Lányok!Ti biztosan jóízüen szundítotok,engem felébresztettek a macskák.Persze,hogy felébresztettek,mert megint ruhástól aludtam az ágyon.Kertészkedtünk a lányoméknál és ugye NEM SZOKTAM MEG A RENDES FIZIKAI MUNKÁT.

.
LÉNYEG,hogy ITT ZUHOG VÉGRE!!!!!!
OLYAN SZÁRAZ VOLT MINDEN,már izgultam,hogy a biokertünkben /SKANZEN/ nem fog kikelni semmi és hiába megyünk oda.Nade!Most találtam valami érdekeset:
https://www.agroinform.hu/szantofold/ve ... tent=39690MI A VÍZŐR?
A Water Retainer (VízŐr®) egy organikus talajkondicionáló készítmény. Általában 3 hónapig fejti ki hatását, mely alatt a Water Retainer (VízŐr®) szakszerű használatával a talaj, növények számára felvehető vízmegtartó képessége lényegesen megnő. Ha ezt a kiváló képességet a növények fejlődésének kezdeti időszakában érvényesítjük, a fejlődéshez kapott előny, az így jobban fejlődő gyökérzet illetve a jobb víz ellátottság révén a növény egész termesztési időszakában megmarad. Ennek révén az aszály érdemben kisebb kárt okozhat a növényekben. A növények szélsőséges szárazság esetében akár kétszer annyi időt is képesek átvészelni súlyosabb, károsodás nélkül, vagy kisebb stressz révén, amely előnyük a terméseredményekben is meg fognak látszani, kisebb lehet a termés kiesés.
HOGYAN SEGÍT ÖNNEK A WATER RETAINER-VÍZŐR?
Időt, pénzt takarít meg!
Ritkábban kell öntöznie!
Csökkenti a víz- és villanyszámlát!
Javíthatja a talaj termőképességét!
A kerti zöldségek ízletesebbek lesznek!
A kijuttatott trágya jobban hasznosul
[spoiler]HOGYAN HASZNÁLJA A WATER RETAINER-VÍZŐRT?
Felhasználás előtt fel kell rázni vagy keverni a készítményt!
A bekevert oldatot kézi vagy gépi permetezővel, egyenletesen, vékony rétegben kell a területre kijuttatni !
Nem szükséges bedolgozni a talajba!
Nem kell bemosni a talajba!
AKÁR 50%-AL KEVESEBB VÍZ
A WaterRetainer (VízŐr®) használatával akár 50%-kal kevesebb öntöző víz is elegendő. Ez elérhető az egyes öntözésekkor kiadott víz felezésével, vagy két öntözés közit időszak megnövelésével. Az alkalmasabb megoldást az időjárás és a növények állapota alapján választható. A víz drága, és nem kiapadhatatlan forrás. A vízzel való takarékosság nem csak anyagi előnyökkel jár, de jövő nemzedékének érdekeit is szolgálja.
NAGYOBB ELLENÁLLÓKÉPESSÉG
A növényed hosszabb ideig bírja öntözés nélkül. A talajnedvesség csökkentett változása nagyobb ellenállóképességet hoz létre.
MINDEN NÖVÉNYHEZ MINDEN TALAJTÍPUSON
A Water Retainer (VízŐr®) kellő szakszerűséggel. minden növényi kultúrában és talajtípuson hatásosan alkalmazható.[/spoiler]
wells fargo branch near me