Na lányok! Úgy látszik panasznap van, ami jogos..de...annyira rohanás van, hogy az embereknek nincs idejük sokszor magukra sem. nem hogy másra odafigyeljenek,,. Pl. nem irigylem senki új butorát. de akkor már legalább úgy rendezze, hogy Húsvét előtt ne virítson a régi sem az emeleten, sem a kuka mellett. és a lift nem nyilvános Wc, de egyeseknek újabban úgy látszik igen. Undorító.
és nem lehet kamera liftben, mert személyiségi jogok vannak..hogy oda ne rohanjak. Csak annak van aki rongál stb..az ártatlan delikvens meg hadd szenvedjen...had ne mondjam mit csinálnék ha látnám mit művel...grrr.
Ma is voltunk ki egy fél órát, mert tegnap megfáztam de nagyon. Egész télen nem voltam beteg, erre jól kihútöttem magam a hideg lakásban. Samuka kint napozgatott. Vezetékeket hoztam be, és a cicákat etettem. Nem sokára nagymama leszek ...előre égnek áll a hajam , hogy vajon a két kis nösténytől hány cica lesz. S tudom magamról, hogy nem leszek képes megölni őket. Huh.
Köszönöm a szép képeket, az ecsettartó is milyen jó ötlet...és környezetbarát, mert gondolom nem műanyag...
Kellemes és áldott Húsvéti Ünnepeket...