elment.
Együtt érzek veled, őszinte részvétem nektek.
Vigyázz magadra és Samukára !!
Együtt érzek veled, őszinte részvétem nektek.
Vigyázz magadra és Samukára !!
Drága Rita és Gabóczi, köszönöm nektek a kedves szavakat.
.
Ritám, Örülök, hogy nálatok meg majd örömteli események várnak majd rád...a képeket majd nagyon várjuk!

Ritám, Örülök, hogy nálatok meg majd örömteli események várnak majd rád...a képeket majd nagyon várjuk!

Drága MinGi köszönöm neked is a vigasztaló szavakat.!

Kedves Kata!Bár szörnyű és kegyetlen,de megy az élet tovább,ma is süt a nap.Kívánok Nektek hozzá erőt!
Ma a batátnőm egyik lányának/pótgyerekem/Julikának van a szülinapja.Megyünk a Hadik kávéházba.Hozok Neked finom virtuális kávét esetleg egy sütit.Paggy

Ma a batátnőm egyik lányának/pótgyerekem/Julikának van a szülinapja.Megyünk a Hadik kávéházba.Hozok Neked finom virtuális kávét esetleg egy sütit.Paggy

Kedves Kata!
Picit nem vagyok és igazán nem erre a hirre számitottam!
Nagyon sajnálom, mert az elválás mindig fájdalmas, fogadd őszinte részvétem!
Sok minden kavarog bennem, jó, hogy bent volt a kórházban, nem otthon kellett ezzel a nagy teherrel megbírkóznod, jó, hogy nem voltak a végére fájdalmai. Marad az üresség, ami biztos sokáig ott marad, Sokan nem mernek olyan dolgot bevallani, hogy pl. amit irtál is, tudsz magaddal és Samukával foglalkozni végre, ami az utóbbi időben tényleg háttérbe szorult. Becsülöm Benned, hogy ki merted mondani. Sok mindent, sőt, mindent megtettél az utóbbi időben, számithatott Rád. Sajnos az élet ilyen, egyszer elmegy mindenki.
Örülök,hogy Samuka jobban van, talán kérdezni is fog valamikor róla.
Kivánok Nektek erőt, és egészséget! Nagyon jó, hogy nem vagy egyedül a bajban, van aki tud segiteni! Köszönöm,hogy megosztottad életed szomorú eseményét itt, mert igaz, hogy magánügy, de valamiként picit már benne vagyunk egymás életében, legyen az öröm, vagy bánat.
Picit nem vagyok és igazán nem erre a hirre számitottam!
Nagyon sajnálom, mert az elválás mindig fájdalmas, fogadd őszinte részvétem!
Sok minden kavarog bennem, jó, hogy bent volt a kórházban, nem otthon kellett ezzel a nagy teherrel megbírkóznod, jó, hogy nem voltak a végére fájdalmai. Marad az üresség, ami biztos sokáig ott marad, Sokan nem mernek olyan dolgot bevallani, hogy pl. amit irtál is, tudsz magaddal és Samukával foglalkozni végre, ami az utóbbi időben tényleg háttérbe szorult. Becsülöm Benned, hogy ki merted mondani. Sok mindent, sőt, mindent megtettél az utóbbi időben, számithatott Rád. Sajnos az élet ilyen, egyszer elmegy mindenki.
Örülök,hogy Samuka jobban van, talán kérdezni is fog valamikor róla.
Kivánok Nektek erőt, és egészséget! Nagyon jó, hogy nem vagy egyedül a bajban, van aki tud segiteni! Köszönöm,hogy megosztottad életed szomorú eseményét itt, mert igaz, hogy magánügy, de valamiként picit már benne vagyunk egymás életében, legyen az öröm, vagy bánat.