Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Lányok!Süt a nap! 

S ziasztok Lánykák!
Kata! Túl vagy a pénteken, kivánom, hogy a mindennapjaitok szép nyugisan teljenek!
Paggy! Nézem a Púderbárt. Vegyes érzelmekkel. ELőször ami eszembe jutott róla, hogy tökéletes helyszine lenne egy huszonvalahány században a világvége után játszódó sci-finek. Sokat néztem hajdanán, ezért merem ezt állitani.
Amúgy ugyanaz a véleményem még, mint az előzőről, hogy ha beülnék, biztos nem unatkoznék, mert annyi néznivaló van, hogy ihajj. Mennyi minden más is megtalálható Pesten, mondjuk ami vidéken hiányzik.
Itt ma nagyon szomorkás az idő. Várom az esőt, aztán majd kiderül lesz-e belőle valami.
Valamelyik nap kipogtak az ablak párkányon. Ödön fésűjébe a lustaság miatt benne maradt a puha aljszőr. A verebek, majd egy cinege szedegette belőle a fészekbe. Az udvaron meg láttam a nagy most éledező hársfáról az örvös galambot amelyik törte le a fészekhez az ágat. Érdekes volt. Most nemrég az ablakom alatt partizánkodott ugyanigy.
Kata! Túl vagy a pénteken, kivánom, hogy a mindennapjaitok szép nyugisan teljenek!
Paggy! Nézem a Púderbárt. Vegyes érzelmekkel. ELőször ami eszembe jutott róla, hogy tökéletes helyszine lenne egy huszonvalahány században a világvége után játszódó sci-finek. Sokat néztem hajdanán, ezért merem ezt állitani.

Amúgy ugyanaz a véleményem még, mint az előzőről, hogy ha beülnék, biztos nem unatkoznék, mert annyi néznivaló van, hogy ihajj. Mennyi minden más is megtalálható Pesten, mondjuk ami vidéken hiányzik.
Itt ma nagyon szomorkás az idő. Várom az esőt, aztán majd kiderül lesz-e belőle valami.
Valamelyik nap kipogtak az ablak párkányon. Ödön fésűjébe a lustaság miatt benne maradt a puha aljszőr. A verebek, majd egy cinege szedegette belőle a fészekbe. Az udvaron meg láttam a nagy most éledező hársfáról az örvös galambot amelyik törte le a fészekhez az ágat. Érdekes volt. Most nemrég az ablakom alatt partizánkodott ugyanigy.
Sziasztok!Benéztem,mert még mindig semmi,mármint 1 héttel tolódnak a tetős munkák.--UTÓLAG ÍROM:HOLNAP REGGEL JÖNNEK!!!
Hoztam valamit:
https://balkonada.cafeblog.hu/2019/03/3 ... ernovenye/
És ,de jó,hogy erre jártál Ági.
Sok jó dolog lesz a nyáron,gondolom majd fotók is!
Pesten rengeteg minden van,DE IDEGESSÉG,IZGÁGASÁG,ROHANÁS is.Mindenhol jó,ha vannak barátaid vagy kedves emberek,akikkel válthatsz néhány szót.Mindjárt írok valamit ,de előbb elküldöm és elolvasom mit írtál Ági.Paggy

Hoztam valamit:
https://balkonada.cafeblog.hu/2019/03/3 ... ernovenye/
És ,de jó,hogy erre jártál Ági.
Sok jó dolog lesz a nyáron,gondolom majd fotók is!
Pesten rengeteg minden van,DE IDEGESSÉG,IZGÁGASÁG,ROHANÁS is.Mindenhol jó,ha vannak barátaid vagy kedves emberek,akikkel válthatsz néhány szót.Mindjárt írok valamit ,de előbb elküldöm és elolvasom mit írtál Ági.Paggy
Sziasztok! Nálunk egész hétvégén borus volt az idő, most is lóg a lába az esőnek, de ebéd után egy kicsit lemetem sétálni.
Napról napra egyre zöldebbek a fák és ontják virágaikat.
Közeleg a húsvét, tojásba borult a fa!

Rövid sétám képei.

Közeleg a húsvét, tojásba borult a fa!

