Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
és SOK FINOM SÜTI ÉS KÁVÉ ÉS LIMONÁDÉ.
ENNYIT MÁRA.Üdv.Paggy
https://foursquare.com/v/hadik-k%C3%A1v ... db2da47410
ibc atm locations
ENNYIT MÁRA.Üdv.Paggy
https://foursquare.com/v/hadik-k%C3%A1v ... db2da47410

Kedves Paggy, köszönöm a beszámolót, érdekes hangulatú az egész tér.kint is bent is...az ínycsiklandozó ételektől meg meg is éheztem. Megyek is korareggelizni...

Jó reggelt azoknak ,akik itt vannak!
Sajnos a körömpörkölt éjszaka elkészült és én megkóstoltam.Na ennek az lett a következménye,hogy nem nagyon aludtam.De ,milyen jó,mert alvás helyett készítettem az UTOLSÓ, novemberben elültetett és a mostaha körülményeket átvészelő/a gangon 10 fok volt/egyetlen FRÉZIÁMRÓL fotót.TISZTELET NEKI.Mutatom.Nem méltó egészen hozzá,mert a háttér még nem tökéletes , nappali fényben sokkal szebb/ma délután újra lefényképezem.Tehát JÓILLATÚ,KEDVES és ,ha sok lenne esküvői csokrot is csinálnának belőle,FRÉZIA FOTÓI KÖVETKEZNEK:TRA,TRA,TRA

Sajnos a körömpörkölt éjszaka elkészült és én megkóstoltam.Na ennek az lett a következménye,hogy nem nagyon aludtam.De ,milyen jó,mert alvás helyett készítettem az UTOLSÓ, novemberben elültetett és a mostaha körülményeket átvészelő/a gangon 10 fok volt/egyetlen FRÉZIÁMRÓL fotót.TISZTELET NEKI.Mutatom.Nem méltó egészen hozzá,mert a háttér még nem tökéletes , nappali fényben sokkal szebb/ma délután újra lefényképezem.Tehát JÓILLATÚ,KEDVES és ,ha sok lenne esküvői csokrot is csinálnának belőle,FRÉZIA FOTÓI KÖVETKEZNEK:TRA,TRA,TRA

https://hu.pinterest.com/pin/19562579607513646/
Itt látható "nagyban",sokaságban.
Megyek gyógyteázni,ami talán meggyógyít a körömpörkölt után.Szép napot!Paggy
Itt látható "nagyban",sokaságban.
Megyek gyógyteázni,ami talán meggyógyít a körömpörkölt után.Szép napot!Paggy
kedves Kata, fogadd őszinte részvétem.
Nellikém, köszönöm szépen a vigasztaló szavakat...

Jó estét!
Ma kertészkedtünk a lányoméknál./azaz gallyaztunk,szemetet szedtünk...../Még nincs kész.Kilátás a teraszról:
chase chase bank near me
Jövő héten indul a tetőcsere,szigetelés.......
Ja és majdnem elfelejtettem:
Patrik ma küldött nekem e müncheni rokonával egy nejtonzacskót.Benne fél üveg tokaji aszú /megkezdett/ és 10 dollár.Köszöni szépen ,hogy annyit segítettem.Na mit szóltok!Ennyire meg vagyok becsülve.
Megyek krumplis pogácsát sütni holnapra.Paggy 
Ma kertészkedtünk a lányoméknál./azaz gallyaztunk,szemetet szedtünk...../Még nincs kész.Kilátás a teraszról:

Jövő héten indul a tetőcsere,szigetelés.......
Ja és majdnem elfelejtettem:
Patrik ma küldött nekem e müncheni rokonával egy nejtonzacskót.Benne fél üveg tokaji aszú /megkezdett/ és 10 dollár.Köszöni szépen ,hogy annyit segítettem.Na mit szóltok!Ennyire meg vagyok becsülve.

Kedves Paggy, köszönöm az élménybeszámolót, tetszik a környék..és azt hiszem még nem is reagáltam a gyönyörű fréziára..valahogy a hamvas szín olyan szép benne..és a csokorképek is amit megosztottál a linken...gyönyörűek, szinte az illata is átjött
.
Patrik figyelmessége milyen jóleső
. A pogácsára nyitom az ablakot, jöhet pár falatka...
én meg küldöm a kávét,,,

Patrik figyelmessége milyen jóleső

Szia Paggy!
Most csak az utolsó képedről, mert mindjárt itt alszok el a gép előtt - bár lehet később feléledek azért-.
Hát azt hiszem csipem ezt a Patrikot.
Ki kellene találni, ha nem volna. Szerintem kipótolta a 10 dollárral a hiányzó aszút.
Jó kis munka ez a kerti rendezgetés. Bőven elég szerintem a nagysága. A nagyobbal, csak gond van.
Most én vagyok olyan gyomorilag, mint Te a körömpörkölttől. Rendelt a fiam valami izét, ettem belőle és most csillagokat látok. Megyek is borsmentateát főzni.
Elfelejtettem irni, hogy Lilla kis szépséges, mint mindig. Gyönyörű, hosszú hajjal!
Most csak az utolsó képedről, mert mindjárt itt alszok el a gép előtt - bár lehet később feléledek azért-.
Hát azt hiszem csipem ezt a Patrikot.

Jó kis munka ez a kerti rendezgetés. Bőven elég szerintem a nagysága. A nagyobbal, csak gond van.
Most én vagyok olyan gyomorilag, mint Te a körömpörkölttől. Rendelt a fiam valami izét, ettem belőle és most csillagokat látok. Megyek is borsmentateát főzni.
Elfelejtettem irni, hogy Lilla kis szépséges, mint mindig. Gyönyörű, hosszú hajjal!
Ezt nem tudom kihagyni.Várom,hogy keljen a mamám -féle krumplis pogácsa.Gondoltam mekleresem a neten,hány fokon kell sütni,mert anyu nem írta oda.HÁT EZT TALÁLTAM:
https://hu.pinterest.com/pin/3645101635 ... 7/?lp=true
Egyébként anyué isteni volt mindig.Kb éjfélre meg is sül.Holnap viszem a kertészkedéshez,a párom meg fincsi napközisteát tud csinálni.Roppant egészségtelen ,én csak belekóstolok,mert sok citromlével-!!!!
/ és sok cukor.Ám melegen szuper.
megyek a konyhába.Paggy
https://hu.pinterest.com/pin/3645101635 ... 7/?lp=true
Egyébként anyué isteni volt mindig.Kb éjfélre meg is sül.Holnap viszem a kertészkedéshez,a párom meg fincsi napközisteát tud csinálni.Roppant egészségtelen ,én csak belekóstolok,mert sok citromlével-!!!!

megyek a konyhába.Paggy
Sziasztok, Ági remélem már kikúrálódtál, gyomorügyben...
Paggy, én is ilyen kicsi kertre vágyom, amit egy emberes, mégis kellemesen érzi magát benne az ember. Talán össze is jön, ha sikerül eladni a tanyát. az ott kint nekem nagyon messze van és legalább 6 emberes munka van vele...Most még minden nap megyek ki hol ezt hol azt teszem rendbe, ...meg sok minden más.
a kertben tenni venni nagyon jó dolog. Egyik éven láttam egy szuper megoldást a felfelé való kertészkedésnek, az alap egy virágtartó, rajta egy oszlop müanyagból, az kitömve tőzeg föld keverékkel, és bedugva paradicsom, eper stb palántával. és csak azt látod, hogy majd leszakad a sok terméstől.
Termesztés minimális helyen ...valami ilyen cím körül kellene keresni a youtubon.
.
szép nyárias napsütéses napot mindenkinek ide 2o fok van igérve, és már tegnap is nagyon meleg volt!
Hozom majd a képeket...
Ági elfelejtettem, egy stampedli pálinka sem rossz

a kertben tenni venni nagyon jó dolog. Egyik éven láttam egy szuper megoldást a felfelé való kertészkedésnek, az alap egy virágtartó, rajta egy oszlop müanyagból, az kitömve tőzeg föld keverékkel, és bedugva paradicsom, eper stb palántával. és csak azt látod, hogy majd leszakad a sok terméstől.
Termesztés minimális helyen ...valami ilyen cím körül kellene keresni a youtubon.

szép nyárias napsütéses napot mindenkinek ide 2o fok van igérve, és már tegnap is nagyon meleg volt!