Rövid sétám képei.
Spoiler: mutasd
Gabóci!Csodásak a képek,főleg a közelik!!!!!!!!Jó,hogy lementél kicsit sétálni.Nagyon tetszik a cseresznyefa virága és a sárga .Az valamilyen bokor?.Mindjárt folytatom.
Itt vagyok.A pad a kis sétaút mellett, már láttam egy őszi képeden.Hangulatos.Gyönyörű a babarózsa és a magnólia!!!!!Pont most böngésztem megint MAGDA INDIGO képeit,mert csináltam 1-2 éjszakai fotót.Köszönöm a képeket Gabóci.
Itt ilyen idő van:

Itt vagyok.A pad a kis sétaút mellett, már láttam egy őszi képeden.Hangulatos.Gyönyörű a babarózsa és a magnólia!!!!!Pont most böngésztem megint MAGDA INDIGO képeit,mert csináltam 1-2 éjszakai fotót.Köszönöm a képeket Gabóci.

Itt ilyen idő van:

Lányok!A nagy várakozásban elmerültem egy kínai sorozatban.Tiszta mese az egész,a jó és a gonosz harca,de mégis annyira jó,hogy éjszaka!!!! alig bírtam abbahagyni , felállni a székről+azért is mert már "elhalt" a lábam a sok üléstől./The Flame's Deaughter/Szóval.
Képzeljétek minden reggel találkoztam egy középkorú,magas,nem túl barátságos nővel.Állandóan átment a túloldalra,ha meglátott.Ő pórázon,szorosan maga mellett sétáltatta a kiskutyáját.Persze ,jó nagy előitélettel ,örültem,hogy kikerült/fél az én jámbor tacskóimtól ????, félti a náluk nagyobb kutyáját?S most, kiderült ,beteg a hölgy, fél mindentől.ÉN MEG:....rögtön meg volt a véleményem róla.
Lányok!örülök,ha találkozunk szóban(írásban), képben.Most megyek,mert dolgom van.
Majd jövök részletesebben.
Kata!Megvolt a temetés?Elkerülte a figyelmemet,Sajnálom.Vigyázz magadra!
Mindenkinek üdv:Paggy
Ágika!Üdvözlöm a fészekrakó ,aranyos masdárkákatés Ödönt is!

Képzeljétek minden reggel találkoztam egy középkorú,magas,nem túl barátságos nővel.Állandóan átment a túloldalra,ha meglátott.Ő pórázon,szorosan maga mellett sétáltatta a kiskutyáját.Persze ,jó nagy előitélettel ,örültem,hogy kikerült/fél az én jámbor tacskóimtól ????, félti a náluk nagyobb kutyáját?S most, kiderült ,beteg a hölgy, fél mindentől.ÉN MEG:....rögtön meg volt a véleményem róla.

Lányok!örülök,ha találkozunk szóban(írásban), képben.Most megyek,mert dolgom van.
Majd jövök részletesebben.
Kata!Megvolt a temetés?Elkerülte a figyelmemet,Sajnálom.Vigyázz magadra!

Mindenkinek üdv:Paggy

Ágika!Üdvözlöm a fészekrakó ,aranyos masdárkákatés Ödönt is!

sziasztok! üdv. még nem, holnap kapom meg a papírt..aztán mégis normális urnás lesz..nem merem csak úgy valahol ..........................
ygy meg legalább az én lelkiismeretem tiszta lesz. holnap már talán tudunk valamit akkor megyek intézni...
Jó lenne már a hátam mögött tudni az egészet.
apum elképzelései nálam nem passzolnak...fizikálisan nem merem megtenni. Marad a hagyomány.
Pedig ha valamitől Samut meg akartam kimélni hát ez az..Na mindegy, túléljük ezt is ahogy az eddigieket, de azért néha belemarkol az emberbe hogy ketten maradtunk...
.
Hozok majd képeket, de most irány a konyha, mert nem sokat voltam itthon vagyis voltunk...most értünk haza és full fáradt vagyok, izomlázam van. Úgy látszik a két nap pihenő sok volt. Addig is sziasztok!

ygy meg legalább az én lelkiismeretem tiszta lesz. holnap már talán tudunk valamit akkor megyek intézni...