Hozom majd a képeket...

Ági elfelejtettem, egy stampedli pálinka sem rossz

Sziasztok!
Kata!Hát ez nem túl pici,mert a ház hatalmas és még a bejárat ilyen:
Majd este megbeszéljük a felfelé művelést.Nekem is tetszik.
Mindjárt indulunk.itt ilyen idő van:

Remélem Ági elműlt a fejfájásod!
Mindenkinek szép napot!Ja a vejem szuperül főz és sültkacsa lesz a "kertészkedés mellé"Üdv.Paggy
Kata!Hát ez nem túl pici,mert a ház hatalmas és még a bejárat ilyen:
Spoiler: mutasd
Majd este megbeszéljük a felfelé művelést.Nekem is tetszik.
Mindjárt indulunk.itt ilyen idő van:

Remélem Ági elműlt a fejfájásod!
Mindenkinek szép napot!Ja a vejem szuperül főz és sültkacsa lesz a "kertészkedés mellé"Üdv.Paggy
Elfelejtettem írni,hogy a lányomék bevállaltak a házhoz egy nagy hitelt.A kacsa meg a Sparban 650 ft volt 1kg.Nálunk a rongyrázás csak kicsiben megy.
Paggy

Sziasztok!
Kata, túléltem az éjszakát, köszönöm aggódásod!
Sajnos a pálinka nem nyerő, alkohol valahogy nem megy le a torkomon. Szerintem kapásból tűzokádó sárkányt játszanék.
Paggy! Tényleg nem kicsi ez a telek! Viszont nagyon tetszik az elválasztó fás rész!
A Nálatok levő munkálatok miatt nem irigyellek. Nagyon szeretem amikor kész van minden és a munkások levonulnak. Sajnos a kosz és piszok, a zaj velejárója. Mellettünk épitkeznek, nem vészes, de most olyan banda jött az áthidalókat rakni, akik azért nem a szivem csücskei. Mondjuk nem is nekem kell tetszeniük.
Jó idő lesz ma megint nálunk, bár épp mondtam,hogy én kibékülnék a nagy hőingadozások nélküli napsütéssel is.
Húúú, de gyönyörűűűűű ez a piros cserje, vagy bokor!!
Felénk is van egy, mikor tekerek dolgozni, mindig gyönyörködöm is benne.
Köszönöm kérdésed, mára már sokkal jobban vagyok, de vérnyomást nem mértem tegnap óta.
A szemem nem ég, igy nagy baj nem lehet, a nap is süt pár napja, igy helyreállt az én bioritmusom is, vagyis ajánlom neki.
Elfelejtettem kérdezni, hogy eredményed mikor lesz a beavatkozás utánról?
Kata, túléltem az éjszakát, köszönöm aggódásod!

Sajnos a pálinka nem nyerő, alkohol valahogy nem megy le a torkomon. Szerintem kapásból tűzokádó sárkányt játszanék.

Paggy! Tényleg nem kicsi ez a telek! Viszont nagyon tetszik az elválasztó fás rész!
A Nálatok levő munkálatok miatt nem irigyellek. Nagyon szeretem amikor kész van minden és a munkások levonulnak. Sajnos a kosz és piszok, a zaj velejárója. Mellettünk épitkeznek, nem vészes, de most olyan banda jött az áthidalókat rakni, akik azért nem a szivem csücskei. Mondjuk nem is nekem kell tetszeniük.

Jó idő lesz ma megint nálunk, bár épp mondtam,hogy én kibékülnék a nagy hőingadozások nélküli napsütéssel is.
Húúú, de gyönyörűűűűű ez a piros cserje, vagy bokor!!
Felénk is van egy, mikor tekerek dolgozni, mindig gyönyörködöm is benne.
Köszönöm kérdésed, mára már sokkal jobban vagyok, de vérnyomást nem mértem tegnap óta.

Elfelejtettem kérdezni, hogy eredményed mikor lesz a beavatkozás utánról?
Ágika!El tudom képzelni mi lesz itt!A szomszédasszonyom,akit egyébként bírok,bár meggyötör az állandó "szájjal takarítással"/mindig kioaszt mindenkit,hogy mit hogyan és mikor csináljon a lépcsőházban,NA Ő AZT MONDTA:
-Akkor ezen a héten nem mosunk fel 2x,ha jönnek a munkások.
Most tényleg megyek,mert elfogyott a kávém és itt a vejem értünk.
Paggy
ÁGI:
-Akkor ezen a héten nem mosunk fel 2x,ha jönnek a munkások.
Most tényleg megyek,mert elfogyott a kávém és itt a vejem értünk.

ÁGI:
Kedveseim!
Tegnap Szegeden jártam egy szervezett "Süti sétán".
Szeged nem csak a napfény városa, hanem tele van cukrászdákkal is.
A Turinform ajánlata volt:
Csodálatos tavaszi időnk volt, de kicsit elfáradtam a nap folyamán.

Első cukrászda amit meglátogattunk a Desszert – Sugar&Candy volt, egy hangulatos cukrászda a Szegedi Dóm szomszédságában, ínycsiklandó desszertekkel, s mindemellett kutyabarát is.

Ezt kaptuk kóstolónak: Browniet, tetején szárított áfonyával és rózsaszirommal, valamint mini Rákoczi túró tortácskát.(isteni fiom volt)

Szeged nem csak a napfény városa, hanem tele van cukrászdákkal is.
A Turinform ajánlata volt:
Csodálatos tavaszi időnk volt, de kicsit elfáradtam a nap folyamán.

Első cukrászda amit meglátogattunk a Desszert – Sugar&Candy volt, egy hangulatos cukrászda a Szegedi Dóm szomszédságában, ínycsiklandó desszertekkel, s mindemellett kutyabarát is.

Ezt kaptuk kóstolónak: Browniet, tetején szárított áfonyával és rózsaszirommal, valamint mini Rákoczi túró tortácskát.(isteni fiom volt)

A második hely a Dóm cukrászda, finom sütemények fagylaltok és a Szegedi kifli.

A Szegedi kifli, amit kóstolóba kaptunk:

A túloldalon az Alabárdos helyén volt valamikor a híres cukászda ahol a Suhajda csemegét készítették.

A Szegedi kifli, amit kóstolóba kaptunk:

A túloldalon az Alabárdos helyén volt valamikor a híres cukászda ahol a Suhajda csemegét készítették.

Utolsó helyszínünkhöz egy kicsit többet kellett sétálni. A neve "Buli konyha", ahol egy kis sütéssel fejeztük be a sétánkat.

A nap fénypontja volt, hogy egyik legrégebbi virtuális ismerősömmel, Ágival találkozhattam. Elmentünk a TIK-be a Magyarok a selyemúton kiállításra, majd az i-re a pontot az tette fel, hogy Ödönnel is találkozhattam,
nagyon aranyos kutyus.

Majd később jövök még szegedi képekkel, csak most el kell mennem itthonról.

A nap fénypontja volt, hogy egyik legrégebbi virtuális ismerősömmel, Ágival találkozhattam. Elmentünk a TIK-be a Magyarok a selyemúton kiállításra, majd az i-re a pontot az tette fel, hogy Ödönnel is találkozhattam,

Majd később jövök még szegedi képekkel, csak most el kell mennem itthonról.
sziasztok! Most esett le nekem, hogy képeket meg nem csináltam kint...na mindegy még van lehetőségem pótolni...
Gabóci, hogy milyen csodálatos napotok volt! És ilyen fantasztikus találkozással, ráadásként Ödönnel..."irigy vagyok" és egyszerre boldog is hogy ilyen remekül összejött minden!
Köszönöm a remek képes beszámolót. El tudom képzelni a finomságok illatarzenálját is! Remélem lesz még ilyen remek találkozótok, és még másokkal is!

Gabóci, hogy milyen csodálatos napotok volt! És ilyen fantasztikus találkozással, ráadásként Ödönnel..."irigy vagyok" és egyszerre boldog is hogy ilyen remekül összejött minden!

Köszönöm a remek képes beszámolót. El tudom képzelni a finomságok illatarzenálját is! Remélem lesz még ilyen remek találkozótok, és még másokkal is!