Hozok majd képeket, de most irány a konyha, mert nem sokat voltam itthon vagyis voltunk...most értünk haza és full fáradt vagyok, izomlázam van. Úgy látszik a két nap pihenő sok volt. Addig is sziasztok!

az ibolya saját az örkényi kapuban nyilt!

Szép későestét!
Jöttem egy picit.Kata szépek a halvány tulipánok úgy hatan.Köszönöm az ibolyákat
,DE az igazán élő kép a buszok háttérben a felhővel és a lenyugvó nappal.Talán a fények!A fehér busz ,a téglavörös házfal,ami átmegy az ég nem túl kékjébe,a szürkés felhők.Nyilván jobb lenne,ha jobb oldali buszból csak kevés lenne /le kéne vágni a felét és állóképet csinálni,de mégis van hangulata.
Nálunk alakulnak a dolgok/főleg ,hogy KOBAk CICÁM A BILLENTYŰZETEN SÉTÁLGAT.MÉG NINCS ÁLLVÁNYZAT,CSAK HORDJÁK A GERENDÁKAT.KIÁSTUK AZ ELŐKERT NÉHÁNY FONTOS NÖVÉNYÉT,HOLNAP A TÖBBIT ÉS ÍGY TOVÁBB....
Mindjárt teszek fel képet.
Jöttem egy picit.Kata szépek a halvány tulipánok úgy hatan.Köszönöm az ibolyákat

Nálunk alakulnak a dolgok/főleg ,hogy KOBAk CICÁM A BILLENTYŰZETEN SÉTÁLGAT.MÉG NINCS ÁLLVÁNYZAT,CSAK HORDJÁK A GERENDÁKAT.KIÁSTUK AZ ELŐKERT NÉHÁNY FONTOS NÖVÉNYÉT,HOLNAP A TÖBBIT ÉS ÍGY TOVÁBB....
Mindjárt teszek fel képet.
Ma este a párommal moziban voltunk és megnéztünk egy unalmas filmet.COLETTE a címe .
https://hetediksor.hu/2019/03/23/colette-kritika/
EZT OLVASD EL!!!!!!!
EZT OLVASD EL!!!!!!!
Magyarul:
Részlet egy másik kritikából /index.hu/:
Kijött az első előzetes Keira Knightley részben Magyarországon forgatott kosztümös filmjéhez, a Colette-hez.
Ennyit ma estére.
Paggy
Kijött az első előzetes Keira Knightley részben Magyarországon forgatott kosztümös filmjéhez, a Colette-hez.
Ennyit ma estére.

Lányok!Ma a parkban megszólított egy kutyás hölgy,aki kéregetett .Sétára nem viszem magammal a pénztárcám,így nem tudtam adni.Beszélgettünk gazdagságról -szegénységről.
Mit lehet adni a pénzen kívül?....Pld.időt.
Megyek a bandámnak élelmet szerezni a csarnokba/ott a legolcsóbb a jóminőségű állateledel./Üdv:Paggy
Mit lehet adni a pénzen kívül?....Pld.időt.
Megyek a bandámnak élelmet szerezni a csarnokba/ott a legolcsóbb a jóminőségű állateledel./Üdv:Paggy

Nem tudom kit érdekel,de azért leírom.
Kedves Lányok!Mosogatás közben hallgatom a rádiót és a következő jutott az eszembe:
Láttátok az előzőekben azt a pici könyvesboltot ,a LÁNG TÉKÁT?Ezt a könyvesboltot egy kultúrának elkötelezett nőm RÉDEI ÉVA ,vezeti.Az ő szerepe csak annyi,hogy megszervezi,odahozza az írókat,művészeket a boltba.DEDIKÁLNAK,felolvasást tartanak,sokszor a bolt előtt áll sorban a sok ember.Összejöveteleket tart, zsíroskenyérrel,szörppel,hogy az emberek találkozzanak ,olvassanak,nézzenek,beszélgessenek.Nemcsak a hiperművelt fazonoknak,hanem az érdeklődőknek.Nagyon tetszik!!!!!

LÁNYOK!ŐSZINTE VALLOMÁS KÖVETKEZIK: